Hacohen כתב:
Att כתב:
shmueliki כתב:
Att כתב:
אמביד עם 22 דקות ופלוס 5. גרג מונרו עם דקה וארבעים שניות ומינוס 9.
איפה נורטון ואחרים שאמרו לי שאני מגזים ושבובאן הוא אחלה סנטר מחליף לקבוצה הזו?
זה לא לעניין כי הוא ייפול מהרגליים בחצי השני אבל אני תוהה אם אמביד לא צריך להישאר על הפרקט לאורך כל המשחק.
או שברט בראון ינסה משהו אחר וישתמש בבולדן לשם שינוי. הוא לכל הפחות מסוגל להגן על משהו.
תשמע, האשמה פה היא לא על מונרו ובובאן
המאמן צריך לנווט את דקות המנוחה בהתאם להרכבים ממול, יכול להעלות סמול בול משלו ואז לשנות את אופי המשחק וכו'
זה לא ענף ספורט שאתה יכול להיות בחיסרון מספרי כמצב נתון על המגרש וצריך להעביר כך דקות ויהי מה...
להכל יש פיתרונות - רק צריך להיות יצירתי (למשל אפילו פיתרון סופר קיצוני של עבירות מכוונות על קלעי עונשין בינוניים בקבוצה היריבה כדי להעביר כמה דקות מנוחה ללא נזק גדול מדי)
ברט בראון היה צריך למצוא פתרון אחר (בולדן) או לשחק עם אמביד 48 דקות.
האשמה האמיתית היא כמובן על אלטון ברנד, שיכול וצריך היה למצוא פתרונות אחרים בעמדה שהייתה נק׳ תורפה ידועה.
אני התרעתי על זה מראש ובין השאר על זה נפלה הסדרה.
אם כבר אתה הולך all in, אתה חייב לספק גיבוי טוב לאמביד.
1) להגיד שבולדן הוא פתרון זה כמו להגיד שאני פתרון. יש לנו בערך אותה התאמה לשחק בפלייאוף NBA.
2) לשחק 48 דקות עם פאקינג ג'ואל אמביד, שור פציעות מועד שהוא גם ככה שחקן כבד, זה ריאלי כמו הפתרון של ג'ונה בולדן.
3) כמובן שאתה נופל על אלטון ברנד, שנראה שחטאו העיקרי זה שהוא מנהל את פילדלפיה ולא קוראים לו הינקי. גרג מונרו ובובאן מריאנוביץ' הם על פניו סנטרים מחליפים לגיטימיים ל9 דקות למשחק פחות או יותר שהם קיבלו לערב בפלייאוף הזה. אפשר לחשוב שלכל שאר קבוצות הפלייאוף היו תותחים כבדים על הספסל בעמדה 5 בזמן שברנד נרדם בשמירה.
4) זה מאד מוזר לכתוב על מונרו ובובאן כסיבה מרכזית ל"נפילת הסדרה", כשהכוכב הגדול של פילי מר אמביד מסיים את הפלייאוף עם פחות מ43% מהשדה וכמעט 4 איבודים למשחק, כשהכוכב הצעיר מר סימונס העביר כבר 182 משחקים בליגה הזאת בלי לקלוע שלשה וכשמר האריס ירד משמעותית ביכולת ההתקפית אל מול הסדירה. ועם כל זה פילדלפיה היתה קרובה מילימטרים מגמר מזרח.
1) האימפקט של אמביד והסיבה שטורונטו רצו בכל שנייה שבה לא היה על הפרקט הוא הגנתי.
אני, להבדיל ממך סביר להניח (לא נאמר כביקורת; זו קבוצה שאני עוקב אחריה מקרוב), ראיתי המון משחקים של פילי במהלך השנה הנוכחית.
כחלק מכך, צפיתי בכל אחד מהסנטרים של פילי משחק, בובאן, בולדן, אמיר ג׳ונסון וגרג מונרו.
מביניהם, by far, בולדן הוא שחקן ההגנה הטוב ביותר. הוא גם הנייד ביותר.
הוא מסוגל לשים גוף על גאסול (אפילו רדיק הצליח בזה) ובמקביל גם לשמור על איבאקה וסיאקם הניידים יותר.
בובאן, מונרו ואמיר ג׳ונסון לא מסוגלים לעשות את זה (והוכיחו את זה חד-משמעית כשניסו אותם).
אם למישהו היה סיכוי לשמור את פילי בחיים במהלך הדקות שאמביד היה על הספסל זה היה לבולדן וחבל שברט בראון כלל לא ניסה את הפתרון הזה.
2) אמביד שיחק מעל 45 דקות כך שלשחק איתו 48 דקות זה לא מופרך כלל. הוא נח 2 דקות ו-49 שניות.
בעיניי זה היה הפתרון הטוב ביותר. הוא היה צריך לשחק 3 דקות נוספות.
זה שברט בראון הוציא אותו לדקת מנוחה (אני מניח שהתכוון לתת לו יותר) דווקא כשהיה לפילי מומנטום והיא פתחה פער זה.. מהלך גרוע ביותר, ששינה את המשחק. המומנטום השתנה ברגע שיצא לנוח. פתאום טורונטו שלא השיגה סל במשך דקות ארוכות (ממה שאני זוכר), הלכה לצבע שוב ושוב וקלעה בקלות.
3) עמדה מס׳ 5 זו אולי העמדה שהכי קל למצוא בה מחליפים לגיטימיים כיום.
לקבוצות המובילות של המזרח בהחלט יש מחליפים טובים בהרבה מאלו של פילי.
אחד מהם, איבאקה, התעלה במשחק הערב.
אני טענתי - עוד כשהביא אותו - שבובאן הוא מישהו שאי אפשר לשחק איתו מול קבוצות בכירות ושבסיבוב השני הוא יהיה לא רלוונטי.
זה בדיוק מה שקרה. גם הסנטרים ההתקפיים האחרים שפילי הביאה לא הצליחו להשתלב והיוו חיסרון משמעותי בדקות ששיחקו.
4) תסתכל על הפלוס מינוס של אמביד בסדרה ובמשחק הזה ותגיד לי אתה מה הסיבה המרכזית.
אתה יכול לצטט עד מחר סטט׳ שליליות שלו בצד ההתקפי. מחזיר אותך להגנה.
אלו הסברים ״מקצועיים״. אני בספק אם אתה מעוניין בהם.
כל דבר מעבר לזה, הוא התנגחות ומלחמת אגו שאתה מנהל איתי כבר חודשים (וכנראה הורסת את החוויה של גלישה בפורום לכמה משתמשים) ולכן אתה כנראה תענה ואני אמנע מלענות לך.
אתה מוזמן לחשוב ש״ניצחת״ את הוויכוח.