סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 10:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2016 1:18 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Nadaw כתב:
יש לומר ש2014/15 הוא הועבר מהניקס לדאלאס, ושם חלה ירידת הדקות מ24 ל16.5 למשחק. תפוקה? 10.8 נק' ב58% מהשדה. אלה נתוני פר דקה מעולים לכל שחקן בכל מסגרת, אבל אנחנו מדברים על הNBA. בכל זאת.

בואו נתעכב שוב על עניין אחוזי השדה. האיש קלע בשלושת העונות האחרונות ב56% מהשדה בממוצע, כשבכל עונה הוא שיחק לפחות 50 משחקים. NBA, כן?

עכשיו בואו נסתכל מי בליגה הישראלית קלע מעל 56% מהשדה (בתכלס ל2, משם אמארה זורק) בעונה שעברה:

טוני גפני, פוקוואן אדווין, שון דאוסן, כריס רייט, דונטה סמית', כארם משעור, אלאדה אמינו, ג'וש דאנקן, ריצ'רד האוול, רג'י באקנר, פול דילייני, אמאדי אנג'איי, צ'רלס תומאס, טרבור אמבאקווה.

המאור ההתקפי הגדול טוני גפני הוביל את הליגה הישראלית באחוזים ל2 נקודות, כשקלע ב67% מהטווח. לשון דאוסן היו 61% לשתיים. כארם משעור היה שווה 60% לשתיים. פאקינג טרבור אמבאקווה קלע ב56% לשתיים.

עכשיו תחשבו גפני, ותחשבו אמארה. ואז תחשבו כארם משעור ואמארה. אמבאקווה ואמארה.

זה די ברור שאמארה יכול להיות פה, די בקלות, שחקן של 60% מהשדה לפחות. לא בטוח שזה יקרה, אבל בעיני זה הצפי ההגיוני ואף המתבקש. זה גם די ברור שאף אחד לא יכול לשמור עליו אפקטיבית ב1 על 1. הגורם היחיד שיכול לעצור פה את אמארה, זה אמארה. מבחינת כדורסל, גם בכושר הנוכחי, הוא אמור להיות בספירה אחרת מכל גבוה אחר בליגה הישראלית או ביורוקאפ.

פחחחח, עובדות, טיעונים מנומקים.

הוא סוס מת, פלופ ואפילו בעידן הגיאולוגי הקודם שבו עוד היו לו ברכיים הוא לא היה כ-זההה גדול.
כי, סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2016 1:23 pm 
Junior

מונע משנאה זה לא קשור לשנאה לקבוצה מסוימת.
יש גם אוהדי הפועל 'שרופים' ואפילו כאלה שמנויים באלפי שקלים ולכל החתמה מגיבים בצורה חסרת פרופורציה וכמובן לשחקנים שנשארו פה.
או לדוגמא מגיבים בחוסר אובייקטיביות בגלל סלידה מגיא הראל בפן האישי.

יש גם אוהדי מכבי כאלה, ויש גם אוהדי חולון כאלה

אותם אלה שבוחרים להיפגע מכל מילה וחצי שאני כותב פה, וישר נכנסים למוד האוטומטי של הציטוט הממוחזר "תפסיק לתקוף אותנו מיסטר דיקטטור חשוך" - שחררו. זה לא אישי

חוץ מזה- מעולם לא ציפיתי ככה לחודש אוקטובר
סלט כובעים ממתין לכולכם...בהקשר של עמית ביר-סטודמאייר, או איך שמתארים אותו כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2016 1:41 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אני אומר שוב לכל מי שקובר אותו
במקום לקשקש פשוט תורידו משחקים שלו מהעונה האחרונה
הוא נראה בסדר גמור והוא ישחק יותר מ20 דקות

אוריאל, אני מצטער, הקריאה שלך נפלה על אוזניים קשובות. אני ראיתי את אמרה בשנה שעברה. ההערכות שלי על מה שהוא ייתן מתבססות על מה שראיתי בשנה שעברה. יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא כותב דברים מווישפול ת'ינקינג, משנאה לשחקן, משנאה להפועל ירושלים או כל סיבה אידיוטית אחרת.

נדב דיבר על לפני שתי עונות שהתרומה הסטט' שלו ירדה בגלל ירידת הדקות ולא בגלל ירידה ביכולת. אבל אני אומר שמה שהיה לפני שנתיים לא רלוונטי. לפעמים שחקנים נופלים ביכולת תוך עונה. הגיל או הפציעות תופסים אותם. הדוגמא הכי טריה? תשווה את התפוקה של דאנקן העונה לפני 2 עונות. האקים נפל משמעותית במעבר מגיל 36 לגיל 37. ויש עוד ועוד דוגמאות.

לגבי האחוזים שנדב רשם, אני מקווה שבירושלים לא מקווים שאמרה יזרוק את סוג הזריקות של טוני גפני (רובן המוחלט זריקות פנויות), לא את כמות הזריקות של גפני (4.5 זריקות לשתי נק')וגם מספר הנק' שלא יהיה זהה (9.4). רוב השחקנים שנדב נתן ברשימה עם האחוזים הגבוהים הם שחקנים משלימים, שרוב הזריקות שלהם היו פנויות. אני מניח שירושלים מצפה יותר מכך מסטודומאייר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2016 2:01 pm 
Freshman

8 מתוך ה14 ברשימה הם שחקנים של דאבל-פיגרז וממש לא שחקנים של זריקות פנויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2016 2:20 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:

אוריאל, אני מצטער, הקריאה שלך נפלה על אוזניים קשובות. אני ראיתי את אמרה בשנה שעברה. ההערכות שלי על מה שהוא ייתן מתבססות על מה שראיתי בשנה שעברה. יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא כותב דברים מווישפול ת'ינקינג, משנאה לשחקן, משנאה להפועל ירושלים או כל סיבה אידיוטית אחרת.

נדב דיבר על לפני שתי עונות שהתרומה הסטט' שלו ירדה בגלל ירידת הדקות ולא בגלל ירידה ביכולת. אבל אני אומר שמה שהיה לפני שנתיים לא רלוונטי. לפעמים שחקנים נופלים ביכולת תוך עונה. הגיל או הפציעות תופסים אותם. הדוגמא הכי טריה? תשווה את התפוקה של דאנקן העונה לפני 2 עונות. האקים נפל משמעותית במעבר מגיל 36 לגיל 37. ויש עוד ועוד דוגמאות.

לגבי האחוזים שנדב רשם, אני מקווה שבירושלים לא מקווים שאמרה יזרוק את סוג הזריקות של טוני גפני (רובן המוחלט זריקות פנויות), לא את כמות הזריקות של גפני (4.5 זריקות לשתי נק')וגם מספר הנק' שלא יהיה זהה (9.4). רוב השחקנים שנדב נתן ברשימה עם האחוזים הגבוהים הם שחקנים משלימים, שרוב הזריקות שלהם היו פנויות. אני מניח שירושלים מצפה יותר מכך מסטודומאייר.

לא הכל זה מספרים, וכמו כן הנני מסכים כי לפעמים הירידה היא בשנה אחת והיא תלולה.

אבל... בהרגלי כדורסל אפשר להבחין, ונראה שאמארה עדיין אגרסיבי, מחפש את המגע, ויכול להיות "ביג" ברחבות כאן ואולי באירופה,

כמו כן, הוא בכל זריקה רץ ועושה בוקס אאוט שזה גם מעיד על הרגלים נכונים וטובים.

חצי מרחק יש לו, וזה דווקא תחום שטבעי שהוא לא יילך ויירד באופן תלול בו, אולי אפילו להיפך.

כמו כן, הוא כן מדי פעם גם בזכות האורך שלו, יכול ומנסה לשנות זריקות כך שזה גם אלמנט שיש לו (אמנם לא טרנס מוריס, אבל גם לא הולמן או ג'וזף ג'ונס שלא יכולים לנתר מעל דפי זהב)

אי לכל האמור בזאת, אני מניח שהאמת היא איפשהוא בינך לבין אוריאל/נדב עם נטייה לכיוונו של אוריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 2:53 pm 
Sophomore

בערב אמארה כספי והחברים נוחתים בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2016 10:39 pm 
Junior

לגבי המרצ'נדייזינג מצפון לברזיל, אני יכול לספר שבקיץ לפני שלוש שנים היינו באמריקה, ואנשים שם דיברו בעיניים נוצצות על אמארה ועל האפשרות שיבוא להפועל. זה היה נשמע אז פנטזיה מגוחכת, ועדיין פינטזו אותה בהתרגשות רבתי.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2016 5:04 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:

הנה עשיתי קצת עבודה אמיתית, לא כל כך מסתדר עם מה שעמוס כתב

משחק מספר ארבע סידרת הפלייאוף. חצי גמר המזרח נגד טורנטו
פותח במשחק גלל פציעה של וויטסייד
שיחק 12 דקות קלע 6 נק', לקח 3 ריבאונדים חטף כדור אחד ואיבד שלושה כדורים, מדד פלוס מינוס מינוס 6. משחק שבו ההיט נצחו בסופו של דבר, אבל חפירה לתוך המהלכים שהיה מעורב בהם מראה תמונה אחרת
1) מפסיד כדור ביניים של פתיחת המשחק לביומבו - ש
2) נופל מאבק על מיקום מול ביומבו -שח
3) עולה לריבאונד התקפה למרות שעשו עליו בוקסאאוט מצליח להסיט כדור אבל לא לתפוס - ח
4) עושה בוקסאאוט יעיל על ביומבו שמשאיר את וויד לריבאונד הגנה קל - ח
5) חוסם לדראגיץ' שמכדרר ומתגלגל לפיק אנד פופ שנגמר בסל שלו מ15 פיט - חח
6) אוכל הטעיה של ביומבו שעושה עליו דאנק - שח
7) מוביל כדור בטופ אוף דה קי, מוסר לגארד ומתגלגל נכון לצבע - ח
8) עולה לריבאונד התקפה, מציל כדור מאבק פיסי ומחזיר את הכדור לקבוצה שלו - חח
9) בלוקשוט על לאורי שנופל לידיים של וויד והופך להתקפה מתפרצת יפה של ההיט -חח (בלוק לא נרשם סטט כי היה בזוית שהמצלמה רואה ושולחן המזכירות לא רואה)
10) ריבאונד הגנה בלי הפרעה מיוחדת -ח
11) פיק אנד פופ עם דראגיץ' שנגמר בחדירה של דראגיץ' בלי שאמרה מתגלגל פנימה -נ
12) מוציא את הכדור מהידיים של ביומבו, לא חטיפה אלא סוג של דיפלקשן - חח
13) דהרוזן עושה עליו סל ועבירה מאותו פוזשן מהלך 9 נגמר בבלוקשוט - שח
14) שוב הכדור עובר דרכו כשהוא טופ או דה קי, מוסר ותופס פוזשן נכון, לא מעורב יותר באותה התקפה - ח
15) יוצא לעזרה על חדירה של לאורי שעבר בקלות את דרגיץ', מצליח להוציא לו את הכדור מהיד, הכדור נופל לרצפה - ח
16) הכדור נופל לידיים של ביומבו, שעולה לדאנק מפלצתי, אמרה עולה לחסום אותו אבל זה נגמר בדאנק ועבירה לטובת ביומבו. - ח

כאן אני רוצה לעצור ולדבר
הדאנק של ביומבו בלי ספק נכנס להיילייט של המשחק, ואמרה יוצא שוטה הכפר בהיילייט אבל, כשעוקבים אחרי המשחק מלואו ברור שאמרה עשה פה עבודה מצויינת, שהספיק לחזור מהעזרה על לאורי לנסות ולחסום את ביומבו. מהלך הגנה מצויין שלו, שבמבט ראשוני נראה כאילו אמרה חור בהגנה
לכן גם דרגתי את ניסיון החסימה של אמרה על ביומבו כחיובי, לא חיובי חזק כי בכל זאת הוא לא הצליח לחסום בסופו של דבר

סך הכול:
1 שלילי
3 שלילי חזק
6 חיובי
4 חיובי חזק
1 ניטרלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:02 pm 
Freshman

''אם אקבל אזרחות אשחק בנבחרת''
ציטוט של אמרה מהיום.
בסך הכל ראיון טוב.
השאלה שלי- חוקתית, אם יחשב לישראלי, הוא יכל לשחק בנבחרת אחרי ששיחק בנבחרת USA באולימפיאדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 1:05 pm 
Junior

זה לא מדויק: לפי ערוץ הספורט מה שנאמר זה:

ציטוט:
"בוודאי שאם אתאזרח ארצה לשחק בנבחרת, אך בגלל ששיחקתי בנבחרת ארה"ב אני לא חושב שזה יהיה אפשרי".

במידה ועיתונאי שאל את זה, אז זה מראה על בורות מוחלטת בחוקי פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 3:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בעקרון הוא לא יכול לשחק בנבחרת אחרי ששיחק בנבחרת אחרת.
במקרים מיוחדים או אם יש נסיבות מיוחדות הוא יכול לפנות לפיב"א (בעקרון, למזכ"ל עצמו) ולבקש לעבור נבחרת. אבל צריך להיות לזה נימוק טוב, והסיכויים שפיב"א תאשר כזה דבר במקרה של סטודמאייר לדעתי קלושים. לא שלא היו מקרים כאלה, כן היו (ארמל קוצ'ו למשל) אבל צריכים להיות לזה נימוקים טובים והיו גם מקרים שסורבו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 5:17 pm 
מנהל פורום

במיוחד שפיב"א והפועל ירושלים לא בדיוק בירח דבש עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2016 5:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא חושב שזה משפיע. למעשה, לקבוצה זה סוג של פרס אם הוא לא משחק בנבחרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2016 3:02 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:

הנה עשיתי קצת עבודה אמיתית, לא כל כך מסתדר עם מה שעמוס כתב

משחק מספר ארבע סידרת הפלייאוף. חצי גמר המזרח נגד טורנטו
פותח במשחק גלל פציעה של וויטסייד
שיחק 12 דקות קלע 6 נק', לקח 3 ריבאונדים חטף כדור אחד ואיבד שלושה כדורים, מדד פלוס מינוס מינוס 6. משחק שבו ההיט נצחו בסופו של דבר, אבל חפירה לתוך המהלכים שהיה מעורב בהם מראה תמונה אחרת
1) מפסיד כדור ביניים של פתיחת המשחק לביומבו - ש
2) נופל מאבק על מיקום מול ביומבו -שח
3) עולה לריבאונד התקפה למרות שעשו עליו בוקסאאוט מצליח להסיט כדור אבל לא לתפוס - ח
4) עושה בוקסאאוט יעיל על ביומבו שמשאיר את וויד לריבאונד הגנה קל - ח
5) חוסם לדראגיץ' שמכדרר ומתגלגל לפיק אנד פופ שנגמר בסל שלו מ15 פיט - חח
6) אוכל הטעיה של ביומבו שעושה עליו דאנק - שח
7) מוביל כדור בטופ אוף דה קי, מוסר לגארד ומתגלגל נכון לצבע - ח
8) עולה לריבאונד התקפה, מציל כדור מאבק פיסי ומחזיר את הכדור לקבוצה שלו - חח
9) בלוקשוט על לאורי שנופל לידיים של וויד והופך להתקפה מתפרצת יפה של ההיט -חח (בלוק לא נרשם סטט כי היה בזוית שהמצלמה רואה ושולחן המזכירות לא רואה)
10) ריבאונד הגנה בלי הפרעה מיוחדת -ח
11) פיק אנד פופ עם דראגיץ' שנגמר בחדירה של דראגיץ' בלי שאמרה מתגלגל פנימה -נ
12) מוציא את הכדור מהידיים של ביומבו, לא חטיפה אלא סוג של דיפלקשן - חח
13) דהרוזן עושה עליו סל ועבירה מאותו פוזשן מהלך 9 נגמר בבלוקשוט - שח
14) שוב הכדור עובר דרכו כשהוא טופ או דה קי, מוסר ותופס פוזשן נכון, לא מעורב יותר באותה התקפה - ח
15) יוצא לעזרה על חדירה של לאורי שעבר בקלות את דרגיץ', מצליח להוציא לו את הכדור מהיד, הכדור נופל לרצפה - ח
16) הכדור נופל לידיים של ביומבו, שעולה לדאנק מפלצתי, אמרה עולה לחסום אותו אבל זה נגמר בדאנק ועבירה לטובת ביומבו. - ח

כאן אני רוצה לעצור ולדבר
הדאנק של ביומבו בלי ספק נכנס להיילייט של המשחק, ואמרה יוצא שוטה הכפר בהיילייט אבל, כשעוקבים אחרי המשחק מלואו ברור שאמרה עשה פה עבודה מצויינת, שהספיק לחזור מהעזרה על לאורי לנסות ולחסום את ביומבו. מהלך הגנה מצויין שלו, שבמבט ראשוני נראה כאילו אמרה חור בהגנה
לכן גם דרגתי את ניסיון החסימה של אמרה על ביומבו כחיובי, לא חיובי חזק כי בכל זאת הוא לא הצליח לחסום בסופו של דבר

סך הכול:
1 שלילי
3 שלילי חזק
6 חיובי
4 חיובי חזק
1 ניטרלי

שמע, עד היום החזקתי ממך איש כדורסל אינטיליגנט. נשגב מבינתי איך אפשר לתת ציון חיובי על מהלך שעשו עליו אנד וואן. פשוט לא מצליח להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2016 3:04 pm 
מנהל פורום

הנה התשובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 10:49 am 
Junior

אוריאל אני עדיין מחזיק ממך איש כדורסל אינטיליגנט

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 10:57 am 
Freshman

גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 11:10 am 
מנהל פורום

נמס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 1:13 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
הנה התשובה

שוב, לא מצליח להבין איך מהלך שבו שחקן חוטף אנד וואן הוא מהלך "מצוין". אפשר לציין את המאמץ, את הנכונות, את זה שעשה את הדבר הנכון, אבל בשורה התחתונה הוא לא הצליח וקיבל את האנד וואן. ואני מדבר על המהלך הספציפי הזה, לא על כל המשחק. אי אפשר, פשוט אי אפשר להגיד "מצוין" על ספיגת אנד וואן. זה ההיפך מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 1:20 pm 
מנהל פורום

תראה, הוא יצא לעזור, והלך לעצור את לאורי, הוא הצליח להוציא את הכדור ללאורי, המחליף שלו היה צריך לסגור את ביומבו, לא הוא
כלומר, מבחינת "לצאת בסדר" הוא בכלל לא היה אמור להגיע של מצב לקפוץ מול ביומבו, ולאף אחד לא יכולה להיות טענה עליו, הוא הלך לעזור, העזרה הייתה אפקטיבית ודנג היה צריך להיות על ביומבו
אלא שאמרה ראה שביומבו פנוי והיה כבר עם הכדור ביד, ועדיין הוא עלה לניסיון חסימה
כלומר אם אני סקאוט ורוצה לתת ציון על עבודת ההגנה של אמרה במהלך הזה אני נותן לו ציון חיובי על המהלך הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 1:30 pm 
Sophomore

אם הוא היה מצליח לחסום החסימה היתה נהיית ההיילייט והמהלך כולו אנאקוויווקלי חח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 1:57 pm 
Hall of Famer

אוריאל, המקסימום שאפשר לתת לו על מהלך כזה זה ציון נייטרלי לדעתי, כלומר סבבה שהוא התאמץ ועשה דברים כמו שצריך, אבל זה יכול להפוך ציון שלילי לנייטרלי מקסימום לדעתי, לא ציון שלילי לחיובי. אם הוא היה מצליח לחסום, או לכל הפחות למנוע את הדאנק עם פאול, אז זה היה ציון חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 3:03 pm 
מנהל פורום

נראה יותר עניין של קריטריון
אני לקחתי צד של סקאוט על שחקן לא מוכר שצריך להמליץ לקבוצה האם לקחת אותו או לא
מבחן התוצאה (במקרה הזה תוצאה נוראית של סל ועברה עם שבו הוא הופך לפוסטר) לא מעניין את הקבוצה הבאה שלו, אלא רמת ההגנה שלו
כככה שבסקלה בין בסדר גמור, בסדר, לא בסדר, גרוע
אני בוחר בבסדר, כי הקריטריון שלי זה הקבוצה הבאה שלו ולא התרומה למשחק הספציפי הזה ובקריטריון הזה, האיש עשה עבודת הגנה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 7:13 pm 
Sophomore

זה לא מדוייק כי לעשות סל ועבירה זה גם סוג של קבלת החלטה במשחק כדורסל. יש כאן שיקול דעת של שחקן ושחקן הגנה טוב יותר באותה סיטואציה אולי היה מוותר על חסימה ולא מאפשר ליריב להגיע גם לקו. אז כל הכבוד שהוא כיסה שטח שהוא לא היה אמור לכסות, אבל הפעולה שלו בתוך השטח הייתה פחות חכמה כי הוא לא זיהה שהוא צריך להפריע מבלי לנסות לחסום.

סל ועבירה זה טיפשות של שחקן כמעט תמיד אלא אם הסל שנכנס היה סל משוגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2016 7:17 pm 
Freshman

כמו שאמרו לפני, על מהלך כזה (וראיתי אותו במלואו כמה פעמים) אפשר לתת במקסימום נייטרלי. בטח שלא ליצור מציאות מדומה שבה תוצאה שלילית מוצגת כחיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: