מאנו כתב:
בסדר חיאל, אז לא הבנתי בכלל את התגובה שלך. ציטטת אותי אבל הגבת לסטריאני? ואז עוד הוספת ציטוט נוסף שלי בתוך המשפט שבו הגבת לסטריאני?
לא ברור.
אתה מציין את זה שהוביל את נבחרתו (לזכייה באליפות אירופה) ואת קבוצתו ביורוליג (לזכייה ביורוליג) כמשהו שהוא יתרון אדיר כרוקי (בקטע של ניסיון ובגרות. מה שנכון).
אבל בהשוואה לאירופאים הגדולים, איך הדבר הזה בעוכריו? ובכלל, זה עניין מעגלי - אילו לא היה מיוחד, לא היה מסוגל לעשות מה שעשה.
הישגיו באירופה בנוסף ליכולות המטורפות שהוא מציג בעונת הרוקי, אלה הדברים שרק פותחים את התיאבון. והכל כל כך נונשלנטי ועם סטייל. אני מבין את התהיות שהיו לפני תחילת העונה "האם ישתלב בנבא. עם היעדר האתלטיות שלו", הייתי שותף אליהן, אבל אחרי העונה שהוא נותן לצייר את זה כאילו זה רק הייפ? אם כבר, היה סביבו הייפ שלילי לרוב לפני שהצטרף והוכיח שהוא מסוגל להתמודד. ובעיניי, לצייר את ההתלהבות ממנו כאילו זה משהו פרובינציאלי, זה עדיין בגדר הייפ שלילי ולא משהו מבוסס וזאת כשלעצמה התנהגות מאוד פרובינציאלית. בארה"ב כתבו עליו שירים, התייחסו לכל יתר הרוקיז כבחירות שגויות בהשוואה אליו, דיברו עליו באופן ב ל ת י - פ ו ס ק בפודקסטים, ובתכניות הספורט. האיש היה אולי הסנסציה הכי גדולה של העונה הזאת, במשך פרק זמן ארוך, לכל הפחות.
הוא הגיע למצב שעם היכולת הגבוהה שהוא מציג, רק הצלחה קבוצתית משמעותית תסגור את הפיות של כולם, ואני לא יודע אם זה יקרה, אבל זאת כבר נקודה מאוד מאוד מרשימה להיות בה.
עצם זה שניסית להראות משהו עליו, וכדוג' הבאת מהצד השני את ווסטברוק. אומר הכל בעיניי.
אגב ווסטברוק עוד לא סיים את הקריירה, והמקום שלו בהיסטוריה הוא גם לא משהו חתום ונעול.
ציטטתי אותך בקשר לזה שאתה כאילו אומר שאם רק דאלאס היו רוצים דונצ'יץ' היה מביא אותם לפלייאוף, שזה פשוט הזוי.
ובהמשך התייחסתי למה שאמר סטריאני שהוא נחלש, וכמו שהוכיח עמוס לב כל המספרים מוכיחים שזה פשוט לא נכון (סורי שלא היה לי כח לעשות כמה ציטוטים)
והדבר הזה לא בעוכריו, זה פשוט עוד דוגמא ללמה הוא לא בדיוק רוקי, ומבחינתי יהיה ניתן להשוות אותו לרוקיז של השנה רק בשנה הבאה בתכל'ס, אחרי שגם הם יצברו קצת ניסיון משחק ברמות הגבוהות באמת (עם כל הכבוד לקולג'ים, ויש כבוד) (ראה ערך טריי יאנג שעם הזמן הולך ומשתפר, וגם סקסטון שעמוס לב כתב עליו למעלה וראיתי את המשחק שלו מול הקליפרס השבוע שבהחלט מראה שיש לו עתיד ורוד בליגה)
והדוגמא עם ווסטברוק מצויינת דווקא, לא מבין מה לא היה מובן.