סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 7:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Shiver כתב:
אגב למה הוא משתמש בHUN? יש איזו סיבה?

זה שמו של סביו (אבא של שרה) לפני שעברת לבן ארצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 7:43 pm 
Hall of Famer

ראי - אתה באמת משווה את יאיר נתניהו לטראמפ וארדואן?

נראה שרוב הכותבים כאן קולעים לדעתי -
1. יאיר נתניהו לא עשה שום דבר בחיים שלו.
2. לא משנה איך תסובבו את זה, אהוד ברק הוא גיבור ישראל. נכון, לא ראש ממשלה טוב, ברח מלבנון, ברח מצאלים, ברח ממפלגת העבודה. הכל נכון. אבל גם עשה דבר או שניים בשביל המדינה.
3. הקריקטורה שיאיר נתניהו פרסם מבוססת על קריקטורה אנטישמית שמסיתה לאלימות ולגזענות. לא שצריך להתפלא איפה המשטרה שלנו, כי היא לא באמת קיימת.

מפה לשם, ייתכן שהקריקטורה הזו היא גם עבירה פלילית.
https://news.walla.co.il/item/3095847

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 8:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני משווה ביניהם במובן הזה שכמה שהוא מבחיל, יש יותר אנשים ממה שאתם חושבים שזה מנגן בדיוק לאזניהם. לכן אני לא חושב שהוא טיפש, והפוסט הזה למעשה מקדם אותו ואת מעמדו, למרות שאני מסכים שהוא פרזיט וגס רוח ומלא שנאה למי שהוא לא הוא.
ועדיין לא הבנתי מה ברקורד של אהוד ברק הופך את הפוסט שלו על מחלות נפש ופסיכיאטרים לפחות מבחיל וגס רוח. בכלל, הזכות שיש פה לגנרלים להיות בהמות ולפעמים אפילו פושעים כי הם עשו משהו בעברם - היא אחת הבעיות הגדולות פה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 9:38 pm 
Hall of Famer

מחק את הפוסט עם הקריקטורה, אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 9:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אני משווה ביניהם במובן הזה שכמה שהוא מבחיל, יש יותר אנשים ממה שאתם חושבים שזה מנגן בדיוק לאזניהם. לכן אני לא חושב שהוא טיפש, והפוסט הזה למעשה מקדם אותו ואת מעמדו, למרות שאני מסכים שהוא פרזיט וגס רוח ומלא שנאה למי שהוא לא הוא.
ועדיין לא הבנתי מה ברקורד של אהוד ברק הופך את הפוסט שלו על מחלות נפש ופסיכיאטרים לפחות מבחיל וגס רוח. בכלל, הזכות שיש פה לגנרלים להיות בהמות ולפעמים אפילו פושעים כי הם עשו משהו בעברם - היא אחת הבעיות הגדולות פה.

מה כל כך מבחיל במה שברק כתב לגבי מחלות הנפש שבלי ספק שוכנות בבית הקיסרות?
ברק בד"כ כותב שנון, מה שממש אי אפשר לומר על ג'ופרי, שאמנם מתאמץ מאוד להיות סרקסטי, אבל חסר לו העידון הדרוש לכתיבה שנונה והוא בד"כ סתם גס רוח (וכל האימוג'ים והחחחחחח שהוא מוסיף כמו טוקבקיסט מצוי לא מוסיפים לו חן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 10:02 pm 
Hall of Famer

אתה באמת לא מבין מה מבחיל וגס רוח בדברים של ברק, או שאתה עושה את עצמך? עם כל הגועל מיאיר נתניהו, הדברים של ברק הם גועל נפש בפני עצמו. אני לא יודע איך הוא כותב בדרך כלל, לא עוקב אחרי הציוצים שלו ואולי ג'ון סטיוארט וסטיבן קולבר יכולים לבוא ולקחת אצלו שיעורים בשנינות. הפוסט הספציפי הזה לא שנון ולא נעליים, סתם פוסט ילדותי ומגעיל של קריאת שמות ברמה של כיתה ג'. אין שום הבדל ברמת הגועל בינו לבין פוסט התשובה של יאיר נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 10:04 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

אני לא מסכים לא לגבי ההשוואה (טראמפ אי פעם פרסם כאלו קריקטורות שטניות ומלאות נאצה ושנאה??) ולא לגבי קידום מעמדו.
לגבי ברק, איך בדיוק ציפית שהבנאדם יגיב לקריקטורה שמציגה אותו בתור אחד שנשלט ע"י אנשי הלטאות וג'ורג' סורוס? אגב, אני במקום ברק הייתי מגיש תלונה למשטרה על הסתה + תביעה משפטית נגד נתניהו ג'וניור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 11:24 pm 
Hall of Famer

שיגיש. זו זכות לכל אחד שחושב שפגעו בו בצורה לא חוקית. זה לא עושה את הפוסט שלו למשהו אחר מילדותי וגס רוח. אם קריאת שמות והחלפת עלבונות זה מה שגיבור ישראל מסוגל, זה לא מוסיף לו שום זכות בעיני. לא רואה במה בעלבונות והשמות שהוא משתמש בהם גסי רוח פחות משל יאיר נתניהו עם השיכור והגריאטר.
ולגבי מעמדו, נראה. אני חושב שבקרב קהל היעד שלו ושל משפחתו זה רק חיזק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 9:07 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
לגבי ברק, איך בדיוק ציפית שהבנאדם יגיב לקריקטורה שמציגה אותו בתור אחד שנשלט ע"י אנשי הלטאות וג'ורג' סורוס? אגב, אני במקום ברק הייתי מגיש תלונה למשטרה על הסתה + תביעה משפטית נגד נתניהו ג'וניור.

שאלת שאלה ומיד ענית עליה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 12:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אתה באמת לא מבין מה מבחיל וגס רוח בדברים של ברק, או שאתה עושה את עצמך? עם כל הגועל מיאיר נתניהו, הדברים של ברק הם גועל נפש בפני עצמו. אני לא יודע איך הוא כותב בדרך כלל, לא עוקב אחרי הציוצים שלו ואולי ג'ון סטיוארט וסטיבן קולבר יכולים לבוא ולקחת אצלו שיעורים בשנינות. הפוסט הספציפי הזה לא שנון ולא נעליים, סתם פוסט ילדותי ומגעיל של קריאת שמות ברמה של כיתה ג'. אין שום הבדל ברמת הגועל בינו לבין פוסט התשובה של יאיר נתניהו.

האמת שלא תכננתי להיכנס לעוד ויכוח בלתי נגמר אתך אבל הסתכלתי שוב על מה שברק כתב למפלץ הקטן:
ציטוט:
זה מה שהילד שומע בבית? מה זה, גנטיקה או מחלת רוח עצמונית? לא משנה. בכל מקרה כדאי מאוד שנממן לו פסיכיאטר, ולא אבטחה ונהג צמוד

וואלה אני לא מבין על מה הזדעקת כל כך. זה לא שהוא ירד על חולי נפש בכללי, אלא התייחס ספציפית לנתניהו ג'וניור (ולאימו הפסיכית). וגם אם תבוא ותגיד שאדם במעמדו של ברק לא צריך לרדת למקומות נמוכים, אני אזכיר שזו דרך פעולה קבועה של יאיר לתת מכות נבזיות מתחת לחגורה לכל מי שמבקר אותו, כולל אזכורי רכילות נגועים בדיבה (החבר הפלסטיני של בנו של אולמרט, הבגידות של ג'ודי ניר שלום מוזס ועוד...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 12:47 pm 
Hall of Famer

נו, אז עכשיו גם ברק הגיע לשם. זה שהוא גיבור ישראל או עשה דברים (לטוב ולרע) לא נותן לדברים שלו נקודות זכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 1:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
נו, אז עכשיו גם ברק הגיע לשם. זה שהוא גיבור ישראל או עשה דברים (לטוב ולרע) לא נותן לדברים שלו נקודות זכות.

הגיע לאן? לתחתית? למי ביבים? מה כל כך מזעזע במה שהוא כתב? מה עוד אפשר לענות לילד התפנוקים העלוב הזה שמפרסם קריקטורה לתפארת מיטב שונאינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 6:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
אוי באמת, בנאדם במדינה דמוקרטית - ויהיה זה שר, ראש ממשלה או נשיא מדינה - שרוצה שיתנהגו אליו בצורה מכובדת שיתנהג גם הוא בצורה מכובדת לאחרים.

רגע, תן לי להבין; אתה מצדיק את ההתקפה של השרץ הקטן על אהוד ברק כי ברק צייץ עליו (את הקטע עם הפסיכיאטר)? אתה מודע לזה שברק עצמו הופיע בקריקטורה ולכן תקף את האפסון הכלומניק חזרה?
וד"א אני די משוכנע שמי שערך בפוטושופ את הקריקטורה והכניס בה את סורוס, ברק, אלדד יניב ומני נפתלי, הוא איזשהו מקורב לנתניהו אם לא הוא עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 6:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אבימאל כתב:
מדהים אותי עד כמה אנשי תקשורת אינטילגנטיים הם חסרי מושג לגבי האימפקט של המעשים שלהם.
אין לי ספק שיושב עורך בוואללה אחרי הכותרת הראשיץ נגד יאיר נתניהו ואומר לעצמו "איך הכנסנו לביבי", בזמן שאם יאיר היה משתחל לרשימת הליכוד במקרה הטוב דרך המחוזות עם הרבה עזרה של אבא,כעת יש לו מקום בעשיריה הראשונה של הרשימה הארצית בלי להתאמץ.
הייתי מצפה לאיזשהם לקחים אחרי הבחירות האחרונות,אחרי שההפגנות מול מנדלבליט הביאו לביבי כנסי תמיכה באמצע הקדנציה,שהוא בחיים לא היה חולם עליהם.וכלום. ממשיכים לחזור על הניסוי ולצפות לתוצאות שונות.

אז אתה אומר שלא צריך בכלל להתייחס למה שג'ופרי מצייץ, לא משנה כמה נוראים הדברים? פשוט לתת לו קארד בלאנש לטנף את מי ומה שבא לו?
ומה בדיוק זה אומר על מצביעי הליכוד שהתבטאויות כאלו וההתקפה של התקשורת בעקבותן רק גורמות לחיזוק המעמד של הפלוץ הקטן בסקרים (דימיוניים)?

אני גם לא מבין את המשפט ההפגנות מול מנדלבליט הביאו לביבי כנסי תמיכה באמצע הקדנציה - למה כנסי התמיכה באו משום מקום? כי אני לתומי חשבתי שנתניהו ארגן אותם (בעזרת ביטן הכלומניק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 8:54 pm 
Hall of Famer

כן. אני אומר שציוץ של בן של ראש ממשלה לא צריך לתפוס כותרות ראשיות ועיסוק אובססיבי בפריים טיים.
לא היו לראשי ממשלה קודמים ילדים שעשו מעשים מטופשים?
את כנסי התמיכה ארגן ביטן אבל הוא מילא אותם בלי בעיה באנשים שהגיעו מכל הארץ.
ללכת על הראש של יאיר ושרה זה דבר שאפשר להמנע ממנו, אפילו כתב האישום המצ'קמק שאולי יצא על הזמנה לא תקינה של ארוחות בכמה עשרות אלפי שקלים הוא לא דבר שעושה את העולם נקי יותר משחיתות, הוא בהחלט עושה את נתניהו למנהיג יותר פופלרי בקרב התומכים שלו, ומסמא את עניהם מלקבל כל ביקורת עניינית עליו.
אבל בתור תומך של נתניהו, אני חייב לברך על האידיוטיזם הזה. תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 9:59 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
כן. אני אומר שציוץ של בן של ראש ממשלה לא צריך לתפוס כותרות ראשיות ועיסוק אובססיבי בפריים טיים.

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 11:46 pm 
Junior

sir charles כתב:
רגע, תן לי להבין; אתה מצדיק את ההתקפה של השרץ הקטן על אהוד ברק כי ברק צייץ עליו (את הקטע עם הפסיכיאטר)? אתה מודע לזה שברק עצמו הופיע בקריקטורה ולכן תקף את האפסון הכלומניק חזרה?
וד"א אני די משוכנע שמי שערך בפוטושופ את הקריקטורה והכניס בה את סורוס, ברק, אלדד יניב ומני נפתלי, הוא איזשהו מקורב לנתניהו אם לא הוא עצמו.

לא, אני דוחה את הטענות לפיהן אישים בכירים, ובהם גנרלים לשעבר (גיבורים או לא), הם בעלי זכויות יתר ככל שמדובר בדרכי ארץ. בהמה הוא בהמה הוא בהמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 1:15 am 
Hall of Famer

מה שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 8:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
sir charles כתב:

לא, אני דוחה את הטענות לפיהן אישים בכירים, ובהם גנרלים לשעבר (גיבורים או לא), הם בעלי זכויות יתר ככל שמדובר בדרכי ארץ. בהמה הוא בהמה הוא בהמה.

אבל לא מדובר פה על סתם תקיפה משום מקום. הפישר הקטן הכריז עליו מלחמה עם הקריקטורה שפרסם וברק הגיב והייתי אומר שבאיפוק יחסית לאיך שהרבה אנשים היו מגיבים.
ושוב פעם ראי, אני לא מבין מה כל כך נוראי במה שברק רשם ולא ישנה כמה פעמים תחזור על המילים מבחיל וגס רוח.
אבימאל כתב:
את כנסי התמיכה ארגן ביטן אבל הוא מילא אותם בלי בעיה באנשים שהגיעו מכל הארץ.
ללכת על הראש של יאיר ושרה זה דבר שאפשר להמנע ממנו, אפילו כתב האישום המצ'קמק שאולי יצא על הזמנה לא תקינה של ארוחות בכמה עשרות אלפי שקלים הוא לא דבר שעושה את העולם נקי יותר משחיתות, הוא בהחלט עושה את נתניהו למנהיג יותר פופלרי בקרב התומכים שלו, ומסמא את עניהם מלקבל כל ביקורת עניינית עליו.
אבל בתור תומך של נתניהו, אני חייב לברך על האידיוטיזם הזה. תמשיכו.

אז זהו, שכשראש הממשלה (או מישהו מהקואליציה שלו) לא מגיב על הציוץ כאילו הוא לא קרה זה עניין רציני.
רק דמיין לעצמך איך נתניהו או מירי רגב היו מגיבים אם זה היה בן של מנהיג מהשמאל.
לגבי המשפט המודגש, כתב האישום אולי יצא מצ'וקמק כי היועץ המשפטי הכלבלב של נתניהו לא מצא לנכון להאשים את שרה בשאר הסעיפים אלא העדיף להפיל את התיק על סיידוף (כאילו הוא באמת החליט על דעת עצמו לרמות ולא הונחה על ידה...) ומוזר אבל אני לא זוכר שאי פעם טעיתי בהזמנת ארוחה בשווי קרוב ל-400,000 שקל... ואני גם לא חושב שזה מה שיעשה את העולם נקי משחיתות, אני רק מקווה שספציפית זה ינקה את החיים שלנו מהמשפחה המלוכלכת הזאת.
לגבי המשפט הבא אחריו (מסמא עיני התומכים) - אני חושב שזה יותר מראה על האידיוטיזם של תומכי נתניהו ופחות על זה של מתנגדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 9:05 am 
Junior

שוב, אמרתי את מה שאמרתי כתגובה לאחת הדעות פה, לפיה לאישים בכירים עם מעמד רם יש פריבילגיה שאין לאדם הפשוט, להיות דוחים. לא התייחסתי באופן ספציפי להתכתשות בין נתניהו לברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 9:55 am 
Hall of Famer

sir charles אני לא עסקתי בתומכי נתניהו, עליהם אפשר לפתוח דיון מקביל.
אני דברתי על אנשים אינטיליגנטיים למראה שמנסים להפיל אותו ומשחקים לידיים שלו פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 10:05 am 
Hall of Famer

צ'רלס, אם אתה לא רואה שאין הבדל בין הדברים של ברק על פסיכיאטרים ומחלות נפש לבין הדברים של יאיר נתניהו על גריאטריה ושכרות - הבעייה היא לא אצלי.
כל הרציונל שלך הוא ש"נתניהו התחיל" ו/או ש"ברק הוא גיבור ישראל ויאיר נתניהו הוא פישר". זה לא מעניין אותי כהוא זה מבחינת הבהמיות של הדיבור משני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 11:11 am 
Junior

אגב, בהינתן שאהוד ברק איננו פסיכיאטר ועל כן אינו מוסמך לשלוח אנשים למעקב פסיכיאטרי, אז בהחלט האמירה שלי היא מכה מתחת לחגורה ותו לא. ואם אמרתי שאין שום זכות יתר לגיבורים למיניהם בעניינים של דרכי ארץ, אז אני בהחלט חושב שיש להם מעין חובה להתעלות על עצמם דווקא במקרים כנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 12:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
צ'רלס, אם אתה לא רואה שאין הבדל בין הדברים של ברק על פסיכיאטרים ומחלות נפש לבין הדברים של יאיר נתניהו על גריאטריה ושכרות - הבעייה היא לא אצלי.
כל הרציונל שלך הוא ש"נתניהו התחיל" ו/או ש"ברק הוא גיבור ישראל ויאיר נתניהו הוא פישר". זה לא מעניין אותי כהוא זה מבחינת הבהמיות של הדיבור משני הצדדים.

לא, הרציונל שלי הוא לא שיאיר התחיל אלא שמלכתחילה אני לא רואה מה כל כך נורא במה שברק כתב, וזה מבלי להתייחס לעובדה שיאיר הוא ילדון פעור שלא עשה כלום בחיים שלו ומאיפה יש לו את החוצפה בכלל ללכלך על ברק (שאני לא מאוהדיו הגדולים אבל עדיין, קצת כבוד לגדולים ממך לא יזיק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 1:28 pm 
Junior

כי זה כמו שאני אגיד על ברק שיש לו סיפיליס. כמו שלי אין השכלה רפואית, כך גם לברק אין השכלה רפואית פסיכיאטרית, ולכן ברור שבשני המקרים הדברים נאמרו לצורך עלבון גרידא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 62 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: