סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2018 10:02 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיתי שאין ת'רד אז פתחתי יאללה תביאו דברים...יש בסגל כל מיני שמות מעניינים דני אבדיה, יובל זוסמן, ניב בלול מראשון, מיכאל מושקוביץ מירושלים, עידו פליישר הבן של..., מייקל בריסקר מירון רוינה מהפועל שטורניר קודם נתן דקות הגנה מצוינות מהספסל, גיל בני הקפטן ועוד כמה שאני לא זוכר ואני פשוט לא מוצא את הכתבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2018 10:09 pm 
Junior

מישהו יודע למה עבו לא בסגל?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2018 10:26 pm 
מנהל פורום

הסגל קצת מפתיע. שנתון 98 נחשב לשנתון מאוד מוכשר, בעוד ששנתון 99 חלש יחסית.
הציפייה שלי הייתה שהפעם הנבחרת תורכב מ-9-10 שחקנים מ-98 ועוד 2 מ-99 (עבו ועוד מישהו). בפועל זומנו הרבה צעירים על חשבון כמה חבר'ה מ-98 ששיחקו קבוע בנבחרות עוד מהקדטים, אפילו שנה שעברה אצל קטש למרות שהיו הצעירים יותר.
יש לכך כנראה כמה סיבות: כמובן הרצון לקדם את אבדיה (בין אם נכפה ע"י משפחת אבדיה או לא), הפריצה היחסית מאוחרת של הסנטר גבי צ'צ'שוילי (2.08, דצמבר 99, שיחק השנה בנוער בעמק-יזרעאל) וכנראה הרצון להשקיע בשנתון 99, כי שנה הבאה ישראל תארח את הטורניר.

החתול יובב כתב:
מישהו יודע למה עבו לא בסגל?

אין לי מושג. לאשמעתי על פציעה. כנראה בית הלחמי מעדיף רכזים שאשכרה ישמרו, ולא יזרקו 15 שלשות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2018 10:41 pm 
Junior

נראה לי הזוי - לפחות היה שם אותו על הספסל. עם אבדיה שמרכז חותך ומוציא כדורים, כדאי להקיף אותו בקלעים.

ראיתי איזה משחק שניים שבלול קיבל דקות משחק בראשון השנה. בסך הכל עשה כמה מהלכים התקפיים יפים ונראה כמו שחקן שיכול לתת דקות ותפוקה התקפית מסויימת ברמת הבוגרים.

מה דעתכם לגבי אביבי? לפחות מהצילום של בני הרצליה במהלך העונה, נראה כבר בגובה של יונתן מור (שאמור להיות 2.05) ונראה שהתרחב קצת? (קשה לראות) פיזית לפחות נראה כמו פרוספקט מעניין.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2018 11:02 pm 
Junior

עבו שחקן לגמרי בלתי נסבל שלעיתים מביא יותר נזק מאשר תועלת.
אם בית הלחמי החליט שיש מקום רק לגמד קלעי אחד בסגל, גם אני מעדיף את בריסקר בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2018 11:16 pm 
Junior

מאמן אריאל בית הלחמי, עוזרים: שרון אברהמי ויואב שמיר.

הסגל:
גיל בני – קפטן, מייקל בריסקר, עידו שבת, אורי חי , רז אדם, יובל זוסמן, דני אבדיה, נועם אביבי, מיכאל מושקוביץ, ניב בלול , עידו פליישר, מירון רוינא, גבי צאצאשוילי.

מה עם תומר לוינסון? שנתונים 2000 משחקים בנבחרת הנוער עדיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 12:48 am 
מנהל פורום

בלול הוא late bloomer והוא ההחלט יכול להפתיע בעתיד בליגת העל. לא ראיתי אותו מספיק, אבל יכול להיות שחקן מהסוג של זלמנסון.

אביבי בהחלט פרוספקט. לא יודע עד כמה הוא באמת אמור להיות משמעותי בנבחרת, או שנמצא שם יותר בשביל שנה הבאה, אבל יש לו שילוב מעניין של גובה, אתלטיות וקליעה.

לוינסון עדיין בגיל נוער, והאמת שלדעתי גם שם הוא כבר יהיה פחות משמעותי. לא יודע עד כמה הוא היה עוזר לעתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 12:29 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אם בית הלחמי החליט שיש מקום רק לגמד קלעי אחד בסגל, גם אני מעדיף את בריסקר בהרבה.

מסכים
לא מבין למה המאמנים לא משתלטים על שחקן כמו עבו שכישרון לא חסר לו אבל הוא פשוט שחקן לא אחראי ולא ממושמע שיזרוק מבחוץ בלי הפסקה .שחקן אנוכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 5:11 pm 
Sophomore

ודים כתב:
הסגל קצת מפתיע. שנתון 98 נחשב לשנתון מאוד מוכשר, בעוד ששנתון 99 חלש יחסית.
הציפייה שלי הייתה שהפעם הנבחרת תורכב מ-9-10 שחקנים מ-98 ועוד 2 מ-99 (עבו ועוד מישהו). בפועל זומנו הרבה צעירים על חשבון כמה חבר'ה מ-98 ששיחקו קבוע בנבחרות עוד מהקדטים, אפילו שנה שעברה אצל קטש למרות שהיו הצעירים יותר.
יש לכך כנראה כמה סיבות: כמובן הרצון לקדם את אבדיה (בין אם נכפה ע"י משפחת אבדיה או לא), הפריצה היחסית מאוחרת של הסנטר גבי צ'צ'שוילי (2.08, דצמבר 99, שיחק השנה בנוער בעמק-יזרעאל) וכנראה הרצון להשקיע בשנתון 99, כי שנה הבאה ישראל תארח את הטורניר.

מסכים. בעיקר מפתיע בעיני שיונתן רבינוביץ' לא זומן. היה אחד המצטיינים של הנבחרת הזו (שנתון 98) לפני שנה וחצי באליפות אירופה לנוער. יחד עם זאת, לא נראה שהתקדם יותר מדי בשנה שעברה בלאומית, אז אולי זה מוצדק.

באופן כללי, אף אחד משחקני אותה נבחרת, שלמרות הירידה בסופו של דבר לדרג השני דווקא נראתה די טוב ונתנה פייט יפה לכמה מאריות היבשת, לא ממש פרץ. זוסמן, שהוא ללא ספק ברמה אחרת של כישרון, התחיל בשנה שעברה, אבל זה די נעצר השנה במכבי. מושקוביץ', שהראה ראיית משחק טובה וניידות, לא עשה את המעבר המיוחל לעמדת הסמול ולא קיבל הרבה דקות בשנה שעברה ברעננה. רוינא נותר מוגבל התקפית כשהיה. אולי רק בריסקר, שנתן עונה נחמדה ברעננה, אבל הפוטנציאל שלו מוגבל מלכתחילה כשוטינג גארד נמוך ודי חלש, שלא יכול לרכז. בקיצור, קשה לצפות להרבה מדי מהנבחרת הזו. לפחות אי אפשר לרדת דרג השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 10:07 pm 
מנהל פורום

וואו בכלל שכחתי מרבינוביץ' וזו גם סוג של הפתעה. מצד שני, אף פעם לא התלהבתי ממנו. היתרון שלו זה האופי והמנהיגות וזה כבר לא מספיק. הוא קלעי טוב, אבל לא מדהים, לא אתלט על, לא מוסר מדהים, לא שומר כזה טוב. שחקן שיעשה קריירה נחמדה בליגה ארצית.

ולגבי הנבחרת - עצם השתתפותו של אבדיה לבדה מאוד מלהיבה, ומסקרן יהיה לראות עד כמה הוא יהיה משמעותי ומה הוא מסוגל מול שחקנים בוגרים יותר, ועוד ב-3 שנים.
יש לי גם ציפיות מבית הלחמי ויהיה מעניין לראות איך הנבחרת תשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 11:15 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים
לא מבין למה המאמנים לא משתלטים על שחקן כמו עבו שכישרון לא חסר לו אבל הוא פשוט שחקן לא אחראי ולא ממושמע שיזרוק מבחוץ בלי הפסקה .שחקן אנוכי.

עבו הוא כנראה השחקן שצבר הכי הרבה שונאים ונאצות בפורום הזה, בטח מבין הצעירים (לא תחרות קלה; בכל זאת תמיר בלאט וכאלה). זכורים לי שרשורים שלמים שמאשימים אותו פחות או יותר בכל חוליי הכדורסל (והכדורסלן) הישראלי. חוץ מלמכור סודות מדינה לאיראנים, נראה כאילו הוא האנטיכרייסט של הכדורסל המקומי.

בחיי שאני קצת מבין את זה. אין ספק שמדובר בשחקן צעיר שדי "מרגיש את עצמו". לוקח על עצמו יותר מדי, זורק שלשות לא קשורות, והולך לא פעם עם הראש בקיר. שלא לדבר על הקונסוטרוקציה שהתיישבה לו על הפדחת.

ועדיין, הייתי לוקח אותו לנבחרת הזו לפני כל מני "עצים" עם גובה, אתלטיות, פוטנציאל עתידי ושאר ירקות, שמפחדים מהצל של עצמם ולא יוזמים. נכון שהוא השתולל לא פעם בנבחרות שבהן שיחק, אבל היה לזה גם צד שני (אולי חוץ מהאליפות האחרונה שלו, שבה הוא באמת היה רע). אלו היו ברובן נבחרות מעוטות להפליא בכישרון עם שחקנים שלא יכלו אפילו להגיע למצב זריקה בעצמם. השלשות הפרועות שלו אשכרה היו לפעמים הזריקה הכי טובה שהנבחרת הצליחה להגיע אליה (ברור שלא תמיד). אפילו באליפות האחרונה שלו, שבה כאמור הוא היה רע לתפארת, בעיקר מבחינת הדיוק בקליעה, הוא עדיין הראה יכולת לעבור שומרים וליצור לאחרים שאין אני חושב לאף עושה משחק אחר בנבחרת הזו, מלבד כמובן אבדיה. ולא, בריסקר הוא ממש לא עושה משחק, והוא היה אגב לא פחות רע ואנוכי באליפות האחרונה שבה שיחק (עם נבחרת הנוער שירדה דרג בתורכיה).

ואגב, מבט על הסטטיסטיקה של עבו בעונה האחרונה בליגה הלאומית מראה 14 נקודות ו-5 אסיסטים למשחק, עם בערך 38% משלוש וכמעט 90% מהקו. לא חושב שיש עוד שחקן בסגל עם סטטיסטיקה שאפילו מתקרבת לזה. אז כן, נראה לי שעבו יכול לקבל דקות קצובות מהספסל כשדברים לא הולכים וצריך עוד יוצר או יד טובה מבחוץ, כשמקומו בהיררכיה מובהר לו היטב והשתוללויות גוררות ספסול מיידי. לא ברור למה שמאמנים יפחדו ממנו במקום להבהיר לו את מקומו ולנסות לקבל מה שהוא כן יכול לתת. בנבחרת כל כך מועטה בכישרונות ועם מבט לשנה הבאה לאליפות אירופה בישראל (עבו הוא בין הצעירים בשנתון 99' ועדיין לא בן 19), נראה לי שהיה מקום לתת לו (ולנו) עוד צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 11:36 pm 
מנהל פורום

אני מסכים עם חלק גדול ממה שכתבת. אני אישית סולד מסגנון המשחק שלו, אבל הוא כן שחקן שיכול לתרום הרבה ואגב אני לא בטוח עד כמה הוא באמת כשל בטורניר הנוער שנה שעברה. סטטיסטית הוא היה בינוני אבל הוא עדיין קיבל קרדיט של שחקן מוביל ונתן כמה משחקים טובים.
בגלל זה מפתיע שבית הלחמי החליט לוותר עליו. תמיד היה לי מן רושם שעבו הוא סוג של בייבי של החבר'ה באיגוד וקשה לי להאמין שפרישמן והמעגל שלו עפים על ההחלטה הזו של בית הלחמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 11:41 pm 
Junior

אתה צודק ברוח הדברים לגבי עבו, אבל יש שחקן בסגל הזה עם סטטיסטיקות טובות עוד יותר מאלה של עבו. וזה אותו בריסקר בעצמו עם 14 נקודות ב28 דקות ומעל 60 אחוז מתוך הקשת (כנראה ממש לא מסתמך רק על הקליעה שלו) ו42 אחוזים מחוץ לקשת.

ומה הגובה של הרכז המחליף כעת? שאני מבין שזה עידו שבת. באמת אפשר להשוות אותו לעבו? כרגיל, בית הלחמי ושריטותיו.

שאלה מכיוון אחר, מה קורה למחלקת הנוער הירושלמית? נראה לי שמאז אריאל ומנקו לא יוצא משם פוטנציאל לליגת על וגם שנים קדימה נראה שאין משהו מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 12:17 am 
Junior

אני מניח שזה קשור לבריחת החילונים מהעיר המתחרדת...קשה למצוא בני נוער כדורסלנים ששווים משהו בירושלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 10:38 am 
מנהל פורום

בשנים האחרונות יש ירידה גדולה בהישגים של קבוצות הנוער והנערים של ירושלים. אין לי מושג למה. ניראה שעדיין יש להם המון ילדים ומלא קבוצות בכל שכבת גיל (הם עדיין טופ 3 בכמות הילדים במחלקת הנוער).
עדיין אבל יש להם נציג בעתודה הנוכחית - אורי חי, שהוא עוד אחד מהזימונים המפתיעים של בית הלחמי. אין לי מושג אפילו איפה הוא שיחק בעונה האחרונה, ובנבחרת הנוער הקודמת היה רכז בשם דביר רינגוולד (99) שאולי יחזור לעתודה שנה הבאה, ובילה העונה בקצה הספסל של הפועל י-ם בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 11:34 pm 
Sophomore

שני משחקי אימון מול ליטא. נצחון והפסד. ברשימת הקלעים אבדיה לא מופיע. זה כי הוא לא שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 4:58 am 
Sophomore

סביר להניח שאבדיה קיבל שחרור אחרי המסע לארה"ב. זוסמן גם לא שיחק נראה לי במשחק הראשון.

מבין אלו שכן שיחקו, נראה לפי עמודת הקלעים שהקפטן גיל בני (15 נקודות למשחק) הולך להיות הרכז הפותח. שחקן נחמד, אבל נמוך וחלש (יותר נמוך ויותר חלש מבלאט). לא פוטנציאל לרמות הגבוהות.

עוד מסתמן שגבי צאצא הולך כנראה להיות הגבוה המוביל. אולי משהו בסגנון של קופרברג בשנתיים הקודמות? לא ראיתי אותו מספיק עדיין כדי להגיד.

שאר העמדות הפותחות ילכו אני משער לזוסמן, אבדיה, ואולי בריסקר, אם כי שילוב שלו ושל בני בקו האחורי נראה לי בעייתי הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 8:51 am 
Junior

בני אמנם נמוך, אבל הוא רחוק מלהיות חלש. הוא יחסית חזק, אגרסיבי ואתלט טוב מאוד.
אני גם סקפטי לגבי הפוטנציאל שלו, אבל זה לא אותו סיפור כמו בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 5:50 pm 
Freshman

אני קרוב משפחה של מיכאל מושקוביץ לטענתו החמישיה היא: בני, זוסמן, אבדיה וצאצאשוילי ובעמדה 4 בית הלחמי מתלבט בינו (מושקוביץ) בלול ורוינה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2018 11:23 pm 
Sophomore

ציטוט:
נבחרת העתודה של ישראל זכתה בטורניר ההכנה בפורטוגל אחרי שניצחה את המארחת 72:82 והשלימה שלושה ניצחונות בשלושה משחקים. גיל בני זכה בתואר השחקן המצטיין של הטורניר. קלעו לישראל: מייקל בריסקר 23, מיכאל מושקוביץ 16, גיל בני 14, יובל זוסמן 10, גבריאל צ'אצ'אשווילי ועידו פליישר 6 כ"א, חי אורי, ניב בלול, עידו שבת ונועם אביבי 2 כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2018 11:25 pm 
Sophomore

פירוט המשחקים בטורניר:

ציטוט:
נבחרת העתודה של ישראל גברה על נבחרת הולנד 34:76 במשחק ההכנה השני בטורניר בפורטוגל. את המחצית השניה ניצחה ישראל 15:51. יובל זוסמן הצטיין עם 15 נקודות, עידו פליישר ומייקל בריסקר הוסיפו 10 נקודות כ"א.

נבחרת העתודה של ישראל גברה על שבדיה 63:73 בפתיחת טורניר ההכנה בפורטוגל. מייקל בריסקר הוביל את ישראל עם 16 נקודות, מיכאל מושקוביץ הוסיף 10 נקודות, יובל זוסמן ומיירון רוינה תרמו 9 נקודות כ"א.

לפי התוצאות, אלו לא נבחרות שאפשר כנראה להתרשם דרכן על משהו. אבל אולי אנשים שמבינים יותר ממני, יודעים משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

לפי רשימות הקלעים הללו בלבד - נראה מעט מוזר שגיל בני נבחר למצטיין ...
מה הסיפור ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2018 12:02 pm 
מנהל פורום

לא ראיתי את המשחקים וגם לא קיבלתי איזה מידע מעבר למה שפורסם בפייסבוק, אז הנ"ל בגדר הערכות בלבד!

קודם כל, לא צריך להתייחס יותר מדי לתארים האלה בכל מיני טורנירי ידידות. בשווייצר תומר לוינסון, שבמשחקים נראה על הפנים, קיבל תואר מונפץ של "השחקן המוכשר ביותר" או משהו בסגנון.

מעבר לכך, מהיכרות עם בני וסגל הנבחרת, יש מצב שגם אם לא בלט בקלעים, עדיין היה מאוד משמעותי בהתקפה ובהגנה. במיוחד בהיעדרם של אבדיה וזוסמן, שלא הבנתי אם שיחק בכל המשחקים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 12:15 pm 
Hall of Famer

נזכיר שאליפות אירופה מתחילה ביום שבת הקרוב ו ישראל תתמודד מול גרמניה בשידור בערוץ5 שילווה את כל המשחקים של הנבחרת שנמצאת בבית עם רומניה ויוון ו כאמור גרמניה שכולם עולות לשלב הבא.
ישראל בכל מקרה לא יכולה לרדת לדרג ב כי אליפות אירופה ב2019 תיערך בישראל :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:54 pm 
Junior

מה הפורמט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]