סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם להתבסס על מה שחבר לעבודה אוהד מנוי של מכבי, אז עדיין לא יצאו מנויים לעונה הבאה למכירה
וזה עוד יותר מראה כמה דבילים הנהלה של מכבי, בקצב הזה גם בעונה הבא ניקח אליפות עם כוכבית כי לא נפגוש את מכבי בגמר

זהירות ניחוס

כפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:
sir charles כתב:
eli2510 כתב:
אתה מתמקד בצורה מוגזמת בטירוף במשחק אחד, בפלייאוף של קליעה יוצאת דופן, אני לא הכחשתי את זה ואפילו הזכרתי את זה. הזיכרון קצר, מקל נתן יותר מעונה אחת טובה, נתן משחקי פלייאוף וגמרים מצוינים (גם העונה) ונתן עונות יותר טובות מדיב' העונה הזו, וזה בדיוק מה שאני בא לומר, שלא צריך להסתנוור מכל ישראלי שמקבל דקות בלתי מוגבלות ומעמד בגלל החוק הרוסי. אפילו העונה שהייתה עונה רעה של מקל עם הרבה בעיות מנטליות, בשקלול הוא טוב יותר מדיב'. דיב' נתן עונה חביבה, לא יותר מזה ואי אפשר להתכחש לזה. הוא קלעי טוב, לא קלעי מצוין, וודאי לא ברמות קצת יותר גבוהות, יש לו פלייאוף של קליעה יוצאת דופן, לא משהו מאפיין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא ריבואנדר בינוני גם לעמדתו. בנוסף, הוא לא מספיק גדול לעמדה 2 וגם לא נע מספיק טוב בלי כדור, ולא מנהל משחק מספיק טוב לעמדה 1 (למעשה הוא לא מנהל משחק בכלל) וכפי שאמרתי מאוד חדגוני התקפית.

אז נכון, הוא בכושר קליעה טוב לאחרונה, נתן עונה חביבה, אבל לחלוטין לא שווה מלחמה. צריך ללמוד מטעויות, ומכבי נפלה מספיק פעמים עם משכורות לא פורפורציונליות לשחקנים ישראלים בינוניים ומטה.

נתתי דוגמה ממשחק אחד, המשחק האחרון הטרי. חסרות דוגמאות ממשחקים נוספים איך מקל לא שולט בקצב, מכדרר עצמו לדעת, מוסר מסירות שקופות, נתקע עם הכדרור מול לחץ, נחסם בלייאפים, זורק איירבולים מבחוץ בגלל ששחרור הכדור שלו כ"כ איטי שכל שחקן שנמצא מתחת לסל מספיק להגיע ולהפריע לזריקה שלו, נותן לגארדים לחדור עליו בלי בעיה ונתקע בחסימות? אז יופי, בליגה שלנו הוא מצליח מדי פעם עם חדירות הכוח והפוסט אפ על גארדים נמוכים... איך בדיוק הדברים האלה עבדו באירופה בשנה וחצי האחרונות?

לגבי ג'ון די, אתה כותב "יש לו פלייאוף של קליעה יוצאת דופן, לא משהו מאפיין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא ריבואנדר בינוני גם לעמדתו"
אז גם בפלייאוף בעונה שעברה הוא נתן מספרים יותר טובים מהעונה הרגילה והעונה הוא העלה את המספרים בליגה והתפוצץ בפלייאוף. ולא יודע מה אתך אבל שחקן של 1.83 ביום טוב שלוקח כמעט 4 כ"ח (ב-28 דק' למשחק) זה די מרשים. מקל עם כל הפיזיות שלו קוטף פחות מ-3 כ"ח ב-26 דק' למשחק.

אז הדוגמה לא מאפיינת. לא טענתי שמקל שחקן יורוליג לגיטימי, כן טענתי שהוא טוב יותר מדיב', וגם הוא כיכב בעבר במכבי חיפה ונתן משחקים לפנתאון בגמרים. שחקנים שמצטיינים בליגה הישראלית בכמה משחקים זה לא הוכחה לכלום בשביל מה שמכבי מתיימרת להיות, שיוכיחו את עצמם במכבי, ואז אפשר לשקול את החוזים שהם רוצים. נכון, מקל לא מספיק טוב לירוליג, אבל גם דיב' לא יתרום שם כלום ככל הנראה, אולי כן, שיוכיח את זה ואז נדבר על חוזה גדול יותר. לליגה מקל שחקן טוב יותר.
הגובה של דיב' זה חלק מהחבילה, אני מאוד מעריך את זה שלמרות שהוא נמוך הוא לוקח ריב', אבל הערכה לחוד ותרומה לחוד. הוא גם משחק יותר דקות ממקל, אז הנתונים שלו מטבע הדברים גבוהים יותר.

איך אתה רוצה שדיב' יוכיח את זה לפני שהוא מקבל הזדמנות ביורוליג?
ולמה אתה בטוח שהולכים להציע לו חוזה כל כך גבוה? נניח מציעים לו 250 אלף לעונה. אני מתאר לעצמי שתגיד שזה הרבה יותר מדי כסף לשחקן לא מוכח, אבל לא עדיף לשלם לו את הסכום הזה מאשר למקל 650 אלף?

ולגבי המשפט המודגש - מה זתומרת הערכה לחוד ותרומה לחוד? הוא לוקח 4 כ"ח למשחק בפחות מ30 דקות. זה לא הרבה לגארד נמוך ולבן? והיותר דקות שציינת הן משהו כמו דקה וחצי למשחק. מאוד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:50 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
יודעים מה הסיפור האמיתי בסאגה הזו?
הסיפור האמיתי ששוב נפלתי בפח והאמנתי שמכבי קבוצה רצינית או לפחות מתכוונת למה שהיא מפרסמת
לפני חצי הגמר האמנתי שהם מסוגלים להתחבר לשבוע קריטי ולקחת אליפות בסטייל
כשהגיע הבג"ץ האמתי שהוא מאמן מבריק שתפור על מכבי במובן של להוציא מים מהסלע
והפעם האמנתי שהם באמת מתכוונים להחתים את בלאט
זין הם לא התכוונו לשנייה, הכול היה פיברוק וספין אחד גדול שסופו ידוע מראש ושוב נפלתי

ועל הדרך עבדו על עיתונאי רציני כמו ויסברג

דוקא במקרה הזה אני לא מתרשם שזה היה ספין. מכבי יוצאת רע מאוד מהסיפור הזה, איזה אינטרס יש לה לקחת בלוף כזה כל כך רחוק? יכול להיות שמכבי ובלאט חשבו שיוכלו לצאת מהביי אאוט יותר בזול, וכשזה לא קרה החליטו לרדת מזה (או לנסות לסחוט את הטורקים דרך התקשורת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:52 pm 
Sophomore

נו, באמת. היה ברור שמדובר בספין וזה גם מה שאני כותב כבר כמה ימים. גם אני כמעט נפלתי בפח בשעות האחרונות אבל מנהלי מכבי נשארים מנהלי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:53 pm 
Hall of Famer

סופרייז סופרייז. מועדון שאיבד את הספונסר הראשי שלו ,לא מוכן לוותר על מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:54 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
נו, באמת. היה ברור שמדובר בספין וזה גם מה שאני כותב כבר כמה ימים. גם אני כמעט נפלתי בפח בשעות האחרונות אבל מנהלי מכבי נשארים מנהלי מכבי.

אז תסביר לי איזה אינטרס יש לבעלי מכבי למשוך את הספין הזה כל כך הרבה? הם אפילו לא פתחו את מכירת המנויים עדיין כדי למכור לכמה פראיירים רק על סמך הידיעות בתקשורת. מכבי יוצאת מאוד רע מהסיפור הזה, ועם כל הטמטום שלהם בשנים האחרונות אני מתקשה להאמין שהם עד כדי כך סתומים.

קחו הימור נועז - בסופו של דבר בלאט יאמן את מכבי, זה פשוט יקח עוד כמה ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:55 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
סופרייז סופרייז. מועדון שאיבד את הספונסר הראשי שלו ,לא מוכן לוותר על מיליון דולר.

חצי מיליון.
ועל חוזה של שני מ' יורו, פרט שולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אם להתבסס על מה שחבר לעבודה אוהד מנוי של מכבי, אז עדיין לא יצאו מנויים לעונה הבאה למכירה
וזה עוד יותר מראה כמה דבילים הנהלה של מכבי, בקצב הזה גם בעונה הבא ניקח אליפות עם כוכבית כי לא נפגוש את מכבי בגמר

זהירות ניחוס

כפול

לגמרי. לא הבנתי למה הם יצאו עם ההודעה הזו מלכתחילה שנייה אחרי ההפסד לחיפה אלא אם זה היה סגור. הייתי בטוח שב60 שעות שעברו מחלקת המנויים התקשרה לכל מנוי לנסות לשכנע אותו לחדש...
לא היה עדיף לסגור סופית ואז לצאת עם ההודעה מאשר המבוכה הנוכחית? איזה עלובים.
אני לא אתפלא אם לשיבק היתה יד בעניין. ידוע שהוא ובלאט צ'ילבות מאז שהאחרון החליף אותו כמאמן הגליל בשנות ה90 (שיבק תמיד טען שבלאט שהיה עוזרו חתר מתחתיו לתפקיד) הרי אם בלאט מגיע אין לשיבק סיכוי להמשיך אפילו כעוזר מאמן שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 5:59 pm 
Freshman

ערן כתב:
בלאט ממשיך בטורקיה

איזה קטעים..

בהמשך במקום ג'ון די וכארם משעור, יוחתמו גוני יזראלי ואופיר הובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

אז תסביר לי איזה אינטרס יש לבעלי מכבי למשוך את הספין הזה כל כך הרבה? הם אפילו לא פתחו את מכירת המנויים עדיין כדי למכור לכמה פראיירים רק על סמך הידיעות בתקשורת. מכבי יוצאת מאוד רע מהסיפור הזה, ועם כל הטמטום שלהם בשנים האחרונות אני מתקשה להאמין שהם עד כדי כך סתומים.

אתה מניח הנחה יסודית מוטעית - שבהתנהלות של מכבי יש הגיון, או צורך לא לצאת רע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:03 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:

ועל שני מיליון יורו הוא מוכן לוותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:06 pm 
מנהל פורום

מכבי תל אביב מודיעה בתדהמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:07 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

אתה מניח הנחה יסודית מוטעית - שבהתנהלות של מכבי יש הגיון, או צורך לא לצאת רע.

ראה את הקטע המודגש. בחיאת נו, אין לזה הסבר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:07 pm 
Freshman

sir charles כתב:

ולמה אתה בטוח שהולכים להציע לו חוזה כל כך גבוה? נניח מציעים לו 250 אלף לעונה. אני מתאר לעצמי שתגיד שזה הרבה יותר מדי כסף לשחקן לא מוכח, אבל לא עדיף לשלם לו את הסכום הזה מאשר למקל 650 אלף?

ולגבי המשפט המודגש - מה זתומרת הערכה לחוד ותרומה לחוד? הוא לוקח 4 כ"ח למשחק בפחות מ30 דקות. זה לא הרבה לגארד נמוך ולבן? והיותר דקות שציינת הן משהו כמו דקה וחצי למשחק. מאוד משמעותי.

כל זמן שהוא לא הוכיח שום דבר מלבד כמה משחקים טובים בליגה חלשה הוא לא הוכיח כלום ולא מגיעים לו הסכומים האלו. לזר שעשה את מה שהוא עשה לא היו נותנים חוזה גם ב50 אלף.
וזה מה שקורה תמיד כשנאבקים עם ירושלים, היא מציעה יותר ומכבי נבהלת ומציעה סכומים מופרכים, ראה אפילו את השכר של יבזורי (שגם אותו אגב היללו בזמנו) שקיבל יותר מ300 לעונה. וגם 250 אלף זה הרבה מידיי.

הדקות האלו משמעותיות כי זה מפריך את הטענה כביכול מקל נתן מספרים כאלו כשהוא שחקן מרכזי ודיב' יותר בנוי להיות שחקן שולי. דיב' קיבל דקות ומעמד הרבה יותר ממקל העונה, ובכל זאת המספרים שלו פחות טובים משל מקל, וודאי פר 40 דקות.

3.8 כ"ח זה חביב, לא משהו יוצא דופן בכלל, זה שהוא נמוך זה חלק מהחבילה, והוא לא יתן את זה ברמה קצת יותר גבוהה.

גארדים בליגה שלוקחים יותר ריבאונד פר דקה ממנו: הרוש, קיצ'ן, ורגאס, יפתח זיו, רועי הובר וכו'.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ה' יוני 15, 2017 7:27 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:09 pm 
Sophomore

המו״מ התפוצץ מאיזושהי סיבה, וזה הכל. מכבי אוהבים לצאת בהצהרות מפוצצות כי הם עדיין חיים בימים שהלחץ התקשורתי שלהם עשה את שלו. יש היגיון במעשיהם, הוא פשוט היגיון שלא מתאים לכדורסל הנוכחי ולמעמדם המעט פחות חזק כמועדון על אירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:18 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

הימור: מכבי ינסו עכשיו ללכת בכל הכוח על שאראס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:21 pm 
Freshman

שאראס סירב לברצלונה בשביל להישאר בז'לגיריס שהציעה לו חוזה לא רע (מכבי תעשה טעות אם היא תיתן למאמן חסר ניסיון כמוהו יותר מה500 אלף שהוצעו לו בז'לגיריס), למכבי הוא בוודאי לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:48 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

הימור קצת פחות נועז, בלאט יהיה בכלל במקום שלישי שהוא לא מכבי ולא דרושפאקה.
בלי קשר, יפה שלא איבדת את האמונה שהנהלת מכבי מסוגלת לחשיבה הגיונית וקוהרנטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 6:52 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

הימור קצת פחות נועז, בלאט יהיה בכלל במקום שלישי שהוא לא מכבי ולא דרושפאקה.
בלי קשר, יפה שלא איבדת את האמונה שהנהלת מכבי מסוגלת לחשיבה הגיונית וקוהרנטית.

לא יודע לגבי הגיונית וקוהרנטית, אולי נתפשר על לא מטומטמת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 7:10 pm 
Hall of Famer

כן? נתפשר?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 7:45 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שבלאט עשה על מכבי סיבוב בכוונה? כנקמה?

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך ה' יוני 15, 2017 7:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 7:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ההשערה שהעלו ב103FM היא שמכבי גיששו אצלו, ולא היה לו נעים להגיד לא אז הוא נתן איזו הצעה מופרכת ואז כשהם הסכימו הוא נאלץ לסרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 7:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:
sir charles כתב:

כל זמן שהוא לא הוכיח שום דבר מלבד כמה משחקים טובים בליגה חלשה הוא לא הוכיח כלום ולא מגיעים לו הסכומים האלו. לזר שעשה את מה שהוא עשה לא היו נותנים חוזה גם ב50 אלף.
וזה מה שקורה תמיד כשנאבקים עם ירושלים, היא מציעה יותר ומכבי נבהלת ומציאה סכומים מופרכים, ראה אפילו את השכר של יבזורי (שגם אותו אגב היללו בזמנו) שקיבל יותר מ300 לעונה. וגם 250 אלף זה הרבה מידיי.

הדקות האלו משמעותיות כי זה מפריך את הטענה כביכול מקל נתן מספרים כאלו כשהוא שחקן מרכזי ודיב' יותר בנוי להיות שחקן שולי. דיב' קיבל דקות ומעמד הרבה יותר ממקל העונה, ובכל זאת המספרים שלו פחות טובים משל מקל, וודאי פר 40 דקות.

3.8 כ"ח זה חביב, לא משהו יוצא דופן בכלל, זה שהוא נמוך זה חלק מהחבילה, והוא לא יתן את זה ברמה קצת יותר גבוהה.

גארדים בליגה שלוקחים יותר ריבאונד פר דקה ממנו: הרוש, קיצ'ן, ורגאס, יפתח זיו, רועי הובר וכו'.

נו באמת... בוא נראה:
מקל העונה: 30 מש' (פתח ב-16) 26 דק' למשחק, 11.4 נק' (57% ל-2, 0.9 שלשות ב-36%, 81% מהקו) 2.9 כ"ח 5.1 אס' 2.2 איב' 0.7 חט' - מדד משוקלל 14.4
ג'ון די העונה: 27 מש' (פתח ב-14) 28 דק' למשחק, 11 נק' (60% ל-2, 2 שלשות ב-40%, 85% מהקו) 3.9 כ"ח 3 אס' 1.5 איב' 1.7 חט' - מדד משוקלל 14.3
וואו! איזה הבדל תהומי במספרים... האמת שאני אפילו לא מבין איך למקל יש עשירית נק' מדד יותר הואיל וכמעט כל הנתונים של דיב' מלבד אסיסטים טובים יותר.

עכשיו בוא נסתכל על הפלייאוף:
מקל :3 מש' (עלה בכולם מהספסל) 19 דק' למשחק, 7.7 נק' (64% ל-2, 2 שלשות סה"כ ב-25%, 75% מהקו - 4 זריקות) 2 כ"ח 3.7 אס' 1.3 איב' 0.7 חט' - מדד משוקלל 8.7
ג'ון די: 5 מש' (עלה בכולם מהספסל) 28 דק' למשחק, 21.8 נק' (58% ל-2, 4.2 שלשות ב-60%!, 100% מהקו - 24 זריקות) 3.6 כ"ח 3.4 אס' 1.2 איב' 2 חט' - מדד משוקלל 25.2
בבקשה תגיד שזה לא פייר כי הוא שיחק 9 דקות יותר ממקל או תביא את הסטטיסטיקה של גל מעונת האליפות בחיפה.

גם אני לא מבין איך זה יכול לעמוד לזכותו של מקל שהוא קיבל הזדמנויות לא מעטות כרכז ראשון ובכל פעם מחדש איבד את המקום בחמישייה (בגלל שהקבוצה בהובלתו נראה זוועה), לעומת ג'ון די שמאז שוארגס שב לקבוצה הוא חזר להיות שחקן מחליף אבל בזכות יכולת טובה שלו קיבל דקות של שחקן מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 8:08 pm 
Freshman

בולשיט, רצו לקבל את בלאט גם בחינם, אבל אמר להם שאריק בן 60 אני בן 54 יש לי זמן לחשוב על זה, ואז הם לקחו את הזמן. עד שבא ניקולה והעיר אותם.

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2017 8:19 pm 
Freshman

sir charles כתב:
eli2510 כתב:
sir charles כתב:

וזה מה שקורה תמיד כשנאבקים עם ירושלים, היא מציעה יותר ומכבי נבהלת ומציאה סכומים מופרכים, ראה אפילו את השכר של יבזורי (שגם אותו אגב היללו בזמנו) שקיבל יותר מ300 לעונה. וגם 250 אלף זה הרבה מידיי.

נו באמת... בוא נראה:
מקל העונה: 30 מש' (פתח ב-16) 26 דק' למשחק, 11.4 נק' (57% ל-2, 0.9 שלשות ב-36%, 81% מהקו) 2.9 כ"ח 5.1 אס' 2.2 איב' 0.7 חט' - מדד משוקלל 14.4
ג'ון די העונה: 27 מש' (פתח ב-14) 28 דק' למשחק, 11 נק' (60% ל-2, 2 שלשות ב-40%, 85% מהקו) 3.9 כ"ח 3 אס' 1.5 איב' 1.7 חט' - מדד משוקלל 14.3
וואו! איזה הבדל תהומי במספרים... האמת שאני אפילו לא מבין איך למקל יש עשירית נק' מדד יותר הואיל וכמעט כל הנתונים של דיב' מלבד אסיסטים טובים יותר.

עכשיו בוא נסתכל על הפלייאוף:
מקל :3 מש' (עלה בכולם מהספסל) 19 דק' למשחק, 7.7 נק' (64% ל-2, 2 שלשות סה"כ ב-25%, 75% מהקו - 4 זריקות) 2 כ"ח 3.7 אס' 1.3 איב' 0.7 חט' - מדד משוקלל 8.7
ג'ון די: 5 מש' (עלה בכולם מהספסל) 28 דק' למשחק, 21.8 נק' (58% ל-2, 4.2 שלשות ב-60%!, 100% מהקו - 24 זריקות) 3.6 כ"ח 3.4 אס' 1.2 איב' 2 חט' - מדד משוקלל 25.2
בבקשה תגיד שזה לא פייר כי הוא שיחק 9 דקות יותר ממקל או תביא את הסטטיסטיקה של גל מעונת האליפות בחיפה.

גם אני לא מבין איך זה יכול לעמוד לזכותו של מקל שהוא קיבל הזדמנויות לא מעטות כרכז ראשון ובכל פעם מחדש איבד את המקום בחמישייה (בגלל שהקבוצה בהובלתו נראה זוועה), לעומת ג'ון די שמאז שוארגס שב לקבוצה הוא חזר להיות שחקן מחליף אבל בזכות יכולת טובה שלו קיבל דקות של שחקן מוביל.

אין הבדל גדול במספרים (ושל מקל טובים יותר בגלל ניהול המשחק ופחות דקות), רק שמקל עשה אותם בעונה זוועתית מבחינתו, ודיב' בעונת שיא.... ואתה גם בורח מהדיון המרכזי, כי בהחלט גם על מקל אני לא הייתי משלם יותר מ150-200, רק שהוא כבר חתום. וזה לא רק מספרים, מקל שחקן הרבה יותר מגוון התקפית, לפחות לליגה, והוא מנהל משחק טוב בניגוד לדיב' שהוא שחקן של תנועה וחצי.

ולמה שאני לא אביא את הנתונים של מקל בליגה בעונות הקודמות? זה בהחלט רלוונטי. זה מראה שלא משלמים חוזים מופרכים על ישראלים שנתנו מספרים חביבים בליגה חלשה ונהנו ממעמד שהם לא יקבלו במכבי. מכבי נפלה עם זה לא פעם. שוב, כזרים בכלל לא היו מסתכלים עליהם. מקל נתן *כמה* עונות טובות עם מספרים טובים יותר מדיב', זה אומר שיש לו הרבה יותר ניסיון והמשכיות, ולמרות הכל אני לא הייתי נותן לו את הסכומים האלו.

והשוואה לא במקום, מקל איבד את המקום בחמישייה בקבוצה כמו מכבי עם כל הלחץ והשאיפות שהיו ממנו. דיב' לא היה בקבוצה מסוג כזה בכלל. שים את מקל בקבוצת ליגה והוא ינפיק מספרים טובים יותר בלי שום ספק, כי הוא שחקן כדורסל מגוון יותר.

והדיון הוא גם לא דיב' מול מקל, קח את הנתונים של דיב' ואת צורת המשחק שלו, הוא לא שווה בשום עולם את הסכומים האלו.

בפלייאוף מקל נמחק כמעט לגמרי, המעמד שלו תחת שיבק נרמס, וכן, דיב' נתן פלייאוף טוב בגלל כושר קליעה לא שגרתי (כי הוא תלוי לחלוטין בקליעה), לא מספיק בכלל בשביל לשלם עליו 650 אלף ברוטו לעונה, אולי חצי מזה.

קח לדוגמה את קינזי, שחקן שהוא וקליעה מ3 מעולם לא היו חברים טובים, רחוק מזה (היו לו עונות של 20%), כנ"ל ראד, בפלייאוף הזה יש לו אחוזים יותר טובים משל דיב', זה לא מדגם מייצג, אבל ההבדל הוא שקינזי שחקן מאוד מגוון, דיב' תלוי כמעט לחלוטין בקליעה ל3.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ה' יוני 15, 2017 8:35 pm, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, נביא בעירו ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: