סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

המצ' אפ השבועי: טום בריידי מול קובי ברייאנט
טום בריידי 57%  57%  [ 17 ]
קובי ברייאנט 43%  43%  [ 13 ]
סך הכל הצבעות : 30
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 11:37 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה סטרס, נראה לך שאני מתרגש מאותם אמירות בפעם המיליון ומשהו? ואם אתה מדבר עובדות,
בריידי לא זכה בתואר שחקן העשור של הפוטבול (מאנינג זכה), וקובי זכה בשחקן העשור בNBA.
בריידי עצמו אמר שהוא מעריץ את קובי ושהוא האתלט המועדף עליו(מחשבות שניות על שחקן הפוטבול המועדף עליך? :hi_hi_hi: ),
חיפוש קצר בגוגל הניב את זה: http://www.kanyetothe.com/forum/index.p ... c=266357.0 ומתוכו את זה:
They actually have very similar careers if you think about it. Both had to prove themselves off the bench, both guided by legendary coaches, both are esteemed for their titles/championship drive and clutch ability, both we're regularly compared to a certain superstar from their eras, and both played their careers with one team.
די ברור שזה לא מצ'אפ הזוי או חד צדדי. וגם, קובי מוביל במצ'אפ הנוכחי (וגם בלינק).

נורטון לא רצה לעשות מצ'אפ עם שחקן כדורסל מסיבות ברורות, אבל לצערו, גם אם הוא היה עושה מצ'אפ מיוחד עם חסן נאסרללה מתעבי קובי ישתלטו על הת'רד במסע ההגנה על נאסרללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 12:07 pm 
Sophomore

אני לא מ"מתעבי קובי", אבל חייבים להודות ביושר שנסראללה הצליח בתחומו יותר מאשר קובי בתחומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 12:26 pm 
Junior

פלאש, אני מניח שנורטון לא עשה השוואה עם שחקן כדורסל כי כבר טחנו פה עד דק את השוואה בין קובי ל{ שאקיל , דאנקן, לברון, מג'יק} (ניתן להוסיף עוד אנשים אם חפרנו עליהם) . זה לא מהסיבות הברורות שאתה מתכוון אליהם ( אני מניח שזה נוגע לגדולה של קובי).

בהנחה שאצל הרוב המוחלט של האוהדים מייקל, מג'יק ובירד תופסים את מקומות 1-3, זה משאיר לקובי להיות במקרה הכי הכי טוב 4 ( ואני מניח שאצל רוב האוהדים הוא לא בדיוק רביעי). לפי מה שעמוס רושם ( לא יודע כמה זה מדויק, אבל אני מאוד סומך על כושר השיפוט שלו) לבריידי יש קייס לשחקן הטוב אי פעם, שזה משהו שאי אפשר להגיד על קובי.

אין לי מושג ירוק בפוטבול לכן לא לקחתי שום בחירה במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 1:24 pm 
Junior

sheky כתב:
אני מניח שזה נוגע לגדולה של קובי.

הפתעה הפתעה, אתה מניח לא נכון, נורטון ממש רשם בפירוש למה הוא לא השווה לכדורסלן.
אני לא יודע עד כמה לבריידי יש קייס מול מונטנה, אבל לפי זה גם את לארי בירד אי אפשר להשוות לבריידי, הרי אין לו קייס לכדורסלן הטוב בעולם, אבל זה אך ורק בגלל שבכדורסל יש אחד מייקל ג'ורדן, ובפוטבול אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 1:47 pm 
Junior

אז הנחתי לא נכון, קורה :)

יכול להיות שהטיעון שלך נכון... אני באמת לא מבין שום כלום בפוטבול. באופן כללי מוזר לי קצת להשוות בין שחקנים מענפי ספורט שונים.

אבל כן, אני בהחלט חושב שג'ורדן מגמד את שחקני כדורסל האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 3:03 pm 
Junior

נחמד לראות שגם אם הייתה השוואה מי גדול יותר בתחומו מיקי מאוס או קובי זה מוציא מפלאש כאלה יצרים.

עכשיו נרגעתי שזה לא אישי נגד לברון.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 4:11 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
איזה סטרס, נראה לך שאני מתרגש מאותם אמירות בפעם המיליון ומשהו? ואם אתה מדבר עובדות,
בריידי לא זכה בתואר שחקן העשור של הפוטבול (מאנינג זכה), וקובי זכה בשחקן העשור בNBA.
בריידי עצמו אמר שהוא מעריץ את קובי ושהוא האתלט המועדף עליו(מחשבות שניות על שחקן הפוטבול המועדף עליך? :hi_hi_hi: ),
חיפוש קצר בגוגל הניב את זה: http://www.kanyetothe.com/forum/index.p ... c=266357.0 ומתוכו את זה:
They actually have very similar careers if you think about it. Both had to prove themselves off the bench, both guided by legendary coaches, both are esteemed for their titles/championship drive and clutch ability, both we're regularly compared to a certain superstar from their eras, and both played their careers with one team.
די ברור שזה לא מצ'אפ הזוי או חד צדדי. וגם, קובי מוביל במצ'אפ הנוכחי (וגם בלינק).

נורטון לא רצה לעשות מצ'אפ עם שחקן כדורסל מסיבות ברורות, אבל לצערו, גם אם הוא היה עושה מצ'אפ מיוחד עם חסן נאסרללה מתעבי קובי ישתלטו על הת'רד במסע ההגנה על נאסרללה.

איזה יופי שהבאת לינק לאיזה פורום עלום שם, אין ספק שמה שכתוב שם הוא חד משמעית הדבר הנכון...
הבעיה שלך שאתה לוקח הכל בצורה כל-כך אישית כאילו כולם נגד קובי. חשבת פעם שאולי יש צד שני??
אתה יכול להמשיך לצחקק או להיתלות במי מוביל את המצ'-אפ בפורום של כדורסל שרבים ממנו הודו שאין להם מושג וחצי מושג בפוטבול.
כבר אמרתי מקודם ואם באמת בא לך אז תחפש לזה סימוכין, אבל בריידי הוא הכי רוב למונטנה שיש בפוטבול (ונכון להיום מונטנה הוא הג'ורדן של הענף שלו). למעשה אחרי עונת ה16-0 הייתה תמימות דעים שאליפות תהפוך את הקערה על פיה ותעלה את מעמדו של בריידי, אבל הוא הצליח רק להגיע עד לגמר ועד מרחק של 35 שניות מעונה היסטורית ללא הפסד.
אגב, אפשר להוסיף להשוואות שציטטת שם, ששניהם היו הכוכבים הכי גדולים של הקבוצה שלהם לאורך כל שנות משחקם בשורותיה מלבד עונת הרוקי, ושניהם אוהבים נשים (דוגמנית על או חדרנית במלון, הרי ביננו אין הרבה הבדל!)

קובי בראיינט - אין עוד מלבדו!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 6:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
חיפוש קצר בגוגל הניב את זה: http://www.kanyetothe.com/forum/index.p ... c=266357.0

אני מת לדעת מה בדיוק רשמת בחיפוש בגוגל... האם זה היה "kobe bryant is my favorite athlete" או משהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 7:03 pm 
Junior

אם אתה כבר שואל: רשמתי tom brady kobe bryant וזה מה שקיבלתי, וכאמור גם את התוצאה של הלינק לפורום אחר שגם בו נעשתה ההשוואה (והפתעה הפתעה, קובי ניצח שם בהצבעה בקלות. אבל אני מניח שאם הוא ניצח אז גם שם כל מי שהצביע לא מבין בפוטבול הא וולפסון? לא צריך לקפוץ למסקנות מה אני חושב ומה הבעיה. הטענה היתה פשוטה-יש כאן קייס למצ'אפ ועובדה שזה נעשה בהרבה מקומות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 9:20 pm 
Hall of Famer

חיפוש קצר בגוגל הביא לך איזה פורום עלום וסקר עלום (66 מצביעים בפורום אמריקאי, לא הייתי אומר שהוא קהיליה שופעת חיים במיוחד). חשבת אולי שקיבלת את ההודעה האנונימית הזאת מהחיפוש הכי טריוויאלי שיש, כי פשוט לא ממש כותבים על השניים בהקשר של אחד מול השני?

המשפט שהבאת מהפורום הנ"ל הוא של אובייקטיבי לחלוטין שהלוגו של הפרופיל שלו הוא בסה"כ - LAKERS. דרך אגב החתימה מתחת לשם שלו באמת חמודה -
#Riggin4Wiggins
#Scandal4Randle

ואני שמח שרשמת שאם לבריידי יש קייס מאד רציני לשחקן הפוטבול בכל הזמנים, ההשוואה הזו כנראה נופלת. אם אתה לא סומך עלי, אז לך תבדוק (ולא בפורומים אלו או אחרים, פופולריים או לא). ואחרי שתבדוק ותקבל תשובה חיובית, תעמוד מאחורי המשפט שלך ותפסיק להגן בזעם קדוש על קובי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 8:11 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שכמעט שש שנים אחרי שהפוסט הזה נכתב, יש הכרעה יותר מברורה (למעשה, ההכרעה היתה ברורה גם לפני שנתיים אחרי הקאמבק מול אטלנטה בסופרבול, אבל כיום זה אפילו לא קרוב אם להיות הוגנים וההשוואה ההגיונית באמת תהיה בריידי מול ג'ורדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 8:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מספיק מבין - אבל זה בריידי מול ג'ורדן או יותר בריידי מול ביל ראסל?

כלומר האם בריידי הוא כוכב העל המוחלט והחד משמעי או שהוא בורג סופר חשוב והפנים של הקבוצה אבל עדיין פרט בתוך קבוצת על שלמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 8:35 pm 
Senior

בריידי הוא מייקל ג'ורדן של הפוטבול, אולי קצת יותר.
הדומיננטיות שלו בענף מרשימה כל כך בעיקר כי זה ענף שבו דומיננטיות מסוג זה כל כך נדירה (יש לו יותר הופעות בסופרבול משל כל קבוצה בNFL)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 8:39 pm 
Hall of Famer

לא יודע. אבל אני מניח ג'ורדן.
מצד אחד - קוורטרבק זאת עמדה חשובה יותר מכל עמדה אחרת בספורט קבוצתי שאני מכיר. הוא מנווט את ההתקפה, ומקבל את כל ההחלטות בחצי מהמשחק (כלומר, בהתקפה).
מצד שני, בסופו של דבר, הוא יכול למסור מסירות אדירות אבל לתופס יכולות לרעוד הידיים, והוא לא יתפוס כלום באותו יום (איזה מזל שאדלמן לא כזה...). זה לא שקוורטרבק יכול לעשות משהו בנידון.
ולעומת זאת בכדורסל, יש הרבה יותר מקום לאינדבדואליות. תראו את הארדן היום ביוסטון כדוגמה קיצונית מאד - אבל גם ג'ורדן במידה רבה מאד היה כזה. הוא היה קולע סל בדיוק מתי שצריך (ואת הסלים של פקסון או קר, אפשר להשוות לידיים של אדלמן?)

ועדיין, בדבר אחד אני חושב שבריידי שם את עצמו במקום הראשון אי פעם בכל ספורט - מקבל ההחלטות הטוב ביותר בהיסטוריה (סביר להניח שיותר מג'ורדן, בעיקר בגלל הכמות והחשיבות של כל החלטה). בדבר אחר לעומת זאת, נדמה לי שהוא נמצא בתיקו עם ג'ורדן - קור הרוח בדקות הכרעה או במעמדים חשובים (מה שנקרא, ווינריות).

כך או כך, אני כן חושב שההשוואה הרבה יותר קרובה לג'ורדן מאשר לראסל. ולו משום שכל הקבוצה שלו התחלפה בעשרים השנים האחרונות (אם כי בליצ'ק נשאר בדיוק כמו רד אורבך, זה כן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 9:45 pm 
Junior

יש את הסקנדלים, שזה הופך אותו יותר לטייגר וודס.
אחוזי ההצלחה שלו מרשימים, אבל לא מושלמים.
האמת שיותר קרוב ללברון אחרי הנצחון על גס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 9:56 pm 
Hall of Famer

כמו קובי, גם לברון היה יכול להיות השוואה מצוינת.
אם היינו משווים ב 2013 או אולי אולי אפילו אחרי האליפות בעונת 2014. אבל בטח ובטח שלא היום. בריידי עקף את שניהם בקילומטרים.
למעשה, רק הקריירה שלו בשלוש השנים האחרונות (שלושה סופרבולים, שתי אליפויות, MVP עונה אחד ו MVP סופרבול אחד) היא ארגיואבלי טובה יותר מכל קוורטרבק אחר בהיסטוריה בעצמה, פרט למונטנה. ושווה ערך להישגי הקריירה של חאקים אולג'ואן נניח, וזה כאמור מבלי להתייחס לכל מה שהוא עשה עד 2016.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 11:45 pm 
מנהל פורום

עוד מישהו פה קרא את כל הת'רד ורק הבין באמצע איפשהו שהוא מלפני 6 שנים? :roll:

הויכוחים פה לא משתנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:50 am 
Freshman

Shiver כתב:
עוד מישהו פה קרא את כל הת'רד ורק הבין באמצע איפשהו שהוא מלפני 6 שנים? :roll:

לקח לי כמה שניות להבין שהסיבה שאני לא יכול להצביע זה בגלל שכבר עשיתי אז (לטובת בריידי). והיום זה בכלל לא קרוב, בריידי לגמרי בליגה של מייקל והסיפור שלו עדיין לא גמור כי כשבריידי אומר שהוא מתכוון לשחק עד גיל 45 קשה שלא להאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:41 pm 
Junior

אתחיל בכך שאני לא מחבב את בריידי אם כי מכיר בכך שהוא כנראה הקוורטרבק הטוב בהיסטוריה, אבל אני חושב שעצם ההשוואה לשחקן כדורסל יהיה זה קובי או מייקל, היא מאוד בעייתית. בכדורסל ההשפעה של שחקן יחיד הרבה יותר גדולה מאשר בפוטבול, גם בגלל שבפוטבול אף שחקן לא משחק גם בהגנה וגם בהתקפה וגם בגלל שבפוטבול משחקים אחד עשר שחקנים ולא חמישה וגם בגלל אופי המשחק והחלוקה לתפקידים מאוד מוגדרים. לשם ההמחשה, בריידי נתן הופעה מאוד בינונית ביום ראשון האחרון ולמרות זאת הקבוצה שלו ניצחה. בשנה שעברה הוא נתן הופעה מדהימה עם שיא ירדים למשחק סופרבול (505 יארד ו 3 ט״ד) ולמרות זאת הוא הפסיד.
אני לא זוכר הרבה משחקים חשובים שבהם מייקל היה בינוני ובכל זאת הקבוצה שלו ניצחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:44 pm 
Hall of Famer

אני לא מחבב את בריידי, אבל לא חושב שהוא הקיו.בי הגדול בהיסטוריה. מי שאני כן חושב שהגדול בהיסטוריה, מונטנה, גם אותו אני לא מחבב, אז אי אפשר להגיד שאני מוטה חיבה. בריידי מדהים, ענק ומה שהוא עשה לאורך זמן חסר תקדים. אבל כשאתה מודד את השחקן הכי גדול בהיסטוריה, האם אתה מודד נפח עבודה כולל, או מודד את היכולת בשיא. אני נוטה להסתכל על היכולת בשיא, כמובן כל עוד יש נפח עבודה בזמן הזה. 4 סופרבולים זה נפח עבודה מספיק גדול וג'ו מונטנה בשיאו היה גדול מבריידי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 6:01 pm 
Hall of Famer

חתיכת סטרץ' עמוס, וממה שאני רואה, מאד לא בקונצנזוס

מונטנה הגיע וזכה ב 4 סופרבולים במהלך 9 שנים. בחמש השנים האחרות הוא לא העפיל למעמד, ולצידו היה את גדול שחקני הפוטבול שהוא לא ק'ב אי פעם
בריידי פתח את הקריירה עם 3-3 ב 4 שנים, מסיים אותה כרגע עם 3-4 בחמש שנים ובתווך היו לו גם שני הפסדים לאיליי
לא רואה שזה אפילו קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 6:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תומר כתב:
בריידי הוא מייקל ג'ורדן של הפוטבול, אולי קצת יותר.
הדומיננטיות שלו בענף מרשימה כל כך בעיקר כי זה ענף שבו דומיננטיות מסוג זה כל כך נדירה (יש לו יותר הופעות בסופרבול משל כל קבוצה בNFL)

אבל תומר, הבאת נתון שלא עוזר לי (כמתבונן מהצד) - גם הדומיננטיות של בוסטון של ראסל היא משהו שלא נראה כמותו מאז, כולל ג'ורדן, וכולל ברמה הקבוצתית.

נניח התוצאה של הסופרבול האחרון לא בדיוק משכנעת שהקווטרבק הוא זה שהביא את הניצחון, וזה לעומת האליפויות של שיקגו של ג'ורדן שבהן הדומיננטיות האישית שלו היתה ברורה וחד משמעית ולא ניתנת לויכוח.

(אני כמובן לא טוען לכאן או לכאן אבל סתם אני מנסה להבין אם לא ייתכן שהפטריוטס בנו קבוצת על ושיש שותפים לבריידי בקבוצה הזו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 7:24 pm 
Senior

אתה צודק אבל החולשה היחידה בטיעון הזה הוא ביל בליצק.
ההרכב של הפטריוטס עבר מאה ואחת שינויים בקצת פחות מעשרים השנים הרלוונטיות, שחקנים הלכו ובאו, הגנה, התקפה איפה שלא תגיד. היחיד שנשאר לאורך כל התקופה הוא בריידי ויחד איתו המאמן בליצ'ק.
לגבי בליצ'ק אני אישית חושב שהאחריות על ההצלחה היא שלו יותר משל בריידי אבל כנראה שאף פעם לא נוכל לבדוק את הטענה הזו בצורה מסודרת.

לגבי הבוסטון של שנות הששים, זה טיעון טיפה חלש גם כי הליגה הייתה אז שונה לחלוטין ממה שהיום, קטנה, חלשה ולא מאוד פופולרית. אבל עיקר ההבדל היה בחוסר השוויון בליגה. כל חוקי תקרת השבר לא היו אז ובוסטון פשוט לקחו את העסק יותר ברצינות מאחרים (וכמובן ביל ראסל הענק). היום אין באמת סיכוי לקבוצת NBA או NFL לבנות שושלת מהסוג של הסלטיקס בשנות הששים או הניינרס של שנות התשעים פשוט כי תקרת השכר תהפוך את זה ללא אפשרי (ב NBA כבר פורצים את התקרה לא מעט, ב NFL הרבה פחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 7:25 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
חתיכת סטרץ' עמוס, וממה שאני רואה, מאד לא בקונצנזוס

מונטנה הגיע וזכה ב 4 סופרבולים במהלך 9 שנים. בחמש השנים האחרות הוא לא העפיל למעמד, ולצידו היה את גדול שחקני הפוטבול שהוא לא ק'ב אי פעם
בריידי פתח את הקריירה עם 3-3 ב 4 שנים, מסיים אותה כרגע עם 3-4 בחמש שנים ובתווך היו לו גם שני הפסדים לאיליי
לא רואה שזה אפילו קרוב

כמה אתה עוקב אחרי פוטבול? כמה עקבת אחרי מונטנה?
אין ספק שמבחינת הישגים סטטיסטיים טום בריידי עולה על מונטנה. אבל שוב, זה הרבה בגלל שטום בריידי הצליח להישאר בריא ולשמור על היכולת לאורך כל השנים. מונטנה עזב את הניינרס בגיל 34. בגיל 33 הוא זכה בסופרבול הרביעי שלו. ממה שאני ראיתי השיא של ג'ו מונטנה היה פשוט מושלם. אי אפשר היה לעצור אותו, אי אפשר היה לזעזע אותו. הוא באמת היה גדול הווינרים שהיו. את טום בריידי הצליחו לזעזע. הסקאוטינג עליו זה שתגיע אליו ותפיל אותו, אז הוא פחות אפקטיבי משמעותית. מונטנה היה הרבה יותר נייד מבריידי.
ולגבי ג'רי רייס, הוא כמובן לא שיחק כל השנים עם מונטנה. הוא הגיע לליגה ב- 85 ובעונת הרוקי שלו הוא לא היה אפקטיבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 7:51 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי את מונטנה בזמן אמת. עוקב אחרי פוטבול ספורדית בערך משנת 95, וברצינות רק מאז שעברתי לארה"ב בפעם הראשונה (כלומר, תחילת העשור הנוכחי).

בשביל מונטנה, אני בטוח שה 4 מ-4 זה מרשים. אבל כאמור, היו גם חמש שנים בהן הוא לא הגיע אפילו לסופרבול. אם נכלול גם את 1990, היו לו חמישה הפסדי פלייאוף בדרך למאזן כולל של 5-14. נחמד, אבל לא בריידי. ובטח שלא ג'ורדן. ווינרי? סוג של, כאמור לא ג'ורדני בכלל.
ג'רי רייס אמנם הגיע באמצע התקופה, אבל זה אומר ש 2 מתוך 4 האליפויות היו שלו (כולל חלוקת MVP בין השניים, בשני התארים). נדמה לי שבלי ג'רי רייס, יתכן והיינו מדברים על מונטנה באותה נשימה עם ג'ון אלוויי או סטיב יאנג.

ניידות ונתונים טכניים נטו? נו, גם קאם ניוטון נייד, גם ראסל ווילסון, ובכלל טום בריידי הוא די בתחתית מהבחינה הזאת (למרות עבודת רגליים לא רעה עם התזוזה שלו הצידה). ואין ספק שלפט מהומס, מאנינג או רוג'רס יש יד טובה משל בריידי ובכלל, לבריידי יש יופי של יד, אבל קשה לדבר עליה על הצמרת של כל הזמנים. רק שבסופו של דבר, לא זה ולא זה הם הדבר העיקרי - הדבר העיקרי הוא קבלת ההחלטות תחת לחץ, ובזה אף אחד אפילו לא קרוב לבריידי, לפחות מאלו שראיתי.

שוב, לא באמת ראיתי את מונטנה מחוץ ליוטיוב, כך שברור שיתכן ואני טועה פה ושם. אבל המספרים וההיסטוריה הם די חד משמעיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, אבו שוקרי, נורטון ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה