עמוס לב כתב:
כמה דברים.
1. במקרה של אוק סיטי הבעלים הוא אחראי ישיר לטרייד על הארדן. קבוצת הבעלים לא הייתה מוכנה להיכנס לאזור מס המותרות ולא השאירה שום אפשרות לפרסטי להחתים אותו על חוזה חדש, בלי הנחה, אותה הארדן לא היה מוכן לתת, או פירוק כל הקבוצה בערך כדי להשאיר את הארדן. בסופו של דבר לטעמי פרסטי בחר בצעד הכי גרוע מהכול, אבל מי שהעמיד אותו בפינה היה הבעלים.
2. אני מאמין שפול ג'ורג' לבד לצד ווסטברוק זה משהו שיכול לעבוד. תוסיף את מלו ואתה מקבל את מה שאתה רואה כיום. אם מלו היה מסכים לעלות מהספסל ולהיות העוגן של החמישיה השנייה, העסק היה יכול לעבוד. אבל מלו הגיע עם אגו, כאילו הוא עדיין אחד מהשחקנים הטובים בליגה. בדיוק כמו שווסטברוק הוא שחקן שמשיג את הנק' שלו כשהכדור ביד שלו, גם מלו משיג את הנק' שלו כתוצאה מבידודים ופחות מתנועה שלו או מהנעת כדור ומציאת האיש החופשי. את האמת, גם פול ג'ורג' באינדיאנה הראה נטייה ברורה להשתלט על הכדור ועל ההתקפה ולאו דווקא לטובת הקבוצה. כששאר הסגל נראה כמו שהוא נראה אז הקבוצה תלויה רק בשלושת השחקנים הללו שלא מתאימים אחד לשני.
3. איך להשיג שחקנים שיותר מתאימים לווסטברוק? דבר אחד נורא פשוט - לא להביא את מלו. סתם שניים שעולים לי במוח, אז הצמד של יוסטון - אריק גורדון וריאן אנדרסון יכולים להיות יעילים לצד ווסטברוק. אפילו טאג' גיבסון שבמינסוטה, לצד אדמס יכול להתאים למה שכדאי לעשות עם ווסטברוק. יש כמובן עוד דוגמאות, אלו סתם דוגמאות ממחשבה של 15 שניות.
4. אני לא אוהב את ווסטברוק, מעולם לא אהבתי אותו, גם לא בתקופה של דוראנט. אני מסכים עם הרבה מהנאמר פה על שחקן טיפש, עסוק בעצמו, לא מפתח את המשחק שלו, אלא מתבסס על היתרונות המובנים שלו. אבל, וזה אבל גדול, ווסטברוק הוא עדיין אחד האתלטים הכי גדולים שהיו אי פעם. הוא מיני לברון מבחינת שילוב של אתלטיות, כוח מתפרץ ופיזיות. אני חושב שעם היכולת הכל כך גבוהה שלו ניתן לנצח איתו. רק זה לא פשוט. זה לא לברון שמספיק שהוא שם ויש לך קבוצה מנצחת, זה גם לא דוראנט שפשוט הכניס את עצמו לסיטואציה בלי להפר יותר מדי את ההרמוניה. צריך הרבה מחשבה בשביל להגיע לשם. בטח לא המחשבה הסטנדרטית והקצת אייזיאה תומאסית של נשיג את מקס' הכישרון שאפשר, אח"כ כבר נסתדר.
כן מלו אחראי לזה שהוא מנסה להשיג טריפל דאבל דקה לסיום.
ואולידיפו היה אחראי לזה אשתקד.
תן לי לנחש שעונה הבאה יבואו מחליפים לגורג ומלו וגם הם לא יתאימו לווסטברוק.