סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מתקן כשאני טועה, לא כשאתה מחליט שאני טועה ברוב יומרנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:56 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
מה לעשות שאתה טועה.
שכחת הגנה בדרך.

ההודעה החמישית מעל ההודעה האחרונה בת'רד הזה, פור קרייסט. העיקר שאני ברוב יומרנות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:59 pm 
Hall of Famer

ונכון הטרייד ההו-כה-לא-מאוזן המקורי (שהגיתי בשבריר מחשבה של שנייה וחצי תוך כדי העבודה האמיתית שלי) עם בראון ורוז'ייר מצד אחד ולור את ג'ונסון בתוספת לצד השני? אז לפי הולינגר מוסיף נצחון אחד לסלטיקס וגורע 2 מדטרויט. כן, לא אומר כלום במציאות ולא לוקח בחשבון פרמטרים של עתיד, אבל כנראה לא כזה לא מאוזן כמו שאתה מציג את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:09 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ונכון הטרייד ההו-כה-לא-מאוזן המקורי (שהגיתי בשבריר מחשבה של שנייה וחצי תוך כדי העבודה האמיתית שלי) עם בראון ורוז'ייר מצד אחד ולור את ג'ונסון בתוספת לצד השני? אז לפי הולינגר מוסיף נצחון אחד לסלטיקס וגורע 2 מדטרויט. כן, לא אומר כלום במציאות ולא לוקח בחשבון פרמטרים של עתיד, אבל כנראה לא כזה לא מאוזן כמו שאתה מציג את זה.

זה טרייד מופרך, נדב.
אפשר עוד להתווכח אם הורפורד>דראמונד או להיפך
אבל להוסיף לחבילה את החוזה הגרוע של לוור
ואת בראון ורוז׳ייר... לא יודע מאיפה להתחיל עם זה.

אולי בכך שבראון הוא בחירה טופ3 שמשתפר בכל שנה ומממש עוד ועוד מהאפסייד הגבוה שיש לו.
אם הוא יישלח בטרייד זה יהיה תמורת סופרסטאר, לא כתוספת שולית בטרייד עבור סנטר שאינו עילית באף אחד מהצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:13 pm 
Hall of Famer

אין לי בעיה להגיד, וגם אמרתי את זה, שבמחשבה נוספת אני מוריד את בראון מהחבילה. התקדמנו משם לפני אי-אלו הודעות. אתה החלטת לחזור לשם משום מה, כשהויכוח כבר הפך להיות דראמונד מול הורפורד ולא החבילות שמסביב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 7:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

השאלה היותר מעניינת היא האם איינג' עד כדי כך חסר רגישות שהוא יעשה את זה לאוהדים (ובעיקר לאל) וישלח את הורפורד לדטרויט.
https://youtu.be/ynY2begPzoM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:13 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני מכיר את הנטייה של ידידיי אוהדי הסלטיקס לקדש כל דבר שמשחק בירוק, אבל בואו. הגענו בלי הייוורד לגמר מזרח, ובראון את טייטום שיושבים לו על העמדה אמורים להיות רק טובים יותר ויותר. דראמונד לצד הורפורד עם גיבוי של רוברט ויליאמס מהספסל (בהנחה שישתלב בצורה סבירה) זה הקו הקדמי ההגנתי הטוב בליגה. דראמונד בן 25 ורק משתפר, וזה בנאדם שכבר היה פעמיים אולסטאר ופעמיים מלך הריבאונד של הליגה. למה לא לעשות טרייד על בסיס הייוורד-דראמונד? מהצד שלנו אני מדבר. ואם דטרויט באמת רוצה פלייאוף, אז הייוורד נותן לה גיוון התקפי שאין לה עם דראמונד.

אני לא ממש מקדש את הייוורד, אני פשוט חושב שדראמונד הוא התאמה לא טובה בסגל של בוסטון (בניגוד להורפורד שהוא התאמה מצוינת, אינטיליגנציית משחק גבוהה בהרבה וקליעה טובה משלוש שלא קיימת אצל דראמונד) ואני לא חושב שהוא ישדרג את הקבוצה משמעותית, בטח שלא ברמה ששווה את המחיר עבורו. מכיוון שאני חושב שכמו שהמזרח נראה כרגע, בוסטון צריכה להגיע לגמר בלי בעייה מיוחדת, ומכיוון שאני חושב שדראמונד לא ממש ישפר את הסיכוי הזה (הגבוה ממילא) מצד אחד ומצד שני, לא ישנה את יחסי הכוחות בגמר אפשרי מול ג"ס, אז אני לא רואה סיבה לתקן משהו שהוא כבר טוב כרגע.

כן הייתי הולך על טרייד אם הייתי חושב שהוא ישדרג את הקבוצה כאן ועכשיו, אבל פה באמת שאין הרבה אופציות, השחקנים המובנים מאליהם כמו דיוויס, לברון, דוראנט, קארי, הארדן וכאלו לא ממש על השולחן, ומהדרג הבא (נניח-קא"ט, ווסטברוק, לילארד, יוקיץ'), אז גם בכלל לא בטוח שהם על השולחן, גם המחיר יהיה גבוה, וגם הם באים עם סימני שאלה מסויימים לגבי התאמה לקבוצה. דראמונד שחקן מדרג דומה להורפורד ולהייוורד, רק שהמחיר שלו גבוה יותר, כי הוא צעיר (ולא פצוע כמו הייוורד), וההתאמה שלו פחות טובה לטעמי. זה שהוא אולסטאר ומלך הריבאונד? יופי טופי, אני בטוח שהוא יהיה טוב גם בבוסטון, אני פשוט לא חושב שהקבוצה תהיה טובה איתו יותר מאשר עם הייוורד (או הורפורד) שצריך לתת עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:41 pm 
Hall of Famer

כדאי אולי להזכיר שאף אחד לא יעשה טרייד על הייוורד כרגע. זה מאוד לא סביר.
הוא אחרי פציעה קשה. הוא צריך להוכיח שהוא בריא ובכושר משחק ראוי מבחינת הקבוצה שנותנת עבורו נכסים (במקרה הזה את ה-כוכב הצעיר שלה) ולהעלות מחדש את ערך הטרייד שלו מבחינת בוסטון.

במלים אחרות, הטרייד דראמונד-הייוורד הוא תיאורטי בלבד כרגע (אפילו יותר מהרגיל אצלנו) ואין שום סיכוי שהוא נמצא על השולחן.
הטרייד של הורפורד-דראמונד הוא יותר סביר תיאורטית אבל...
הורפורד פשוט יותר טוב ויותר מתאים לסלטיקס, הוא סחב את הקבוצה הזו לגמר המזרח שנה שעברה וסביר שהוא יגיע איתה לגמר הליגה השנה. אין שום סיבה בעולם, מלבד אולי הגיל שלו, לעשות את הטרייד הזה, מבחינת בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 3:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צריך לציין (וגם ציינו לפניי) שדראמונד יותר מתאים לטיימליין של שאר צעירי הסלטיקס מבחינת גיל וגם שבניגוד לשנתיים הקודמות שנראה שהוא עומד במקום ולא משתפר, בעונה האחרונה הוא הראה שיפור אדיר גם ביכולת המסירה (3 אס' למשחק ויחס אס'/איב' חיובי לראשונה בקריירה) ובעיקר בקליעה מהקו כאשר הצליח לקלוע ב-60% שזה אולי לא מרשים על פניו אבל בשביל שחקן שרק בעונה אחת עבר את ה-40% ונשלח לא מעט לקו זה חתיכת הישג. נראה שהוא באמת עובד קשה להשתפר ולא יהיה מופרך לחשוב שהוא לא קרוב למיצוי הפוטנציאל שלו ואפשר גם לקבוע שתוך שנתיים-שלוש במקסימום הוא יהיה שחקן הרבה יותר תורם מהורפורד קשישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 4:18 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
צריך לציין (וגם ציינו לפניי) שדראמונד יותר מתאים לטיימליין של שאר צעירי הסלטיקס מבחינת גיל וגם שבניגוד לשנתיים הקודמות שנראה שהוא עומד במקום ולא משתפר, בעונה האחרונה הוא הראה שיפור אדיר גם ביכולת המסירה (3 אס' למשחק ויחס אס'/איב' חיובי לראשונה בקריירה) ובעיקר בקליעה מהקו כאשר הצליח לקלוע ב-60% שזה אולי לא מרשים על פניו אבל בשביל שחקן שרק בעונה אחת עבר את ה-40% ונשלח לא מעט לקו זה חתיכת הישג. נראה שהוא באמת עובד קשה להשתפר ולא יהיה מופרך לחשוב שהוא לא קרוב למיצוי הפוטנציאל שלו ואפשר גם לקבוע שתוך שנתיים-שלוש במקסימום הוא יהיה שחקן הרבה יותר תורם מהורפורד קשישה.

זה נכון אבל הוא הימור בסיטואציה שבה לאיינג׳ (לדעתי לפחות) אין סיבה להמר
ועוד פחות מזה, אין שום סיבה לדטרויט לשלוח אותו בטרייד (בטח לא עבור הורפורד קשישא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 2:58 am 
Hall of Famer

Att כתב:
הוא אחרי פציעה קשה. הוא צריך להוכיח שהוא בריא ובכושר משחק ראוי מבחינת הקבוצה שנותנת עבורו נכסים (במקרה הזה את ה-כוכב הצעיר שלה) ולהעלות מחדש את ערך הטרייד שלו מבחינת בוסטון.

קשה לי עם המשפט ראשון
הרי היעדר הכשירות וסימן השאלה לגבי היכולת העתידית כבר מגולם בערך של השחקן , ובסופו של דבר כל דבר ניתן לתמחר בצורה כלשהי ( אולי עם שונות גדולה , אבל זו כבר העדפה של הקבוצה המקבלת ) .
רק הקיץ קוואי עבר בטרייד כשלא ברורה לחלוטין מידת החשק והכשירות שלו , וכמדומני שגם בתקופת העברת קיירי ואייזאה תומאס היו סוגיות כשירות על הפרק . אני חושב שזה דווקא הגיוני מאוד שיהיו קבוצות שירצו לקבל "כוכבים פצועים" , כי פשוט זו ההזדמנות שלהן להשיג כוכב בפוטנציה , וכמובן שיש גם סיכון אל מול סיכוי זה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

קשה לי עם המשפט ראשון
הרי היעדר הכשירות וסימן השאלה לגבי היכולת העתידית כבר מגולם בערך של השחקן , ובסופו של דבר כל דבר ניתן לתמחר בצורה כלשהי ( אולי עם שונות גדולה , אבל זו כבר העדפה של הקבוצה המקבלת ) .
רק הקיץ קוואי עבר בטרייד כשלא ברורה לחלוטין מידת החשק והכשירות שלו , וכמדומני שגם בתקופת העברת קיירי ואייזאה תומאס היו סוגיות כשירות על הפרק . אני חושב שזה דווקא הגיוני מאוד שיהיו קבוצות שירצו לקבל "כוכבים פצועים" , כי פשוט זו ההזדמנות שלהן להשיג כוכב בפוטנציה , וכמובן שיש גם סיכון אל מול סיכוי זה .

לא אומר שטריידים כאלו לא מתקיימים אבל זה מאוד לא סביר במקרה הזה, שהוא שונה מאילו שהזכרת.
במקרה של קיירי - הוא דרש טרייד.
במקרה של קוואי - כנ״ל.
קליבלנד וס״א ניסו להוציא מהסיטואציה הגרועה אליה נקלעו (או יצרו) את מה שהם ראו כמיטב.
אני לא רואה סיבה סבירה שאיינג׳ ינסה לשלוח את הייוורד כרגע בטרייד כאשר הערך שלו נמוך (אלא אם הוא יודע שהוא לא יחזור כפי שהיה) ואני לא רואה מדוע דטרויט תשלח את הכוכב הצעיר שלה בטרייד תמורתו (לא באופן כללי אבל בטח לא כעת כשמדובר בחתול בשק פוטנציאלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 9:17 am 
Junior

אייזיאה לא דרש טרייד, וגם הוא היה פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 9:49 am 
Hall of Famer

רק לסגור את ההימור שלי לפלייאוף המזרח: המובנות מאליהן בוסטון, טורונטו, פילי, אינדיאנה, וושינגטון, מילווקי. אם פורזינגיס היה מתחיל את העונה בריא הייתי הולך על הניקס בפלייאוף, ועדיין יש להם סיכוי בעיניי, אז שני המקומות שנשארו יתחלקו בין הניקס, מיאמי או שיקגו. אלך על מיאמי ושיקגו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 10:19 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
אייזיאה לא דרש טרייד, וגם הוא היה פצוע

מצד שני, הוא דרש חוזה מקס והייתה לבוסטון הזדמנות להשיג את קיירי, שכן דרש טרייד והוא שחקן צעיר וטוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, ציפה דריפה אלמדלסי ו 63 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: