זה כן אני כתב:
sir charles כתב:
רגע, תן לי להבין; אתה מצדיק את ההתקפה של השרץ הקטן על אהוד ברק כי ברק צייץ עליו (את הקטע עם הפסיכיאטר)? אתה מודע לזה שברק עצמו הופיע בקריקטורה ולכן תקף את האפסון הכלומניק חזרה?
וד"א אני די משוכנע שמי שערך בפוטושופ את הקריקטורה והכניס בה את סורוס, ברק, אלדד יניב ומני נפתלי, הוא איזשהו מקורב לנתניהו אם לא הוא עצמו.
לא, אני דוחה את הטענות לפיהן אישים בכירים, ובהם גנרלים לשעבר (גיבורים או לא), הם בעלי זכויות יתר ככל שמדובר בדרכי ארץ. בהמה הוא בהמה הוא בהמה.
אבל לא מדובר פה על סתם תקיפה משום מקום. הפישר הקטן הכריז עליו מלחמה עם הקריקטורה שפרסם וברק הגיב והייתי אומר שבאיפוק יחסית לאיך שהרבה אנשים היו מגיבים.
ושוב פעם ראי, אני לא מבין מה כל כך נוראי במה שברק רשם ולא ישנה כמה פעמים תחזור על המילים מבחיל וגס רוח.
אבימאל כתב:
כן. אני אומר שציוץ של בן של ראש ממשלה לא צריך לתפוס כותרות ראשיות ועיסוק אובססיבי בפריים טיים.
לא היו לראשי ממשלה קודמים ילדים שעשו מעשים מטופשים?
את כנסי התמיכה ארגן ביטן אבל הוא מילא אותם בלי בעיה באנשים שהגיעו מכל הארץ.
ללכת על הראש של יאיר ושרה זה דבר שאפשר להמנע ממנו, אפילו כתב האישום המצ'קמק שאולי יצא על הזמנה לא תקינה של ארוחות בכמה עשרות אלפי שקלים הוא לא דבר שעושה את העולם נקי יותר משחיתות, הוא בהחלט עושה את נתניהו למנהיג יותר פופלרי בקרב התומכים שלו, ומסמא את עניהם מלקבל כל ביקורת עניינית עליו.
אבל בתור תומך של נתניהו, אני חייב לברך על האידיוטיזם הזה. תמשיכו.
אז זהו, שכשראש הממשלה (או מישהו מהקואליציה שלו) לא מגיב על הציוץ כאילו הוא לא קרה זה עניין רציני.
רק דמיין לעצמך איך נתניהו או מירי רגב היו מגיבים אם זה היה בן של מנהיג מהשמאל.
לגבי המשפט המודגש, כתב האישום אולי יצא מצ'וקמק כי היועץ המשפטי הכלבלב של נתניהו לא מצא לנכון להאשים את שרה בשאר הסעיפים אלא העדיף להפיל את התיק על סיידוף (כאילו הוא באמת החליט על דעת עצמו לרמות ולא הונחה על ידה...) ומוזר אבל אני לא זוכר שאי פעם טעיתי בהזמנת ארוחה בשווי קרוב ל-400,000 שקל... ואני גם לא חושב שזה מה שיעשה את העולם נקי משחיתות, אני רק מקווה שספציפית זה ינקה את החיים שלנו מהמשפחה המלוכלכת הזאת.
לגבי המשפט הבא אחריו (מסמא עיני התומכים) - אני חושב שזה יותר מראה על האידיוטיזם של תומכי נתניהו ופחות על זה של מתנגדיו.