סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 8:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
picknroll כתב:
Att כתב:
בוקר ולאווין לא שחקני הגנה טובים אבל הם קולעים היטב מרחוק, מסוגלים ליצור מצבי קליעה ו-וורסטיליים ואני לא בטוח שהם מורידים את החברים שלהם כמו ששיחקו לידם שחקנים שברובם הם פשוט לא שחקנים טובים מספיק.
ההגנה מורידה אותם כמה מקומות למטה.

גם שחקני משנה יכולים להיות יותר טובים אם יש מסביבם מישהו שמנצל את היתרונות שלהם. בוקר כבר כמה שנים בליגה והיו לידו לא מעט פרוספקטים עם פוטנציאל.

מישהו מהפרוספקטים האלו היה טופ15 בעמדה שלו?
או שאתה מדבר על שלל הבאסטים שפיניקס לא החתימה לחוזה שני, לא ממש השתלבו עד כה בליגה ויכול להיות שלא יהיו בליגה כלל בעוד שנה-שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 12:49 am 
Hall of Famer

אני לא אוהב את הגישה הזאת של שחקן פצוע, אני לא יודע בדיוק איך הוא יחזור, אז ניקח את המקום הריאלי שלו ונוריד אותו קצת כי אנחנו לא יודעים איך הוא יחזור מהפציעה.
אני הייתי מדרג בצורה אחרת. קודם כל מחליט האם יש סיכוי גדול שהפציעה תפגע בשחקן. אם הסיכוי בעיני לא גדול, אז פשוט הייתי מדרג אותו בהתעלמות מוחלטת מהפציעה.
אם אני חושב שהפציעה משמעותית, אז אני אקח אחת משתי אופציות. אדרג אותו נמוך כשאני לוקח בחשבון ירידה משמעותית ביכולת או פשוט אוציא אותו מהדירוג הספציפי בגלל הפציעה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 1:50 am 
Hall of Famer

מה דעתך על הפציעות של קליי ושל אולדיפו? כמה הן חמורות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 2:08 am 
Hall of Famer

של אולדיפו חמורה יותר וגם תשפיע יותר על סגנון המשחק שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 2:26 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
של אולדיפו חמורה יותר וגם תשפיע יותר על סגנון המשחק שלו...

אתה חושב שזה ישפיע על היכולת שלו לחדור לסל?
חבל, שניהם גם שחקני הגנה מצוינים :?.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 2:49 am 
Hall of Famer

אנעארף, אני לא רופא.
אבל הסגנון של אולדיפו בהחלט יותר "אתלטי" מזה של קליי, ונראה שהפציעה שלו היתה יותר קשה (זמן בחוץ ונראות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 7:18 pm 
Freshman

באטלר אוברייטד ישים מספרים יפים ומיאמי לא ילכו לשום מקום. בשום מצב לא יותר טוב מקליי אפילו את מקאלום הייתי שוקל לפניו (אנדרייטד ברשימה שלך).

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 8:18 pm 
Junior

Att כתב:
picknroll כתב:
Att כתב:
בוקר ולאווין לא שחקני הגנה טובים אבל הם קולעים היטב מרחוק, מסוגלים ליצור מצבי קליעה ו-וורסטיליים ואני לא בטוח שהם מורידים את החברים שלהם כמו ששיחקו לידם שחקנים שברובם הם פשוט לא שחקנים טובים מספיק.

גם שחקני משנה יכולים להיות יותר טובים אם יש מסביבם מישהו שמנצל את היתרונות שלהם. בוקר כבר כמה שנים בליגה והיו לידו לא מעט פרוספקטים עם פוטנציאל.

או שאתה מדבר על שלל הבאסטים שפיניקס לא החתימה לחוזה שני, לא ממש השתלבו עד כה בליגה ויכול להיות שלא יהיו בליגה כלל בעוד שנה-שנתיים.

הסוגיה שאתה מפספס היא שהם באסטים בין היתר מכיוון שלא התפתחו כמו שצריך. והם לא התפתחו כמו שצריך בין היתר מכיוון שהם משחקים עם בוקר. מן הסתם הוא לא האחראי הראשי - זה הבעלים הכושל.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא הכוכב הראשי בקבוצה בארבע השנים האחרונות ויש לו כדרכם של כוכבים בליגה השפעה מאוד גדולה על מה שקורה בקבוצה.
וכשהכוכב הוא אנוכי שלא שומר, זה לא מאוד מפתח שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 8:20 pm 
Freshman

דירוג מעולה .

אישית לוקח את תומפסון גם לפני הארדן לקבוצה שלי, השחקן המושלם לעמדה הזו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 10:36 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
Att כתב:
picknroll כתב:
Att כתב:

הסוגיה שאתה מפספס היא שהם באסטים בין היתר מכיוון שלא התפתחו כמו שצריך. והם לא התפתחו כמו שצריך בין היתר מכיוון שהם משחקים עם בוקר. מן הסתם הוא לא האחראי הראשי - זה הבעלים הכושל.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא הכוכב הראשי בקבוצה בארבע השנים האחרונות ויש לו כדרכם של כוכבים בליגה השפעה מאוד גדולה על מה שקורה בקבוצה.
וכשהכוכב הוא אנוכי שלא שומר, זה לא מאוד מפתח שחקנים.

אני מתנצל אבל זה לגמרי שטויות בעיניי.
אני חושב שפיניקס פשוט בחרה רע מאוד בדראפט.

זה שיש שם גם מערכת כושלת זה נכון.
אבל לשים את זה על בוקר?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 10:45 pm 
Hall of Famer

בדיוק. בנדר וג'וש ג'קסון פשוט לא טובים כ'כ בכדורסל.
מה שכן. לן נראה טוב יותר באטלנטה משהיה נראה בפניקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 11:41 pm 
Hall of Famer

מרקיז כריס גם לא משהו בכדורסל
ולן.. אני מחבב אותו, רציתי שיגיע לפילי בשלב מסוים, אבל הוא סנטר מחליף בנ.ב.א. של היום. אם על זה מבוסס הטיעון הוא מופרך יותר משחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 12:41 am 
Hall of Famer

נכון, גם כריס...לפחות יש את אייטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 1:40 am 
Hall of Famer

שבאופן משונה נתן עונת רוקי טובה יותר מכל העונות של החבר'ה לעיל למרות שבוקר שיחק לצידו.

(אוף טופיק לנושא - אני מאמין שהם יתנו עונה סבירה, טובה בהרבה מזו של השנה שעברה. הם הצליחו לאזן את הסגל אבל נדמה לי שהיה להם קיץ רע בטווח הארוך. הם צריכים כוכב נוסף והם ויתרו על ההזדמנות להוסיף אחד בדראפט.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 7:33 am 
מנהל פורום

אני מסכים שפיניקס יתנו עונה טובה יותר מהעונה הקודמת, לא מסכים שזו תהיה עונה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 9:00 am 
Junior

הסגל בפיניקס היה צריך להוציא יותר מ19 נצחונות אם בוקר הוא באמת שחקן טוב ולא רק אמפטי סטטס.
יש שם את וורן - שחקן של 18 נקודות באחוזים מעולים ( 42.3 לשלוש ו51 ל2), יש שם את אייטון שנתן עונת רוקי סביר בהחלט עם ממוצע דאבל-דאבל באחוזים מעולים, ואפילו קלי אוברה נתן עונה לא רעה.

ברור שהם לא באיזור החיוג של להלחם על הפלייאופס אבל משחקן שהוא כביכול (והוא לא לטעמי) מקום 5 בעמדה הייתי מצפה לתת משהו קצת יותר.
בוא נשאל ככה - אם אנחנו מוציאים את בוקר מפיניקס ושמים במקומו SG פותח מתחת לממוצע, נגיד טים הארדווי ג'וניור - פיניקס עושים פחות מ17 נצחונות נגיד? ( רק נציין שב18 המשחקים שבוקר לא שיחק פיניקס במאזן 4-14 ובמשחקים שהוא שיחק הם 15-49 שזה כמעט אותו אחוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 9:19 am 
Sophomore

פניקס לא תגיע רחוק, כל עוד אייטון לא ישתפר משמעותית בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 10:09 am 
Senior

מסכים עם שקי לגבי בוקר - כרגע הוא לגמרי סטטיסטיקות ריקות ולא תורם להצלחה של הקבוצה יותר ממה שבנדר תרם לה.
חובת ההוכחה עליו, אם או בלי קשר לניהול הנורא של הסאנס (שאולי גם אשם בזה שבוקר גדל להיות שחקן עם תפיסה מאוד אנוכית מוכוונת מספרים ותו לא).
אם אייטון ימשיך להיות סטטיסט בהגנה, כמובן שזה לא יהיה פשוט באשמת בוקר, אבל אני משוכנע שיהיה לזה קשר לחוסר אכפתיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 10:36 am 
Sophomore

חובת ההוכחה עליו, אבל הטענה ששחקנים אחרים לא מתפתחים בגללו קצת מרחיקת לכת.
בכל זאת, שחקן צעיר מאוד. אם הוא משחק בצורה שמונעת משחקנים אחרים להתפתח אז מישהו צריך להנחות אותו (מאמן, הנהלה).
הוא לא בריאנט או לברון אחרי עשור בליגה...
בחור צעיר. מוכשר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 1:52 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני מסכים שפיניקס יתנו עונה טובה יותר מהעונה הקודמת, לא מסכים שזו תהיה עונה סבירה.

25-30 נצחונות זו עונה סבירה בעיניי. יכול להיות שלא יגיעו לזה אבל ייראו טוב יותר מעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:02 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
הסגל בפיניקס היה צריך להוציא יותר מ19 נצחונות אם בוקר הוא באמת שחקן טוב ולא רק אמפטי סטטס.
יש שם את וורן - שחקן של 18 נקודות באחוזים מעולים ( 42.3 לשלוש ו51 ל2), יש שם את אייטון שנתן עונת רוקי סביר בהחלט עם ממוצע דאבל-דאבל באחוזים מעולים, ואפילו קלי אוברה נתן עונה לא רעה.

ברור שהם לא באיזור החיוג של להלחם על הפלייאופס אבל משחקן שהוא כביכול (והוא לא לטעמי) מקום 5 בעמדה הייתי מצפה לתת משהו קצת יותר.
בוא נשאל ככה - אם אנחנו מוציאים את בוקר מפיניקס ושמים במקומו SG פותח מתחת לממוצע, נגיד טים הארדווי ג'וניור - פיניקס עושים פחות מ17 נצחונות נגיד? ( רק נציין שב18 המשחקים שבוקר לא שיחק פיניקס במאזן 4-14 ובמשחקים שהוא שיחק הם 15-49 שזה כמעט אותו אחוז).

בוא נדייק, כמעט אותו אחוז = 8% יותר.
מזכיר שטורונטו ללא קוואי ניצחה יותר מאשר בלעדיו במספר משחקים מצומצם. נראה אותם השנה:)

אני אוהב את זה שזורקים שמות שנשמעים טוב וקצת סטט׳ ו... מנסים להרכיב מזה את כמות הנצחונות הצפויה או ראויה במקרה הזה.
בגלל זה אני מדבר על הטופ15 ועל סופרסטארים וכו׳, כדי שיהיה איזשהו מדד יחסי לתרומה.
אייטון היה סנטר רוקי שלא ממש נתן הגנה. אני לא חושב שהוא היה טופ15 בעמדה שלו. אוברה בכלל לא רלוונטי לדיון הזה.
זה משאיר את וורן. נניח לרגע שהוא כן טופ15 בעמדה שלו (כי אני מחבב אותו ואין לי כח לעשות רשימה מאולתרת של סמול פורוורדס) למרות שזה כלל לא וודאי.
בוקר הוא טופ10 בעמדה שלו.
לא ברור לי מה הציפיות מהם. שחקן טופ15 + שחקן טופ 10 אמורים להוביל קבוצה (נטולת רכז) לאן בדיוק?
19 נצחונות נשמע just about right.

זה לא אומר שחובת ההוכחה היא לא על בוקר. להבדיל מהטענה על זה שהוא גורם לשחקנים סביבו לא להתפתח ואשם בקריירות של בנדר, כריס וג׳קסון עד כה, הטענה של סטט׳ ריקות היא לא מופרכת.
האחוזים שלו בשנה שעברה לא היו מספיק טובים והאיבודים עלו. הוא צריך לרדת ב-usage ולעלות ביעילות שלו.
אני מאמין שהוא מסוגל לעשות את זה לצד רכז סביר ומערכת טובה יותר. בכל מקרה, זה מה שהופך אותו בינתיים לטופ10 בעמדה שלו ולא לכוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:32 pm 
Junior

Att כתב:
בוא נדייק, כמעט אותו אחוז = 8% יותר.

מה? 4 מתוך 18 זה 22.2 אחוז, 15 מ64 זה 23.4 אחוז...הפרש של 1.2 אחוזים זה אותו אחוז בעייני כי זה הפרש של פחות ממשחק ( תוסיף או תריד נצחון והיחס מתהפך).

Att כתב:
אני אוהב את זה שזורקים שמות שנשמעים טוב וקצת סטט׳ ו... מנסים להרכיב מזה את כמות הנצחונות הצפויה או ראויה במקרה הזה.
בגלל זה אני מדבר על הטופ15 ועל סופרסטארים וכו׳, כדי שיהיה איזשהו מדד יחסי לתרומה.
אייטון היה סנטר רוקי שלא ממש נתן הגנה. אני לא חושב שהוא היה טופ15 בעמדה שלו. אוברה בכלל לא רלוונטי לדיון הזה.
זה משאיר את וורן. נניח לרגע שהוא כן טופ15 בעמדה שלו (כי אני מחבב אותו ואין לי כח לעשות רשימה מאולתרת של סמול פורוורדס) למרות שזה כלל לא וודאי.
בוקר הוא טופ10 בעמדה שלו.

1) זו הייתה תגובה לזה שGILSH רשם שבוקר טופ 5. אני מסכים איתך שבוקר לא שם (אולי יהיה בעתיד) ולכן המאזן מתאים. הטענה שלי הייתה שהמאזן לא הולם את הטענה שהוא חמישי בהיררכיה. אני מניח ששוב קראת סלקטיבית כהרגלך.

2) אני רק אציין שאני מתעלם בהפגנתיות מזה ששוב אתה דוחף את המדד שלך שמעולם לא הצגת אותו והוא לא יותר מניתוח בדיעבד + עיקום המציאות ( כמו שלא רק אני אלא הרבה מאוד יוזרים אחרים הסבו את תשומת ליבך לזה). מבטיח לא להגיב להמשך דיון על המדד שלך (כי כבר העירו לי שאני חוטף ת'רדים עם הויכוחים חסרי הטעם האלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:42 pm 
Hall of Famer

צודק לגבי האחוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:50 pm 
Junior

לוקח את גרין, לו, ג'וש ריצ'רדסון לפני בוקר כרגע, אם מסתכלים על הרשימה המקורית של נורטון.

יש הרבה דברים גרועים בפיניקס, בוקר הוא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:52 pm 
Junior

לוקח גם את ג'יילן בראון ואריק גורדון לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר