סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
Hacohen כתב:
רוני פשוט הסביר את זה מצוין, למה שאחזור אחריו?

לא יודע מה אוהדי אוקלהומה חושבים ולא יודע אם קאנטר שוחרר כברירה בינו לבין אדאמס. קאנטר הועבר בטרייד על כרמלו, סקורר חסר מצפון ונטול הגנה לכשעצמו. זה שקאנטר הוא בעיניי שחקן טוב מאדאמס לא אומר שהייתי לוקח אותו לפניו לאוקלהומה ספציפית. זה כן אומר שהוא שחקן טוב יותר ברמה האישית.

מלו הוא בדיוק הפרוטוטייפ של השחקן אלפא נטול הגנה שאתה מדבר עליו. להזכיר לך מה המעמד שלו בליגה כרגע וכמה יוסטון משלמת לו?

אני אשמח לדעת למי קאנטר מתאים יותר, מבין קבוצות הצמרת של הליגה (או אפילו בין קבוצות הפלייאוף). אני ממש בספק אם בוסטון עושה טרייד בינו לבין ביינס :)

לא, מלו היום הוא קריקטורה של שחקן אלפא נטול הגנה. כשהוא היה באמת שחקן אלפא נטול הגנה, הוא נבחר 10 פעמים לאולסטאר ונחשב לסופרסטאר לכל דבר.

לא הבנתי את השאלה לגבי קאנטר, מתאים יותר ממי/למה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:53 pm 
מנהל פורום

בסופו של דבר שחקן עם התקפה ומעט הגנה תורם ליותר נצחונות משחקן עם מעט התקפה והרבה הגנה. ויותר מזה, ברגש ששחקנים מהסוג השני מאבדים טיפה מהיכולת ההגנתית שלהם, הם כבר הופכים לבלתי שחיקים, פרטים אצל בן וואלאס, שפשוט הפך מכלום התקפי ומחריב עולמות הגנתי ולכלום התקפי וסתם שומר טוב ובכך הפך לשחקן לא שמיש.
קאנטר אגב, אם עלה המקרה הפרטי שלו, הבעיה שלו זה לא רק חוסר יכולת הגנתית, זה שהוא פשוט חור שחור, ולא באמת משחק קבוצתי. אני מת עליו והכל, ודי בטוח שאם היה מוצא עצמו בקבוצות עם מאמנים הגיוניים יותר גם היה הופך לשחקן מעניין יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:56 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בסופו של דבר שחקן עם התקפה ומעט הגנה תורם ליותר נצחונות משחקן עם מעט התקפה והרבה הגנה

אז קאנטר או ווצ'ביץ' תורמים יותר מגובר?
אני אעדכן את יוטה שנפטרה מהראשון ואת אורלנדו שמחפשת להיפטר מהשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:58 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

לא יודע מה אוהדי אוקלהומה חושבים ולא יודע אם קאנטר שוחרר כברירה בינו לבין אדאמס. קאנטר הועבר בטרייד על כרמלו, סקורר חסר מצפון ונטול הגנה לכשעצמו. זה שקאנטר הוא בעיניי שחקן טוב מאדאמס לא אומר שהייתי לוקח אותו לפניו לאוקלהומה ספציפית. זה כן אומר שהוא שחקן טוב יותר ברמה האישית.

מלו הוא בדיוק הפרוטוטייפ של השחקן אלפא נטול הגנה שאתה מדבר עליו. להזכיר לך מה המעמד שלו בליגה כרגע וכמה יוסטון משלמת לו?

אני אשמח לדעת למי קאנטר מתאים יותר, מבין קבוצות הצמרת של הליגה (או אפילו בין קבוצות הפלייאוף). אני ממש בספק אם בוסטון עושה טרייד בינו לבין ביינס :)

לא, מלו היום הוא קריקטורה של שחקן אלפא נטול הגנה. כשהוא היה באמת שחקן אלפא נטול הגנה, הוא נבחר 10 פעמים לאולסטאר ונחשב לסופרסטאר לכל דבר.

אתה אמרת שלא היית לוקח את קאנטר על פני אדאמס למרות שהראשון שחקן טוב יותר (אוקיי, נניח שזה הגיוני לרגע). אז על פני מי הוא עדיף? איזו קבוצה טובה הייתה משתדרגת איתו? אילו קבוצות היו מנצחות יותר איתו, לא רק תורמות לסטט' האישית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:04 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בסופו של דבר שחקן עם התקפה ומעט הגנה תורם ליותר נצחונות משחקן עם מעט התקפה והרבה הגנה

אז קאנטר או ווצ'ביץ' תורמים יותר מגובר?
אני אעדכן את יוטה שנפטרה מהראשון ואת אורלנדו שמחפשת להיפטר מהשני.

קודם כל הוא לא אמר שקאנטר ו-ווצ'ביץ' תורמים יותר מגובר. בדירוג שלי, למשל, גובר ההגנתי שביעי, קאנטר ההתקפי 13 ו-ווצ'ביץ' בכלל בחוץ. כך שאתה ממשיך במסורת היפה שלך לא להבין בעליל מה הצד השני טוען.

מעבר לזה תודה לך שאתה טורח לעדכן אותם!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

אתה אמרת שלא היית לוקח את קאנטר על פני אדאמס למרות שהראשון שחקן טוב יותר (אוקיי, נניח שזה הגיוני לרגע). אז על פני מי הוא עדיף? איזו קבוצה טובה הייתה משתדרגת איתו? אילו קבוצות היו מנצחות יותר איתו, לא רק תורמות לסטט' האישית שלו.

איך אתה אוהב משחקים תיאורטיים, יא אללה. אם ללכת לדוגמה נורא פשוטה, במקום טורונטו הייתי שמח לקחת את קאנטר ע"ח ולנצ'יונאס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:09 pm 
Hall of Famer

אני אתאפק ולא אגיד את איזו מסורת אתה ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:16 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

איך אתה אוהב משחקים תיאורטיים, יא אללה. אם ללכת לדוגמה נורא פשוטה, במקום טורונטו הייתי שמח לקחת את קאנטר ע"ח ולנצ'יונאס.

נהדר. אתה מחליף שחקן שלא שמתי בטופ15 עם שחקן אחר שלא בטופ15 :roll: בכמה אתה חושב שהם היו משתפרים? הם היו מנצחים את לברון בשנה שעברה?

אני חושב שואלצ'יונאס יותר טוב (ויש לו נטייה להופיע בפלייאוף) אבל אני לא בטוח בזה. שניהם לא מתאימים במיוחד למשחק כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:19 pm 
Hall of Famer

תגיד לי, מה אתה רוצה?

אני ממקם את קאנטר 13. אתה לא מסכים עם זה, יופי לך. לא יצאתי לויכוח נוקב בשאלה אם קאנטר צריך להיות 13 או 15 או מחוץ לרשימה, כתבתי את דעתי. כתבתי גם את דעתי שאדאמס הוא שחקן משלים ותו לא, שסוגר אצלי את הרשימה ושם כן התווכחתי איתך ושכמותך שמתבלבלים בין שחקן משלים בסיטואציה אידאלית לשחקן מוביל. זה הכל.

שאלת באיזו קבוצה צמרת אני שם את קאנטר, חשבתי שנייה ועניתי לך טורונטו. מישהו דיבר על הרשימה שלך? מישהו דיבר על לנצח את לברון? מה אתה רוצה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:35 pm 
Hall of Famer

מאוד רוצה להפסיק את הדיון איתך, כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:44 pm 
Hall of Famer

גם אני הייתי בדעה שקאנטר שחקן עדיף על אדמס במשך לא מעט שנים. השנה, אני חושב שהיוצרות התהפכו, לא בגלל שקאנטר (שאני הרבה יותר אוהב מאדמס) השתנה, אלא בגלל שאדמס באמת פיתח יכולת סיום שלא היתה לו בעבר, ועל כן היתרון ההגנתי שלו מכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:49 pm 
Hall of Famer

שזו גישה שאני יכול להסכים איתה. לא באמת משנה אם קאנטר 13 ואדאמס 15 או להיפך, משנה שאדאמס הוא בשום אופן לא שחקן מוביל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:53 pm 
Hall of Famer

ואם כבר, אני חושב שאדמס יכול להצליח בכל סיטואציה הרבה יותר מקפלה. כי הוא לא נבנה על כך שמוסרים לו נכון על המילימטר. הוא סנטר שייתן 12-15 נקודות והמון הגנה בכמעט כל קבוצה בליגה לדעתי. קפלה.... לא בטוח בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:57 pm 
Hall of Famer

מצד שני, קבלות הפלייאוף של קאפלה הרבה יותר מרשימות משל אדאמס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 6:01 pm 
Hall of Famer

כן, מעט יותר. אם כי הריצה של אוקלהומה בעונה האחרונה של דוראנט, עד שבעה משחקים בגמר המערב מול הווריורס, בהחלט באה עם המון תרומה של אדמס שנתן באותו פלייאוף כמעט דאבל דאבל ב 30 דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 6:03 pm 
Hall of Famer

שזו ראיה מצוינת להבדל בין שחקן משלים למוביל, אגב.

כשדוראנט היה שם לצד ווסטברוק, המספרים של אדאמס בפלייאוף היו הרבה יותר מרשימים מאשר בשתי העונות האחרונות ללא דוראנט, כשהוא עף בסיבוב הראשון עם מספרים בינוניים ומטה. כשיש הרבה כשרון מסביב, לכולם יותר קל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 6:52 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ואם כבר, אני חושב שאדמס יכול להצליח בכל סיטואציה הרבה יותר מקפלה

אני לא. אני חושב שקאפלה יותר מוכשר, גם הגנתית וגם התקפית. בגלל זה מיקמתי אותו לפני הסנטרים ההתקפיים המובילים (טאונס, יוקיץ', אולדריג') ואילו את אדאמס אחריהם. בכל מקרה, שניהם אחלה סנטרים.
בכל הקשור לשחקן מוביל, לא יודע מה זה אומר ולמה זה משנה. אז קאפלה מוביל את ההגנה ולא את ההתקפה (למרות שגם שם הוא סופר יעיל). זה הופך אותו לשחקן פחות חשוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 8:08 pm 
מנהל פורום

ATT, אני כתבתי די בבירור שקאנטר לא שחקן טוב כל כך, ולא רק בגלל ההגנה. אז אין צורך לעוות את דברי.
ולגבי גובר, יש לו גם התקפה, לא רק הגנה. הוא לא קלולס בצד ההתקפי. ולכן, הוא עולה על השחקנים שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:37 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא בלכמת את ההשפעה ההגנתית. התקפית זה קל. יש מספיק סטט', מסורתיות ומתקדמות שנותנות תמונה די טובה לגבי כמה שחקן טוב התקפית. הגנתית זה הרבה יותר טריקי. אתה יכול להגיד בוודאות שקאפלה יותר טוב מאשר אדמס? כמה הסכימות ההגנתיות וההתאמה של השחקנים שלצד השחקן משפיעה? בנוסף, אני מסכים עם מי שאמרו שכוכב התקפי יותר משמעותי. לא כי התקפה יותר חשובה מהגנה, אלא פשוט כי יותר קל למצוא רול פליירז שיתנו לך תפוקה הגנתית טובה מאשר רול פליירז שיתנו לך תפוקה התקפית טובה, או במילים יותר פשוטות, הרבה יותר קל לבנות קבוצת הגנה טובה סביב עוגן התקפי, מאשר קבוצת התקפה טובה סביב עוגן הגנתי.
אתה בהחלט יכול לטעון שכיום בצורת המשחק שרוב הקבוצות משחקות, סנטר התקפי הוא פחות משמעותי והתפקיד ההגנתי שלו הרבה יותר משמעותי ולכן את הכוכב שלך, או את שחקן ההתקפה המרכזי שלך אתה תחפש בעמדות אחרות ובעמדת הסנטר אתה תחפש קודם כל שחקן הגנה שכבונוס גם יהיה מסיים טוב. לכן אם תבוא לבנות קבוצה, אתה תעדיף לקחת כזה קאפלה ולא יוקיץ' או טאונס. זאת גישה לחלוטין לגיטימית, אבל קצת פחות רלוונטית כשעושים דירוג של שחקנים. כשעושים דירוג שכזה ההגיון הוא שהדירוג מתבצע לפי השחקן הטוב ביותר בעמדה, לא לפי צרכי הקבוצה מאותה עמדה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:48 pm 
Hall of Famer

אבל אצל שחקן כמו הורפורד, זה הרבה יותר מההגנה. הבן אדם כאמור, לדעתי שווה 20 נקודות למשחק, בצד ההתקפי. עם החסימות והמסירות שלו. התפוקה ההתקפית שלו מרשימה גם בלי לקלוע המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:20 am 
Sophomore

אם רוב הקבוצות צריכות מהסנטר שלהן הגנה, וזה מוביל ליותר נצחונות, מה הופך את החבר'ה הלא הגנתיים ליותר טובים? זה שינצחו ב1 על 1?

מדברים כאן על קונטקסט, ועל זה שלקאפלה ולהורפורד יש קונטקסט שמיטיב איתן. חשוב לזכור שבכדורסל תמיד יש קונטקסט, יש מאמן ובתקווה קבוצה מאומנת שיודעת לשחק בשיטה שמבליטה את היתרונות של השחקנים שלה.
קאפלה אמנם מוגבל אבל הוא עילוי בדבר הספציפי ההתקפי שהוא נותן והורפורד קצר אבל גם כן בדברים שהוא נותן הוא הכי טוב. ברור לי איזו שיטה אני בונה כשיש לי אותם בסגל בגלל שהם באמת מתבלטים בדברים מסויימים. איזו שיטה אני מתאים לדראמונד, במה הוא מתבלט? מעבר לכך שבממוצע הוא יותר מוכשר משניהם ושיש לו גוף מאסיבי.

מתחת לכשרונות הבאמת גדולים - דיויס, טאונס, אמביד, קאזינס ואולי יוקיץ', יש שחקנים שכולם תלויים בקונטקסט (וגם דיויס וטאונס לטעמי סובלים מאימון לוקה בחסר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:28 am 
Hall of Famer

אז אתה כבר לא ממש מדרג מי השחקנים הטובים ביותר, אלא איך בונים קבוצה טובה יותר. זה אחלה, אבל זה משהו אחר לחלוטין.
דירוג זה משהו מלאכותי, זה ברור. חלוקה לעמדות, בעיקר היום בעידן שבו מטושטשות העמדות זה עוד יותר מלאכותי. אבל אתה לא יכול להתחיל לדרג על פי מה רוב הקבוצות מצפות מהשחקן בעמדה X.
אם אתה רוצה, קח סמנטיקה כזאת - יש לך קבוצה של 4 שחקנים ממוצעים בשאר העמדות, עכשיו אתה צריך לבחור שחקן בעמדה ספציפית. את מי תעדיף בסנטר במקרה כזה, את הרול פלייר הטוב שישלים לך את הקבוצה וייתן לך הגנה טובה, או את השחקן היותר שלם שיתפקד לך כמוביל ההתקפי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 1:00 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז אתה כבר לא ממש מדרג מי השחקנים הטובים ביותר, אלא איך בונים קבוצה טובה יותר. זה אחלה, אבל זה משהו אחר לחלוטין.
דירוג זה משהו מלאכותי, זה ברור. חלוקה לעמדות, בעיקר היום בעידן שבו מטושטשות העמדות זה עוד יותר מלאכותי. אבל אתה לא יכול להתחיל לדרג על פי מה רוב הקבוצות מצפות מהשחקן בעמדה X.
אם אתה רוצה, קח סמנטיקה כזאת - יש לך קבוצה של 4 שחקנים ממוצעים בשאר העמדות, עכשיו אתה צריך לבחור שחקן בעמדה ספציפית. את מי תעדיף בסנטר במקרה כזה, את הרול פלייר הטוב שישלים לך את הקבוצה וייתן לך הגנה טובה, או את השחקן היותר שלם שיתפקד לך כמוביל ההתקפי.

זו שאלה מעניינת מאוד. זה תלוי כמה טוב הסנטר ההגנתי וכמה טוב הסנטר ההתקפי.
אם שניהם נהדרים באותה מידה (נגיד קאפלה בהגנה וטאונס בהתקפה) אז אחרי התלבטות קצרה אני נשאר נאמן לדירוג שלי ולוקח את קאפלה. אני חושב שהיעילות ההגנתית מאוד מאוד מושפעת מתפקוד הסנטר שלך. רואים את זה גם במיניסוטה וגם בדנבר ובמצב ההופכי, עם קאפלה ועם גובר, עם הורפורד ועם אמביד. אני ארצה, לפני הכל, הגנה חזקה. שחקנים ממוצעים (כלומר לקראת סוף הטופ15 בעמדה שלהם או HM למיניהם) יסתדרו עם יצירת המצבים והקליעה, בייחוד אם יש לי מאמן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 1:00 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אם רוב הקבוצות צריכות מהסנטר שלהן הגנה, וזה מוביל ליותר נצחונות, מה הופך את החבר'ה הלא הגנתיים ליותר טובים? זה שינצחו ב1 על 1?

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 1:02 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אבל אצל שחקן כמו הורפורד, זה הרבה יותר מההגנה. הבן אדם כאמור, לדעתי שווה 20 נקודות למשחק, בצד ההתקפי. עם החסימות והמסירות שלו. התפוקה ההתקפית שלו מרשימה גם בלי לקלוע המון.

אני מסכים מאוד ולכן הוא שלישי ברשימה שלי (לפני גובר למשל שהוא בעיקר סנטר הגנתי משובח). הוא two way player, ברמה הגבוהה ביותר. יש מעט מאוד סנטרים (ובכלל שחקנים) שמשחקים ברמה גבוהה בשני הצדדים של המגרש.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' ספטמבר 14, 2018 1:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], d.k., Google [Bot] ו 169 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה