Att כתב:
רגע, אני לא בטוח שהבנתי.
אתה חושב שבול עדיף על פולץ ולכן איינג' צריך לבחור בו או שאתה רוצה שאיינג' יהמר שהלייקרס מעוניינים בבול עד כדי כך שהוא יעשה מעשה הינקי וייקח אותו כדי לסחוט מהם משהו?
אם זו האופציה השנייה, אין סיכוי. הסיכון גדול פי מאה מהרווח (ואני עדין). ככלל, דברים לא מתנהלים כך בנ.ב.א. הפעם האחרונה ששיחקו עם הבחירות הגבוהות הייתה בדראפט של אולדריג'.
עמוס לב כתב:
היו מקרים כאלו בעבר.
היה את מקרה למרקוס אולדריג'/טיי תומאס. אני חושב שבאותו דראפט פילי בחרו את ספולושה בבחירה 13, כשידעו ששיקגו רוצה אותו. זה נגמר בטרייד בערב הדראפט בו ספולושה עבר לשיקגו תמורת בחירה 16 (רודני קרני), בחירת סיבוב שני וכסף.
כמובן היו בעבר טריידים לפני הדראפט בו קבוצה ניצלה מצב וסיכמה על טרייד עבור שחקן שקבוצה אחרת רצתה פלוס אקסטרה. הידוע מכולם זה כמובן טרייד כריס וובר, שהווריירס קפצו ממקום 3 למקום 1 והוסיפו גם 3 בחירות סיבוב ראשון לאורלנדו. היה טרייד שהעביר בערב הדראפט את סטף מרבורי (בחירה מספר 4) ממילווקי למינסוטה תמורת ריי אלן (בחירה מספר 5 באותו דראפט) פלוס בחירת סיבוב ראשון. היה גם טרייד שהעביר את שני חברי צפון קרוליינה, אנטואן ג'יימסון ו-וינס קרטר. הרפטורס בחרו את ג'יימסון בחירה מספר 4 והעבירו אותו לגולדן סטייט תמורת וינסניטי שנבחר 5 ועוד כסף.
מה שעמוס אמר.
אבל זה נכון שכבר לא ממש עושים את הטריידים האלו. מה שהביא לי את הרעיון היה דווקא סרט הפוטבול Draft Day שבו קווין קוסטנר כGM של קליבלנד בראונס מהנדס שורה של טריידים (מופרכים יש לציין) בערב הדראפט.
שוב, אני מודע לכך שזה סיכון. בול יכול להחליט שלא בא לו על בוסטון (למרות שהיא במצב הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר הלייקרס) ולכופף את היד של הפרנצ'ייז להעביר אותו ללייקרס, נגיד תמורת נכס פחות שווה מאשר הבחירה השנייה (אחד הצעירים האחרים בקבוצה), אבל אני גם חושב שאם מישהו יכול להנדס ולהצליח עם מהלך מקיאוולי שכזה זה איינג' ואם יש מישהו שיכול ליפול בפח למהלך כזה זה מג'יק.
אם להפליג במחוזות הפנטזיה אז איינג' יכול להציע לל"א את קראודר ורוזייר + הבחירה הראשונה תמורת ראסל ונאנס + הבחירה השנייה ולבחור את ג'וש ג'קסון, או את סמארט + הבחירה הראשונה תמורת רנדל + הבחירה השנייה ולבחור את פולץ (פנטזיה, כבר אמרתי?)
איינג' גם יכול להנדס טרייד עם פילי ולקחת ממנה את הבחירה השלישית (ג'קסון) + אוקפור תמורת רוזייר + הזכות לבחור את פולץ.