Hacohen כתב:
אני מכיר את הנטייה של ידידיי אוהדי הסלטיקס לקדש כל דבר שמשחק בירוק, אבל בואו. הגענו בלי הייוורד לגמר מזרח, ובראון את טייטום שיושבים לו על העמדה אמורים להיות רק טובים יותר ויותר. דראמונד לצד הורפורד עם גיבוי של רוברט ויליאמס מהספסל (בהנחה שישתלב בצורה סבירה) זה הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה. דראמונד בן 25 ורק משתפר, וזה בנאדם שכבר היה פעמיים אולסטאר ופעמיים מלך הריבאונד של הליגה. למה לא לעשות טרייד על בסיס הייוורד-דראמונד? מהצד שלנו אני מדבר. ואם דטרויט באמת רוצה פלייאוף, אז הייוורד נותן לה גיוון התקפי שאין לה עם דראמונד.
אני לא ממש מקדש את הייוורד, אני פשוט חושב שדראמונד הוא התאמה לא טובה בסגל של בוסטון (בניגוד להורפורד שהוא התאמה מצוינת, אינטיליגנציית משחק גבוהה בהרבה וקליעה טובה משלוש שלא קיימת אצל דראמונד) ואני לא חושב שהוא ישדרג את הקבוצה משמעותית, בטח שלא ברמה ששווה את המחיר עבורו. מכיוון שאני חושב שכמו שהמזרח נראה כרגע, בוסטון צריכה להגיע לגמר בלי בעייה מיוחדת, ומכיוון שאני חושב שדראמונד לא ממש ישפר את הסיכוי הזה (הגבוה ממילא) מצד אחד ומצד שני, לא ישנה את יחסי הכוחות בגמר אפשרי מול ג"ס, אז אני לא רואה סיבה לתקן משהו שהוא כבר טוב כרגע.
כן הייתי הולך על טרייד אם הייתי חושב שהוא ישדרג את הקבוצה כאן ועכשיו, אבל פה באמת שאין הרבה אופציות, השחקנים המובנים מאליהם כמו דיוויס, לברון, דוראנט, קארי, הארדן וכאלו לא ממש על השולחן, ומהדרג הבא (נניח-קא"ט, ווסטברוק, לילארד, יוקיץ'), אז גם בכלל לא בטוח שהם על השולחן, גם המחיר יהיה גבוה, וגם הם באים עם סימני שאלה מסויימים לגבי התאמה לקבוצה. דראמונד שחקן מדרג דומה להורפורד ולהייוורד, רק שהמחיר שלו גבוה יותר, כי הוא צעיר (ולא פצוע כמו הייוורד), וההתאמה שלו פחות טובה לטעמי. זה שהוא אולסטאר ומלך הריבאונד? יופי טופי, אני בטוח שהוא יהיה טוב גם בבוסטון, אני פשוט לא חושב שהקבוצה תהיה טובה איתו יותר מאשר עם הייוורד (או הורפורד) שצריך לתת עבורו.