סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2017 12:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מבין הזרים לדעתי ישחררו את כולם אולי ישאירו זר אחד מקסימום.מבין הישראלים אלכסנדר ועוד ישראלי בכיר כנראה בחוץ. מכבי תנסה להחתים את דאוסן ומשעור ותלך על רכז זר איכותי שאולי יקבל את השכר הכי גבוה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2017 11:12 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
כמה מחשבות מעודכנות על הסגל בעונה הבאה:
להשאיר: אוחיון, שגב, פניני
למה?
אוחיון מתאים יותר ממקל לאייש את עמדת הרכז המחליף בזכות ההגנה, האנרגיות, הקליעה המשופרת מבחוץ והעובדה שהוא יכול לשחק בהתקפה אוף דה בול ולשמור גם על מספרי 2.
שגב, למרות שלא ממש הראה שיפור השנה (לא מעט בגלל הפציעה שגרמה לו לפספס חצי עונה) עדיין צעיר ועוד ישתפר. בליגה הוא יהיה חשוב ובאירופה יוכל לשחק גבוה חמישי או אפילו רביעי.
לפניני יש עוד מה לתרום כקפטן ובליגה.
מתנדנדים: גאודלוק, מילר, אחד מבין אייברסון/סימפסון.
למה?
גאודלוק יכול להיות בלתי עציר בהתקפה אבל הוא לא תורם באספקטים אחרים מלבד קליעה ולא ממש הוביל את מכבי לניצחונות (נראה לי שיש סטטיסטיקה שמראה שמכבי טובה יותר בלעדיו) ובעיקר הוא יקר. מאוד. אם מכבי מצליחה להשאיר אותו בהנחה (נגיד עד מיליון וחצי), מחליטה להפוך אותו לגו טו גאי העיקרי ומביאה סביבו זרים לא כוכבים שישלימו אותו (בעיקר רכז שמסדר משחק שיחפה עליו בהגנה) אז יהיה שווה להשאיר אותו. אם לא אז אפשר בהחלט להביא גארד טוב בחצי מחיר.
מילר זו תעלומה. אם הוא מסוגל לחזור בפורמה של העונה שעברה אז זה נו בריינר. הבעיה שלאף אחד אין מושג אם זה יקרה כי נראה שהוא לא ממש חזר מהפציעה ובעיקר שהוא חושש מאוד ממגע. אם לא מוצאים מישהו יותר טוב (ויש לא מעט סטרץ' 4 טובים באירופה) והאופציה עליו לעונה לבאה לא גבוהה יהיה שווה להשאיר אותו. בכל מקרה יביאו פאוור זר מחליף ואם רואים שהוא לא חוזר כמו שצריך במהלך הקיץ אפשר להביא שני פאוורים לא יקרים שישלימו אחד את השני.
אייברסון וסימפסון. אחד מהם יכול להישאר כסנטר מחליף כתלות בסנטר הפותח שיחתימו. אם מביאים מישהו מזן הדאנסטונים//טיוסים/בירצ׳ים, איברסון יכול לשמש כיופי של סנטר מחליף שייתן ריבאונד, מלחמה וגוף על סנטרים גדולים. אם מצליחים לשים את היד על סנטר יותר גבוה וטכני (למשל דיאן מוסלי, מירו בילאן או ג׳סטין המילטון אם יחליט לחזור להיות ראש לשועלים באירופה) אז סימפסון יכול להביא אתלטיות ויכולת חסימה מהספסל ולתת הרבה דקות מנוחה לסנטר הפותח בליגה.
לשחרר: את כל השאר.
למה?
ישראלים - מקל בשביל לתרום צריך לקבל דקות וביטחון אבל גם במשחק הכי טוב שלו העונה אתמול הוא הראה כמה הוא מוגבל. ברוב הדקות (בעיקר בפתיחה המזעזעת של מכבי) למעט ברבע השלישי המצוין הוא פשוט התרחק מהכדור ולא תרם כלום לסידור ההתקפה (וזה לו שבהגנה הוא תורם לעצירות) ובעיקר הראה את ההבדלים בין שחקן ליגה טוב לשחקן יורוליג - כל החדירות שהולכות כל כך יפה מול ההגנות שבשלולית פשוט לא נכנסות לו באירופה (זכור לי בעיקר הלייאפ האיטי והמפוחד בו חטף גג מטומיץ'). אני גם לא חושב שיש לחשוש פן י-ם יקפצו על המציאה (ג'רלס טוב ממנו בכמה רמות). במקום מכבי הייתי עושה טרייד שלו תמורת משעור. מקל יחזור להיות כוכב ליגה בהרצליה (ואין לי בעיה שגם יזכה שם באליפות מתישהו) ומשעור יתקדם לבמה הגדולה.
את לנדסברג, ולא יעזור בית דין, אני פשוט לא אוהב. למרות הקליעה האוטומטית העדיפה (בליגה) אני מעדיף על פניו את דוסון. יותר אתלטי ואקספלוסיבי, צעיר יותר ולדעתי גם עם ביצים גדולות יותר ואיי קיו כדורסל גבוה יותר.
לגבי ג׳ו אלכסנדר, למרות השיפור הקל שמראה לאחרונה, לא צריך להרבות במילים.
זרים:
סילי דועך ככל שהעונה מתקדמת. הראה דברים יפים כמו הגנה וקליעה (בעיקר מהקו) בתקופה הטובה הקצרה עם רמי הדר אבל הוא מאבד יותר מדי, הקליעה שלו מאוד לא יציבה וכמו יותר מדי שחקנים בקבוצה הזאת אינטלגנציית המשחק שלו לא בשמיים.
סמית', עם כל אהבתי אליו, חייב לעזוב. זקנתו מביישת את בגרותו. הוא כל כך איטי ובקושי מסוגל לכדרר... אני לא מאחל לו פציעה אבל לא יזיק אם הוא יחליט לפרוש בסיום העונה. בכל מקרה מכבי חייבת למצוא קבוצה שתשתתף בשכר שלו כמה שיצליחו לגרד כי עדיף סמול צעיר ב250 אלף מאשר לשלם מיליון לסמית'.
ראד נתן כמה תצוגות בזמן האחרון אבל הוא שחקן שמתאים לקבוצות קטנות שיישענו עליו. שחקן פרוע שלאורך כל השנה לא הראה שיפור במשמעת הקבוצתית.

אז את מי להביא?
הסגל הישראלי לדעתי לא צריך למנות יותר מארבעה שחקנים בכירים ליורוליג + פניני ועוד צעיר (נימרוד לוי, יפתח זיו או ג׳ון די) שיתרמו בעיקר בליגה. אל אוחיון ושגב הייתי מצרף את דוסון ומשעור. זה ייתן 4 שחקנים אתלטים שכל אחד מהם יכול לפתוח בליגה ולתת דקות ביורוליג. בנוסף הייתי בודק אפשרות להחזיר את אלכס טיוס אבל העובדה שהוא ישראלי תקפיץ את המחיר שלו פי 2.
אליהם הייתי מצרף 7 זרים (או 6 אם טיוס חוזר) - אחד בעמדות 1 עד 3 ועוד 2 פאוורים ושני סנטרים.

לא יצא לי לחפור השנה יותר מדי בליגות השונות באירופה, במפעלי פיבא או בליגת הפיתוח אבל אפשר למצוא שחקנים מתחת לראדאר עם סקאוטינג נכון. העיקר שישלימו אחד את השני.
בפוינט הייתי שמח לראות את וונאמייקר, ג׳קסון או הרכז הנמוך מויטוריה. בשוטינג טולסון יכול להתאים. בסמול אפשר ללכת על קלייבורן או מישהו מהליגה השנה כמו בל, הופסון או אפילו מילבורן. בפאוור הייתי שמח לראות את מלי. אחד מהגבוהים המחליפים יכול להיות חברו לבאמברג תייס. סנטר פותח אני לא חושב שמכבי תמצא שחקן יורוליג ברמה טובה שאינו יקר מאוד אז הייתי מציץ מעבר לים ומחפש מישהו שלא מספיק מוכשר למנש אבל גוף גדול ואתלטי שיכול לככב באירופה אם יקבל צ׳אנס (כמו אודו שלפני שהגיע לפנר ביקר בבני השרון, או וייטסיד שעד שגילו אותו בהיט נחשב לשרוך גבוה ונטול כישורים מעבר לשוט בלוקינג ושיחק באחת משכנותינו ממדינות ערב).

לפני שנתיים זרקתי את וונאמייקר וטולסון כשחקנים שמכבי ת"א צריכה ואני חושב שאתה היית בין אלה שאמרו שהם לא לרמה, בסוף הם והקבוצה נפגשו באמצע.
בכל מקרה לא רואה אותו מגיע לתל אביב בקיץ (טולסון) , משלמים לו המון כדי שישחק בזניט יותר ממה שהוא שווה למכבי ת"א, והוא ורוצסטי זה לא אותו שחקן ובעלי ניסיון שונה, ככה שאם במקרה יוכלו להביא אותו אז כדאי מאוד.
וונאמייקר נראה כמו אופציה ריאלית יותר, הוא ורייס יוכלים להיות ההיקמן ורייס החדשים, גם ג'ורדן תיאודור יכול להיות אופציה.

קשה להביא שחקנים מתחת לראדר באירופה, כי אין הרבה כישרון וכי כולם כבר מתחת לראדר גם ככה.
מהדי ליג לא הייתי מביא גארדים, לא מעט קבוצות כבר נפלו העונה עם גארדים כאלה (גלא וחימקי למשל).

אני כן מתחבר למה שכתבת על הישראלים, וכבר כתבתי על זה בעבר. הישראלים צריכים להיות משלימים ולהבחר כשחקנים שעושים דברים מאוד מסוימים ברמה טובה.

מהליגה הייתי הולך על ג'סטין קארטר שכבר היה ברמות האלה, ונראה שהוא בשל לחזור, לפחות התקפית ובטח שהוא בנוי לזה.

מלי ולארקין הם שניים מהמצטיינים העונה ביורוליג אתה חושב שמישהו מהם יגיע לקבוצת תחתית? קשה לי להאמין אם כן זה שיחוק של הקבוצה.
אם פנרבחצה או צסק"א יסיימו את העונה בצורה מאכזבת יש סיכוי לראות את דיקסון או ג'קסון חופשיים ואלה שמות שיכולים להתאים כמו גם ראקים סאנדרס במידה ובאמת ישוחרר ממילאנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2017 12:02 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Stack, אני לא זוכר אם רשמתי משהו על טולסון אבל על וונאמייקר בטוח שלא רשמתי מילה רעה.
מלי גם העונה לא משחק בקבוצת צמרת והוא בטח לא יתנגד להשתדרג למכבי (ועוד יותר אם טרנקיירי יחתום). עם כל זה שהיא עוברת 2 עונות רצופות מהגיהנום עדיין יש לה שם של קבוצה מובילה ביבשת. גם ברצלונה חווה עונה רעה ואף שחקן לא יתנגד להשתדרג אליה.
לגבי שאר השחקנים שהזכרת:
ת׳אודור רכז מעניין. סקורר לא רע ומוסר מצטיין. מדורג עם באנביט במקום הרביעי בליגה הטורקית החזקה (לפני דארושפקה וגלא מהיורוליג) ורק בשבוע שעבר הוביל את הקבוצה לחצי גמר ליגת האלופות של פיבא בתצוגת ווינריות מהסרטים (קלע לייאפ 2 עשיריות לסיום שהעלה את באנביט ל6 אחרי שפסידו את המשחק הראשון ב5). הבעיה איתו שהקליעה שלו מבחוץ חלשה מאוד (29% העונה כאשר רק בעונה אחת בקריירה האירופית שלו עבר את ה30%).

גם אני התפלאתי שמכבי לא הלכה על קארטר העונה לאחר שעזב את טורקיה אבל אם הוא לא עוזר לקרית גת במאבק ההישרדות לא יודע כמה הייתי בונה עליו ביורוליג. אתלט אדיר ומגן טוב אבל גם הוא עם קליעה בעייתית.
את ג׳קסון גם אני מאוד אוהב אבל בדיקסון לא הייתי נוגע עם מקל. לא אוהב את השחקן הפרוע הזה. סאנדרס שחקן טוב אבל אאל"ט הוא נוטה יותר לפאוור נמוך מאשר סמול.

עוד שחקן שאהבתי לראות השנה הוא דריוס מילר (גם הוא כמו מלי, וואנמייקר ותייס חניך של טרנקיירי). סמול ארוך עם קליעה מצוינת ומגן טוב. הדבר היחיד שמפריע לי אצלו שמשחקן עם הנתונים שלו הייתי מצפה לקטוף יותר מ2.8 כ"ח למשחק.

גם אני לא מתלהב מהמספרים המנופחים של גארדים בליגת הפיתוח המבולגנת, אבל הייתי מחפש בארה"ב דוקא גבוהים שלא מצליחים לתקוע יתד ברוטציה של קבוצת nba כי 2.08 אתלטי שמתקשה לשחק סנטר שם יכול להצליח מאוד באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2017 1:17 am 
Hall of Famer

דיקסון נשמע לי כמו גאודלוק לעניים .

אני אנצל את המומנטום של הערב ואעלה את שמו של ג'ף אדריאן .
נראה לי כמו 4 די קלאסי לאירופה - מצד אחד לא פראייר תחת הסלים ( 8 ר' ו-1.2 חס' בליגה , יודע לתת גוף ולשחק פיזי ) , ומצד שני יד טובה מחצי מרחק ומהעונשין .
בן 31 , עדיין נראה כשיר פיזית ( שני משחקים בכמה חודשים השנה - 25-30 דקות במשחק ) , ובעיקר עם גישה טובה מאוד ( ביחס לשחקן עם רזומה שכזה וכו' ) .
שיחק כבר כמובן ברמות גדולות , כך שזה לא איזה אחד שלא יצליח להוציא זריקה או להתמודד עם הפיזיות של היורוליג .
מן הסתם הוא גם שחקן זול בסדר הגודל של מכבי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2017 1:46 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, רק שאלה. למה כל השמות שציינתי שונים משמעותית ממה שהיה המעמד של גודלוק לפני 3 שנים או של שיין לארקין לפני שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2017 5:18 pm 
Junior

קודם כל כי אני חושב השוק הסיני פתוח יותר היום משהיה לפני 3 שנים, אבל יש מצב שאני מתבלבל וזה בכל מקרה פחות חשוב.

שורה תחתונה כל אחד מהשחקנים האלה הוא מקרה לגופו ואנחנו לא יודעים יותר מדי על ההעדפות האישיות שלהם.
לארקין לצורך העניין חתם די מאוחר באוגוסט אם אני זוכר נכון, והוא בכל מקרה לא טייפ-קאסט לשחקן שיקבל חוזה גדול בסין. חיכה כל הקיץ שמישהו בNBA יציע לו חוזה כרכז שלישי, ואחרי שלא קרה, ישב עם הסוכן וכנראה החליט להעדיף לפתח קריירה אירופאית על פני ניסיון להישאר על הרדאר בדי-ליג.
במחשבה שניה, ברשימת המועמדים שסימנתי לדי-ליג יש דומי-לארקין שאם לא יקבלו חוזה (דינווידי, גאלאווי, בורק) ייכולים להגיע לאירופה.
גאודלוק - קיבל חוזה ענק באירופה, אז לא היה צריך סין. יכול להיות שמרשימת המועמדים לסין יהיה אחד או שניים שיעדיפו אירופה.

כתבתי שרוב השחקנים הנ"ל יישארו בNBA להערכתי, ושהם לא מתאימים לתר'ד על מכבי לדעתי, לא תר'ד על אירופה. אם אני זוכר נכון, הפעם האחרונה שמכבי החתימה שחקן ישירות מהNBA זה היה קרלוס ארויו ונראה שמאז הם נרתעים מכך כמו מאש. בנוסף לבעיית הזמנים, מקשה עליי מאוד לראות את מכבי מחתימה מישהו מהרשימה הזו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 6:01 pm 
Sophomore

לא יודע איפה לשים את זה - וואן ודובי פיק פוצחים בסדרת כתבות על מכבי וכישלונותיה, ומההיסטוריה שלהם זה בטוח בגלל ריב עם מישהו. בכל מקרה, מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 8:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה לי שפרסום כל הפרקים בבת אחת היא פשלה שמישהו ישלם עליה בראשו שם... לא חושב שזו הייתה הכוונה, כי אין בזה שום הגיון עיתונאי או מסחרי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 8:23 pm 
מנהל פורום

באמת מוזר הוא שהוא הביא את כל הפרקים ביום אחד. זה לא נראה כמו פרויקט אלא כילוי זעם או באמת כמו שראי אמר טעות עורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 9:26 pm 
מנהל פורום

one כתב:
תקציב ענק של כ-110 מיליון שקלים.

תקציב השחקנים נע בין 70 ל-80 אחוז מסך התקציב, דהיינו 55-60 מיליון שקל.

זה פשוט ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 10:08 pm 
Hall of Famer

בסך הכל טעות חשבונית עקב העובדה שלא ידעו איפה לרשום שילומים לשופטים , משרד הפנים , "השקעות עצמאיות בתיווך הקבוצה" וכו' ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שכחת רוצחים שכירים שיבצעו את החוזה על משה גרטל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2017 8:26 am 
מנהל פורום

היה עוד ציטוט לא ברור. מי שמבין את התחביר שיבאר לי:
ציטוט:
האבנים הגדולות של “הצלחות על פי הישגים“ קיבלו מכה קשה העונה כאשר היורוליג העניק מענק של 40,000 יורו על כל ניצחון, שהם 400,000, קרי 1.5 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2017 9:02 am 
Junior

Shiver כתב:
היה עוד ציטוט לא ברור. מי שמבין את התחביר שיבאר לי:
ציטוט:
האבנים הגדולות של “הצלחות על פי הישגים“ קיבלו מכה קשה העונה כאשר היורוליג העניק מענק של 40,000 יורו על כל ניצחון, שהם 400,000, קרי 1.5 מיליון שקל.

כנראה שהכוונה היתה שציפו להרוויח הרבה יותר מנצחונות, אבל בסך הכל הרוויחו רק 400,000 יורו בגלל שניצחו רק עשר פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 1:13 am 
Hall of Famer

כתבה של גלדסטון :
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 63&lang=HE

"דווין סמית' חתם על חוזה ל-3 שנים לפני שנתיים, ומחזיק בחוזה גם לעונה הבאה. החוזה שנחתם איתו הוא חוזה 'הפוך', דהיינו, שכר שהולך ויורד, ובשנה הבאה הוא ישתכר 400 אלף דולר נטו"

תיכף מישהו יכניס כאן איזו בדיחת ברכיים , אבל בסכום הזה ( אמנם צריך לשלם עליו מיסוי מוגבר בגלל הותק בארץ , אבל האלטרנטיבה אני מניח שהיא לשלם לו פיצוי כלשהו - אז נניח ניתן לקזז את שני הנ"ל ... ) אני חושב שזה נו-בריינר להשאירו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 9:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
כתבה של גלדסטון :

"דווין סמית' חתם על חוזה ל-3 שנים לפני שנתיים, ומחזיק בחוזה גם לעונה הבאה. החוזה שנחתם איתו הוא חוזה 'הפוך', דהיינו, שכר שהולך ויורד, ובשנה הבאה הוא ישתכר 400 אלף דולר נטו"

תיכף מישהו יכניס כאן איזו בדיחת ברכיים , אבל בסכום הזה ( אמנם צריך לשלם עליו מיסוי מוגבר בגלל הותק בארץ , אבל האלטרנטיבה אני מניח שהיא לשלם לו פיצוי כלשהו - אז נניח ניתן לקזז את שני הנ"ל ... ) אני חושב שזה נו-בריינר להשאירו .

גם לי היה מוזר לקרוא שהוא עומד להרוויח רק 400. לא מבין איך זה מסתדר. זה אומר שהוא הרוויח מעל 1.2 מ׳ בכל אחת מהשנתיים האחרונות.
בכל אופן אם זה הסכום המדובר אז יהיה יותר קל למצוא קבוצה שתשתתף בשכר שלו, אבל בכל מקרה לא צריך להשאיר אותו. השחקן גמור. הוא סתם יקח מקום של זר כאשר בעמדה 3 רצוי שיהיה מישהו שמסוגל לרוץ ולכדרר בו זמנית (משהו שדווין כבר לא מסוגל לעשות) ובטח שלא צריך ללכת על הפתרון החסכן של לכסות את העמדה עם סמית׳+לנדסברג/דוסון+פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 10:10 am 
Hall of Famer

"מקום של זר" זה קצת מיתוס .
בכל עונה נרשמים כמה וכמה זרים התורמים משמעותית פחות מדווין סמית . רק בימים אלו מכבי "שורפת" מקום של זר על כלום פחות או יותר ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 11:55 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה הכוונה מיתוס?
מכבי כבר שבועות ארוכים מתלבטת איזה זר שמיני לרשום ולאחרונה נוצר גם צורך בגארד בגלל כל הפציעות, בין השאר בגלל שרשמו את סמית׳ לליגה.
ולגבי התרומה שלו - אתה זוכר מתי הוא נתן משחק טוב?
אפילו בליגה הוא כבר לא באנקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 1:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא נראה לי שלמישהו יש חשק לפתוח ת'רד לסיכום העונה האירופית, אז אני רק אניח פה רשימה של שחקנים ששברו שיאי עונה (בנקודות ו/או מדד) מול מכבי:
ריקי היקמן (מילאנו - מחזור 1): 22 נק', 32 מדד
רודי פרננדז (ריאל - מחזור 2): 16 נק'
ג'סטין דנטמון (גלאטסראי - מחזור 3): 22 נק', 25 מדד
ג'ואי דורסי (ברצלונה - מחזור 5): 11 נק', 11 כ"ח, 23 מדד
כריס סינגלטון (פאו - מחזור 6): 26 נק', 34 מדד
טיילר האניקאט (אפס - מחזור 10): 21 נק', 31 מדד
דריק בראון (אפס - מחזור 10): 12 כ"ח, 38 מדד
ניקולו מלי (באמברג - מחזור 11): 27 נק', 14 כ"ח, 40 מדד
סמן אנטונוב (צסקא - מחזור 13): 9 נק', 12 מדד
לוק הרנגודי (דרושאפקה - מחזור 14): 21 נק', 15 מדד (לא הגיע באף משחק אחר למדד דו ספרתי)
יוהאן ווגטמן (ויטוריה - מחזור 15): 23 נק', 26 מדד (פעמיים! גם במחזור 22)
טורניקה שנגלייה (ויטוריה - מחזור 15): 22 נק'
לוקה דונצ'יץ' (ריאל - מחזור 17): 11 כ"ח, 32 מדד
ג'ון דיבלר (גלאטסראי - מחזור 19): 21 נק', 26 מדד
יאניס סטרלינקס (באמברג - מחזור 21): 25 נק' (100 מהשדה), 28 מדד
ננדו דה קולו (צסקא - מחזור 23): 29 נק', 35 מדד
מליח מחמוטוגלו (מי?) (פנר - מחזור 27): 15 נק', 18 מדד
אדגרס אולנובאס (מה?) (ז'לגיריס - מחזור 28): 20 נק'
בראד אולסון (ברצלונה - מחזור 29): 19 מדד
אלכס רנפרו (ברצלונה - מחזור 29): 12 מדד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 1:54 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
כתבה של גלדסטון :

ברור שסמית ישוחרר כמו כל יתר הזרים של מכבי (ישאירו מקסימום זר אחד לדעתי).לדעתי גם בסגל הישראלי יעשו כמה וכמה שינויים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 2:13 pm 
Freshman

סמית לא בכושר של שחקן פעיל

אני את אלכסנדר הייתי משאיר, אין ישראלים ברמה שלו, הוא לדעתי עדיף אפילו על הוואל. העונה הוציאו אותו מידיי מהר מהרוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 2:54 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
לא נראה לי שלמישהו יש חשק לפתוח ת'רד לסיכום העונה האירופית, אז אני רק אניח פה רשימה של שחקנים ששברו שיאי עונה (בנקודות ו/או מדד) מול מכבי:
ריקי היקמן (מילאנו - מחזור 1): 22 נק', 32 מדד
רודי פרננדז (ריאל - מחזור 2): 16 נק'
ג'סטין דנטמון (גלאטסראי - מחזור 3): 22 נק', 25 מדד
ג'ואי דורסי (ברצלונה - מחזור 5): 11 נק', 11 כ"ח, 23 מדד
כריס סינגלטון (פאו - מחזור 6): 26 נק', 34 מדד
טיילר האניקאט (אפס - מחזור 10): 21 נק', 31 מדד
דריק בראון (אפס - מחזור 10): 12 כ"ח, 38 מדד
ניקולו מלי (באמברג - מחזור 11): 27 נק', 14 כ"ח, 40 מדד
סמן אנטונוב (צסקא - מחזור 13): 9 נק', 12 מדד
לוק הרנגודי (דרושאפקה - מחזור 14): 21 נק', 15 מדד (לא הגיע באף משחק אחר למדד דו ספרתי)
יוהאן ווגטמן (ויטוריה - מחזור 15): 23 נק', 26 מדד (פעמיים! גם במחזור 22)
טורניקה שנגלייה (ויטוריה - מחזור 15): 22 נק'
לוקה דונצ'יץ' (ריאל - מחזור 17): 11 כ"ח, 32 מדד
ג'ון דיבלר (גלאטסראי - מחזור 19): 21 נק', 26 מדד
יאניס סטרלינקס (באמברג - מחזור 21): 25 נק' (100 מהשדה), 28 מדד
ננדו דה קולו (צסקא - מחזור 23): 29 נק', 35 מדד
מליח מחמוטוגלו (מי?) (פנר - מחזור 27): 15 נק', 18 מדד
אדגרס אולנובאס (מה?) (ז'לגיריס - מחזור 28): 20 נק'
בראד אולסון (ברצלונה - מחזור 29): 19 מדד
אלכס רנפרו (ברצלונה - מחזור 29): 12 מדד

אז נגיד שיש 150 שחקני רוטציה ביורוליג 20 מתוכם שברו את שיאי העונה שלהם מול מכבי אומר יחס של 1:7.5 כשהיחס בין מכבי לשאר הקבוצות הוא 1:16
בערך פי שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 2:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:

אני את אלכסנדר הייתי משאיר, אין ישראלים ברמה שלו, הוא לדעתי עדיף אפילו על הוואל. העונה הוציאו אותו מידיי מהר מהרוטציה.

אומר הרבה על רמת הישראלים. עם כל הכבוד לשיפור שלו לאחרונה (קצת בהגנה ובעיקר בקליעה מבחוץ) הוא פשוט שחקן טיפש ואחרי העונה מכבי מוכרחה כמה שפחות שחקנים עם אינטלגנציית כדורסל נמוכה. למעשה היחידים במכבי שמתבלטים לטובה באיי קיו הכדורסל שלהם - סמית׳ ופניני - הם רגע מפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 3:17 pm 
Hall of Famer

הוואל שחקן יותר טוב מאלכסנדר בכל פרמטר(כמעט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 09, 2017 3:19 pm 
Freshman

sir charles כתב:
eli2510 כתב:

אומר הרבה על רמת הישראלים. עם כל הכבוד לשיפור שלו לאחרונה (קצת בהגנה ובעיקר בקליעה מבחוץ) הוא פשוט שחקן טיפש ואחרי העונה מכבי מוכרחה כמה שפחות שחקנים עם אינטלגנציית כדורסל נמוכה. למעשה היחידים במכבי שמתבלטים לטובה באיי קיו הכדורסל שלהם - סמית׳ ופניני - הם רגע מפרישה.

ברור שדיברתי ביחס לישראלים. בנוגע לאיי קיו, הוא הפתיע אותי לטובה בהופעות האחרונות שלו, הוא עשה לא מעט פעולות חכמות.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך א' אפריל 09, 2017 3:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: