Att כתב:
אני בהחלט קולט שיש דרכים אחרות אבל לרוב זה מוביל לשום מקום.
אגב, ישנן קבוצות שמחליטות להניח על הפרקט את הקבוצה הטובה ביותר וכו׳ שהם יכולים ודווקא רואים שם דרך. הפיסטונס הם כאלו. המהלכים שלהם כמעט תמיד make perfect sense ואני מבין מה הם מנסים לעשות. התוצאות עדיין בינוניות מאוד כי זו לא אסטרטגיה מוצלחת במיוחד אבל לפחות יש להן אחת והם הולכים איתה. כנ״ל הרפטורס.
אינדיאנה כרגע בונה על אולדיפו, סבוניס ובוגדנוביץ׳ שמצטרפים לטרנר.
מלבד טרנר, יש כאן בעיקר צעירים בינוניים שאני לא רואה אותם כחלק מקבוצה רצינית. אני לא מאמין בסבוניס, בוגדנוביץ׳ הוא סתם שכיר חרב כרגע ואולדיפו... אני מניח שהם עדיין יסיימו באחד המקומות האחרונים בליגה אבל המהלכים של פריצ׳ארד עד כה לא מרשימים אותי.
בכלל, אינדי בנתה בעשור האחרון קבוצות מרשימות בהרבה ממה שניתן היה לצפות בהתחשב בבחירות שלה. אלו לא הישגים שקל לשחזר ויש לי הרגשה שאנחנו נראה נפילה בשנים הקרובות.
עם השורה הראשונה והאחרונה אני מסכים איתך. אני לא אומר שהדרך שהפייסרס בוחרים נכונה, ואין ספק שהטרייד שהם עשו על הסופרסטאר שלהם היה מפוקפק (יש עדויות של מנהלים מקבוצות שדיברו איתם על ג'ורג' שהם שמעו על הטרייד בטוויטר, כלומר הפייסרס אפילו לא עשו שיחות אחרונות כדי לנסות לקבל הצעה טובה יותר).
גם נשמע לי הגיוני שהם באמת לא לקחו את קווין לאב רק בגלל שכ"כ כעסו על ג'ורג' ולא רצו לתת לו להנות ממאבק אליפות לצד לברון. למרות שאם הכיוון הוא להמשיך לנצח, קווין לאב היה נהדר להם לצד טרנר.
בקיצור, אני לא אומר שהם עובדים נכון לדעתי. אבל אתה אומר שאתה לא מבין למה הם עושים מה שהם עושים, וזה כבר משהו אחר. הם מנסים לבנות קבוצה שתנצח משחקים. זה שהם לא עשו את זה כ"כ טוב זה משהו אחר.
בסה"כ יש להם כרגע סגל חביב עם לא מעט שחקנים ראויים. דארן קוליסון, אולדיפו בוגדנוביץ', סטפנסון, ג'וסף יאנג וגלן רובינסון שאולי עוד ייצא מהם משהו כשחקני חוץ, תאד יאנג, טרנר, סרפין, וסאבוניס-ליף בגזרת הפוטנציאל.
אמורים להיות מה-11 האלה 7-8 שחקנים ראויים לרדוף אחרי מקום 8 במזרח חלש, הבעיה שחסר פה איזה סקורר שיקלע במשחקים צמודים וזה יהיה בעוכריהם.
יש 7 קבוצות שנראות גדולות על המזרח כרגע (בוסטון, קליבלנד, וושינגטון, טורונטו, מילווקי, מיאמי, שארלוט).
אטלנטה וברוקלין לא יכולות לנצח ביורוליג, ניקס כנראה יהיו עם שממה סביב פורזינגיס. שיקאגו צפויה להצטרף אליהן אם תשחרר את ווייד, וגם איתו היא חלשה מהפייסרס.
זה משאיר 4 קבוצות לא כ"כ ברורות שאחת מהן תסיים בפלייאוף, אחת-שתיים יאבקו איתה (גם כן מאבק, יהיו קבוצות של 35~ נצחונות), ואחת-שתיים תתרסק.
דטרויט שתלויה בחיבור של בראדלי, התאוששות של ג'קסון, והתשלטות על הכאוס סביב דראמונד,
פילי שתלויה בבריאות של סימונס-אמביד,
אורלנדו שלא כ"כ ברורה אבל סוף סוף בונה על ארון גורדון ואם פייטון יעשה קפיצה הם יהיו באיזור הבינוניות האחרות,
והפייסרס שעל הנייר לא נופלים משאר המועמדות למקום 8.
אבל, וכנראה שזה יהיה לטובתם, אם הם יהיו רחוקים מספיק מהפלייאוף באיזור ינואר-פברואר, יש להם כמה חוזים נחמדים מאוד שקבוצות שכן נאבקות על מיקום בפלייאוף ישמחו לקבל, במיוחד קוליסון ויאנג, אולי גם בוגדנוביץ' (לפני פחות מחצי שנה הוויזארדס שילמו עליו בבחירת סיבוב 1).
אם זו התוכנית היא לא רעה כ"כ, המקום ה-8 נראה בהישג יד בהתאם לחיבור הקבוצתי, ואם רואים שלא, יש להם אופציות מכירה-תמורת-בחירה טובות יותר משל דומותיה במזרח.
בכל מקרה היה קשה עד בלתי אפשרי לבנות קבוצה שתנצח פחות מאטלנטה-ברוקלין-ניקס-לייקרס (כשיש לי הרגשה שגם בגלל מיקומן במערב, פיניקס ודאלאס יתקשו מאוד לאסוף נצחונות מעבר למפגשים מול שאר הנמושות).