סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2015 2:36 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעקבות גואטה גם אני הייתי חייב לנסות את לה קרנה.
אכן המבורגר טעים (100% בקר בלבד), לא הייתי אומר ששווה נסיעה מיוחדת ואת הטרחה בלהגיע לאיזור עמוס וחסר חניה. מי שבסביבה, בהחלט המבורגר טוב במחיר שווה. לא מתמודד עם הגדולים לדעתי, אבל זול מהם משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2015 5:43 pm 
Junior

אני מודה שבתל אביב עדיין לא יצא לי לאכול המבורגר בפאב אבל חיפה היא עיר מוזרה. אולי בגלל שפאב שם נסגר מתי שאחד נפתח בתל אביב... שניים מתוך שלושת ההמבורגרים הכי טעימים שאכלתי בעיר הזו היו בפאבים :shock: ולפחות אחד מהם הוא אחד הטובים בארץ לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2015 6:03 pm 
Senior

לא המבורגר אמנם, אבל אתמול הייתי במו ומו ברחובות שדיברו עליה דיי הרבה כמקום עם הסטייקים הטובים בארץ.
לצערי היה בינוני למדי. אין לי בעיה לשלם 150+ שקל לסטייק, אבל לא לסטייק בינוני שגם הראשון הוחזר כי נצלה 4 דרגות מעל מה שהזמנתי בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2015 10:50 pm 
Hall of Famer

הייתי שם לפני כמה שנים ודווקא היה בסדר
ולי דווקא כן יש בעיה לשלם 150+ ש"ח לסטייק. כאילו... זה צריך להיות כבר סטייק ברמה מאוד גבוהה.

אפרופו המבורגרים, אכלתי השבוע בעד העצם אקספרס בפ"ת (רחוב השחם) - זה רק אני או שזה בסה"כ סניף בסגנון בורגראנץ' משודרג?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2015 10:56 pm 
Senior

סטייק איכותי אמור לעלות ככה. אין ממש ברירה. אבל זה פשוט לא היה כזה.

עד העצם אקספרס זה דיי גרוע. גם פתח תקווה זה לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 9:44 pm 
Hall of Famer

טוף, אחרי דיבורים פה, הייתי שלשום בויטרינה.

מה אפשר להגיד, פשוט מקום מוצלח. אני חושב שיותר מההמבורגר, זה הצ'יפס הכי טוב שאכלתי בחיים שלי.
ההמבורגר פשוט מדויק. לא מתוחכם מדי, אבל פשוט מדויק ונכון. יחס לחמניה/המבורגר בדיוק כמו שצריך, ובגודל הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 07, 2015 11:46 pm 
Freshman

בורגר סאלון סניף יקום-בשר טוב, מסביב קצת משעמם. אין שום תוספת מגניבה על ההמבורגר, צ'יפס סטנדרטי לגמרי.

אפשר לטעון שעם הבשר שלהם והתוספות של יומנגאס (על ההמבורגר)-היה מתקבל ההמבורגר הטוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2015 6:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הצ'יפס של ויטרינה זו פצצה. השילוב של תפו"א רגיל ובטטה וגרידת הלימון... אחלה. אבל שוב, להמבורגר שלהם קשה לי לקרוא המבורגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2015 11:31 pm 
Hall of Famer

אני מסכים ולא מסכים.
נכון, אין בהמבורגר הזה תחכום יתר על המידה. אני לא הרגשתי שמדובר באיזה נתח מיוחד או מרכיבים נוספים שעושים את ההמבורגר הזה מיוחד.
אבל מה? מסתבר שגם את ה"פשוט" הזה, זה לא כזה פשוט לעשות. יצא לי לאכול לא מעט בבלאק, מוזס ו-BBB, ואיכשהו, זה פשוט לא זה. או שהלחמניה מתפרקת, או שההמבורגר לא עשוי טוב, או שהירקות לא טריים...
אצל הויטרינה (לפחות בפעם היחידה שאכלתי שם) לא הייתה פאשלה. זה מצד אחד לא מבריק או מתרומם למחוזות קולינאריים הרפתקניים. מצד שני, זה אחלה value for money.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2015 10:58 am 
Senior

אלא אם הם שינו משהו בהמבורגר, אני לא יודע על מה אתה מדבר. שאכלתי שם בפעם האחרונה זה היה המבורגר פנסי למדי עם כל מני תבלונים מעניינים שהכניסו לבשר, אבל היה לזה מרקם נימוח לגמרי בלי התנגדות לשיניים, כאילו הכניסו סטייק טרטר ללחמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2015 11:31 am 
Freshman

לא אכלתי בויטרינה אז אין לי דעה, אבל לגבי הרשתות שהתותח הזכיר-בורגוס ובלאק זה נון-פקטור אבל לפחות לגבי המוזס זה חבל. הארטבורגר שלהם עם קטשופ הפלפלים היה שיחוק, אבל גם אני הרגשתי בשנים האחרונות דעיכה במה שמסביב. לתחושתי בשנים עברו, לפחות בסניפים של פיתוח ורוטשילד שבהם הייתי אוכל לא מעט, היתה אווירה של מסעדה עם שירות סבבה. עם ההתרחבות אני חושב שחלה ירידה בעניין הזה בחלק מהסניפים, פחות מגניב לי משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2015 9:43 pm 
Hall of Famer

גואטה - יכול להיות שזה סוג מסוים של המבורגר, למרות שכשאני הייתי, זה היה פחות או יותר שני סוגים - עם או בלי גבינה + מידת עשייה רצויה.

נדב - אני לא מסכים לגבי בורגוס ובלאק. ספציפית בורגוס קצת יותר נחמד לי מהשניים האחרים. מוזס של רמת החייל זה סניף פשוט מזעזע, גם ברמת המסעדה וגם ברמת המשלוחים. בשלושת הרשתות, ברגע שנכנסו הזכיינים, נשאר רק השם. ברמת ההתנהלות, איכות חומרי הגלם ירדה, ורק המחירים נשארים גבוהים. ההמבורגרים לרוב לא ממש טעימים, והתחושה שאני יוצא איתה היא תחושת כבדות, שלא נאמר קלקול קיבה שחטפתי בבלאק קניון איילון לפני איזה חודשיים (ואיזה פיצוי נתנו לנו? ארוחה חינם :shock: שאלוהים ישמור....).
וזה לגמרי שאלה כמה הבעלים רוצים לטפח את המותג ובאיזו עלות. אם רוצים לשמור על איכות גבוהה, זה גוזר עלות מכר ותפעול גבוהים יותר, ואז משלמים להם פחות על הזיכיון (או תמלוגים), ובשביל זה כנראה שאין להם ממש בעיה שהמותג קצת נשחק אבל ממשיך לגלגל ג'ובות של מזומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2015 10:02 pm 
Freshman

נשמע שדעתך על בלאק די דומה לשלי...

בורגוס זה המבורגר ברמת בשר נמוכה, זו התרשמותי. אני כבר שנים לא אוכל שם, אין סיבה. עדיף להוסיף כמה שקלים ולאכול במקום איכותי.

לגבי מוזס, אתה מחזק את התרשמותי שהזכיינים וההתרחבות דפקו את המוצר, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2015 12:28 pm 
Senior

מהרשתות אגאדיר היא היחידה שאפשר להמליץ עליה באופן קונסיסטנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2015 11:02 pm 
Junior

מפתיע מה שכתבתם עכשיו על הויטרינה, עדיין לא ניסיתי אבל תכננתי.
לא יודע מה אתכם אבל עבורי המבורגר טוב הוא קודם כל בשר טוב. לא מעניין אותי כל הפנסי שמנסי מסביב. אני גם ממעט בתוספות על ההמבורגר שלי כי אני רוצה להרגיש את הבשר. גבינה זו התוספת היחידה שנכנסת אלי להמבורגר, כל שאר התוספות של העשור האחרון לא מדברות אלי.
אז אם בויטרניה הבשר אינו פקטור, כנראה שלא ידבר אלי.
בורגר סלון זה אכן מקרה קלאסי של בשר מנצח. כי התוספות בהחלט "משעממות", הצ'יפס בינוני והלחמניה נוראית. אני רק מקווה שהפיכתם לרשת לא תהרוס את הסטנדרט הגבוה של הבשר הטרי מאוד.

לגבי הרשתות- BBB זה הבשר הכי נחות שאפשר למצוא. מוזס מפתיע ברמת ההתדרדרות שלו בכל פעם מחדש. חווית ההמבורגר הגרועה ביותר שהייתה לי הייתה בסניף שלהם בויתקין (במתחם של הפנקייק) אחד ההמבורגרים הגרועים שאכלתי מימיי. פעם דווקא מוזס היה סבבה. וזה נכון גם לבלאק, כשהם רק פתחו זה היה פשוט המבורגר נפלא. הייתי נוסע עד לפארק התעשיה ברחובות בכדי להתענג עליו ובוקששתר היה נמצא שם כמעט בכל פעם שהגעתי. היום זה פשוט זבל של המבורגר. אבל זה מה שסניפים והתמסחרות עושים למוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2015 12:14 am 
Senior

ויטרינה זה אחלה המבורגר. אין קשר בין "נימוחות" לבין איכות הבשר. כנראה שמידת הצלייה לא התאימה לעמוס.

מצד שני זה מקום מאוד מעצבן עם בעל בית מאוד מעצבן ותור מאוד מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2015 3:34 pm 
Senior

הזמנתי שם מדיום כמו בכל מקום. אם קיבלתי אולטרה-רר (זה לא הרגיש לא עשוי, דרך אגב, אבל בחיים לא אכלתי מרצון המבורגר אולטרה-רר אז אולי זה מה שבלבל אותי) אז זה אפילו יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2015 1:25 pm 
Sophomore

הזדמנתי השבוע לאולפני הערוץ הרוסי במודיעין, אכלתי לאחר מכן במסעדה קרובה בשם "מורדן בר", המבורגר משובח ואחד הטובים והמפתיעים שאכלתי.
מניח שיש עוד כל מיני מקומות כאלה מחוץ לתל אביב שאנחנו לא מודעים לקיומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2015 2:25 pm 
Junior

העניין הוא שחוץ ממקרים נדירים שבהם האשה גוררת אותך לבקר זוג נודניק במודיעין, מה יש לחפש בעיר הפסבדו "כולנו נשואים באושר" הזו? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2015 8:25 pm 
Freshman

את אולפני הערוץ הרוסי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 10:46 am 
Junior

אז סוף סוף ניסיתי את הויטרינה.
אתמול אחרי שהסתיימה ההופעה של סיינפלד קיבלנו קרייבינג עצבני להמבורגר ואמרנו "מה קרוב לכאן?"
אז הוחלט שהגיע הזמן לנסות את הויטרינה.
23:00 בלילה והדוכן המאוד לא מסביר פנים של הויטרינה עמוס לעייפה. אנשים אשכרה עומדים בתור בכדי לאכול פאקינג המבורגר בעמידה. סוג של סגירת מעגל עם הסופ נאצי של סיינפלד...
דלפק אומלל עם כמה כסאות בר, עמוס בחבר'ה צעירים עם עוד כמה שעומדים מאחור בציפייה להשתחררות של כסא (זה היה ממש משעשע לראות אנשים נאבקים על כסא)
בחוץ היו ארבעה שולחנות שאנשים חלקו עם זרים. ומה שהכי הדהים אותי היה כמות הנשים! מעולם לא ראיתי כ"כ הרבה נשים אוכלות המבורגר! יש דברים שמתקיימים רק בת"א...
וואלה, אני וסחבק לא ילדים, לא מתאים לאכול בעמידה, רצינו כבר לחתוך אבל אמרנו, חייבים לנסות את מכונת ההייפ. פעם בחיים, כמו סיינפלד... הרי ברור שנתאכזב.
קלטתי ספסל ציבורי לישבן אחד, מהסוג שפונה לעוד אחד ויש רק בת"א (וקצת בבת ים) בין הספסלים ישב ארגז כתום כשולחן מאולתר. בתנאי השטח האלו זה היה נראה לי כמו מותרות, אז עטתי עליו והמתנו. והמתנו. והמתנו...
כעבור נצח יצאו אלינו שתי סלסלאות צ'יפס עם המבורגר קטן למדי ובלי מפית אחת לרפואה... התיישבנו אל שולחן הפועלים שלנו לדגום את ההייפ משין.
לא נעים לי לומר אבל... יש כיסוי להייפ. קודם כל הצ'יפס. אין לי מושג איך אבל גרידת תפוז וצ'יפס זה אחלה שידוך. פאקינג טעים. שמנוני מאוד אבל טעים.
ההמבורגר היה מצוין. הבשר עסיסי מאוד, השילוב עם הגבינות וריבת הבצל ואפילו החריפות הקלה של הרוקט ששברה את המתיקות יצרה אחלה איזון בפה. מהיותר טובים שאכלתי בארץ. רק נגמר מהר מדי... פאקינג קטן.

בקיצור, חווית ההמתנה והאכילה די מבאסת אבל אני מבין שהתל אביבי הטרנדי הצעיר, המגניב עם הזקן, הכפכפים והאופניים, מאוד אוהב. וכנראה שהיא תמנע ממנה מלשוב לשם. אבל האוכל עצמו פשוט טוב. אם זה היה מקום סביר, ללא ספק הייתי חוזר שוב ובקרוב מאוד. אבל לפי כמות העומדים בתור גם אחרי שהלכנו, כנראה שהם לא באמת זקוקים ללקוחות מהסוג שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 11:24 am 
Junior

היו דיווחים שייפתח סניף נוסף באזור גן החשמל, אבל מאז חלפו חודשים רבים וזה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 11:31 am 
Hall of Famer

מוק, אתה מעלה נקודה מאוד בעייתית שם והיא אכן התור. אם מגיעים לשם מוקדם אחה"צ אין תור ואז זה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2015 2:42 pm 
Sophomore

Mook כתב:
אז סוף סוף ניסיתי את הויטרינה.
אתמול אחרי שהסתיימה ההופעה של סיינפלד קיבלנו קרייבינג עצבני להמבורגר ואמרנו "מה קרוב לכאן?"
אז הוחלט שהגיע הזמן לנסות את הויטרינה.
23:00 בלילה והדוכן המאוד לא מסביר פנים של הויטרינה עמוס לעייפה. אנשים אשכרה עומדים בתור בכדי לאכול פאקינג המבורגר בעמידה. סוג של סגירת מעגל עם הסופ נאצי של סיינפלד...
דלפק אומלל עם כמה כסאות בר, עמוס בחבר'ה צעירים עם עוד כמה שעומדים מאחור בציפייה להשתחררות של כסא (זה היה ממש משעשע לראות אנשים נאבקים על כסא)
בחוץ היו ארבעה שולחנות שאנשים חלקו עם זרים. ומה שהכי הדהים אותי היה כמות הנשים! מעולם לא ראיתי כ"כ הרבה נשים אוכלות המבורגר! יש דברים שמתקיימים רק בת"א...
וואלה, אני וסחבק לא ילדים, לא מתאים לאכול בעמידה, רצינו כבר לחתוך אבל אמרנו, חייבים לנסות את מכונת ההייפ. פעם בחיים, כמו סיינפלד... הרי ברור שנתאכזב.
קלטתי ספסל ציבורי לישבן אחד, מהסוג שפונה לעוד אחד ויש רק בת"א (וקצת בבת ים) בין הספסלים ישב ארגז כתום כשולחן מאולתר. בתנאי השטח האלו זה היה נראה לי כמו מותרות, אז עטתי עליו והמתנו. והמתנו. והמתנו...
כעבור נצח יצאו אלינו שתי סלסלאות צ'יפס עם המבורגר קטן למדי ובלי מפית אחת לרפואה... התיישבנו אל שולחן הפועלים שלנו לדגום את ההייפ משין.
לא נעים לי לומר אבל... יש כיסוי להייפ. קודם כל הצ'יפס. אין לי מושג איך אבל גרידת תפוז וצ'יפס זה אחלה שידוך. פאקינג טעים. שמנוני מאוד אבל טעים.
ההמבורגר היה מצוין. הבשר עסיסי מאוד, השילוב עם הגבינות וריבת הבצל ואפילו החריפות הקלה של הרוקט ששברה את המתיקות יצרה אחלה איזון בפה. מהיותר טובים שאכלתי בארץ. רק נגמר מהר מדי... פאקינג קטן.

בקיצור, חווית ההמתנה והאכילה די מבאסת אבל אני מבין שהתל אביבי הטרנדי הצעיר, המגניב עם הזקן, הכפכפים והאופניים, מאוד אוהב. וכנראה שהיא תמנע ממנה מלשוב לשם. אבל האוכל עצמו פשוט טוב. אם זה היה מקום סביר, ללא ספק הייתי חוזר שוב ובקרוב מאוד. אבל לפי כמות העומדים בתור גם אחרי שהלכנו, כנראה שהם לא באמת זקוקים ללקוחות מהסוג שלנו...

יש משהו בסטראוטיפ שלך על התל אביבי אבל קצת הגזמת. נראה לי שרוב הלקוחות לא "מאוד אוהבים" את החוויה אלא פשוט לא מתרגשים ממנה יותר מדי והיא לא מפריעה להם ליהנות ממנת ההמבורגר הכי כיפית בתל אביב.
בעיני המבורגר בגודל הזה זה כיף, אבל אם לך זה היה קטן אז במקרה הזה כמובן שאתה אשם :) כי הייתם צריך לשלב עם אחת הנקניקיות. למרות שאת כל ההייפ מקבל ההמבורגר, הנקניקיות לא פחות טעימות.

אגב, חייב לתקן פה איזה רושם - פעם המלצתי פה על עד העצם אקספרס, אז לא. הם נהיו די תת-רמה. רק אם אתם במצב קשה וחייבים לטרוף משהו במינימום זמן וכסף אז לכו לשם, אחרת חפשו משהו איכותי יותר.
עוד המלצה שלילית - עמבורגר בראש פינה. המבורגר נחמד, אבל אפילו בתור מי שבדרך כלל לא מתרגש מהמחיר, יקר בצורה ממש מכעיסה, ובנוסף שירות מהגרועים שחוויתי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2015 1:09 am 
Hall of Famer

עד העצם אקספרס זה לא סוג של בורגראנץ' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום, קרטמן ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: