Mook כתב:
אז סוף סוף ניסיתי את הויטרינה.
אתמול אחרי שהסתיימה ההופעה של סיינפלד קיבלנו קרייבינג עצבני להמבורגר ואמרנו "מה קרוב לכאן?"
אז הוחלט שהגיע הזמן לנסות את הויטרינה.
23:00 בלילה והדוכן המאוד לא מסביר פנים של הויטרינה עמוס לעייפה. אנשים אשכרה עומדים בתור בכדי לאכול פאקינג המבורגר בעמידה. סוג של סגירת מעגל עם הסופ נאצי של סיינפלד...
דלפק אומלל עם כמה כסאות בר, עמוס בחבר'ה צעירים עם עוד כמה שעומדים מאחור בציפייה להשתחררות של כסא (זה היה ממש משעשע לראות אנשים נאבקים על כסא)
בחוץ היו ארבעה שולחנות שאנשים חלקו עם זרים. ומה שהכי הדהים אותי היה כמות הנשים! מעולם לא ראיתי כ"כ הרבה נשים אוכלות המבורגר! יש דברים שמתקיימים רק בת"א...
וואלה, אני וסחבק לא ילדים, לא מתאים לאכול בעמידה, רצינו כבר לחתוך אבל אמרנו, חייבים לנסות את מכונת ההייפ. פעם בחיים, כמו סיינפלד... הרי ברור שנתאכזב.
קלטתי ספסל ציבורי לישבן אחד, מהסוג שפונה לעוד אחד ויש רק בת"א (וקצת בבת ים) בין הספסלים ישב ארגז כתום כשולחן מאולתר. בתנאי השטח האלו זה היה נראה לי כמו מותרות, אז עטתי עליו והמתנו. והמתנו. והמתנו...
כעבור נצח יצאו אלינו שתי סלסלאות צ'יפס עם המבורגר קטן למדי ובלי מפית אחת לרפואה... התיישבנו אל שולחן הפועלים שלנו לדגום את ההייפ משין.
לא נעים לי לומר אבל... יש כיסוי להייפ. קודם כל הצ'יפס. אין לי מושג איך אבל גרידת תפוז וצ'יפס זה אחלה שידוך. פאקינג טעים. שמנוני מאוד אבל טעים.
ההמבורגר היה מצוין. הבשר עסיסי מאוד, השילוב עם הגבינות וריבת הבצל ואפילו החריפות הקלה של הרוקט ששברה את המתיקות יצרה אחלה איזון בפה. מהיותר טובים שאכלתי בארץ. רק נגמר מהר מדי... פאקינג קטן.
בקיצור, חווית ההמתנה והאכילה די מבאסת אבל אני מבין שהתל אביבי הטרנדי הצעיר, המגניב עם הזקן, הכפכפים והאופניים, מאוד אוהב. וכנראה שהיא תמנע ממנה מלשוב לשם. אבל האוכל עצמו פשוט טוב. אם זה היה מקום סביר, ללא ספק הייתי חוזר שוב ובקרוב מאוד. אבל לפי כמות העומדים בתור גם אחרי שהלכנו, כנראה שהם לא באמת זקוקים ללקוחות מהסוג שלנו...
יש משהו בסטראוטיפ שלך על התל אביבי אבל קצת הגזמת. נראה לי שרוב הלקוחות לא "מאוד אוהבים" את החוויה אלא פשוט לא מתרגשים ממנה יותר מדי והיא לא מפריעה להם ליהנות ממנת ההמבורגר הכי כיפית בתל אביב.
בעיני המבורגר בגודל הזה זה כיף, אבל אם לך זה היה קטן אז במקרה הזה כמובן שאתה אשם
כי הייתם צריך לשלב עם אחת הנקניקיות. למרות שאת כל ההייפ מקבל ההמבורגר, הנקניקיות לא פחות טעימות.
אגב, חייב לתקן פה איזה רושם - פעם המלצתי פה על עד העצם אקספרס, אז לא. הם נהיו די תת-רמה. רק אם אתם במצב קשה וחייבים לטרוף משהו במינימום זמן וכסף אז לכו לשם, אחרת חפשו משהו איכותי יותר.
עוד המלצה שלילית - עמבורגר בראש פינה. המבורגר נחמד, אבל אפילו בתור מי שבדרך כלל לא מתרגש מהמחיר, יקר בצורה ממש מכעיסה, ובנוסף שירות מהגרועים שחוויתי.
הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.