סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 10:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחר שלא קראתי לך טרול, אבל כן קראתי להשוואה הזו הטרלה ואני לא חוזר בי, אז אין לי מה להתנצל. ואני יודע שאני שב ומאכיל את ההטרלה הזו, אבל דווקא הנתונים שהבאת מראים למה אין מקום להשוואה.

1. הפרסים בטניס עולים לא רק בגראנד סלאם, אלא גם בטורנירים שתחתיהם, וגם בצ'לנג'רים, ובשנה הבאה - אפילו בפיוצ'רים. יתרה מזו, גופים מארגנים עומדים בתור אצל ה-ATP לארגן עוד טורנירים גדולים, זה ה-ATP שלא רוצה לינוק (ובטענה הזו, בין כל הבכיות שלו, ויינטראוב צודק לחלוטין). אם זה לא סימן לחוסן ולפופולריות של הענף, אני לא יודע מה כן.

2. אם נהנית בתקופה הזו יבושם לך, אני חושב שאתה במיעוט אבל זה עניין של טעם. לדעתי בלי שניים-שלושה שחקני על אמיתיים הענף הרבה פחות מעניין, אני רוצה לראות גם קרבות אפיים בין גלדיאטורים של הענף, בתקופה ההיא לא היו כאלה. אבל כאמור זה עניין של טעם אז נניח לזה.

3. יכול להיות, אבל האנומליה הזו החזיקה מעמד 25 שנה. לא תקופה קצרה, בטניס מדובר על כמה וכמה דורות של שחקנים. זה היה נראה תשתית מאד חזקה, וכנראה עם ניהול נכון הם לא היו אמורים להגיע למצב של היכחדות דה פקטו מהטניס העולמי. אגב, כשאתה מסתכל על הספורט בכלל ולא רק טניס, אתה מגלה שמדינות סקנדינביה האחרות הן פשוט אימפריות בענפים אחרים, זה הכל. פינלנד אימפריה בספורט מוטורי כמה עשרות שנים, נורבגיה אימפריה בסקי קרוס קאנטרי והענפים הנלווים לו כמו ביאטלון. גם הן סוג של אנומליות בהגדרה הזו, אבל הן לא נעלמות כמו שבדיה בטניס.

4. לרשימה שנתת אפשר להוסיף את ארגנטינה שעדיין מתחזקת כמה וכמה שחקנים במאייה, את אוסטרליה שאמנם יש לה 4 במאייה אבל פרט לאחד כולם צעירים מאד וקריירה ארוכה לפניהם (אם יתנהגו כמו שצריך), ובמידה מסויימת גם את צ'כיה למרות שגם היא לא בשיאה. גם הבריטים חוץ ממארי כבר מחזיקים כמה שחקני מאייה, ואיתם יש לציין כמה שחקני זוגות מצויינים בראשות מארי האח. לא הכל זה העשיריה הראשונה. בקיצור, לא ספורדי ולא נעליים, יש אימפריות מסורתיות בטניס והן מחזיקות עשרות שנים. כולן חוץ משבדיה.
לגבי ההשוואה לספורט קבוצתי, זו השוואת תפוזים לתפוחים. מה לעשות, טניס הוא ספורט אישי שמתנהל בסבב, וככזה יש בו "מקומות עבודה" מוגבלים לעומת כדורגל או ענפים קבוצתיים אחרים שבהם בסגל של קבוצה אחת יש עשרות "מקומות עבודה". טניס צריך להיות מושווה לענפים דומים לו, ענפי סבב אישיים. וככזה הוא ממוקם בצמרת הגבוהה של הענפים, אולי רק גולף נמצא לפניו וגם זה אני לא בטוח, כי גולף מתרכז במקומות מסויימים בעולם, טניס הרבה יותר גלובלי ממנו.

5. אכן צחקתי על ההשוואה לארה"ב, ועכשיו כבר הגיע מחר. ארה"ב וודאי רחוקה משיאה ויכולה יותר, אבל דווקא הנתונים שלך מראים למה ההשוואה הזו מגוחכת, ואני יודע שאני ממשיך להאכיל אותה, אבל הנה, בוא נשווה:
בשיאן של שתי הנבחרות, תקופת הזוהר של שבדיה מול ימי מקנרו-קונורס-ועוד שחקני צמרת כמו גרולייטיס או ג'ין מאייר, תספור את כמות הגראנד סלאמים שלקחה כל נבחרת בשנות ה-70 וה-80 ותראה ששבדיה הייתה כמעט שווה אז לארה"ב. הייתה אפילו שנה אחת בסוף שנות ה-80 שבה רק שבדים זכו בגראנד סלאמים.
והיום? בוא נשווה:
ארה"ב - בין 3 ל-4 שחקני טופ 30. תלוי בשבוע. שבדיה... עזוב.
ארה"ב - נבחרת דייויס שלא ירדה מהבית העליון כמעט 30 שנה. אין אף נבחרת שיכולה להתהדר בלונגוויטי כזה. גם לא ספרד, צרפת או ארגנטינה. שבדיה? ירדה עכשיו לדרג 2 ובסכנה גדולה למצוא את עצמה בשנה הבאה בדרג 3.
ארה"ב - 7 שחקני מאייה ו-17 שחקנים ב-200, ורובם צעירים ממש (בין גילאי 18 ל-22) ונמצאים בעלייה, מה שמראה שלמרות שהיא רחוקה משיאה התשתית שם עדיין מאד בריאה. לא רק שהיא לא נכחדת ולא קרובה להיות נכחדת, זהעדיין שם אותה כאימפריה בענף. במאמר מוסגר, שים לב בעיקר לבחור בשם פרנסס טיאפו, יש הרגשה שעוד תשמע עליו הרבה. שבדיה? שחקן אחד בטופ-400. לזה קוראים היכחדות.

בקיצור אין בסיס להשוואה. עמוס פתח נושא על נבחרת שנכחדה דה פקטו ממפת הטניס העולמי ושאל על עוד מקרים דומים, זה למרבה צערך ממש לא דומה ולא קשור לנושא, וזו לא פעם ראשונה כמדומני שאתה מכניס את הטניס האמריקאי לנושא דומה. ולכן כיניתי את זה איך שכיניתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 11:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה לי הכדורסל ההונגרי יכול להיות בר השוואה (אם כי הוא ספורט קבוצתי, ועדיין).
אמפריית על אירופית שלא נשאר ממנה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 11:03 am 
Senior

הכדורסל הלטבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 11:24 am 
Hall of Famer

אם הולכים לענפים יותר קטנים ואיזוטרים (אבל אחד מהם עדיין ענף אולימפי), אפשר לדבר על פקיסטן למשל. פקיסטן הייתה פעם אימפרייה של הוקי שדה יחד עם הודו, הן שיחקו זו נגד זו בכל הגמרים האולימפיים הראשונים כמדומני. משהו כמו 7-8 גמרים ברצף, למיטב זכרוני. היום הספורט הפך להרבה יותר גלובלי, הודו קרובה להיעלמות אבל עדיין נמצאת שם לפעמים, פקיסטן לגמרי נעלמה.
בשנות ה-90 פקיסטן שלטה שליטה מוחלטת בעוד ענף, סקווש. אני אמנם לא מתעדכן באופן תדיר בדירוג הסקווש העולמי, אבל פעם שאלתי חידה פה על הענף אז הסתכלתי בדירוג לפעמים. ממה שראיתי לפני כמה שנים, גם משם פקיסטן נעלמה.

בקיצור, יש מקרים כאלה בהיסטוריה כולל אימפריות ספורט שהחזיקו בצמרת עשרות שנים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' נובמבר 01, 2016 11:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 11:26 am 
Hall of Famer

אתם הולכים מאד רחוק עם ההונגרים והלטבים, אבל אפשר לדבר על הכדורסל הצ'כי של שנות השבעים והשמונים. ברמת המועדונים לא היה הרבה, אבל הנבחרת הצ'כית הייתה בשנות השבעים עד אמצע שנות השמונים נבחרת חזקה מאד. סגנית אלופת אירופה ב-85, מדליית ארד ב-81 וב-79. שחקנים כמו קרופילאק וברבנאץ'. מסוף שנות השמונים עד היום הכדורסל הצ'כי לקח צעד רחוק אחורה. מדי פעם יש איזו הבלחה של השתתפות באליפות אירופה, אבל לא מדובר על הנבחרת שבאופן קבוע סיימה במקומות הגבוהים באליפות אירופה והשתתפה באולימפיאדות ואליפויות עולם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 11:34 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתם הולכים מאד רחוק עם ההונגרים והלטבים, אבל אפשר לדבר על הכדורסל הצ'כי של שנות השבעים והשמונים. ברמת המועדונים לא היה הרבה, אבל הנבחרת הצ'כית הייתה בשנות השבעים עד אמצע שנות השמונים נבחרת חזקה מאד. סגנית אלופת אירופה ב-85, מדליית ארד ב-81 וב-79. שחקנים כמו קרופילאק וברבנאץ'. מסוף שנות השמונים עד היום הכדורסל הצ'כי לקח צעד רחוק אחורה. מדי פעם יש איזו הבלחה של השתתפות באליפות אירופה, אבל לא מדובר על הנבחרת שבאופן קבוע סיימה במקומות הגבוהים באליפות אירופה והשתתפה באולימפיאדות ואליפויות עולם.

עניין אותי למה ברמת המועדונים הם נעלמו מהצמרת כבר בשנות ה 70 בזמן שהייתה להם אחלה נבחרת

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 12:01 pm 
Hall of Famer

האמת שאני לא עד כדי כך מתמצא בהיסטוריה של כדורסל המועדונים הצ'כי ומקומו באירופה, אבל אני לא זוכר שהם היו מי יודע מה בצמרת. למיטב זכרוני היה להם מועדון פאר אחד (ספרטק ברנו) שהגיעה לכמה גמרים והפסידה את כולם, ועוד קבוצה אחת שהביאה שנה-שנתיים טובות (סלאביה פראג) וזהו. ולמעשה זה נגמר עוד בשנות ה-60 או ממש בתחילת ה-70, הקבוצה של ברנו שמכבי פגשה ב-77 הייתה השטיח של בית הגמר ולמיטב זכרוני לא ניצחה אף משחק.

בכל אופן, אי אפשר לדבר על הכדורסל הצ'כי במונחים של היכחדות או כמעט היכחדות. אם כבר, אפשר לומר את זה על הכדורסל הסלובקי - בנבחרת של שנות ה-70 וה-80 שעמוס דיבר עליה, שהייתה עדיין נבחרת צ'כוסלובקיה, היו גם כמה וכמה כוכבים סלובקים. הכוכב הגדול סטניסלב קרופילאק שעמוס הזכיר היה סלובקי ולא צ'כי, גם הרכז שלהם, פטר ראיניאק שהיה אחד הרכזים הטובים באירופה, היה סלובקי. אם כי בליגה של צ'כוסלובקיה המועדונים הצ'כים, בעיקר ברנו, שלטו שליטה מוחלטת וגם הכוכבים הסלובקים שיחקו בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 12:22 pm 
Hall of Famer

אלו ההישגים שלהם בזירה האירופית בתקופה ההיא (עד 1976):

1958: סלובן פראג לא עברה את הבית האזורי בגביע האלופות
1959: ספרטק ברנו הודחה בשמינית האלופות
1960: סלובן פראג הודחה בחצי גמר האלופות
1961: ספרטה פראג הודחה ברבע גמר האלופות
1962: איסקרה סביט (באו מסלובקיה) הודחה ברבע גמר האלופות
1963: ספרטק ברנו הודחה בחצי גמר האלופות
1964: ספרטק ברנו הפסידה בגמר האלופות
1965: ספרטק ברנו הודחה ברבע גמר האלופות
1966: סלביה פראג הפסידה בגמר האלופות
1967: סלביה פראגה הפסידה בחצי גמר הפיינל פור, סיימה שלישית.
1967: ספרטק ברנו הודחה ברבע גמר המחזיקות
1968: ספרטק ברנו הפסידה בגמר האלופות
1968: סלביה פראג הפסידה בגמר המחזיקות
1969: ספרטק ברנו הודחה בחצי גמר האלופות
1969: סלביה פראג זכתה בגביע המחזיקות
1970: סלביה פראג הודחה בחצי גמר האלופות
1970: איסקרה סויט הודחה בשמינית גמר המחזיקות
1971: סלביה פראג הודחה בחצי גמר האלופות
1971: דוקלה אולמוץ הודחה בשמינית המחזיקות
1972: סלביה פראג לא עברה את שלב הבתים של 1/4 גמר האלופות
1972: ספרטק ברנו הודחה בשמינית המחזיקות
1973: סלביה פראג לא עברה את שלב הבתים של 1/4 גמר האלופות
1973: ספרטק ברנו הגיעה ל-6 האחרונות במחזיקות והודחה שם
1974: דוקלה אולמוץ הודחה בשמינית האלופות
1974: ספרטק ברנו הפסידה בגמר המחזיקות
1975: סלביה פארג לא עברה את שלב הבתים בגביע האלופות (השלב ש-2 הראשונות מכל בית עולות לחצי הגמר)
1975: דוקלה אולמוץ הודחה בשמינית המחזיקות
1976: דוקלה אולמוץ הודחה בסיבוב השני של גביע האלופות
1976: סלביה פראג הודחה בשמינית המחזיקות

בקיצור, היה להם פיק יפה של כמה עונות בשנות ה-60', אח"כ ירידה בתחילת השבעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 12:31 pm 
Senior

איך מגיעים לשש האחרונות (מחזיקות 1973)? מה הייתה השיטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 1:24 pm 
Junior

Yuval כתב:
אבל תספר לנו מה אתה באמת מרגיש על ההשוואה לארה"ב.

;;-)))

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 1:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
מאחר שלא קראתי לך טרול, אבל כן קראתי להשוואה הזו הטרלה ואני לא חוזר בי, אז אין לי מה להתנצל. ואני יודע שאני שב ומאכיל את ההטרלה הזו, אבל דווקא הנתונים שהבאת מראים למה אין מקום להשוואה.
... בקיצור אין בסיס להשוואה. עמוס פתח נושא על נבחרת שנכחדה דה פקטו ממפת הטניס העולמי ושאל על עוד מקרים דומים, זה למרבה צערך ממש לא דומה ולא קשור לנושא, וזו לא פעם ראשונה כמדומני שאתה מכניס את הטניס האמריקאי לנושא דומה. ולכן כיניתי את זה איך שכיניתי.

אי אפשר להאכיל הטרלה אלא רק להאכיל טרול, כך שבזה שאתה רושם זאת אתה כן מתייחס לנורטון כטרול ועל זה הוא מתרעם. זה לא ממש משנה אם אתה מסכים לדעה שלו או לא אבל היא עדיין לגיטימית ולא מצריכה שימוש בטרמינולוגיה מעליבה שכזו. אתה קפדן, וזה בסדר גמור אבל אף אחד מעולם לא מת מהתנצלות.

ראי שעל הקיר כתב:
2. אם נהנית בתקופה הזו יבושם לך, אני חושב שאתה במיעוט אבל זה עניין של טעם. לדעתי בלי שניים-שלושה שחקני על אמיתיים הענף הרבה פחות מעניין, אני רוצה לראות גם קרבות אפיים בין גלדיאטורים של הענף, בתקופה ההיא לא היו כאלה. אבל כאמור זה עניין של טעם אז נניח לזה.

גם אני מאוד נהניתי מהטניס בשנות ה-90 (והרבה פחות היום) ובהחלט היו קרבות גלדיאטורים אז (סמפראס-אגאסי למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 2:03 pm 
Hall of Famer

אבל הוא לא דיבר על תקופת סמפרס-אגאסי. הדיבור היה על תקופה (לא ארוכה למרבה שמחתי) שבה לא היו שחקני על אמיתיים בטניס העולמי, והשליטה התפזרה על כמות יחסית גדולה של שחקנים שהיו הרבה פחות טובים משחקני העל שבאו אחריהם וגם אלה שהיו לפניהם. נתתי כמה דוגמאות לשמות, כל מיני ברוגרה או אלברט קוסטה, גם סאפין או קוורטן שלפחות היו קצת יותר מעניינים מאלה מבחינת אישיות היו הרבה פחות טובים משחקני העל שלפניהם ואחריהם. אותי לפחות הטניס פחות עניין אז, היו חסרים לי הקרבות בין שחקני העל שהתעלו לרמות גבוהות בהרבה.

ולגבי הפיסקה הראשונה שלך, נו נו... מי החליט על הטרמינולוגיה הזו?
נורטון הוא לא טרול, הנה אני אומר זאת מפורשות, התנצלותי על הפגיעה האנושה. בהכנסה של עניין הטניס האמריקאי לנושא אימפריות ספורט שנכחדו (לא בפעם הראשונה למיטב זכרוני) הוא, כדי לא לעורר שוב את הויכוח, נקרא לזה בעדינות "מעד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 2:32 pm 
Hall of Famer

מה שייחד את הכדורסל ההונגרי (ואני לא יודע בנוגע לצ'כים ולסלובקים) הוא הפופולריות העצומה שהיתה לו.
משחקים במגרש פתוח נערכו בנוכחות עשרות אלפי צופים, שום דבר שיש היום בכדורסל האירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 2:55 pm 
Junior

הכדורסל ההונגרי היה בשיאו בשנות ה50 ממש כמו הכדורגל ההונגרי.
אגב, גם במישור האולימפי זו היתה תקופת השיא שלהם עם 46 מדליות ומקום שלישי בדירוג המדליות בהלסינקי 52.

אני יכול להניח שלהצלחות הגדולות בספורט באמצע שנות ה-50, היתה השפעה מסוימת על תחושת הגאווה והמסוגלות הלאומית שלהם, שמן הסתם היתה אחד הגורמים שהביא אותם למרוד ברוסים ולחטוף חזק בראש ב56.
מאז, עם הדיכוי והורדת הראש גם ההצלחות בכדורגל וכדורסל צנחו דרמטית בעיקר החל מאמצע שנות ה60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 3:11 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
איך מגיעים לשש האחרונות (מחזיקות 1973)? מה הייתה השיטה?

היו 26 קבוצות במפעל.
תחילה היו 6 קבוצות ששיקחו סיבוב מוקדם (אנגליה, פורטוגל, טורקיה, מרוקו, אלבניה ואוסטריה). 3 עלו לסיבוב הבא ולשם הצטרפו עוד 19 קבוצות.
11 המנצחות (בית-חוץ) עלו לסיבוב השלישי ושם חיכתה להם ספרטק לנינגרד שהחלה את השתתפותה בסיבוב השלישי. 6 המנצחות של הסיבוב השלישי (בית-חוץ) חולקו ל-2 בתים בני 3 קבוצות כ"א. 2 המנצחות בכל בית עלו לחצי הגמר (בית-חוץ) והמנצחות עלו למשחק הגמר שנערך אותה עונה בסלוניקי (ספרטנק לנינגרד נגד יוגופלסטיקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 3:12 pm 
Hall of Famer

kfir כתב:
אגב, גם במישור האולימפי זו היתה תקופת השיא שלהם עם 46 מדליות ומקום שלישי בדירוג המדליות בהלסינקי 52.

אני יכול להניח שלהצלחות הגדולות בספורט באמצע שנות ה-50, היתה השפעה מסוימת על תחושת הגאווה והמסוגלות הלאומית שלהם, שמן הסתם היתה אחד הגורמים שהביא אותם למרוד ברוסים ולחטוף חזק בראש ב56.
מאז, עם הדיכוי והורדת הראש גם ההצלחות בכדורגל וכדורסל צנחו דרמטית בעיקר החל מאמצע שנות ה60.

זה קצת מבאס אותי משום מה שמכבי מעולם לא שיחקה מול קבוצה מהונגריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 3:38 pm 
Junior

נורטון כתב:
טוב, אני מניח שהתנצלות כבר לא אקבל

זו עזות מצח מצידך לחשוב שראי יתנצל על משהו אי פעם, וזה אחרי שאתה מכיר אותו כבר עשור ומחצה בפורום.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 4:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
kfir כתב:

לא יצא להם לשחק נגד רוברט גוליאש האיום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 4:04 pm 
Junior

יכול להיות שהכדורסל והכדורגל ההונגרי הדרדרו בגלל שכל הגברים עברו ל"ענף" לא ספורטיבי קבוצתי אחר?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 5:35 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:
נורטון כתב:
טוב, אני מניח שהתנצלות כבר לא אקבל

זו עזות מצח מצידך לחשוב שראי יתנצל על משהו אי פעם, וזה אחרי שאתה מכיר אותו כבר עשור ומחצה בפורום.

במיוחד אחרי שהוא כבר התנצל במספר מקרים כשהוא חשב שזה מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 5:43 pm 
Hall of Famer

והנה תראה מה זה, דווקא אותן השוואות לארה"ב, הן אלו שהוציאו את ההודעות הארוכות והמנומקות יותר בת'רד הזה. כאילו שלהשוות מול מקרה מבחן זו איזו מתודה חדשה.

אחלה הטרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 5:43 pm 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
יכול להיות שהכדורסל והכדורגל ההונגרי הדרדרו בגלל שכל הגברים עברו ל"ענף" לא ספורטיבי קבוצתי אחר?

לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 5:45 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
oren_80 כתב:
kfir כתב:

לא יצא להם לשחק נגד רוברט גוליאש האיום?

לא יודע מי זה רוברט גוליאש, אבל נגד קבוצה הונגרית- מעולם לא. יש עוד כמה מדינות שמכבי לא שיחקה נגד קבוצה מהן. כאמור, הונגריה אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 6:45 pm 
Senior

ראי, האם יהיה מדויק להגיד ש״עכשיו אתה מבין שפירשת לא נכון את הסיטואציה״?
חשוב לציין שאתה יוזר בכיר ורב הישגים בסלניוז כבר יותר מ-15 שנה.

נישתי מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2016 7:28 pm 
Hall of Famer

אני מצטער על השימוש במונח ולו בגלל המפלצת שהוא יצר בת'רד הזה, שהוציאה את שכרו בהפסדו, ובגלל שנורטון נפגע. אזהר יותר עם המונח הזה בעתיד. אני עדיין חושב שהוכנס פה מין בשאינו מינו שלא שייך לנושא, סתם כי זה נושא שהעסיק אותו גם בעבר וגם אז הוצג בצורה מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה