סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:39 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מאנו כתב:
אני חושב שסטטיסטית התקפית הם די דומים.

כמעט זהים ב-2 הפלייאופים האחרונים
זה בהנחה שלא מתייחסים לסדרה הגרועה התקפית של באטלר במיני. היה פצוע?
אם כן מתייחסים, אז דרוזן עדיף
https://www.basketball-reference.com/pl ... eji01.html
https://www.basketball-reference.com/pl ... zde01.html

אם לי זמן לבדוק סטטיסטיקות מתקדמות של מה הצד השני עשה כדי לבחון את ההגנה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:53 pm 
Junior

idansha כתב:
מאנו כתב:
אני חושב שסטטיסטית התקפית הם די דומים.

כמעט זהים ב-2 הפלייאופים האחרונים
זה בהנחה שלא מתייחסים לסדרה הגרועה התקפית של באטלר במיני. היה פצוע?
אם כן מתייחסים, אז דרוזן עדיף
https://www.basketball-reference.com/pl ... eji01.html
https://www.basketball-reference.com/pl ... zde01.html

אם לי זמן לבדוק סטטיסטיקות מתקדמות של מה הצד השני עשה כדי לבחון את ההגנה שלהם

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב.
אין לי ויכוח שדרוזן די יורד בפלייאופס אבל מבט חטוף בסטטיסטיקה כמו שעידן הראה לא מראה הבדל מהותי ואם כבר ההבדל הוא לטובת דרוזן.
השאלה המעניינת היא לא מי עולה/יורד ביחס לעונה הרגילה אלא איך הוא מופיע בפלייאוף ולפחות מבחינת סטטיסטיקה אין פה קליר קאט מי עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 3:11 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
וואלק, הזמן שלך נהיה יקר? תודה שאתה מקדיש לי אותו
,

אני לא מוצא טעם בניסיון לשכנע אותך.
יש טיעונים רבים שאליהם אתה לא מתייחס בכלל, כנראה כי לא נוח לך.
כל מה שאתה אומר זה בוא נחכה ונראה מה תהיה התוצאה, כאילו זו דרך סבירה ובלבדית להעריך קבלת החלטות.

עדכן אותי אי-שם בסביבות שנת 2030 מה דעתך על הטרייד של מק"ו :roll:
ובינתיים בוא לא נבזבז אחד לשני את הזמן בלהגיד שוב ושוב את אותו הדבר. כנראה שלא נסכים.

וגם לא על החלטות ניהוליות. מי שחושב שפילי צריכה להעביר נכסים תמורת רכז בן 32 לא קרוב לדרך שבה אני חושב על ניהול קבוצה.

ולא, לדרוזן כפרהעליו, שאני מאוד מחבב ומעריך, אין קייס לסקנד גארד השני בטיבו בליגה שיש בה את הארדן, תומפסון, באטלר, אולדיפו, מיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון. הוא במקרה הסופר אופטימי במקום החמישי כרגע (הארדן שחקן התקפה ברמה אחרת לגמרי ותומפסון, באטלר ואולדיפו משחקים ברמה גבוהה בשני הצדדים). ואני לא חושב שיש רשימה אחת מבין החמש-שש שראיתי שמסכימה איתך.

1) לאילו "טיעונים רבים" אני לא מתייחס? בוא נתחיל באחד, שיהיה לך נוח.

2) "כל מה שאני אומר זה בוא ונחכה"? וואלה? זה באמת "כל מה שאני אומר"? אני מן הסתם צריך להתעכב על זה הרבה, כי איכשהו העובדה הפשוטה והברורה לכל מיקרו-סוחר שעסקה נמדדת בערך המימוש של התמורה, לא ברורה לך.

3) אני יודע שאנחנו לא חושבים אותו דבר על ניהול קבוצה, ואני גם יודע שהאיש שאתה מעריץ על דרך הניהול שלו הודח מהליגה ולא יחזור אליה בעתיד הנראה לעין. אני מדבר על השוק האמיתי, לא על מה שעובד לך בראש. ואני נימקתי למה לאורי לפילי בלי להעביר את אמביד וסימונס זה מהלך מאד הגיוני. אתה יכול להגיד שאתה, לתפישתך, לא היית עושה את זה-אבל אתה לא יכול להכחיש את התועלת שעשויה לצמוח ממנו.

4) אז איך הוא נבחר לחמישייה השנייה של הליגה? סבתא שלי עליה השלום בחרה אותו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 4:16 pm 
Hall of Famer

נדב, טיעון החמישיה השניה הוא חלש. לפי הטיעון הזה לליאלרד יש קייס טוב לרכז הטוב בעולם. הוא הרי נבחר בחמישיה הראשונה של האן.בי.איי שנה שעברה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:28 pm 
Hall of Famer

למה הוא חלש? להגיד "לילארד נבחר לראשונה והוא לא הרכז הטוב בעולם לדעתי"-בסדר. אבל זה לא פוסל את העובדה שרבים אחרים ראו אותו ככזה, ואף בחרו אותו וכו'. יש לך טענה לשאר 4 הבחירות בחמישייה הראשונה (דוראנט, לברון, הארדן, אנתוני דיוויס)?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer

החמישיות נבחרות גם (והרבה בגלל) ההישגים הקבוצתיים שלהם. לא חושב שמישהו חשב שלילארד הוא אפילו אחד משלושת הרכזים הטובים בעולם באותו זמן נתון, אבל בהינתן ההצלחה של פורטלנד, והעובדה שהוא הוביל את פורטלנד הוא קיבל את הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:46 pm 
Hall of Famer

אף אחד לא ראה את לילארד כרכז הכי טוב בעולם, גם אחרון הבוחרים שבחר בו לחמישיית העונה. הבחירה לחמישיות העונה היא כבוד על העונה שעברה והיא כמובן גם מונעת מהישגי הקבוצה ואפילו לא הישגי הקבוצה האבסולוטיים, כי הרי גולדן סטייט, שהרכז שלה נבחר לחמישייה השלישית, הייתה עם מאזן עדיף על פורטלנד, אלא הישגים ביחס לציפיות.

לילארד נתן עונה שעברה עונה מאד דומה לזאת שהוא נתן לפני 2 עונות. קצת יותר אס', קצת פחות ריב', קצת אחוזים פחות טובים. לפני 2 עונות כנראה שאף אחד לא חשב שהוא קרוב להיות הרכז הטוב בעולם, לראייה הוא לא נבחר לאף אחת מהחמישיות של השנה. מה קרה באותה השנה? כולם ירדו ביכולת שלהם ופתאום הוא כן שייך לדיבור על הרכז הטוב בעולם, או שהבחירה לחמישיות העונה פחות רלוונטית לעניין?

דרך אגב, אין לי טענה לשאר הבחירות לחמישיית העונה, אבל כן יש לי טענה כלפי הכללה של אלדריג' כאחד מעשרת השחקנים הטובים בעולם, למרות שהוא נבחר לחמישיה השניה של העונה שעברה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:48 pm 
Senior

למרות שמדובר באמת בבחירות בעייתיות, אני עם נדב כאן.
גם אם אפשר היה להחליט ככה או אחרת, לשים את קרי לפני ליליארד (או את ווסטברוק) ולהתווכח על ג'ורג' לעומת אלדריג', להוריד את זה לחמישיה שניה או את זה לשלישית, אפשר הכל.
גם מה שנורטון ועמוס כתבו נכון, יש ביטוי להישגי הקבוצה (וכנראה גם לרצון לא לבחור יותר מדי שחקנים מאותה הקבוצה) אבל זה לא שדרוזן הוא באמת מתחת לכל השחקנים האלו שלא נבחרו.
ליתר בטחון הלכתי לבדוק את הפתיל הרלוונטי, שכשפורסמו הבחירות, אף אחד לא באמת התמרמר על הבחירות.
מה שברור הוא שלפחות על פי מי שבחר את החמישיות האלו, דרוזן לא נמצא באותו איזור חיוג של מיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון. אולדיפו, תומפסון ובאטלר אולי באותו איזור חיוג אבל עדיין דורגו אחריו.
מכאן ועד לטעון שהוא הרבה מתחתם עוד הדרך רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:57 pm 
Hall of Famer

בחירות מטבען הן סובייקטיביות, אין פה מדד בינארי. צריך לומר שלילארד הוא אכבר שחקן שבעולם. אמנם בפלייאוף האחרון התרסק, אבל הבחירות לחמישיות הן לפי העונה הסדירה-והבנאדם הזה ביחד עם עוד שחקן אחד ברמה גבוהה וסגל יורוליג מסביבם מחוזק בנורקיץ' סיים מקום שלישי במערב. סטף הוא אלוהים אבל אנחנו לא יודעים איך גולדן היתה נראית עם לילארד במקום סטף ואיך פורטלנד היתה נראית עם סטף במקום לילארד. לא מופרך לי שלילארד הוא בחלק מהזמן ה1 הטוב בעולם, עד כמה שסטף הוא וירטואוז מטורף ועד כמה שכריס פול מנהל משחק בחסד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 6:25 pm 
Hall of Famer

לא רואה דבר אחד בכדורסל שבו לילארד טוב מסטף. לא בכדרור, לא בקליעה, לא במסירה, ממש לא בתנועה בלי כדור, לא בחדירה ואפילו לא בהגנה. אלו שתי רמות שונות של כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 6:31 pm 
Hall of Famer

בהגנה אישית יש מצב שגם אני יותר טוב מסטף 8)

עוד פעם, סטף אלוהים. לא אטען שבאופן מוחלט לילארד טוב ממנו או שווה לו. אבל גם אם הבחירה נותנת משקל רב להישג הקבוצתי-עדיין זה שם את לילארד בטופ של רכזי הליגה ועדיין מבטאת דעה שבאותה עונה ספציפית הוא ראוי להימנות בין 5 השחקנים הטובים בליגה. הפכתם את הבחירה לחמישיית העונה לאיזה HM, ולא היא.

וגם מה שתומר אמר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 7:07 pm 
Hall of Famer

זה לא HM אלא פרס הערכה שנתי אבל זה בשום צורה לא דירוג של איכות. כלומר, לא ניתן לומר שלילארד היה טוב מסטף באותה עונה ובטח לא שהוא שחקן טוב יותר. כשמדרגים שחקנים לפי הרמה שלהם, חמישיות העונה הן לא יותר מאנקדוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 7:14 pm 
Senior

לבטח לא יותר אנקדוטה מרשימות ה 15 בסלניוז (עם כל הכבוד לנורטון, בכנות) שעליהן נסמכת.
אתה עדיין טוען שדרוזן נופל משמעותית ממיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון, אולדיפו, תומפסון ובאטלר? כי אם כן, בחירה בו לחמישיה השניה לפניהם היא חתיכת הערכה שאני לא בטוח שיש לה תקדימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 7:16 pm 
Sophomore

לרוב זה כן דירוג איכות רלוונטי לפרק זמן מסויים... לילארד שחקן ממש מעולה ויש לו תקופות שהוא יכול להיות גם טופ2 בליגה אחרי סטף.

אולי ספציפית גולדן סטייט מאוד בעייתית כי היא הכי טובה בליגה גם בלי דוראנט או קארי או תומפסון וגרין. רוב הקבוצות נופלות כשהכוכבים לא פוגעים ואצלם זה ממש לא מורגש. זה דווקא משחק לטובתו של קארי בויכוחים היפותטיים כאלה כנראה (כי הוא שחקן עם יכולות הרבה יותר גבוהות מיכולותיו של לילארד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 7:21 pm 
Hall of Famer

תשלים את המשפט, Att. "פרס הערכה שנתי ל..."?

ויש כמה שאלות ששאלתי למעלה בקשר לטיעונים שלך. בזמנך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 8:48 pm 
Hall of Famer

אני חושב שברמת הקיצון, השאלה גם דומה לזו
שאריף עבדור ראחים (עונות על גבי עונות של 20 נקודות למשחק, כולם בוואקום וללא פלייאוף של ממש) מול איזה רוברט הורי (שחקן הרבה יותר מוגבל בכל רמה שהיא, אבל עם כמה סלי קלאץ' היסטוריים ובאופן כללי ווינר לא קטן עם המון אליפויות).
מי עדיף? לי נדמה שאין ספק שהראשון עדיף, היו לו פשוט יותר יכולות, גם אם בדברי ימי הכדורסל (או באנציקלופדיה של הכדורסל) להורי יהיה ערך שמן ומעניין הרבה יותר מאשר לשאריף. ועדיין, ובכנות, יש מישהו שלוקח את הורי לפני שאריף לקבוצת החלומות שהוא בונה? אתמהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 9:57 pm 
Hall of Famer

האמת שלא הבנתי למה אתה ממשיל את הקיצון כאן ומה השאלה. אבל אם כבר, שאריף והורי זה דוגמה מצוינת לדיבור שהיה לנו על שחקנים מובילים ומשלימים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 10:08 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
לבטח לא יותר אנקדוטה מרשימות ה 15 בסלניוז (עם כל הכבוד לנורטון, בכנות) שעליהן נסמכת.
אתה עדיין טוען שדרוזן נופל משמעותית ממיטצ'ל, מידלטון, בוקר ובראון, אולדיפו, תומפסון ובאטלר

תקרא שוב, זה ממש לא מה שכתבתי או מה שאני חושב :?
וגם - לא נשענתי רק על הרשימות של נורטון אלא גם על זו של espn (שם גירשו את דרוזן עד למקום ה-39 בליגה) ועל רשימות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 1:04 am 
Junior

עמוס לב כתב:
לילארד נתן עונה שעברה עונה מאד דומה לזאת שהוא נתן לפני 2 עונות. קצת יותר אס', קצת פחות ריב', קצת אחוזים פחות טובים. לפני 2 עונות כנראה שאף אחד לא חשב שהוא קרוב להיות הרכז הטוב בעולם, לראייה הוא לא נבחר לאף אחת מהחמישיות של השנה. מה קרה באותה השנה? כולם ירדו ביכולת שלהם ופתאום הוא כן שייך לדיבור על הרכז הטוב בעולם, או שהבחירה לחמישיות העונה פחות רלוונטית לעניין?

ALL-NBA זה על מי היה הכי טוב בכל העונה הסדירה
אני לא יודע מה מודדות הרשימות של העיתונאים אבל נורטון מודד משחק פלייאוף ספציפי
במשחק ספציפי ששניהם בריאים - כן, אני אקח את סטף לפני ליליארד. כנראה גם את כריס פול
אבל כשאתה מסתכל על העונה האחרונה היו בערך 3 רכזים ששיחקו יותר מ-60 משחקים - ליליארד, ווסטברוק וסימונס
אז אם אני צריך לבחור איך להשיג יותר ניצחונות אז כן - עדיף 73 משחקים מליליארד על פני 52 מסטף קארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 1:36 am 
Hall of Famer

אבל זה לא עונה על השאלה מי השחקן הטוב בעולם.
והנק' שניסיתי להעביר קצת פוספסה. האם ללא הבחירה בלילארד לחמישיה הראשונה נדב היה מסכים שניתן לדבר עליו כרכז הטוב בעולם? אני מניח שזה לא היה עולה על השולחן. כלומר עונה דומה לעונה קודמת, רק עם הצלחה קבוצתית מפתיעה שהניבה לו בחירה בחמישיית העונה פתאום זה מה שהשתנה. היכולת של השחקן בעונה שעברה לא באמת השתנתה לעומת העבר. אני באמת לא מאמין שמישהו יכול לחשוב שדמיאן לילארד הוא הרכז הטוב בעולם ואחד מחמשת השחקנים הטובים בעולם (סטפ קארי למשל אחד מהם). זה קצת נראה לי ויכוח לשם הויכוח. וכל זה לא אומר שאני חושב שזאת שטות לטעון שדרוזן לא בכיוון של דונובן מיצ'ל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 1:59 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
וכל זה לא אומר שאני חושב שזאת שטות לטעון שדרוזן לא בכיוון של דונובן מיצ'ל.

אני מסכים שזו שטות אלא שאף אחד, בטח לא אני, לא אמר את זה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' ספטמבר 28, 2018 3:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 3:31 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בחירות מטבען הן סובייקטיביות, אין פה מדד בינארי. צריך לומר שלילארד הוא אכבר שחקן שבעולם. אמנם בפלייאוף האחרון התרסק, אבל הבחירות לחמישיות הן לפי העונה הסדירה-והבנאדם הזה ביחד עם עוד שחקן אחד ברמה גבוהה וסגל יורוליג מסביבם מחוזק בנורקיץ' סיים מקום שלישי במערב. סטף הוא אלוהים אבל אנחנו לא יודעים איך גולדן היתה נראית עם לילארד במקום סטף ואיך פורטלנד היתה נראית עם סטף במקום לילארד. לא מופרך לי שלילארד הוא בחלק מהזמן ה1 הטוב בעולם, עד כמה שסטף הוא וירטואוז מטורף ועד כמה שכריס פול מנהל משחק בחסד.

מוצא את עצמי תוהה אם אתה מאמין במה שאתה כותב.
מקום שלישי במערב במרחק של משחק או שניים מהמקום 8 זה ההישג גדול של לילארד (כאשר מיני וס"א מאחוריהם בגלל פציעות)?
לילארד הוא השחקן שהכי מזכיר את סטף בצורת המשחק אבל יש ביניהם פער של רמה או שתיים, כמו שנורטון כתב. אם אתה חושב שהוא טופ5 בליגה אז בסדר, תשכנע את עצמך ששחקן טופ5 בליגה יכול לתת פלייאוף כ"כ חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 3:34 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אבל זה לא עונה על השאלה מי השחקן הטוב בעולם.
והנק' שניסיתי להעביר קצת פוספסה. האם ללא הבחירה בלילארד לחמישיה הראשונה נדב היה מסכים שניתן לדבר עליו כרכז הטוב בעולם? אני מניח שזה לא היה עולה על השולחן. כלומר עונה דומה לעונה קודמת, רק עם הצלחה קבוצתית מפתיעה שהניבה לו בחירה בחמישיית העונה פתאום זה מה שהשתנה. היכולת של השחקן בעונה שעברה לא באמת השתנתה לעומת העבר. אני באמת לא מאמין שמישהו יכול לחשוב שדמיאן לילארד הוא הרכז הטוב בעולם ואחד מחמשת השחקנים הטובים בעולם (סטפ קארי למשל אחד מהם). זה קצת נראה לי ויכוח לשם הויכוח.

מסכים עם כל מלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 7:30 am 
Hall of Famer

כן, Att, אני מאמין לכל מה שאני כותב. עידנשה ותומר גם הבינו וקלעו לדעתי, עמוס קצת פחות הבין אותי-לא נורא.

עכשיו, לאילו "טיעונים רבים" שלך לא התייחסתי? כי זו עכשיו הפעם השלישית שאני מבקש ממך לתת אפילו אחד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 8:42 am 
Hall of Famer

אני מבין שאתה עדיין מחזיק בדעה שכל מי שלא מסכים איתך לא הבין אותך.

אני נוהג לענות על הכל ובטח לא מתחמק. מעריך שאענה להודעה שלך בהמשך היום או מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], בטן רכה וחביבה ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: