סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 9:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
https://m.ynet.co.il/Articles/5413279
קראתי בעיון והבחנתי שמזרחי היה חבר בועדה
עכשיו אני בטוח שהכל יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 9:43 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שמשפטית ניתן לעשות אפלייה בין מתאזרח ל"צבר".
אם זה יובא לפתחו של בית המשפט אין לי ספק שההפרדה המלאכותית הזאת תידחה על הסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 10:05 am 
Junior

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html

ציטוט:
החוק הרוסי יבוטל, מתאזרחים ייחשבו לזרים ונוסחה חדשה עשויה להבטיח לשחקנים כחול-לבן יותר דקות - אלו עיקרי מסקנות "ועדת שרעבי" לבחינת מצב הזרים והישראלים בכדורסל, שנחשפות לראשונה ב"ידיעות אחרונות" ו-ynet.

ועדת שרעבי, בראשות מנכ"ל משרד הספורט יוסי שרעבי, הוקמה בעקבות שביתת השחקנים הישראלים בחודש מאי, שכמעט הביאה לסיומה של העונה שעברה. מטרתה הייתה למצוא פתרון שיבטיח יותר דקות לישראלים, אך שיהיה מקובל על מינהלת הליגה והקבוצות.

הוועדה כללה בין השאר את יו"ר איגוד הכדורסל עמירם הלוי, יו"ר הוועדה המקצועית עמוס פרישמן, יו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי, יו"ר עירוני נס ציונה יניב מזרחי, יו"ר ארגון השחקנים ניר אלון וראש אגף ההסברה בהסתדרות יניב לוי. היא הייתה אמורה להגיש מסקנות כעבור חודש, אך פעילותה התארכה ונמשכה חמישה חודשים. הדיונים כללו ראיונות עם אנשי כדורסל ובחינת מודלים באירופה, במטרה לתמרץ שיתוף ישראלים והשקעה בנוער, ולפגוע במוטיבציה להחתים מתאזרחים.

הבשורה העיקרית היא הגדרה חדשה: HOME GROWN PLAYER (שחקן תוצרת מקומית). הכוונה היא לשחקנים שגדלו במחלקות נוער של קבוצות ישראליות או כאלה ששיחקו בנבחרות הצעירות של ישראל (עד גיל 20). לפי המסקנות, קבוצות ליגת העל יידרשו לרשום שישה שחקנים כאלה בטופס המשחק. בנוסף, הן יחויבו לשתף לפחות שחקן מקומי אחד בכל רגע נתון במשחק. מועדון שיחליט לרשום שבעה שחקנים מקומיים יקבל מענק של 250 אלף שקל.

ההגדרה הזו והחוקים שמציעה הוועדה הם מהפכניים, משתי סיבות. הראשונה: הם מביאים לביטול החוק הרוסי המושמץ. בוועדה גילו כי הוא אמנם מבטיח לישראלים בכל קבוצה לפחות 80 דקות במשחק, אך בחלק מהמועדונים יש מתאזרחים רבים שזוכים ברוב הדקות האלו.

השנייה: ההבחנה בין מתאזרחים לבין זרים תבוטל. אם יתקבלו המסקנות, המתאזרחים ייחשבו כזרים לכל דבר, פרט לחריג אחד: אם הם מייצגים את נבחרת ישראל, ניתן יהיה לרשום אותם בין ששת השחקנים המקומיים (אך לא יותר משניים בקבוצה). זו רשימה מצומצמת, שכוללת כרגע רק את ג'ון דיברתולומאו ואלכס טיוס ממכבי ת"א. המשמעות היא ביטול הטבת המס שמקבלים המתאזרחים, שהפכה אותם לזולים יותר משחקנים כחול-לבן.

בעקבות המסקנות האלו, קבוצות יוכלו לרשום חמישה או שישה זרים, כולל מתאזרחים. הוועדה אינה מתייחסת ספציפית למספר הזרים, אך הוא נובע מההגדרות שקבעה למספר השחקנים המקומיים שקבוצות יחויבו לרשום.

המסקנות הוצגו בפני ארגון השחקנים, מינהלת הליגה ויו"ר ההסתדרות אבי ניסנקורן. כעת כל הצדדים – מינהלת הליגה וארגון השחקנים – צריכים להחליט אם הם תומכים במסקנות האלו. המינהלת צפויה לאשר אותן, ארגון השחקנים עשוי להתנגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 10:11 am 
Junior

Shiver כתב:
אני לא חושב שמשפטית ניתן לעשות אפלייה בין מתאזרח ל"צבר".
אם זה יובא לפתחו של בית המשפט אין לי ספק שההפרדה המלאכותית הזאת תידחה על הסף.

אתה מערער על יכולותיו של שמעון מזרחי כעורך דין? תתבייש לך.

אני אגב לא משוכנע שזה ידחה על ידי בית משפט, עיין ערך התביעה של שחקני מכבי נגד חוק הצעירים. מעבר לכך, רוב המתאזרחים מגיעים לכאן רק בגלל שכיום יש יתרון להעסקה של מתאזרחים, אבל אם לא יהיה יתרון כזה, הם בכלל לא יגיעו ולא יתאזרחו, ובמקרים רבים בכלל לא יגלו את השורשים היהודיים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 10:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יתרון במיסוי על פני מי? על פני הצברים? לדעתי אין להם שום יתרון מעבר לשנה הראשונה.
והשקר הכי גדול פה הוא שהחוק הישראלי, הקרוי בטעות חוק רוסי, יבוטל. מה פתאום, הוא פשוט יותאם לבחורינו הילידים טהורי הדם, ועכשיו אפילו "החוק הישראלי" לא יהיה שם ראוי לו - הוא ייקרא מעתה "החוק הצברי". אם לא שמתם לב, ההמלצה היא לחייב צבר אחד על המגרש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:01 am 
Junior

הכדורסל הישראלי הוא לא הכדורסל הישראלי בלי היהודים (או חובבי ישראל. או חובבי הישראליות) האמריקאים (צפון+דרום) שמחזקים אותו. זו טעות חמורה ולא בת-קיימא לצאת נגד התופעה הנחמדה הזו. חבל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:17 am 
Junior

זה שהם חמודים סבבה. לא חמוד שהנהלת מכבי חיפה המהוללת בחרה להוציא לגלות את נתנאל ארצי (שכבר שנתיים אני כותב שהוא שחקן) בגלל ניסיון כושל לפתח את פרדריק בורדיון.

לא חמוד שאשדוד מידי שנה מחתימה רכז מחליף מוזר בניסיון להרוויח כמה ג`ובות. ואילת את דיוויד כהן..מקום להמר על מיני ניב משגב, גיל בני.

לא חמוד שנמרוד לוי פרץ רק בגיל 23. לא חמוד שיונתן מור יורד לקריית אתא לפני שקיבל הזדמנות אמיתית להסריח את המגרש בליגת על.

לא חמוד שבורדיון,וייס וווריק מקבלים קרדיט ששחקן ישראלי צעיר לא יקבל. עוד עונה בליגה אחרי עונת בכורה גרועה.

מצד שני יש מתאזרחים איכותיים עם גוף עבודה מכובד במכללות כמו קליין ולוין ומבורך שיגיעו לארץ.

בקיצור לא פלא שהנהלות הגרועות בליגה הן אלה שממאיסות את נושא המתאזרחים ומביאות אותו לדרגות קיצון מופרכות. לא ברור אם יש דרך אלגנטית לעקוף את זה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:22 am 
Junior

קיצר, שחקנים טובים זה טוב ושחקנים רעים זה רע. חבל ששחקנים רעים מסויימים יכולים להיות זולים יותר משמעותית, מסיבות מיסוי, משחקנים רעים אחרים עם אפ סייד ואז הם ממלאים את השורות בליגה שלנו.

בעיה. אבל בעיקר בעיית מס.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:38 am 
Hall of Famer

לאיזו הטבת מס זכאים מתאזרחי שנה שניייה כמו בורדיון, ווריק, טי ג'יי קליין או וייס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:43 am 
Junior

לא יודע. אבל אם אין הטבת מס אז כנראה שמנהלים מקצועיים בליגה חושבים שהם יותר טובים מהאלטרנטיבות המקומיות שלהם, ואז הבעיה היא או:
- לא בעיה
- בעיה מקצועית של מנהלים מקצועיים ומאמנים
- חוסר של קבוצות להינות מאפ-סייד של כשרונות צעירים. אני חושב שהאפשרות הזו ראויה לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:45 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
בקיצור לא פלא שהנהלות הגרועות בליגה הן אלה שממאיסות את נושא המתאזרחים ומביאות אותו לדרגות קיצון מופרכות. לא ברור אם יש דרך אלגנטית לעקוף את זה.

יש ויש מן הסתם. מכבי, וגם מכבי חיפה כמובן, מתנהלות כמו שהן מתנהלות. אשדוד ובאר שבע דווקא נראות לי מסתדרות לא רע, מתנהלות יותר טוב למשל מהפועל ת"א נושאת דגל הצברים טהורי הדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 11:48 am 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
לא יודע. אבל אם אין הטבת מס אז כנראה שמנהלים מקצועיים בליגה חושבים שהם יותר טובים מהאלטרנטיבות המקומיות שלהם, ואז הבעיה היא או:
- לא בעיה
- בעיה מקצועית של מנהלים מקצועיים ומאמנים
- חוסר של קבוצות להינות מאפ-סייד של כשרונות צעירים. אני חושב שהאפשרות הזו ראויה לדיון.

מאחר שמדובר בקבוצות כדורסל מקצועניות שתפקידן הוא קודם כל לנצח משחקים ואם אפשר גם לזכות בתארים, אני מניח שאכן זו המסקנה - המנהלים המקצועיים בליגה חושבים שהם יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:09 pm 
מנהל פורום

ואם אין הטבת מס אז לא ייתכן שעדיין הם זולים יותר?
מילת המפתח פה היא לא האם מנהלי הקבוצות חושבים שהם יותר "טובים", אלא יותר שווים מבחינת העלות מול התועלת.

חוץ מזה אתה ממשיך לזרוק את הביטוי "צברים טהורי הדם" כאשר לפחות לרובם של מתנגדי המתאזרחים לא מעניין איזה דם יש לכל אחד, אלא פשוט מי גדל כשחקן בארץ ומי לא. הם גם אנשים שחושבים טיפה קדימה על הכדורסל הישראלי ומבינים שככל שכמות המאזרחים תגדל, כך פחות ילדים ישראלים ישקיעו בכדורסל והרמה בעוד 10 שנים תרד עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:18 pm 
Hall of Famer

שזה בערך אותו דבר. הרי מדובר רק על ישראלים ולא על קבוצה שתקים אקדמיה שפתוחה לכולם, למשל. נניח, כמו הקבוצות הספרדיות.
אז כן, מה שאמרתי.

בינתיים אגב הדיווחים הם שההסתדרות וארגון השחקנים מתנגדים למתווה שרעבי המסתמן. זה לא מספיק להם, מסתבר.

ודים כתב:
ואם אין הטבת מס אז לא ייתכן שעדיין הם זולים יותר?
מילת המפתח פה היא לא האם מנהלי הקבוצות חושבים שהם יותר "טובים", אלא יותר שווים מבחינת העלות מול התועלת.

כן, מה שאמרת. ככה גם מחליטים בין הצברים לבין עצמם, הייתי רוצה לחשוב.

חוץ מזה יאללה יאללה. "ילדים לא ישקיעו בכדורסל בגלל המתאזרחים" בוהו בוהו. ילדים בכל אירופה משקיעים בכדורסל למרות שהם מתמודדים עם יותר זרים, ועם מתאזרחים באותה מדינה או במדינה אירופית אחרת או קוטונו שקרכלשהו, ומצליחים לא רע.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' נובמבר 25, 2018 12:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:24 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
שזה בערך אותו דבר. הרי מדובר רק על ישראלים ולא על קבוצה שתקים אקדמיה שפתוחה לכולם, למשל. נניח, כמו הקבוצות הספרדיות.
אז כן, מה שאמרתי.

הלכת רחוק. הויכוח הוא רחב בהרבה מהספורט, אבל ישראל כיום לא רואה את עצמה כיעד להגירה ופה הספורט לא צריך לקבוע משהו ששונה מהמדיניות הכללית. אבל אם מדובר בחוק שמאפשר לכל מי שגדל בארץ - צבר, בן ליהודים שעלו לארץ, בן לשחקן כדורסל שהשתקע בארץ וגם בן למהגרים לא חוקיים שאפילו לא נולד פה - אז הרווחנו בענק. אם החוק הזה יעדיף אפילו בן אחד של מהגר מהפיליפינים או מסודאן על פני פרדריק בורדיון, אני בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:28 pm 
Hall of Famer

כן, הויכוח הוא רחב בהרבה מהספורט, אני מסכים. בגלל זה אשמח שהוא ייבחן משפטית. כמובן שבשביל זה צריך שמישהו ייגש איתו לבית משפט, כי כל עוד לא ניגשים איתו לבית משפט אפשר לעשות הכל.
ואגב, אתה נאיבי אם אתה חושב שהסיפא של הדברים שלך ייכלל בחוק. מדובר על חוק להגנת אזרחים ישראלים בלבד, אבל רק אזרחים מסויימים. סיפא כמו שלך תאפשר לקבוצות גם להקים אקדמיה ולהביא ילד פלא מסרביה או קרואטיה בגיל 14 והוא ייחשב כישראלי לכל דבר, כמו שעושים בספרד, שם כדורסלנים כאלה נחשבים מקומיים. בוא נראה את שרעבי מאפשר דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:35 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כן, הויכוח הוא רחב בהרבה מהספורט, אני מסכים. בגלל זה אשמח שהוא ייבחן משפטית. כמובן שבשביל זה צריך שמישהו ייגש איתו לבית משפט, כי כל עוד לא ניגשים איתו לבית משפט אפשר לעשות הכל.
ואגב, אתה נאיבי אם אתה חושב שהסיפא של הדברים שלך ייכלל בחוק. מדובר על חוק להגנת אזרחים ישראלים בלבד, אבל רק אזרחים מסויימים.

אני לא מחווה את דעתי על ההיתכנות המשפטית או מה החוק יכלול בסוף או לא (אני לא יודע איך אתה יודע). אם אין היתכנות משפטית אז הויכוח עקר, אבל אני מניח שהוועדה לקחה את זה בחשבון (או רוצה להאמין).
אני רק אומר שחוק שמעדיף אנשים שגדלו בארץ, יהיה מוצאם ומקום לידתם אשר יהיה, על פני מתאזרחים שהקשר בינם לבין ישראל יכול להיות קלוש ביותר, הוא חוק טוב בעיני. לא מושלם, אבל בהחלט משפר את המצב. מבלי להתייחס לחוק השבות עצמו, הוא יוצר מצב שאנשים עם זיקה מינימלית או לא קיימת למדינה (ע"ע כל המתאזרחים שגילו שורשים יהודיים ולא יישראו פה שנייה אחרי שהחוזה יסתיים) יכולים לקבל אזרחות ולעומת זאת אחרים שלהם זיקה הרבה יותר משמעותית (כי גדלו בישראל) לא מקבלים דבר. אני מאד אוהב את הניסיון לתת עדיפות למי שיש זיקה כי גדל פה או כי ייצג את הנבחרת ולכן אני בעד החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שאני תוהה למה רק בספורט או בפרט בכדורסל. אני מציע לעשות מבחן נאמנות לכל מי שמגיע לארץ לפי חוק השבות, יחד עם התחייבות להשתקע בארץ ולא לעזוב אותה (זכות ששמורה לצברים שגדלו פה, אגב, בלי שהם מאבדים דבר מזכויותיהם), לפני שהוא מקבל את הזכות לעבוד פה עם זכויות של ישראלי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' נובמבר 25, 2018 12:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:40 pm 
Junior

כמו שאמרתי, סוגייה כבדה ואני לא חושב שועדת שרעבי צריכה להתיימר לפתור אותה. אבל אם היא יכולה לשפר את המצב בכדורסל, למה זה לא טוב? כי זה לא פותר את הבעיה כולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:43 pm 
Junior

דרך אגב, יש כל מיני מגבלות בנושא הספורט במדינות רבות ששונות מהמגבלות בנושא האזרחות הכללית. לדוג' - בנבחרת אסור לשתף יותר ממתאזרח אחד, מתאזרח שכבר שיחק בנבחרת אחת לא יכול לשחק באחרת ועוד. אף אחד לא משווה את החוקים האלה לחוקי האזרחות (שני הודים שמגיעים לארה"ב, רק אחד יכול לקבל אזרחות ולרוץ לבית הנבחרים?) - ולכן לדעתי החוק הזה יעבור משפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:44 pm 
Hall of Famer

כי לדעתי זה לא פותר שום בעייה, הבעיות של הכדורסל הישראלי לא נמצאות שם. לכן גם הפתרון לא שם.
"ילדים לא ישקיעו בכדורסל", באמאשכ'ם? כבר עכשיו הישראלים הם בין הפרחים המוגנים ביותר באירופה. ילדים במקומות אחרים מתחרים עם יותר זרים, עם מתאזרחים מקומיים, עם מתאזרחים אירופים, עם מתאזרחים במדינות קוטונו באפריקה או הקריביים, עם קרואטים וסרבים שהובאו למדינתם בגיל צעיר - ומסתדרים לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:45 pm 
Junior

אני חושב שנקודה חשובה לדיון היא האם בעלי קבוצות לא משקיעים בצעירים כי פשוט הם לא רואים מספיק אפסייד מתממש מהם. מי פה בעל קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:46 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
דרך אגב, יש כל מיני מגבלות בנושא הספורט במדינות רבות ששונות מהמגבלות בנושא האזרחות הכללית. לדוג' - בנבחרת אסור לשתף יותר ממתאזרח אחד, מתאזרח שכבר שיחק בנבחרת אחת לא יכול לשחק באחרת ועוד. אף אחד לא משווה את החוקים האלה לחוקי האזרחות (שני הודים שמגיעים לארה"ב, רק אחד יכול לקבל אזרחות ולרוץ לבית הנבחרים?) - ולכן לדעתי החוק הזה יעבור משפטית.

אלה חוקים של מפעלים בינלאומיים שלא נוגעים לזכויות אזרח לעבוד במדינתו עם כל הזכויות. הנבחרת הלאומית אינה מקום עבודתו.
אף אחד לא יגביל שני אמריקאים ממוצא הודי בגישה לקבוצת NBA, למשל, או יטען שגישתם לקבוצה מוגבלת יותר מאשר שחקן שגדל בארה"ב רק בגלל מוצאם או איפה גדלו. ואם ינסו, אני מזמין אותך לדמיין מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 12:55 pm 
Hall of Famer

תהיה ישיבה של השחקנים שיכריעו גם על מכסת הזרים הסופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 1:09 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:

אלה חוקים של מפעלים בינלאומיים שלא נוגעים לזכויות אזרח לעבוד במדינתו עם כל הזכויות. הנבחרת הלאומית אינה מקום עבודתו.
אף אחד לא יגביל שני אמריקאים ממוצא הודי בגישה לקבוצת NBA, למשל, או יטען שגישתם לקבוצה מוגבלת יותר מאשר שחקן שגדל בארה"ב רק בגלל מוצאם או איפה גדלו. ואם ינסו, אני מזמין אותך לדמיין מה יקרה.

לנבחרת הלאומית יש המון השפעה על יכולת ההשתכרות של שחקן. יש גם ליגות (בכדורגל לדעתי) שבהן נדרשת כמות הופעות בינלאומיות כדי לשחק בליגה עצמה.
ה-NBA זו לא דוגמא טובה כי זו ליגה שמבוססת במידה מכרעת על שחקנים מקומיים. בכל הליגות האחרות יש מגבלות על שחקנים זרים.
הקושי העיקרי הוא הפלייה של אזרחים של המדינה שלך ביחס לחופש העיסוק, אבל לדעתי המסקנה המשפטית שזו תהיה פגיעה מידתית בגלל שהיא לא מוחלטת - הם יכולים לשחק כזרים (כלומר אתה לא מונע מהם לחלוטין), הם יכולים לשחק בנבחרת, הם יכולים לבוא לפני גיל 20, הם יכולים לשחק כמה שנים כזרים ואז כישראלים (לא ראיתי אם זה במסקנות של הוועדה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה