סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 11:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 1:19 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
oren_80 כתב:
העונה נפתחת היום. ההימור שלי- מכבי ת"א העונה הזו לא תהיה אלופה. ב"ש או אולי, לכו תדעו, חיפה שדווקא בגלל שעברה קיץ שקט בלי ציפיות הפעם זה אולי יעבוד לה.

מבטיח שהתכוונתי להגיב לפני המשחק הערב ולא הספקתי.
לא מבין מה חשבו בחיפה, שום חיזוק משמעותי ושום שינוי בסגל, לא רואה סיכוי שהם יצליחו במשהו.

חובת ההוכחה על באר שבע שצריכה להתפלל שמכבי יעלו לצמפיונס כי בלי זה, לא רואה סיכוי שהיא לוקחת אליפות (למרות שמכבי בכל מקרה בליגה האירופית).
גביע יש להם סיכוי, אבל זה תלוי הגרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 8:54 am 
Sophomore

הייתי אתמול במושבה בתוקף תפקידי כאוהד נתניה. על הכדורגל לא צריך להכביר מילים-כדורזבל ישראלי במירעו של קבוצות לא מוכשרות שבאות קודם כל להתגונן, וזה נראה בהתאם (מפרגן לגידי קניוק שהביא גול גדול ועוד בעיטה מעולה, והחזיק יפה מאד את מרכז המגרש עד שהוחלף משום מה ע"י רב"ש).

מה שצריך לדבר עליו זו תופעת בזבוזי הזמן המטורפת. מה שמכבי פ"ת עשו אתמול היה מבייש קבוצה מליגה ב' שגנבה גול בגביע מול מכבי ת"א. לא חשבתי שיש עדיין תופעות כאלה בכדורגל המודרני. מסביבות הדקה ה60 כל פוזשן שני בערך נעצר לכבוד נפילה של שחקן פ"ת. 3 או 4 פעמים השופט קבע להכניס אלונקה, וכשהאלונקה הגיעה לשחקן-הוא נעמד כמו פנתר. השופט בר נתן נאלם דום חוץ מצהוב מצחיק לשוער איתמר ניצן בדקה ה86. קיבלנו גם אדום במה שהיה נראה התחזות מושלמת של שחקן פ"ת. אוהד אחר ניסח זאת יפה בפורום פייסבוק של אוהדי הקבוצה:

"בחיי שאני לא זוכר בחיים שלי שיצאתי כל כך כועס מאצטדיון כדורגל.
מה שראינו היום זו התצוגה הכי שפלה שזכורה לי מעולם מקבוצת כדורגל. קבוצת פליאוף עליון התנהגה היום בצורה שאפילו קבוצה מליגה א' שמובילה במשחק גביע לא הייתה מעזה. כולם מבזבזים מדי פעם זמן, גם אנחנו (ואני מתעב את זה כשזה אנחנו).
מיותר לציין שבתקציר לא נאמרה מילה אחת על כך. לא מילה. גם לא מילה אחת בפאנל. אפילו פרימו (לא שאני אוהב שהוא מדבר בכלל אבל בכל זאת) לא אמרו מילה על כך.
דניאל בר נתן שיתף פעולה לחלוטין עם זה. שלא לדבר על האדום שאפילו אחרי התקציר אני בכלל לא בטוח מה היה שם...הגיע הזמן ששחקנים שלא עולים על אלונקה יקבלו צהוב. בטח כשהשלישי עושה את זה. ושחקן שנאנק 2 דקות על הדשא וקם כאילו הוא מוכן לרוץ בגמר 100 מ' - צהוב. גם אם זה שחקן שלי. נמאס מזה כבר. ".

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 9:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חשבתי שיש חוק בנושא. ראיתי הרבה פעמים ששחקן שהכניסו בשבילו אלונקה, גם אם הוא קם ומוכן להמשיך לשחק - יוצא החוצה עד שהשופט מאשר לו לחזור.
מעניין, אני אבדוק את זה בהזדמנות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 9:26 am 
Hall of Famer

בזבוזי הזמן אצלנו בליגה זו לא תופעה חדשה. ראיתי את זה כמה פעמים בעונות הקודמות במשחקים מול מכבי. בא לך לתלוש את השיער מעצבים.
אני שמח שמכבי ת"א הפסיקו להוציא כדורים כששחקנים נופלים. אין ג'נטלמניות בכדורגל שלנו . אתה רואה ששחקן נופל, ממשיכים לשחק ואז אין לו ברירה והוא קם ופתאום יכול לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 9:51 am 
Hall of Famer

אני הייתי קובע זמן מינימום ששחקן שהכניסו בשבילו אלונקה צריך להיות בחוץ, גם אם הוא קם. 3 עד 5 דקות, נניח, שנספרות מרגע שהמשחק חודש.
הייתי שוקל גם לאסור חילופים ב-5 הדקות האחרונות של המשחק לפני תוספת הזמן. השעון מראה 85? אין יותר חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 10:26 am 
Junior

כששחקן מקבל טיפול רפואי הוא חייב לצאת עד שהשופט מאשר לו לחזור גם אם הטיפול הסתיים בתחומי המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 10:30 am 
Hall of Famer

כל עונה מתחילה בכך ש"קבוצות הצמרת התחזקו , השנה יהיה צמוד יותר" , אך בפועל חיפה לא התחזקה במילימטר , ק"ש אפילו נחלשה על פניו ( אובדן של צדק , קהת ומנגה ) ובית"ר והפועל ת"א יגידו תודה אם ישתחלו איכשהו לפלייאוף העליון .
אני גם כן חושב שזה ילך לב"ש . קמפיין של 12 משחקים לפחות באירופה זה לא מעט עבור קבוצה ישראלית . בינתיים ההגנה של מכבי ת"א קורסת מדי משחק ( שמרו על שער נקי רק בפלזן מבין 6 משחקים רשמיים , לא כולל "אלוף האלופים" וגביע הטוטו - אשר גם שם חטפו לא מעט ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 10:52 am 
Hall of Famer

לא חושב שאפשר עוד לדעת מה יהיה. בפועל מכבי כבר הסתדרה עם קמפיין אירופי לא קצר בעונה של סוזה, והעמוק דיבר לטובתה.
השאלה הגדולה לעונה הזו היא ההגנה של מכבי. אם מכבי לא תחזק את ההגנה שלה היא לא תיקח אליפות (ולא, דסה זה לא חיזוק). אם היא כן תחזק, היא כנראה כן תיקח. עד כדי כך פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 1:30 pm 
Junior

העובדה שאנשים מהמרים פה נגד הקבוצה של זהבי מעוררת תמיהה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 8:39 pm 
Hall of Famer

לא מבינים על מה אתם דנים בכלל, לפי ראי עוד חודשיים סוגרים פה את הכדורגל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 8:51 pm 
Sophomore

אלופת הסתיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 9:53 pm 
Junior

Carlton Myers כתב:
הייתי אתמול במושבה בתוקף תפקידי כאוהד נתניה. על הכדורגל לא צריך להכביר מילים-כדורזבל ישראלי במירעו של קבוצות לא מוכשרות שבאות קודם כל להתגונן, וזה נראה בהתאם (מפרגן לגידי קניוק שהביא גול גדול ועוד בעיטה מעולה, והחזיק יפה מאד את מרכז המגרש עד שהוחלף משום מה ע"י רב"ש).

מה שצריך לדבר עליו זו תופעת בזבוזי הזמן המטורפת. מה שמכבי פ"ת עשו אתמול היה מבייש קבוצה מליגה ב' שגנבה גול בגביע מול מכבי ת"א. לא חשבתי שיש עדיין תופעות כאלה בכדורגל המודרני. מסביבות הדקה ה60 כל פוזשן שני בערך נעצר לכבוד נפילה של שחקן פ"ת. 3 או 4 פעמים השופט קבע להכניס אלונקה, וכשהאלונקה הגיעה לשחקן-הוא נעמד כמו פנתר. השופט בר נתן נאלם דום חוץ מצהוב מצחיק לשוער איתמר ניצן בדקה ה86. קיבלנו גם אדום במה שהיה נראה התחזות מושלמת של שחקן פ"ת. אוהד אחר ניסח זאת יפה בפורום פייסבוק של אוהדי הקבוצה:

"בחיי שאני לא זוכר בחיים שלי שיצאתי כל כך כועס מאצטדיון כדורגל.
מה שראינו היום זו התצוגה הכי שפלה שזכורה לי מעולם מקבוצת כדורגל. קבוצת פליאוף עליון התנהגה היום בצורה שאפילו קבוצה מליגה א' שמובילה במשחק גביע לא הייתה מעזה. כולם מבזבזים מדי פעם זמן, גם אנחנו (ואני מתעב את זה כשזה אנחנו).
מיותר לציין שבתקציר לא נאמרה מילה אחת על כך. לא מילה. גם לא מילה אחת בפאנל. אפילו פרימו (לא שאני אוהב שהוא מדבר בכלל אבל בכל זאת) לא אמרו מילה על כך.
דניאל בר נתן שיתף פעולה לחלוטין עם זה. שלא לדבר על האדום שאפילו אחרי התקציר אני בכלל לא בטוח מה היה שם...הגיע הזמן ששחקנים שלא עולים על אלונקה יקבלו צהוב. בטח כשהשלישי עושה את זה. ושחקן שנאנק 2 דקות על הדשא וקם כאילו הוא מוכן לרוץ בגמר 100 מ' - צהוב. גם אם זה שחקן שלי. נמאס מזה כבר. ".

על המשחק שהזכרת אני לא יכול לדבר היות ולא הייתי בו, אך בתור אחד שכבר הולך למגרש כמה וכמה שנים, אני יכול לומר ודיי בביטחון שאנחנו חווים הקצנה בכל נושא בזבוזי הזמן. בהוויה שלי כחובב ספורט, לדעתי אנחנו אחת מהליגות שמשוחקות בהן הכי מעט דקות נטו של כדורגל. כן, עד כדי כך.
אותה מכבי פ"ת, אותה הזכרת בהודעתך, שיחקה רק לפני כשבועיים נגד מכבי ת"א, קבוצתי, בגביע הטוטו. אומרים שהקבוצה של רן בן שמעון מאומנת, אז אני יכול לומר שהיא מאומנת בעיקר במשיכת זמן והתחזויות למיניהן. מהדקה העשירית לערך, השוער שלהם העביר בערך 45 שניות כל פעם שכדור הגיע אליו. המשחק אתמול נגד סכנין, קבוצה שלא זכורה לי כ"שורפת זמן", היה מדהים גם הוא - השוער, רן קדוש מושך את הזמן, שחקני סכנין נופלים בהפרשים של שתי דקות בערך.
הבעיה הגדולה היא השופטים. שופטים פחדנים - אתמול זה היה חכמון, מחר זה מישהו אחר. שחקני סכנין עשו ממנו פשוט צחוק ומצידו אין תגובה - במחצית הראשונה בהרגשה שלי שיחקו פחות מעשרים דקות נטו(!). רק לפני מספר ימים ראינו שופט אירופאי מונע ממכבי לבצע חילוף במשך שתי התקפות כשנוסא כבר בחוץ עקב ההתנהגות הלא ספורטיבית שלו. מתי יהיו פה שופטים עם טיפה חזון ואישיות ולא רק עציצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 11:04 pm 
Sophomore

כבר אמרתי מזמן שכדורגל צריך להיות על זמן כמו בכדורסל (יענו, מפסיקים שעון כשהזמן נעצר)
בזבוזי זמן קורים לא רק בישראל - למרות שאנחנו יכולים לקחת בזה אליפות העולם בקלות.

מעניין אותי אם מישהו פעם עשה סטטיסטיקה (אולי בארה"ב עשו עכשיו כשהכדורגל נהיה שם יותר פופולארי?) של כמה זמן מתוך ה-90 משחקים כדורגל תכל'ס. בישראל אם תוציא את הפציעות, החילופים, כדורי החוץ ובעיטות השוער לא הייתי מתפלא בכלל בכלל אם משחקים פחות מ80 (ואני לארג')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 11:13 pm 
Junior

chaiel49 כתב:
כבר אמרתי מזמן שכדורגל צריך להיות על זמן כמו בכדורסל (יענו, מפסיקים שעון כשהזמן נעצר)
בזבוזי זמן קורים לא רק בישראל - למרות שאנחנו יכולים לקחת בזה אליפות העולם בקלות.

מעניין אותי אם מישהו פעם עשה סטטיסטיקה (אולי בארה"ב עשו עכשיו כשהכדורגל נהיה שם יותר פופולארי?) של כמה זמן מתוך ה-90 משחקים כדורגל תכל'ס. בישראל אם תוציא את הפציעות, החילופים, כדורי החוץ ובעיטות השוער לא הייתי מתפלא בכלל בכלל אם משחקים פחות מ80 (ואני לארג')

בישראל, לאחר חילופים, האיטיות שבהוצאת כדורי חוץ ושאר האפשרויות שבהן ניתן להעביר זמן משחקים משהו כמו 55 דקות נטו במומצע. הייתה על זה כתבה או אפילו סדרת כתבות בעבר. מוכן לקחת את זה כפרויקט ולמדוד זמן באחד ממשחקי הליגה שישודרו בעת הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 11:21 pm 
Sophomore

יואב כתב:
chaiel49 כתב:

בישראל, לאחר חילופים, האיטיות שבהוצאת כדורי חוץ ושאר האפשרויות שבהן ניתן להעביר זמן משחקים משהו כמו 55 דקות נטו במומצע. הייתה על זה כתבה או אפילו סדרת כתבות בעבר. מוכן לקחת את זה כפרויקט ולמדוד זמן באחד ממשחקי הליגה שישודרו בעת הקרובה.

לא רציתי להגזים חח
זאת אחת הסיבות שאני כבר כמעט ולא רואה כדורגל, וכמו שאמרתי זה גם בחו"ל/ליגת האלופות.
הלוואי ויום אחד ימצאו לזה פיתרון, בעיקר לזיופי פציעות. אולי הדבר שהכי מעצבן אותי בספורט זה לראות שחקן נופל כאילו כרתו לא רגל, ורץ ספרינט חצי דקה אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 11:27 pm 
Junior

בספורטאנטר הביאו פעם כתבה שטענה שמשחקים בממוצע 60 דקות.

הבעיה שאי אפשר למדוד את זה, בכדורי חוץ תעצור שעון? בקרנות תעצור שעון? בפאולים תעצור? ואם הקבוצה הוציאה כדור מהיר?!
ובעיקר הבעיה שזה יגרום שהמשחק יתארך לכ3 שעות ברוטו וזה יותר מדי זמן גם לצופים וגם לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2015 11:25 am 
Hall of Famer

אף אחד לא אמר שצריך לשחק 90 דקות נטו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2015 12:39 pm 
Junior

זה ידרוש שינוי מסיבי בחוקה והכדורגל זה ורט שלא אוהב שינויים (גם לעזרים טכנולוגיים שיחזקו את החוקה הקיימת הוא לא מסכים פה אחד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2015 1:21 pm 
Sophomore

דבר ראשון אם בבייסבול הכניסו הילוכים חוזרים אז אפשר לעשות שינוי בחוקה של כל ספורט.
דבר שני, זה היה מאריך את המשחק להערכתי ב15-20 דקות, לדעתי שווה אתזה בהחלט! (תחשבו שאם יש סטופר לא ייקח לשוער חצי דקה לבעוט בעיטת שוער, ושחקנים לא ייפלו ויתקפלו על הדשא למשך שתי דקות, לא יהיו חילופים רק כדי לבזבז זמן וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2015 1:47 pm 
Hall of Famer

אז הנה נתתי שני רעיונות פשוטים. שחקן שהכניסו בשבילו אלונקה - 5 דקות בחוץ. אם רוצים אפשר לאפשר לקבוצה שלו להחליף אותו, כמובן כחילוף רגיל - על חשבון אחד החילופים שלה והמוחלף לא יכול לחזור. אם לא, הקבוצה שלו משחקת 5 דקות ב-10 שחקנים.
אין חילופים החל מדקה 85 לזמן הנומינלי של המשחק, כלומר 5 דקות אחרונות + כמה זמן שמוסיף השופט.
לדעתי גם צריך להקשיח את ההוראות בעניין כרטיסים צהובים לבזבוז זמן. שוער אחד או שניים שיורחקו בשני צהובים על בזבוז זמן, ולא תראה בזבוזי זמן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2015 2:01 pm 
Hall of Famer

עניין ה-5 דק' בחוץ בגלל האלונקה עלול להיות פתח לבעיות. למה שלא אכסח שחקן מהקבוצה השנייה ואשאיר את היריבה 5 דק' ב-10 שחקנים? זה שווה כרטיס צהוב אם צריך (ולא כל טיפול מגיע בגלל פאול של אדום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2015 6:28 pm 
Hall of Famer

ההרכב של מכבי הערב מול באזל, לפי "בלייזר:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2015 7:51 pm 
Hall of Famer

2-1 או 3-1 לבאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2015 10:41 pm 
Junior

7-1 לבאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2015 11:40 pm 
Junior

אורן, סחטיין עליך.
עבד מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: