סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 8:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 9:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
אין בעיני עוד מישהו הזוי שכתב כאן

שקי צארלס וatt הם ליצנים הזויים ותיקים בת'רדי מעריצות לברון

ההתנגחויות פה הם המשך ישיר למופע המשעמם שם (שנגמר ב"ה וחבל לכולנו שהם לוקחים אותו לכאן)

השניים האחרונים מומחים בלסלף ולענות לא לעניין ושקי סתם מעייף וקטנוני (וליצן גרוע)

די תמשיך... אתה עושה לי את הבוקר, כמעט נחנקתי מצחוק בזמן הלעיסה.
מילא הבנאדם שרוצה את סמוטריץ כראש ממשלה (תגיד שאני מסלף את דבריך) אומר שאנחנו הזויים, אבל מאיפה הבאת את זה שאני מעריץ את לברון?
שפכת כל כך הרבה (מילים, כמובן שמילים) על גדולתו של ביבי שעוד רגע שרה נתניהו קובעת אתך ראיון ב'את'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 9:15 am 
Junior

FLASH כתב:
אין בעיני עוד מישהו הזוי שכתב כאן

שקי צארלס וatt הם ליצנים הזויים ותיקים בת'רדי מעריצות לברון

ההתנגחויות פה הם המשך ישיר למופע המשעמם שם (שנגמר ב"ה וחבל לכולנו שהם לוקחים אותו לכאן)

ממתי צ'ארלס וATT אוהדי לברון?
ואגב, אהבתי את ה"מעריצות", כאילו אנחנו בנות ובנות זה פויה וחלש... הראית לכל ה0מולנים אוהדי הלברון כאן!
אבל בתכלס כבר הייתי צריך לזהות את זה בת'רדים על קובי - כל מי שלא מסכים איתך הוא או שונא קובי או מעריץ לברון. אין דבר כזה שמישהו נייטרלי (כמו מרבית העולם) לא מסכים איתך.

בכל הת'רדים שהיו לא נתת טיעון אחד ענייני ולא הגבת לאף טיעון נגד, אתה רק מרייר על ביבי ומספר כמה הוא מושלם ונואם וחזק ואדיר ואף אחד לא יכול עליו ביקום כולו!

יאללה, מחכה להסבר למה אני סמולנית אנטישמית ואסור להתייחס אלי

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ב' אפריל 01, 2019 9:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 9:36 am 
Junior

הלאה הצלחתם לחטוף גם את התרד הזה להתנצחויוצ

יאללה כדררו הלאה

אתם משעממים את כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 9:40 am 
Junior

FLASH כתב:
אתם משעממים את כולם

המממ מוכר משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 9:57 am 
Junior

אני רואה שהוספת שאתה סמולנית אנטישמית ועוד פנינים. לאן הלכת? שמאלני זו לא קללה. הדימוי העצמי הזה מעלה תהיות

אגב מצחיקה אותי ההזדעקות על המושג מעריצות.... צביעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 10:16 am 
Junior

לא הוספתי... יפה להמציא דברים :) העריכה היחידה הייתה שרשמתי בטעות את צ'ארלס בציטוט והוא ביקש שאתקן.
ולמה זה צביעות? אתה יודע מה זה צביעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 10:55 am 
Junior

אני מתפלא שאתה לא מבין למה זו צביעות. לא הוספת? השאלה במקומה עומדת

למרות שזה בזבוז זמן יקר אני אתייחס אליך עוד קצת

ביבי הוא בעל יכולות מרשימות: נואם מצוין, אדם חכם מאוד שיודע לדבר ולתמרן אנשים ומערכות, כלכלן טוב. מצד שני, ביבי לא אדם ישר, אי אפשר לסמוך עליו ברמה הבינאישית, הוא בינוני מינוס בבטחון - פגע בהרתעה אנושות, ומפחד ללכת על מהלכים נועזים. והוא לא מספיק ימני

כתבתי כאן 5 יתרונות . ככל הנראה רוב השמאלנים יסכימו איתן. כתבתי גם חסרונות ברורים - ועדיין ? בינוני ככל שיהיה, הפוליטיקה בשפל אנושי כך שאני והרבה ימניים כמוני מעדיפים אותו בראש כי אין חלופה. אני לא אוהב את ביבי, לא הצבעתי ולעולם לא אצביע לו.

העובדה שאחרי שכתבתי את הנ"ל שוב ושוב, והשמאלנים כאן טוענים לאובססיה שלי שאני ' מרייר עליו ומספר כמה הוא מושלם וחזק ואף אחד לא יכול עליו ביקום כולו'- כשלמעשה הם מסכימים עם היתרונות והחסרונות שכתבתי, ועוד כשהדגשתי שאני לא אוהב אותו וחושב שהוא בינוני/טוב באופן יחסי (פשוט השאר ממש גרועים) מוכיחה שהשמאל ואתה במיוחד אובססיבי ברמות פסיכוטיות לנתניהו. אתה מבין, אם אני לא אוהב אותו ולא חולק עליך ביתרונות ובחסרונות שלו, לא יכולה להיות לי אובססיה. ואם ככה אתה מגיב על דעה נורמלית לחלוטין במרחב הציבורי-שמאל וימין, אתה האובססיבי, ורמת הדיון איתך היא גנון מינוס דוגמת 'תמשיך לספר לנו כמה גנץ הוא סופר גבר על ומושלם ותותח ומעולם לא היה מלך!!!11 כמוהו ' :roll: היה לי קשה לכתוב את זה, אשכרה פעוטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:08 am 
Freshman

אני לא ימני, אבל בעיניי ביבי חשוד כאחד שלא יהסס לפגוע בכל מוסד של המדינה, כולל הבטחון, למען טובתו והשרדותו האישית. זה הופך אותו למסוכן בהרבה מכל "שמאלן" תיאורטי כמו גנץ שיכול לעלות לשלטון.
דרך אגב המשפט למעלה תקף גם לשרון ולאולמרט שלשניהם התגדתי נחרצות בתקופת כהונתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:11 am 
Hall of Famer

ביבי לא כלכלן טוב ולא כלכלן בכלל. אם ביבי היה "כלכלן טוב", או למצער אם הוא היה זורק משהו על הציבור הישראלי, לא היה גדל כאן דור שעובד כמו מטורף רק כדי להעמיק את המינוס בכל חודש בגלל יוקר מחייה מטורף, שלא לדבר על כך שבתקופתו ובאשמתו הישירה דירה הפכה ממשהו שכל פועל מחזיק בבעלותו לסמל סטטוס שמפריד בין אלה שיש להם (או להורים שלהם) לאלה שאין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:14 am 
Junior

FLASH כתב:
אני מתפלא שאתה לא מבין למה זו צביעות. לא הוספת? השאלה במקומה עומדת

עדיין לא הסברת למה זו צביעות. אז אחרי שהתפלאת אני מודה שאני עדיין לא מצליח להבין.
אשמח שתסביר למה זה צבוע.

FLASH כתב:
ועוד כשהדגשתי שאני לא אוהב אותו וחושב שהוא בינוני/טוב באופן יחסי (פשוט השאר ממש גרועים) מוכיחה שהשמאל ואתה במיוחד אובססיבי ברמות פסיכוטיות לנתניהו. אתה מבין, אם אני לא אוהב אותו ולא חולק עליך ביתרונות ובחסרונות שלו, לא יכולה להיות לי אובססיה. ואם ככה אתה מגיב על דעה נורמלית לחלוטין במרחב הציבורי-שמאל וימין, אתה האובססיבי, ורמת הדיון איתך היא גנון מינוס דוגמת 'תמשיך לספר לנו כמה גנץ הוא סופר גבר על ומושלם ותותח ומעולם לא היה מלך!!!11 כמוהו ' :roll: היה לי קשה לכתוב את זה, אשכרה פעוטון

ג'יזס כמה זי**ני שכל יש פה.
רמת הדיון איתי היא גנון? אני לא כתבתי פעם אחת בדיון הזה אם אני נגד נתניהו או בעד גנץ. לא רשמתי כלום בגנותו של ביבי ולא כלום לטובתו של גנץ. אגב, מי שכן כתב פה בלי סוף על גנץ זה אתה, לא אני (אם כבר מדברים על אובססיביות).
אם תגיד שזה עקרוני לדיון אני אאסוף פה מקבץ אמירות מביכות שלך בגנות גנץ ובהערצת ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:15 am 
Hall of Famer

מארק כתב:
אני לא ימני, אבל בעיניי ביבי חשוד כאחד שלא יהסס לפגוע בכל מוסד של המדינה, כולל הבטחון, למען טובתו והשרדותו האישית. זה הופך אותו למסוכן בהרבה מכל "שמאלן" תיאורטי כמו גנץ שיכול לעלות לשלטון.

דווקא אולמרט, ראש ממשלה שהתפטר, לא חשוד בעיניי בכך. הוא נהנתן גדול ובנאדם שלא היה מהסס לעבור על חוקים "קלים" בעיניו, אבל אני לא רואה אותו מסתבך בפרשה כמו הצוללות. לשרון היו מעט מאד גבולות ובעיניי היה מושחת להחליא, אבל אני חושב שהיה לו איזשהו מינימום של כבוד למוסדות מדינה שלביב פשוט אין. הביב הוא תחתית החבית, מההסתה לפני רצח רבין, דרך בר און חברון ועד לימינו אנו. הוא המיץ של.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:24 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כתבה מהיום בדה מרקר על העשור הכלכלי האחרון בהובלת נתניהו:
https://www.themarker.com/allnews/.premium-1.7068941

FLASH כתב:

העובדה שאחרי שכתבתי את הנ"ל שוב ושוב, והשמאלנים כאן טוענים לאובססיה שלי שאני ' מרייר עליו ומספר כמה הוא מושלם וחזק ואף אחד לא יכול עליו ביקום כולו'- כשלמעשה הם מסכימים עם היתרונות והחסרונות שכתבתי...

איפה ראית שמישהו ממתנגדי ביבי פה מסכים עם היתרונות שכתבת?! זה שאתה כל כך בטוח בצדקתך לא הופך אותנו לשותפים לה ולא ישנה כמה פעמים תחזור על זה. ולגבי ההשתפכויות שלך עליו, יש פה מספיק דוגמאות במעלה הת'רד ואין לי את הזמן לצטט את כולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לזכותו של פלאש ייאמר שההשתפכויות שלו על ביבי היו באותן תכונות שהוא כתב עליהם פה, ולא מעבר. אפשר להסכים איתו או לא, אבל הוא היה קונסיסטנטי בהחלט בתיאור התכונות הטובות של ביבי בעיניו וגם בתיאור התכונות הרעות בעיניו. הוא גם אמר וחזר ואמר שבעיניו ביבי הוא הרע במיעוטו מבין הבחירות הריאליות, כלומר שאשכרה יכולות להיות ראש ממשלה, ולא הרבה מעבר לזה.
שוב, אפשר להגיד כל מיני דברים על דעותיו, להסכים איתן או לא להסכים איתן. אבל הערצה עיוורת או חוסר עקביות הן לא שתיים מהן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 11:45 am 
Freshman

Hacohen כתב:
מארק כתב:

דווקא אולמרט, ראש ממשלה שהתפטר, לא חשוד בעיניי בכך. הוא נהנתן גדול ובנאדם שלא היה מהסס לעבור על חוקים "קלים" בעיניו, אבל אני לא רואה אותו מסתבך בפרשה כמו הצוללות. לשרון היו מעט מאד גבולות ובעיניי היה מושחת להחליא, אבל אני חושב שהיה לו איזשהו מינימום של כבוד למוסדות מדינה שלביב פשוט אין. הביב הוא תחתית החבית, מההסתה לפני רצח רבין, דרך בר און חברון ועד לימינו אנו. הוא המיץ של.

במחשבה שניה את כנראה צודק לגבי אולמרט. לגבי שרון - אני חושב שלמדינה היה מזל גדול שהכהונה שלו לא היתה ארוכה כמו של ביבי.

נערך לאחרונה על ידי מארק בתאריך ב' אפריל 01, 2019 2:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 2:29 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אמנם ב"ידיעות" האנטי-ביביסטי בעת הזאת, אבל עדיין בשער ראשי+כותרת ראשית בYNET בשילוב ה"ניו יורק טיימס", לגבי מערך עצום של חשבונות פיקטיביים ברשתות החברתיות במטרה אחת: תמיכה בנתניהו ופייק ניוז על יריביו. לכתבה: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay

וזה חוץ מזה ש:

*ניסו להדביק לו הטרדות מיניות שלא היו ולא נבראו מתקופת הפאקינג תיכון

*ניסו לצייר אותו כחולה נפש (חתיכת פאשלה של הצבא להעביר חולה נפש את כל המידורים והמבחנים האפשריים עד לתפקיד רמטכ"ל, שלא לדבר על מי שמינה אותו).

*באופן הנמוך ביותר האפשרי, ניסו להפיץ שהלך לפסיכולוגית (אקט נורמלי ביותר ובכל מקרה עניינו הפרטי והאישי של כל אדם ואדם).

וזהו ביבי. האיש הכי נמוך בתולדות הפוליטיקה הישראלית, המשחית הגדול, המפלג והמסית. לך כבר.

אכלת את זה?

1 באפריל שמח גם לך

בנתיים זה הספיק לרדת מYnet וכמובן שבניו יורק טיימס אין מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 3:02 pm 
Hall of Famer

תעזבו לרגע את השחיתות ואולי פגיעה בביטחון המדינה .ביבי רחוק מלהיות איש ימין .המדיניות שלו בעזה למשל היא שמאל ואפילו שמאל קיצוני.
חייבים להגביל ל2 קדנציות ראשי ממשלה וראשי ערים כי אח''כ השתן עולה להם לראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2019 4:55 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
דעתן בגרוש כתב:
ציטוט:
עוד 3 הערות על פייגלין (תסלחו לי אבל כרגע זה הדבר הכי מעניין שקורה בבחירות, ואם הסקרים נכונים זה גם ההבדל המהותי היחיד שיהיה במפה בין הכנסת היוצאת לנכנסת):

א. מודה שבהתחלה הדיבורים של פייגלין על מפלגה של ״דתיים וחילונים שמאלנים וימנים״ היו נשמעים לי כמו קלישאת בחירות. אבל ההתגייסות של העדר מכל הכיוונים נגדו - משקד ועד זנדברג, מגפני ועד סמוטריץ, יחד עם ההתעקשות שלו לא להתחייב לגוש - מוכיחה שמישהו כאן שבר משהו בסיסי בחלוקה הפוליטית
‏ב. חלק מחבריי בתקשורת, שזיהתה באיחור את הסחף ל״זהות״ הסבירו בהתחלה שזאת הלגליזציה. אחכ אמרו שזה טרנד שיחלוף. עכשיו מסבירים שזאת הצבעת מחאה. ייתכן, אבל יכול להיות שיש כאן תהליך עמוק יותר שפספסנו? שיש ציבור שמתעניין גם בתוכן ולא רק בצורה. ושדיון על מהות מעניין לא פחות מרכילות פוליטית
‏ג. אפשר להסכים עם רעיונותיו של פייגלין ואפשר להתנגד, אבל יש משהו מוזר בזה שמאשימים את המפלגה שפרסמה את המצע הכי מפורט במערכת הפוליטית בגניבת דעת המצביעים.

"האומר דבר בשם אומרו-מביא גאולה לעולם". ציטוט של מי זה?

ותגובה מצד הנודניק:

א. "ההתגייסות של העדר מכל הכיוונים נגדו", עאלק. ממש קדוש מעונה. אני לא יכול לדבר בשם כל הקשת הפוליטית, אבל לפחות מצד השמאל הטענה ברורה כבדולח: פייגלין הוא ימין קיצוני, אולטרה-דתי, פופוליסט כלכלי. לכן הוא מסוכן, אל תצביעו לו בשם ליברליות מזויפת.

ב. אני מאד אשמח להתדיין על מהות עם מצביעי זהות. לא מסכים עם עומרי 1, אבל הוא לפחות טוען טענות. דעתן בגרוש, כשמו כן הוא ככל הנראה, עושה כתיאורו של תומר ותוקע אצבעות באזניים. לגבי ה"תהליך העמוק", ראינו את כחלון מביא 10 מנדטים, את "צומת" מכניסה לכנסת 8 ח"כים, את הגמלאים מכניסים 7. התופעה של מפלגות אווירה שנכנסות על גל טרנדי כזה או אחר מוכר וידוע במערכת הפוליטית בישראל, חובת ההוכחה שמדובר בתנועה רצינית ולא בכחלון/צומת/גמלאים תהיה על "זהות" בבחירות הבאות, לא באלה.

ג. כמה אנשים קראו את כל המצע של "זהות" ולכן החליטו להצביע לה, מול כמה אנשים החליטו שהם מצביעים לה בלי לקרוא אותו כלל? אגב, אני לא טוען כנגד פייגלין שהוא גונב דעת. הוא לא מסתיר את היותו גזען ומשיחיסט. אמרתי בתחילת תת-הדיון עליו שהוא משחק חכם מאד בקמפיין הזה. אנשים רואים מה שלבם מבקש לראות, משכנעים את עצמם כמו עומרי שהעיקר זה "רוח זכויות הפרט" וה"חזון המדיני" של האפרטהייד וקדושת הר הבית "ממילא לא יתגשם". ועומרי זה עוד אחד שנכנס יחסית לעומק. המצביע הממוצע שטחי בהרבה.

כשאנחנו מדברים על ספר שהפך מהר מאוד לראש רבי המכר בכל חנויות הספרים, אז כנראה שהרבה אנשים קראו אותו. מה גם שיש את המצע באינטרנט וכן מופצים סרטונים רבים על עמדותיו של פייגלין בעמוד שלו ובעמוד התומכים, סרטונים שזוכים לעשרות ומאות אלפי צפיות.

על קריאות הגזען, פאשיסט וכו' אני לא באמת אגיב עוד פעם מעבר לכך שאני עדיין לא שוכנעתי שהוא כזה, וגם אם תחזור על כך מספיק פעמים זה לא יהפוך את זה לנכון.

שתי הערות אחרונות לדברים שכוונו לדעתן -
1. כמובן שפייגלין לא קדוש מעונה, אבל כשתוקפים אותו משמאל שהוא גזען, פאשיסט, בעד מדינת הלכה וכדומה, ואז באים מימין ותוקפים אותו שהוא שתול של השמאל, רפורמי, מתחזה לדתי שבעצם שרוצה לנתק את העם מיהדותו ועוד, אז כנראה ששני הצדדים טועים.

2. מסכים איתך לגמרי שהמבחן האמיתי יהיה בבחירות הבאות (יותר נכון בכנסת עצמה, אבל זה אמור להשתקף בבחירות הבאות).

נוסף בעריכה: בתגובה לסעיף ג' - למען הסר ספק, אני לא משכנע את עצמי בשום דבר. גם אם היינו מדברים על מפלגה של 20 מנדטים שאשכרה יש לה סיכוי להזיז דברים בתחום המדיני, עדיין כנראה הייתי לוקח את זה כעסקת חבילה עם שאר הדברים. את "חישובי הסיכונים" שעשיתי, עשיתי כשהסברתי למה למצביעי מרכז-שמאל עברו להצביע לפייגלין, על סמך הסברים של כמה מחבריי שנכנסים תחת ההגדרה הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 9:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:
Hacohen כתב:
אמנם ב"ידיעות" האנטי-ביביסטי בעת הזאת, אבל עדיין בשער ראשי+כותרת ראשית בYNET בשילוב ה"ניו יורק טיימס", לגבי מערך עצום של חשבונות פיקטיביים ברשתות החברתיות במטרה אחת: תמיכה בנתניהו ופייק ניוז על יריביו. לכתבה: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay

וזה חוץ מזה ש:

*ניסו לצייר אותו כחולה נפש (חתיכת פאשלה של הצבא להעביר חולה נפש את כל המידורים והמבחנים האפשריים עד לתפקיד רמטכ"ל, שלא לדבר על מי שמינה אותו).

*באופן הנמוך ביותר האפשרי, ניסו להפיץ שהלך לפסיכולוגית (אקט נורמלי ביותר ובכל מקרה עניינו הפרטי והאישי של כל אדם ואדם).

וזהו ביבי. האיש הכי נמוך בתולדות הפוליטיקה הישראלית, המשחית הגדול, המפלג והמסית. לך כבר.

אכלת את זה?

1 באפריל שמח גם לך

וואלה? אין מילה בניו יורק טיימס?
https://www.nytimes.com/aponline/2019/0 ... -bots.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 10:59 am 
Junior

מארק כתב:
אני לא ימני, אבל בעיניי ביבי חשוד כאחד שלא יהסס לפגוע בכל מוסד של המדינה, כולל הבטחון, למען טובתו והשרדותו האישית.

איך זה "אבל"?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 11:32 am 
Freshman

צוד כתב:
מארק כתב:
אני לא ימני, אבל בעיניי ביבי חשוד כאחד שלא יהסס לפגוע בכל מוסד של המדינה, כולל הבטחון, למען טובתו והשרדותו האישית.

איך זה "אבל"?

כי בעיניי גנץ ולפיד (וגם זהות, בנט וכחלון) מייצגים בצורה הרבה יותר נאמנה את האג'נדה הימנית, בזמן שביבי בוגד בה ומוכר אותה בנזיד עדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 11:46 am 
Junior

מארק כתב:
צוד כתב:
מארק כתב:

איך זה "אבל"?

כי בעיניי גנץ ולפיד (וגם זהות, בנט וכחלון) מייצגים בצורה הרבה יותר נאמנה את האג'נדה הימנית, בזמן שביבי בוגד בה ומוכר אותה בנזיד עדשים.
נשמע שפשוט כל אחד ממכם מגדיר אחרת מה זה ימין.
מה שנאמר ימין רך מול ימין ימין קשה.

זה תקף גם לשמאל כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 11:57 am 
Freshman

או פשוט מבדיל בין אידואולוגיה ימנית לביביזם, מה לאנשים רבים קשה יותר ויותר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 12:01 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Dovi כתב:
Hacohen כתב:

וזה חוץ מזה ש:

אכלת את זה?

1 באפריל שמח גם לך

וואלה? אין מילה בניו יורק טיימס?
https://www.nytimes.com/aponline/2019/0 ... -bots.html

זה גם לא ירד מYNET

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 2:20 pm 
Hall of Famer

מחמם את הלב שבתקשורת נותנים במה רצינית למאבק בפייגליניזם. "הארץ" עם מאמר מערכת בנושא, YNET העלו טור של של מנכ"לית מכון מולד+חוקרת במכון:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... um=organic

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 4:05 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מחמם את הלב שבתקשורת נותנים במה רצינית למאבק בפייגליניזם. "הארץ" עם מאמר מערכת בנושא, YNET העלו טור של של מנכ"לית מכון מולד+חוקרת במכון:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... um=organic

נשמע לי כמו 'הם מפחדים' קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבימאל ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: