סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 8:11 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אז אריזה בו זמנית:
לא משנה כלום לטובתם כשהם מנסים לנצח
הורס להם את הסיכויים כשהם צריכים להפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 10:46 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לקבל את אריזה זה כמו לקבל כלום.
שחקן שכצפוי לא שיפר את הקבוצה שלהם בכלום (וגם אם היה משפר, לאן הם כבר היו מגיעים?) ועוזב בסוף העונה.
למה לא לנסות ולקבל משהו שהם יכולים לעבוד איתו בשנים הבאות? פשוט קבלת החלטות רעה.

אריזה רק לפני שנה היה שחקן חמישיה טוב שקולע בדאבל פיגרז ונחשב לשחקן ההגנה הטוב או השני בטיבו, בקבוצה שהייתה רחוקה משחק אחד מגמר אן.בי.איי וכנראה אליפות. כנראה שחודשיים פגרה פלוס שליש עונה הופך אותו לכלום.

טרבור אריזה הוא רול פלייר וטוב בכך. מן הסתם בקבוצות מפורקות כמו פיניקס (ניסיון אומלל לשחק ללא רכז) ובוושינגטון ההשפעה שלו לא תהיה מאד משמעותית. ברור שבשביל שוושינגטון תמצה את הפוטנציאל, השינוי היה צריך להיות ב-2 הכוכבים שלה. אבל הטרייד על אריזה היה שם אותה במקום טוב יותר, אם שינוי כזה היה קורה.

המטרה של וושינגטון בטרייד עם אריזה לא הייתה להביא את הפיסה החסרה לאליפות, אלא לנסות להגיע לפלייאוף ובמיקום הטוב ביותר האפשרי.
מה וושינגטון כבר יכלו לקבל על אוברה? כנראה לא הרבה מדי לפי ערך הטרייד שלו כפי שראינו? וכמו שאנחנו רואים, הבעיה היא לא בשחקן הרביעי בקבוצה, אלא בשלושת השחקנים הטובים של הקבוצה.

ואנחנו גם לא יודעים בדיוק מה קורה בוושינגטון. היו שמועות על כך שהם משווקים את וול. כרגע לוויזארדס יש שחקן שהם לא רוצים להיפטר ממנו (ביל), חוזה אחד רעיל שאף אחד לא ייקח, אלא אם יתנו לו לזרוק חוזים רעים בחזרה ואת ג'ון וול שגם הוא מחזיק בחוזה בעייתי. יכול להיות שהוויזארדס יכלו לפרק את החבילה, השאלה מה התמורה שניתן היה לקבל תמורת וול. ההצעות לא מצאו חן בעיני ההנהלה של הוויזארדס ולכן הם הלכו על פלאן B, לנסות להפיק מה שניתן מהעונה הזאת ואח"כ לנסות להתמודד שוב עם הבעיות האמיתיות.

אם הייתם באים עם הצעות אמיתיות על וול שוושינגטון דחתה, אפשר היה לנתח יותר טוב את הטרייד על אריזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 11:04 am 
Sophomore

ברגע שאתה רוצה לעשות טרייד על ה"כוכב" שבקבוצה שלך (אלא אם הוא דרש) זה כנראה כי אתה מזהה שמשהו בו לא בסדר והוא לא הולך לספק את הסחורה. ואז אוטומטית, מה שקורה זה שהערך שלו נופל ואפשר לקבל עליו רק שחקנים פחותים משמעותית או בחירות או שחקן שדורש טרייד (אם התמזל מזלך ממש). מצד שני, אם אתה לא עושה את אלה, אתה חייב להאריך לו את החוזה כי אחרת פשוט תשאר עם כלום.

המצב הזה מחזיק ג'יאמים בביצים. זה לא אומר שוול לא אוברייטד, או שהחוזה שלו לא גרוע. להיפך, זה פשוט אומר, אמת פשוטה, שקבוצה שה"כוכב" שלה הוא ג'ון וול - נדפקה כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 12:04 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:
שחקן שכצפוי לא שיפר את הקבוצה שלהם בכלום (וגם אם היה משפר, לאן הם כבר היו מגיעים?) ועוזב בסוף העונה.
למה לא לנסות ולקבל משהו שהם יכולים לעבוד איתו בשנים הבאות? פשוט קבלת החלטות רעה.

אריזה רק לפני שנה היה שחקן חמישיה טוב שקולע בדאבל פיגרז ונחשב לשחקן ההגנה הטוב או השני בטיבו, בקבוצה שהייתה רחוקה משחק אחד מגמר אן.בי.איי וכנראה אליפות. כנראה שחודשיים פגרה פלוס שליש עונה הופך אותו לכלום.

טרבור אריזה הוא רול פלייר וטוב בכך. מן הסתם בקבוצות מפורקות כמו פיניקס (ניסיון אומלל לשחק ללא רכז) ובוושינגטון ההשפעה שלו לא תהיה מאד משמעותית. ברור שבשביל שוושינגטון תמצה את הפוטנציאל, השינוי היה צריך להיות ב-2 הכוכבים שלה. אבל הטרייד על אריזה היה שם אותה במקום טוב יותר, אם שינוי כזה היה קורה.

המטרה של וושינגטון בטרייד עם אריזה לא הייתה להביא את הפיסה החסרה לאליפות, אלא לנסות להגיע לפלייאוף ובמיקום הטוב ביותר האפשרי.
מה וושינגטון כבר יכלו לקבל על אוברה? כנראה לא הרבה מדי לפי ערך הטרייד שלו כפי שראינו? וכמו שאנחנו רואים, הבעיה היא לא בשחקן הרביעי בקבוצה, אלא בשלושת השחקנים הטובים של הקבוצה.

ואנחנו גם לא יודעים בדיוק מה קורה בוושינגטון. היו שמועות על כך שהם משווקים את וול. כרגע לוויזארדס יש שחקן שהם לא רוצים להיפטר ממנו (ביל), חוזה אחד רעיל שאף אחד לא ייקח, אלא אם יתנו לו לזרוק חוזים רעים בחזרה ואת ג'ון וול שגם הוא מחזיק בחוזה בעייתי. יכול להיות שהוויזארדס יכלו לפרק את החבילה, השאלה מה התמורה שניתן היה לקבל תמורת וול. ההצעות לא מצאו חן בעיני ההנהלה של הוויזארדס ולכן הם הלכו על פלאן B, לנסות להפיק מה שניתן מהעונה הזאת ואח"כ לנסות להתמודד שוב עם הבעיות האמיתיות.

אם הייתם באים עם הצעות אמיתיות על וול שוושינגטון דחתה, אפשר היה לנתח יותר טוב את הטרייד על אריזה.

כתבתי כבר מיליון פעם, אבל מאחר ואתה מתעקש לסלף את הדברים שלי אני אחזור שוב.
לא אמרתי שטרבור אריזה הוא כלום. אמרתי שמה שאריזה נותן לוושינגטון הנוכחית (בטח על פני אוברה וריברס) זה כלום, ושגם אם היה נותן משהו, האפסייד של הטרייד היה סופר נמוך. גם אתה בעצמך אומר שזה ברור שההשפעה שלו על וושינגטון לא תהיה משמעותית, אז על מה יש פה לדבר?
בנוסף, בסוף העונה הוא הולך והם נשארים בלי כלום. האם הם יכלו לקבל הרבה תמורתם? כנראה שלא. האם הם יכלו לקבל איזשהי סחורה עם פוטנציאל עתידי או לחילופין בחירות? כנראה שכן.
ואם מדברים במאזנים, אז מאז הטרייד וושינגטון רק שוקעת ואילו דווקא פיניקס התרוממה. כלומר המציאות די מוכיחה בעצמה כמה היה שווה הטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 12:16 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:

אני מבין מזה שכל קבוצה בליגה הייתה מקבלת מאריזה כלום. יש פה בעיה בהבנת הנקרא ואני חושב שהיא לא שלי.
אני גם חושב שאריזה נותן לוושינגטון הנוכחית יותר מאוברה ומריברס.
האפסייד של הטרייד לא גבוה, אני מסכים, אבל האפסייד של הנכסים העתידיים שניתן היה להשיג גם הוא לא גבוה. זה לא שוושינגטון הייתה יוצאת לדרך חדשה.
אתה הגדרת את הטרייד הזה כנוראי, לא פחות ולא יותר. אני הגדרתי את הטרייד הזה כבסדר למטרות קצרות טווח, לא מזיז את המחט למטרות ארוכות טווח, ולכן סה"כ אין לי בעיה עם הטרייד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 12:25 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:

אני מבין מזה שכל קבוצה בליגה הייתה מקבלת מאריזה כלום. יש פה בעיה בהבנת הנקרא ואני חושב שהיא לא שלי.
האפסייד של הטרייד לא גבוה, אני מסכים, אבל האפסייד של הנכסים העתידיים שניתן היה להשיג גם הוא לא גבוה. זה לא שוושינגטון הייתה יוצאת לדרך חדשה.
אתה הגדרת את הטרייד הזה כנוראי, לא פחות ולא יותר. אני הגדרתי את הטרייד הזה כבסדר למטרות קצרות טווח, לא מזיז את המחט למטרות ארוכות טווח, ולכן סה"כ אין לי בעיה עם הטרייד.

נראה לי שהיא דווקא כן שלך. מן הסתם שמדובר פה על מה וושינגטון תקבל מאריזה ולכמה זמן. הערך של הטרייד עבור וושינגטון היה כלום.
אתה אולי חושב שאריזה נותן להם יותר אבל המציאות די מראה אחרת.
ושוב, גם אם נניח והוא היה תורם באמת יותר מאוברה וריברס עד לרמה שהם היו מצליחים איכשהו להשתחל לפלייאוף כדי לחטוף בראש בסיבוב הראשון (וזה לגמרי הבסט קייס סצנריו בעיני), איך זה היה מועיל לוושינגטון במשהו? זה היה הופך את הכוכבים שלהם למרוצים ונותן להם מוטיבציה? זה היה הופך את וושינגטון ליעד נחשק? זה היה גורם לאוהדי להגיע בהמוניהם?
עדיף היה להוציא כמה שיותר סחורה עתידית על השניים המדוברים ולקוות ליפול טוב בדראפט הבא. למזלם הם מספיק גרועים גם אחרי הטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 3:50 pm 
Hall of Famer

כשאתה רושם בשורה הראשונה שלקבל את אריזה זה כמו לקבל כלום, אני מבין מה שכתוב, זה שוושינגטון קיבלו כלום.
אני דווקא חשבתי שבנק' הזמן של הטרייד הם יכלו להתברג למקום 6 (כרגע 50%) ובסדרה מול אינדיאנה, שכרגע במקום השלישי, לא רק שהם לא יקבלו בראש, אלא גם יש סיכוי מסויים לנצח. ובכל מקרה, גם להגעה לפלייאוף יש ערך כלשהו. וכן, קבוצה שמגיעה לפלייאוף בדר"כ נהנית מקהל יותר גדול מאשר קבוצה שלא.
ועדיין גם אם כל מה שאתה מתאר, קשה להגדיר את הטרייד כנורא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 5:10 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני דווקא חשבתי שבנק' הזמן של הטרייד הם יכלו להתברג למקום 6 (כרגע 50%) ובסדרה מול אינדיאנה, שכרגע במקום השלישי, לא רק שהם לא יקבלו בראש, אלא גם יש סיכוי מסויים לנצח. ובכל מקרה, גם להגעה לפלייאוף יש ערך כלשהו. וכן, קבוצה שמגיעה לפלייאוף בדר"כ נהנית מקהל יותר גדול מאשר קבוצה שלא.

זה אחלה שזה מה שחשבת אבל טעית ולא נראה שאתה מכיר או מודה בכך.

אגב, ראית את אינדי משחקים לאחרונה?
לא הקבוצה שהייתי רוצה לפגוש בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 6:12 pm 
Hall of Famer

אני חושב שלא נדע אם טעיתי או צדקתי כי ג'ון וול גמר את העונה. אז קשה לי להודות בטעות על סמך 4 משחקים בלבד שבהם וושינגטון הייתה בסגל מלא עם אריזה, כולם היו משחקי חוץ ו-3 מהם היו מול קבוצות פלייאוף.
לא יודע אם הייתי רוצה לפגוש את אינדי או לא, את הסלטיקס והסיקסרס הייתי פחות רוצה לפגוש ומולם לא הייתי נותן לוויזארדס סיכוי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2018 11:45 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:

עדיף היה להוציא כמה שיותר סחורה עתידית על השניים המדוברים ולקוות ליפול טוב בדראפט הבא. למזלם הם מספיק גרועים גם אחרי הטרייד.

ואיזה סחורה עתידית אתה חושב שאפשר היה לקבל עליהם? ומנין לך המידע שהם לא ניסו לקבל סחורה עתידית לפני שהפור נפל על אריזה?
ריברס אפילו לא נאסף מהווייבר ע"י אף אחת, והיחידה שדווח על התעניינות מצדה הייתה יוסטון, שגם אספה אותו, כנראה בעיקר בגלל הפציעה של פול. אוברה כנראה חסר כל ערך גם כן. אני בספק מאוד-מאוד גדול אם היה אפשר לקבל יותר מבחירת סיבוב שני של קונטנדרית שהייתה מוכנה לזרוק אותה בשביל לשים את אוברה בקצה הספסל בשביל יום הדין, אם ייערמו פציעות ברגעים קריטיים. בחירת סוף סיבוב 2 אפשר בכל עונה לקנות בכסף קטן, מזומן.
על זה אתה יוצא בהצהרות של טרייד נוראי? על זה שקיבלו "כלום" במקום "ממש כלום שאפשר להשיג בשביל כלום ו-99% שייצא ממנו כלום"? לא עדיף לשמור את ההגדרות האלה לטריידים שבאמת היו בהם אופציות פעולה מגוונות?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 2:06 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני חושב שלא נדע אם טעיתי או צדקתי כי ג'ון וול גמר את העונה. אז קשה לי להודות בטעות על סמך 4 משחקים בלבד שבהם וושינגטון הייתה בסגל מלא עם אריזה, כולם היו משחקי חוץ ו-3 מהם היו מול קבוצות פלייאוף.
לא יודע אם הייתי רוצה לפגוש את אינדי או לא, את הסלטיקס והסיקסרס הייתי פחות רוצה לפגוש ומולם לא הייתי נותן לוויזארדס סיכוי.

לא בדיוק תעלומה אם צדקת או טעית.
Washington is 4.8 points per 100 possessions worse with Wall on the court this year and 11.4 points per 100 possessions worse over the past 25 games, so his absence may not be that difficult to overcome.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 4:57 am 
Junior

אני רוצה להמר שוושינגטון יצאו לרצף נצחונות אחרי הפציעה של וול. בדומה לשנה שעברה, כל השחקנים פשוט שונאים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 5:28 am 
Junior

http://www.sportingnews.com/us/nba/news ... cpe14c4smx
דנבר משחררים את ניק יאנג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 11:29 am 
Sophomore

אני לא מצליח להבין את העמדה הזאת של הוושינגטון היו יכולים לעשות משהו בפלייאוף...
יש במזרח 5 קבוצות די טובות שהן טורונטו, בוסטון, פילי, מילוואקי ואינדי. וכל היתר גרועות. ה3 הנוספות שיכנסו לפלייאוף יעשו זאת מכיוון שהמזרח נורא חלש. אין לאף אחד מהן סיכוי מול אחת המובילות, כלום, נאדה.
גיבוי זריז מהטבלה: 1-5 60%-71%. 6 עד וושינגטון 48%-38%. 38% זה וושינגטון. מקום 11 כרגע. מעבר לזה - אם נעשה את מצעד הנמושות של הליגה, נקבל את פיניקס מהמערב ואת הקאבס, ניקס, בולס והוקס מהמזרח.
מי שחושב שלוושינגטון, יש סיכוי מול אינדיאנה פשוט הולך שבי תחת ההגדרה של כוכבים בליגה הזאת. זה לא שאולדיפו יותר טוב מוול בהכרח ב1 על 1 או ביכולת לייצר סל, אבל אינדיאנה קבוצה עמוקה, קבוצתית, ממושמעת ואולדיפו שחקן חשוב מאוד בסגל. הם לא נשענים עליו כאילו הוא לברון ג'יימס. וגם להישגיות של אינדיאנה יש תקרה ברורה. ואני אגיד את זה שוב - כוכב של קבוצה שלא מצליחה להגיע לכלום ושום דבר, למרות עומק יחסית סביר, הוא לא באמת כוכב. כוכבים צריכים לנצח משחקים. בנבא מאז ומעולם מכונת השיווק מנסה לייצר מראית עין של כוכבות בכל פינה, כי זה מוכר חולצות, כי זה מביא אנשים לראות משחקים, אבל - אין 30 כוכבים. אין כוכבים כמספר הקבוצות. יש המון המון שחקני כדורסל טובים שמאוד תלויים בסיטואציה כדי להצליח. וגם שיטת השכר קשורה לזה, מן הסתם.
אבל וושינגטון? עם ג'ון וול, בלי ג'ון וול, זאת קבוצה מפורקת. לא סתם - דיברו שם על מכירת חיסול. לא סתם הפרשנים בארה"ב (כולם) קוטלים את וושינגטון בכלל ואת וול בפרט כבר חודשים. אבל עמוס לב כאן לא משוכנע שהוא טעה. נו באמת.
מבאס שהוא נפצע, שלא יכולנו להמשיך לראות את ההתפרקות שלהם ואז אולי הייתם יורדים מהעץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 1:54 pm 
Hall of Famer

אז בוא נעמיד את הדברים על דיוקם. אני לא כתבתי בשום מקום שעם הטרייד הזה אין ספק שוושינגטון יגיעו למקום 6 במזרח וגם ינצחו את אינדי. כתבתי שהבסט קייס סצנריו הוא מקום 6 ואפשרות לנצח את אינדי בסדרה. בסט קייס סצנריו זה שג'ון וול וברדלי ביל מוצאים את הדרך לחיות אחד לצד השני. בסט קייס זה שהווארד יהיה בריא ושהקבוצה תמלא את הפוטנציאל שלה. סיכוי שזה יקרה? לא הערכתי את הסיכוי כגבוה בגלל זה לא רשמתי שזה טרייד מצויין, אלא לאור העובדה שויתרו מעט מאד, הטרייד שווה את הסיכוי.
רק נזכיר, ב-2017 הוויזארדס עם סגל דומה פחות או יותר הגיעו למשחק 7 בחצי גמר מזרח מול בוסטון. זה הבסט קייס סצנריו של הוויזארדס בעיני.
אז וואללה, אני ממש לא משוכנע שטעיתי בכך שחשבתי שהטרייד על אריזה היה בסדר.

Att, מהסטט' שאתה הבאת אני מבין שהבעיה היא לא חוזה הסופרמקס' של וול, אלא שהוא שחקן גרוע ומזיק לקבוצה. למעשה גם MLE לא כדאי לזרוק עליו, נכון?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 2:46 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אני לא מצליח להבין את העמדה הזאת של הוושינגטון היו יכולים לעשות משהו בפלייאוף...
יש במזרח 5 קבוצות די טובות שהן טורונטו, בוסטון, פילי, מילוואקי ואינדי. וכל היתר גרועות. ה3 הנוספות שיכנסו לפלייאוף יעשו זאת מכיוון שהמזרח נורא חלש. אין לאף אחד מהן סיכוי מול אחת המובילות, כלום, נאדה.
גיבוי זריז מהטבלה: 1-5 60%-71%. 6 עד וושינגטון 48%-38%. 38% זה וושינגטון. מקום 11 כרגע. מעבר לזה - אם נעשה את מצעד הנמושות של הליגה, נקבל את פיניקס מהמערב ואת הקאבס, ניקס, בולס והוקס מהמזרח.
מי שחושב שלוושינגטון, יש סיכוי מול אינדיאנה פשוט הולך שבי תחת ההגדרה של כוכבים בליגה הזאת. זה לא שאולדיפו יותר טוב מוול בהכרח ב1 על 1 או ביכולת לייצר סל, אבל אינדיאנה קבוצה עמוקה, קבוצתית, ממושמעת ואולדיפו שחקן חשוב מאוד בסגל. הם לא נשענים עליו כאילו הוא לברון ג'יימס. וגם להישגיות של אינדיאנה יש תקרה ברורה. ואני אגיד את זה שוב - כוכב של קבוצה שלא מצליחה להגיע לכלום ושום דבר, למרות עומק יחסית סביר, הוא לא באמת כוכב. כוכבים צריכים לנצח משחקים. בנבא מאז ומעולם מכונת השיווק מנסה לייצר מראית עין של כוכבות בכל פינה, כי זה מוכר חולצות, כי זה מביא אנשים לראות משחקים, אבל - אין 30 כוכבים. אין כוכבים כמספר הקבוצות. יש המון המון שחקני כדורסל טובים שמאוד תלויים בסיטואציה כדי להצליח. וגם שיטת השכר קשורה לזה, מן הסתם.
אבל וושינגטון? עם ג'ון וול, בלי ג'ון וול, זאת קבוצה מפורקת. לא סתם - דיברו שם על מכירת חיסול. לא סתם הפרשנים בארה"ב (כולם) קוטלים את וושינגטון בכלל ואת וול בפרט כבר חודשים. אבל עמוס לב כאן לא משוכנע שהוא טעה. נו באמת.
מבאס שהוא נפצע, שלא יכולנו להמשיך לראות את ההתפרקות שלהם ואז אולי הייתם יורדים מהעץ.

זה באמת ״לרדת מהעץ״
ובפורום הזה זה לא משהו שנהוג לעשות.
אף אחד אף פעם לא טועה בשום דבר, גם אם זה אומר שהוא צריך להתעלם מהמציאות באופן מופגן.
לטעון שוושינגטון המפורקת מבפנים, שה״כוכב״ מס׳ 1 שלה בקושי טורח לרדת להגנה, יכולה לנצח את אינדי המלוכדת והסופר הגנתית בסדרה זו באמת בדיחה גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 2:58 pm 
Hall of Famer

אני מבין שאתם נהנים להתווכח עם מישהו שלא נמצא פה.
אני שוב אחזור, סדרה שקולה מול אינדי הייתה מתרחשת רק בבסט קייס סצנריו. האם ג'ון וול וברדלי ביל לא יכולים להפיק סדרה כזאת? ב-2017 המציאות הראתה שכן, אלא אם אתה טוען שאינדי היא קבוצה הרבה יותר טובה מבוסטון של 2017.

ועדיין אני מחכה לשמוע מה החוזה שהיום היית נותן לוול, MLE? ווטרן מינימום? או שאולי לטעמך הוא בכלל שחקן לסין?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 3:23 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני מבין שאתם נהנים להתווכח עם מישהו שלא נמצא פה.
אני שוב אחזור, סדרה שקולה מול אינדי הייתה מתרחשת רק בבסט קייס סצנריו. האם ג'ון וול וברדלי ביל לא יכולים להפיק סדרה כזאת? ב-2017 המציאות הראתה שכן, אלא אם אתה טוען שאינדי היא קבוצה הרבה יותר טובה מבוסטון של 2017.

ועדיין אני מחכה לשמוע מה החוזה שהיום היית נותן לוול, MLE? ווטרן מינימום? או שאולי לטעמך הוא בכלל שחקן לסין?

עמוס, הם בקושי ניצחו משחקים בעונה הרגילה. ג׳ון וול בקושי יורד להגנה.
אז לא, אני לא חושב שהם יכולים להפיק סדרה כזו ב-2019. בטח לא מול ההגנה של אינדיאנה.

לא הבנתי מה פתאום ובאיזה הקשר אני צריך לתמחר את השווי של וול כרגע. בכלל, אני מקבל משימות חדשות כאן בכל יום :)
אתה מוזמן לתמחר אותו בעצמך. כנראה שלא תגיע לסופרמקס או קרוב לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 4:29 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Washington is 4.8 points per 100 possessions worse with Wall on the court this year and 11.4 points per 100 possessions worse over the past 25 games, so his absence may not be that difficult to overcome.

זה סטט' שאתה הבאת להוכיח משהו על ג'ון וול. הסטט' הזה מראה שלא רק שג'ון וול לא כוכב, אלא הוא מזיק לקבוצה. אז כמה אתה היית נותן לשחקן שמזיק לקבוצה?
וזה נכון שג'ון וול השנה זרק זין. אתה לא ראית שום תרחיש שבו ההנהלה אומרת לוול, ניסינו להחליף אותך, זה נכון, לא עבד. אתה פה. עשינו מהלך והבאנו את אריזה כדי להשתפר, בוא תתגייס למשימה ואשכרה וול מחליט פחות לזרוק זין?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 7:10 pm 
Hall of Famer

שאלה אחרת איך מסבירים נתון כה הזוי
האם יש עוד שחקן במעמד הזה ( נניח סביב האולסטאר לאורך השנים האחרונות ) שאפשר להציג לגביו נתון דומה , ובפרט שחקן שיתרונותיו הם ( לכאורה ) בצד ההתקפי של המגרש ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 7:27 pm 
Sophomore

אני גם לא מבין עד הסוף איך יכול להיות שהמצב כל כך גרוע. חייב להגיד בנוגע לוול, שגם אם סט היכולות שלו מרשים, והוא יכול מדי פעם לשלוף אותן, חלק מהקושי בלהיות שחקן מוביל בליגה הזאת זה לעשות את זה באופן עקבי, לילה אחרי לילה לרצות לנצח, לרצות להתאושש מפציעות, לעבוד קשה בשיקום ולשמור על כושר כל הזמן. וול מרגיש לי שודד בטרנינג. לא מאוד אכפת לו.
ראינו את כרמלו נותן המון שנים בניקס כשפשוט לא אכפת לו. פשוט משייט לו. יש הרבה שחקנים שהמוטיבציה שלהם היא לא להיות goat אלא להרוויח הכי הרבה שאפשר וזה מסוכן לתת להם מקס.
ובהקשר לאולדיפו, לפעמים, אפילו אם השחקן הוא לא השחקן הכי טוב בעולם, אני עדיין ארצה לשמור עליו כי התלכיד שבניתי מוצלח בעיניי והוא חתיכה משמעותית בו. אז אני אשלם יותר. אבל אני לא ארצה לתת לו חוזה ענק אם יש אינדיקציות שהוא הולך לזרוק זין ברגע שיחתם החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 7:45 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

זה סטט' שאתה הבאת להוכיח משהו על ג'ון וול. הסטט' הזה מראה שלא רק שג'ון וול לא כוכב, אלא הוא מזיק לקבוצה. אז כמה אתה היית נותן לשחקן שמזיק לקבוצה?
וזה נכון שג'ון וול השנה זרק זין. אתה לא ראית שום תרחיש שבו ההנהלה אומרת לוול, ניסינו להחליף אותך, זה נכון, לא עבד. אתה פה. עשינו מהלך והבאנו את אריזה כדי להשתפר, בוא תתגייס למשימה ואשכרה וול מחליט פחות לזרוק זין?

לא, לא רואה תרחיש כזה.
צריך לזכור שהדינמיקה היא דינמיקה קבוצתית.
גם אם וול יחליט באורח נס להתאפס על עצמו, הוא לא יוכל להנהיג את הקבוצה באותה רמת אפקטיביות.

ונכון, הווייב סביב אולדיפו הוא שונה. זו אחת מהסיבות שבגללן הייתי נותן לו חוזה גדול (אבל לא ענק בכל מקרה).
ממה שאני זוכר, וול לא הסתדר היטב עם חדר ההלבשה ודיבר הרבה על כמה הוא מרוויח גם לפני שנתנו לו את החוזה המדובר.
ואלו רק דברים שיצאו החוצה. אני מניח שצוות המאמנים וה-GM וכל מי שקשור לקבוצה מכיר את האופי שלו, לטוב או לרע, היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2018 10:37 pm 
Junior

גולדן מחפשים עוד סנטר
https://www.bing.com/amp/s/www.nbcsport ... size%3famp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2019 12:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
גולדן מחפשים עוד סנטר

בבינג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2019 12:43 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
קורובייב כתב:
גולדן מחפשים עוד סנטר

בבינג?

אולי בגלל זה הם לא מוצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: