shmueliki כתב:
אתה דורש מלברון לשמור ולעצור כל כוכב של היריבה , לא משנה סגנונו ועמדתו ( לשמור על קארי ועל נוביצקי זה לא בדיוק אותו דבר ... ) .
זה שפוטנציאלית יש לו יכולות פיזיות בכדי לשמור 3-4 עמדות שונות , לא אומר שאתה יכול לדרוש זאת ממנו , ולבקר אותו כשהוא לא מצליח לעצור סופרסטארים יריבים ( שמעצם הגדרתם - קשה מאוד לעצור אותם מן הסתם ) .
אני דורש מלברון שאם הוא מגן כזה עצום, שלפחות פעם אחת יצליח לשמור על כוכב היריבה בגמר. או יצליח אפילו חלקית. זה לא קרה מול דירק או קארי או לאונרד או דוראנט או פארקר. ההפך . אפילו מריון התעלה עליו.
שקי , אני עדיין לא רואה MVP עם סטט' כל כך מרשימות כמו KD ב20 שנה האחרונות, מלבד: לברון 2010 (ואולי גם 2013) ושאקיל 2000, וזהו פחות או יותר. אני חושב שהMVP של MJ אחרי הפרישה, מאלון , דאנקן גארנט וקובי היו פחות טובים כסטט' על הנייר, ובטח של אייברסון נאש נוביצקי רוז וקארי. אז כן , MVP היסטורי.
ראובן כתב:
אז לברון איפשהו בין כרמלו אנתוני ומייקל ג'ורדן. עדיין מחכים לסיום הקריירה של דוראנט ואולג'ואן כדי לדעת איפה בדיוק.
אתה יודע מה? אין צורך לחכות לסוף הקרירה.
על סמך מה שראיתי מלברון, אני מעדיף לפתוח קבוצה לאליפות עם האקים אולג'ואן בשיאו ולא עם לברון ג'יימס. אני אפילו לא אתלבט. ישר האקים, בלי למצמץ.
שתי האליפויות שלו שוות כל כך הרבה יותר משתי האליפויות של לברון. הוא הוכיח בהם כל כך יותר. והוא לא הצטרף. הוא גם לא הפסיד ככ הרבה בבמה הגדולה של הליגה.
הMVP היחיד שלו לא משנה. לקארים יש 6 MVP למג'יק ובירד יש 3 כ"א. האקים שיחק עם גדולי תולדות המשחק, בירד מג'יק וג'ורדן.
האקים כל כך הרבה יותר ווינר, הגנתית הוא ענק שבענקים, מנהיג עצום, קבלת החלטות מושלמת בהתקפה. סקורר לא פחות טוב. הוא אמנם לא מוסר 7 אסיסטים למשחק, אבל בשיאו? 29 נק' בפלייאוף 94, 33 בפלייאוף 95. אחוזים נפלאים. פתח את רובינסון ושאקיל. אני לא רוצה לחשוב איך לברון היה מתמודד עם רובינסון/שאקיל/אולג'ואן כשהם בצבע. אני חושב שהאקים בשיאו עדיף על ג'יימס בשיאו, התקפית בטיפונת על קבלת החלטות במאני טיים, הגנתית בלא מעט.