uriel17 כתב:
עוד כמה מילים
הכדורסל באירופה קצת מזכיר את משחקי הכס, פיב"א והיול"ב עסוקים במלחמות פנימיות בזמן שהאוייב מבחוץ (NBA וסין) מאיים להחריב את הכל
העדר המנהיגות וההובלה בכדורסל האירופי הוא הבעיה הגדולה, הייתי שמח אם פיב"א כגוף הרשמי היה עושה את זה, אבל זה חסר סיכוי
דווקא היול"ב הראה כמה פעיליות נחמדות לקידום הכדורסל באירופה, מעט מידי אבל בכל זאת משהו
השאלה האם לנו כאוהבי המשחק יש אינטרס בכלל לתמוך בכדורסל באירופה. מה אנחנו צריכים אותו? למה צריך לראות ז'לגריס קובנה נגד באמברג (משחק ירוליג, כן?) אם אפשר לראות סן אנטוני קליפרס באותם שעתיים ביום שאתה מקציב לצפיה בכדורסל?
פעם זה היה פשוט, הNBA לא היה זמין לצפיה בקלות כזאת, ולארי בירד נגד מג'יק או MJ נגד כל העולם, זה היה תקציר נדיר במבט לחדשות היום במחיר של בירה עם איזה נישנוש בבר אני מקבל ליג פאס לחודש שלם יכול לראות איזה משחק שאני רוצה באורך מלא, מאיזה תאריך באיזה שפה ואפילו בוחר את זווית הצילום ובוחר האם השדר יהיה של הקבוצה הביתית או של הקבוצה האורחת
מטורף
למה להמשיך ולראות אשדוד נגד חולון?
או אפילו ברצלונה נגד צסק"א?
התשובה היא שיש הרבה סיבות וסיבות טובות, מבטיח לפרט בהמשך היום, אבל חייב לזוז כרגע
המשך ...
יש כאן משולש כוחות, רמה/הזדהות/אהבת המשחק
רמה: הרמה חייבת להיות מספיק טובה בשביל להצדיק את את הטייטל אירוע ספורט (גודל הצלע הזאת יכולה להשתנות והיא יכולה להתחיל מגולדן סטייט, לעבור דרך אוקלהומה, דרך דנבר דרך הקינגס, דרך פנרבחצ'ה, באמברג, גלאטאסרי, אשדוד ומשחק בליגה א דרום) כל אחד עוצר בנקודה שבה עובר הגבול שלו.
הזדהות: אם הבת שלי תשחק בהצגת חובבים, עם ר ה ככה ככה. אני אלך להצגה, ברור. עכשיו צריך להרחיב את הנרטיב מהבת שלי לבת של השכנים, לעיר שלי למדינה שלי וליבשת שלי. אנחנו חלק מהביצה של הכדורסל האירופי, שחקנים משם באים לפה לפעמים רהלוקיישן לכמה עונות לפעמים לשחק ביד אליהו, אבל הם חלק מהחיים שלנו. אנחנו יכולים לגעת בהם. הצגה שהבת שלי משחקת בהצגה זו הקצנה, אבל זה אותו נרטיב, קרבה.
אהבת המשחק: מכורים יכולים לראות הכל, למשל המפוברק היה רואה באדיקות את ליגות הקיץ מאורלנדו מיד כשנגמר הNBA, כלומר גודל הצלע הזאת יכול לפצות על צלעות אחרות קטנות יותר.
מאוד קשה לטפח מפעל שהוא במובהק נחות ממפעל אחר, מפורסם יותר ונגיש, קשה אבל לא בלתי אפשרי. ה MLS בארצות הברית הוא דוגמא מצויינת. הרמה שם מצחיקה בהשוואה לצ'מפיונס ליג, אבל היא לא מספיק גרועה בשביל להיות זניחה. כמיות הקהל שם בעליה מתמדת, למרות שהרמה לא עולה, היא לא עולה כי הליגות הבכירות באירופה לוקחות כל מה שעובר סף כישרון מסויים, מערכת יחסים דומה יש בין היורליג והNBA ועדיין, שבת בצהריים ערים אולטרה אמריקאיות כמעט בלי היספנים והעיר בשיגעון לפני משחק כדורגל גדול. MLS צריך להיות המודל של היורוליג והליגות המקומיות.
כן אנחנו לא הכי טובים, אנחנו מספיק טובים בשביל להצדיק את הזמן והכסף שלך