סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

למי תצביע/י בבחירות
הליכוד 3%  3%  [ 1 ]
כחול-לבן 35%  35%  [ 13 ]
ימינה 8%  8%  [ 3 ]
המחנה הדמוקרטי 24%  24%  [ 9 ]
העבודה גשר 5%  5%  [ 2 ]
ליברמן 5%  5%  [ 2 ]
ש״ס 0%  0%  [ 0 ]
יהדות התורה 5%  5%  [ 2 ]
עוצמה יהודית 3%  3%  [ 1 ]
הרשימה המשותפת 5%  5%  [ 2 ]
לא מצביע 5%  5%  [ 2 ]
אחר (פרט) 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 37
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 10:21 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
"הבחישה הבלתי פוסקת" - אפשר לבקש דוגמאות קונקרטיות?
"העבר הבולשביקי של ממשלות השמאל" - אנחנו מדברים על מה? לפני 40 שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 10:25 am 
Junior

אתה מוזמן לדבר עם פעילי ימין שקיבלו זימון לחקירה לאחר קבלת תלונה במשטרה של מרצ, או סתם לחפש באינטרנט הצהרות של מרצ על פנייה ליועמ"ש על איזה פוסט של הצל, או עתירות לבית המשפט נגד תכנית הרדיו של שפטל וכו'.

ו-40 שנה זה לא כזה הרבה בראייה היסטורית. בייחוד כשממש רגע לאחר שהשמאל איבד את אחיזתו בשלטון (דאז), החלו להופיע אמרות זהות להפליא לאלו שאנו שומעים היום, אודות אופיו הנאצי של בגין (שכיום אותו שמאל בדיוק מציג אותו כדוגמא לימים בהם היו מנהיגים ראויים בימין. בדיחה) ומפלגתו. אותה גברת בשינוי אדרת; דבר לא השתנה מאז בפן הזה.
וזה עוד לפני שאני נכנס להתנכלות ממוסדת בכל "האחרים" באלו שאינם מקורבים לצלחת (כלומר בעלי פנקס אדום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 10:50 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אתה מוזמן לדבר עם פעילי ימין שקיבלו זימון לחקירה לאחר קבלת תלונה במשטרה של מרצ, או סתם לחפש באינטרנט הצהרות של מרצ על פנייה ליועמ"ש על איזה פוסט של הצל, או עתירות לבית המשפט נגד תכנית הרדיו של שפטל וכו'.

ו-40 שנה זה לא כזה הרבה בראייה היסטורית. בייחוד כשממש רגע לאחר שהשמאל איבד את אחיזתו בשלטון (דאז), החלו להופיע אמרות זהות להפליא לאלו שאנו שומעים היום, אודות אופיו הנאצי של בגין (שכיום אותו שמאל בדיוק מציג אותו כדוגמא לימים בהם היו מנהיגים ראויים בימין. בדיחה) ומפלגתו. אותה גברת בשינוי אדרת; דבר לא השתנה מאז בפן הזה.
וזה עוד לפני שאני נכנס להתנכלות ממוסדת בכל "האחרים" באלו שאינם מקורבים לצלחת (כלומר בעלי פנקס אדום).

כן, כי פעילי שמאל ופעילים ערביים *מעולם* לא נחקרו כתוצאה מתלונות של פעילי ומפלגות ימין. הכנס כאן משהו על גמלים ודבשות, בתים מזכוכית ואבנים או חמאה וראשים בשמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 10:51 am 
Sophomore

תודה. אני אגב, בעד חופש ביטוי כמעט מוחלט. כמה דברים בכל זאת:
א) מצחיק להתייחס לניסיון להוריד את שפטל משידור אחרי דברים כמו שאמר (בשידור ציבורי) כהוכחה לזה שמרצ תייצר רדיפה פוליטית נוראה שלא ראינו כדוגמתה, בזמן שרוה"מ הנכבד עושה ככל שביכולתו להשתיק כל גוף תקשורתי שלא ניאות ללקק לו. מעניין מה היה קורה לעיתונאי שהיה אומר על רוה"מ שהוא "סרסור של הג'יהאדו־שהידו־פשיזם הערבי", או "מציע חוק שטני של גרמניה הנאצית". (שוב, מצדי שיגיד מה שהוא רוצה פחות או יותר. לא מבין למה בכלל מישהו מבזבז את נשימתו ומרצו על אדם כמו שפטל).
ב) למיטב ידיעתי, בתוך מר"צ עצמה עלו בשנים האחרונות דיונים וקולות הנוגעים בנק' של גיוון הרשימה והקולות בה. זו הסיבה העיקרית לכך שאחרי הרבה יותר מדי שנים בהן וועדת המפלגה בחרה את הרשימה, נערכו סוף סוף פריימריז אמיתיים (שתוצאותיהם קצת נדרסו נוכח האיחוד עם ברק, לצערי). בנוסף, הייתה ביקורת אדירה במפלגה על זנדברג שפעלה בכוחניות וניסתה להשתיק קולות שפחות התאימו לה, ואכן היא הודחה לאחר כבוד בהזדמנות הראשונה.
ג) מרצ כבר הייתה בעבר שותפה בכירה בממשלה, והמפלגה השלישית בגודלה בכנסת. בתקופה זו התחוללה בארץ ההסתה החמורה ביותר בהיסטוריה של המדינה, בהשתתפותם של מנהיגי אופוזיציה בכירים, הסתה שנגמרה ברצח פוליטי. לא זכור לי שביבי, או שרון, או (להבדיל) הבן גבירים למיניהם נשלחו ל"גולאגים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:13 am 
Junior

ido כתב:
א) מצחיק להתייחס לניסיון להוריד את שפטל משידור אחרי דברים כמו שאמר (בשידור ציבורי) כהוכחה לזה שמרצ תייצר רדיפה פוליטית נוראה שלא ראינו כדוגמתה, בזמן שרוה"מ הנכבד עושה ככל שביכולתו להשתיק כל גוף תקשורתי שלא ניאות ללקק לו. מעניין מה היה קורה לעיתונאי שהיה אומר על רוה"מ שהוא "סרסור של הג'יהאדו־שהידו־פשיזם הערבי", או "מציע חוק שטני של גרמניה הנאצית". (שוב, מצדי שיגיד מה שהוא רוצה פחות או יותר. לא מבין למה בכלל מישהו מבזבז את נשימתו ומרצו על אדם כמו שפטל).
ב) למיטב ידיעתי, בתוך מר"צ עצמה עלו בשנים האחרונות דיונים וקולות הנוגעים בנק' של גיוון הרשימה והקולות בה. זו הסיבה העיקרית לכך שאחרי הרבה יותר מדי שנים בהן וועדת המפלגה בחרה את הרשימה, נערכו סוף סוף פריימריז אמיתיים (שתוצאותיהם קצת נדרסו נוכח האיחוד עם ברק, לצערי). בנוסף, הייתה ביקורת אדירה במפלגה על זנדברג שפעלה בכוחניות וניסתה להשתיק קולות שפחות התאימו לה, ואכן היא הודחה לאחר כבוד בהזדמנות הראשונה.
ג) מרצ כבר הייתה בעבר שותפה בכירה בממשלה, והמפלגה השלישית בגודלה בכנסת. בתקופה זו התחוללה בארץ ההסתה החמורה ביותר בהיסטוריה של המדינה, בהשתתפותם של מנהיגי אופוזיציה בכירים, הסתה שנגמרה ברצח פוליטי. לא זכור לי שביבי, או שרון, או (להבדיל) הבן גבירים למיניהם נשלחו ל"גולאגים".

1. שפטל לא אמר דברים שהדעת אינה מסוגלת לסבול, או כאלה שגובלים בפליליים. ולהזכיר לך שבאותה תחנה בדיוק משדר גם זהבי?
וביבי יוצא נחרצות ובגלוי נגד גופי תקשורת שלשיטתו רומסים אותו (איזה עוד כלי עומד לרשותו?), הוא לא פעל במישור המשפטי כדי להשתיק אותם. הוא היה ראש ממשלה יותר מ 10 שנים ועדיין התקשורת כאן חוגגת לו על הדם ושום רעידת אדמה לא התרחשה.

2. לא יודע אז לא מגיב.

3. מרצ היתה שותפה בממשלת שמאל לאחר שנים של ממשלות ימין, וגם זה רק לאחר התפלגות של מפלגות ימין לפני הבחירות. כשמרצ תהיה מפלגת השלטון תקופה כה ארוכה, נדבר. אגב, מדברים שאני שמעתי, באותם זמנים היתה הסתה קשה נגד הימין בישראל. ובכל מקרה ההסתה נגד רבין בזמנו לא מזכירה בממדיה בכלל את ההסתה נגד ביבי היום (גם בגלל כניסתן של הרשתות החברתיות למגרש ההסתה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:14 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
*זאת בהנחה שגנץ לא ירד לשפל של כל הזמנים ויעז להכניס את אייכמן עודה ושות' לממשלה, דבר שאפילו ביבי לא מאמין שיקרה.

ביזאד סופריאן כתב:
הפוך גוטה. הטוב שיצא זה שרפי החומיניסט ובצלאל הפשיסט באופוזיציה והמפלגה הניאו נאצית לא עברה את אחוז החסימה.

אני מאושר ששפה נקיה ומכבדת ועולמות תוכן חיוביים משותפים גם לימין וגם לשמאל. יש תקווה למדינה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:21 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
וביבי יוצא נחרצות ובגלוי נגד גופי תקשורת שלשיטתו רומסים אותו (איזה עוד כלי עומד לרשותו?), הוא לא פעל במישור המשפטי כדי להשתיק אותם. הוא היה ראש ממשלה יותר מ 10 שנים ועדיין התקשורת כאן חוגגת לו על הדם ושום רעידת אדמה לא התרחשה.

2. לא יודע אז לא מגיב.

3. מרצ היתה שותפה בממשלת שמאל לאחר שנים של ממשלות ימין, וגם זה רק לאחר התפלגות של מפלגות ימין לפני הבחירות. כשמרצ תהיה מפלגת השלטון תקופה כה ארוכה, נדבר. אגב, מדברים שאני שמעתי, באותם זמנים היתה הסתה קשה נגד הימין בישראל. ובכל מקרה ההסתה נגד רבין בזמנו לא מזכירה בממדיה בכלל את ההסתה נגד ביבי היום (גם בגלל כניסתן של הרשתות החברתיות למגרש ההסתה).

ביבי קרא להחרים ערוץ טלוויזיה בישראל (ו-5 דקות אח"כ רץ להתראיין אצלו), הוא בקשרים טובים עד פליליים עם בערך כל טייקון תקשורת בארץ (אלוביץ' מוואלה, נוני מוזס מידיעות ו-וויינט, פאקר ומילצ'ן מערוץ 13, שלדון אדלסון מישראל היום, ואני בכלל לא מדבר על ערוץ 20 על ריקליניו ומגליו), כל הקשקשת הזו על התקשורת ששותה לו את הדם היא בדיחה אחת גדולה, יש בישראל תקשורת מגוונת, יש בה לפחות שני כלים מרכזיים שפחות או יותר נמצאים אצלו בכיס (ישראל היום וערוץ 20), יש את אתר החדשות הגדול בארץ שלפי כל הדיווחים בתיק 4000 נתניהו ומשפחתו הכתיבו לעורכים כתבות כולל צינזור של כתבות לא מחמיאות והבלטה של כתבות חיוביות.

מסכים איתך שההסתה נגד רבין לא מזכירה את ההסתה נגד ביבי, במקרה של רבין קראו לו בוגד ומוסר, עשו נגדו פולסא דנורא, הפיצו תמונות שלו במדי אס.אס. וכאפיה ובסוף הוא נרצח כתוצאה מאותה הסתה, אני בטוח שביבי נתניהו שמח מאוד שה-"הסתה" נגדו לא מזכירה במימדיה את ההסתה נגד רבין, אם ההסתה נגדו הייתה דומה להסתה נגד רבין לא מן הנמנע שגם בו היו מנסים להתנקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:32 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
ido כתב:

1. שפטל לא אמר דברים שהדעת אינה מסוגלת לסבול, או כאלה שגובלים בפליליים. ולהזכיר לך שבאותה תחנה בדיוק משדר גם זהבי?

2. לא יודע אז לא מגיב.

1א. לגבי שפטל, כמו שאמרתי אני בעד חופש ביטוי מלא כמעט לגמרי ושיגיד מה שבא לו. אני לא הייתי מבזבז עליו אוויר לנשימה ובוודאי שלא טורח ומגיש נגדו עתירה. מכאן ועד הוכחה לכך שמרצ תביא עלינו רדיפה פוליטית שלא נראתה כמותה, המרחק גדול. זהבי לדעתי גם הושעה, לא? ואם אני לא טועה היה רעש ציבורי גדול יותר מהדברים שהוא אמר מאשר מה ששפטל אמר (שעד לדיון זה כלל לא ידעתי עליהם). אני באופן אישי לא מבין למה מישהו נותן למי מהם במה, אבל זכותם.
1ב. קודם כל, ביבי כן פועל במישור התקשורתי מדי פעם (תביעות דיבה למיניהן, חלקן אפילו מוצדקות). אבל ביבי פועל גם פועל (לכאורה/בכפוף לשימוע) במישור השלטוני ומשקיע הרבה ממרצו ומכוחו בניסיון להשתיק גופי תקשורת שמעבירים עליו ביקורת (או סתם לא מתחנפים מספיק) ולסייע לאלו שמלקקים לו. זה חמור בהרבה ורלוונטי בהרבה.

2. טוב.

3. מה? אתה יודע שהפגנות הימין בעידודם ונצוחם של ביבי ושרון כללו תהלוכות הלוויה לרבין, נכון? אתה יודע שהוצאו פסקי הלכה שמתירים את דמו, נכון? אבל היי, אף אחד לא כתב על לאה רבין שהיא משוגעת וזורקת נעליים על העובדים שלה, ואף אחד לא צייץ על יובל רבין שהוא ילד קקה אכול שנאה, גזען ומסית שיורק ארס לכל עבר. אז כנראה שאתה צודק :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:34 am 
Junior

כן, כי אצל ביבי לא רואים תמונות שלו במדי אס.אס, קריאות לרצוח אותו על ימין ועל שמאל בהפגנות שמאל וברחבי הרשתות החברתיות או אפילו מצד כאלה שמתיימרים להיכנס לכנסת (אם אני לא טועה, האחיינית של דוד יאסר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:41 am 
Junior

ido כתב:
1א. לגבי שפטל, כמו שאמרתי אני בעד חופש ביטוי מלא כמעט לגמרי ושיגיד מה שבא לו. אני לא הייתי מבזבז עליו אוויר לנשימה ובוודאי שלא טורח ומגיש נגדו עתירה. מכאן ועד הוכחה לכך שמרצ תביא עלינו רדיפה פוליטית שלא נראתה כמותה, המרחק גדול. זהבי לדעתי גם הושעה, לא? ואם אני לא טועה היה רעש ציבורי גדול יותר מהדברים שהוא אמר מאשר מה ששפטל אמר (שעד לדיון זה כלל לא ידעתי עליהם). אני באופן אישי לא מבין למה מישהו נותן למי מהם במה, אבל זכותם.
1ב. קודם כל, ביבי כן פועל במישור התקשורתי מדי פעם (תביעות דיבה למיניהן, חלקן אפילו מוצדקות). אבל ביבי פועל גם פועל (לכאורה/בכפוף לשימוע) במישור השלטוני ומשקיע הרבה ממרצו ומכוחו בניסיון להשתיק גופי תקשורת שמעבירים עליו ביקורת (או סתם לא מתחנפים מספיק) ולסייע לאלו שמלקקים לו. זה חמור בהרבה ורלוונטי בהרבה.

2. טוב.

3. מה? אתה יודע שהפגנות הימין בעידודם ונצוחם של ביבי ושרון כללו תהלוכות הלוויה לרבין, נכון? אתה יודע שהוצאו פסקי הלכה שמתירים את דמו, נכון? אבל היי, אף אחד לא כתב על לאה רבין שהיא משוגעת וזורקת נעליים על העובדים שלה, ואף אחד לא צייץ על יובל רבין שהוא ילד קקה אכול שנאה, גזען ומסית שיורק ארס לכל עבר. אז כנראה שאתה צודק :shock:

1. איזה גוף תקשורת בפועל נפגע מביבי? יש לך תקשורת חופשית בזמן שהוא פאקינג ראש הממשלה למעלה מעשור. בוא נדבר ברמת מעשים ולא שמועות. מרצ הגישה עתירה (וכמובן שנזרקה מכל המדרגות) נגד המשך העסקתו של שפטל בתכנית הרדיו, לא ביקשה להשעותו.
ותביעת דיבה היא אחד הכלים במדינה דמוקרטית שלא ישפכו את דמך לחינם. אוי ואבוי לנו אם הכלי הזה לא היה זמין. במישור הזה, הוגשו תביעות רק במקרים קיצוניים של דברים לא מבוססים בעליל.

2. תסתכל היום ברשתות החברתיות ותראה איזו הסתה פרועה קיימת, תראה סרטונים מהפגנות שמאל, תראה יצירות אמנותיות שמראות את תמונתו ליד חבל תלייה וכו'. יש להעביר ביקורת (כל הפיד שלי בפייסבוק מלא ביקורת נגד ביבי) ויש להסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 11:49 am 
Hall of Famer

כמה תיקונים קטנים:
- התמונה שלו במדי ס.ס הופצה ע"י אבישי רביב , מהשב"כ.
- ארון הלוויה באותה הפגנה בצומת רעננה (אני חושב ששרון לא היה בה, אגב) לא הייתה ארון קבורה של רבין אלא מיצג של ארון קבורה של הציונות עקב הסכמי אוסלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 12:36 pm 
Sophomore

אורן, מקבל התיקונים. מה שכן, בקריאות ''רבין מת'' מתחת למרפסת שרון וביבי בוודאי היו.

זכ''א, כתבי אישום מבוססים וחתומים שמגיעים לשלב שימוע זה לא ''שמועות''. אולי הוא זכאי (אני בספק, לנוכח ההיסטריה המתגברת במעשיו של הנאשם ככל שהדד-ליין המשפטי מתקרב), אבל בכל מקרה זה לא ''שמועות''. ''איזה גוף תקשורת נפגע בפועל?'' מה זה משנה? שפטל נפגע בפועל מהעתירה של מרצ?
אגב, ליאור שליין טוען בתוקף שרשת הורידה את גב האומה לפני הבחירות בעקבות לחץ מכיוון בלפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 12:52 pm 
Junior

ביבי למיטב הבנתי פעל לקבל כמה כתבות אוהדות, ניתן להגיד שיש כאן פן פלילי (לא על זה הויכוח), אבל לא מדובר פה בהשתקת גוף תקשורת או גורם כלשהו מטעם אותו גוף.
לקרוא לציבור להחרים גוף תקשורת כלשהו זו מחאה יותר מלגיטימית. לפעול בצורה אקטיבית במטרה להשתיק גוף/אדם מסוים בכפייה זו ה-דיקטטורה. למזלו של שפטל, הוא מספיק חכם (בניגוד לנמסיס שלו שמלהג באותו ערוץ, נתן זהבי הטמבל) כדי לא להיכנס לפאניקה מעתירות כאלה.
ואיך אתה מודד נזק? האם להתייצב לדיון משפטי בעניינך, סתם כי הצד השני רוצה להטריד אותך בעתירות סרק, לא מהווה סוג של נזק/מטרד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer

דווקא לפני כשנה נחשף שמי שיצר את התמונה של רבין במדי אס.אס. לא היה רביב וזה לא הודפס בבית דפוס של השב"כ כפי שהיו טענות, אלא בחור ישיבה צעיר בן 16 שהדביק את הראש של רבין על תמונה של הימלר והדפיס את זה בבית הדפוס של אבא שלו והגיע עם התמונות להפגנה. משם אבישי רביב לקח את התמונות והשתמש בהם.
https://www.maariv.co.il/news/politics/Article-667309

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:12 pm 
Hall of Famer

א. הייתי מאד רוצה לראות סימוכין לפסקי ההלכה למות רבין. לא זוכר כאלה
ב. אתם מודעים לעובדה שפולסא דנורא הוא טקס מפגר שגברים בודדים יכולים לעשות בהחבא? סביר להניח שכמה מטומטמים עשו כזה לכל ראש ממשלה שאי פעם כיהן ובטח גם לכמה נשיאים באמריקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:20 pm 
Junior

אנחנו מדברים על ביבי שהציע למוזס להגביל את המתחרה העיקרי שלו תמורת סיקור אוהד? (יש הקלטות של זה כמובן, לא קונספירציה)
אנחנו מדברים על ביבי שהוא ואשתו היו בעלי השפעה גדולה על הסיקור ועל החדשות בוואלה? (יש עדויות, לא קונספירציה... חשד חמור לשוחד לפי מנדלבליט)
אנחנו מדברים על ביבי שיש לו עיתון פרטי משלו? (הנקרא במדינה)
אנחנו מדברים על ביבי שתובע תביעות השתקה עיתוניאים? (https://www.the7eye.org.il/198421)

ושפטל הוא דוגמא קיצונית כי הוא מקלל ומסית כמו משוגע... כמה תביעות של השמאל היו נגד עמית סגל? אראל סגל? קלמן ליבסקינד? ברדוגו? מגל? יש היום לא פחות עיתונאים ימניים משמאלנים ואני לא זוכר שהם קיבלו תביעות דיבה ואני פחות מזה זוכר את מפלגות השמאל מתעסקות בהם (כי איזה איש ימין לא מכיר את צוררי ישראלי דרוקר, גיא פלג, אברמוביץ' וכספית?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:27 pm 
Hall of Famer

דווקא בנושא שעליו נפתחה הכתבה של העין השלישית, תביעת דיבה נגד יגאל סרנה, ביבי ושרה זכו במשפט וסרנה חוייב בתשלום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:30 pm 
Hall of Famer

אחריי ספירה של 93 אחוז מהקולות 32 לכחול לבן 31 לליכוד56 למרכז שמא ל4. 55לימין חרדים
9 לליברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:48 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
א. הייתי מאד רוצה לראות סימוכין לפסקי ההלכה למות רבין. לא זוכר כאלה
ב. אתם מודעים לעובדה שפולסא דנורא הוא טקס מפגר שגברים בודדים יכולים לעשות בהחבא? סביר להניח שכמה מטומטמים עשו כזה לכל ראש ממשלה שאי פעם כיהן ובטח גם לכמה נשיאים באמריקה

אין לי סימוכין בדמות פסקי ההלכה עצמם. מעבר לטענותיו של עמיר עצמו במהלך המשפט שהוא ביצע את הרצח על בסיס פסיקות "דין רודף", גם הרב יואל בן-נון אמר שהוא יודע על רבנים שהוציאו פסקי הלכה כאלה.

בנוסף, ישנם דברים שאינם ברמת דין רודף אולי, אך מבהירים את רוח ההתבטאויות בקרב רבנים נגד רבין, למשל:
http://cafe.themarker.com/topic/2412496/

או פסקי הלכה של עמותת הרבנים "פיקוח נפש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 4:32 pm 
Hall of Famer

אפשר לסכם שסקר סלניוז לא היה מדויק במיוחד:
קול בודד לליכוד מתוך 36!
25% למחנה הדמוקרטי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 8:36 pm 
Hall of Famer

הליכוד מחזיר את המנדט מהרשימה המשותפת, כחולבן לוקחת מנדט מליברמן.
33 כחולבן
32 ליכוד
12 משותפת
8 ליברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 8:40 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
כן, כי אצל ביבי לא רואים תמונות שלו במדי אס.אס, קריאות לרצוח אותו על ימין ועל שמאל בהפגנות שמאל וברחבי הרשתות החברתיות או אפילו מצד כאלה שמתיימרים להיכנס לכנסת (אם אני לא טועה, האחיינית של דוד יאסר).

ואפילו בפורומים מהוגנים כסלניוז נכתב שחור ע"ג תכלת שמגיע לו עקרונית עונש מוות וכמעט אף אחד לא הביע מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:25 pm 
Hall of Famer

יוניק כתב:
זה כן אני כתב:

ואפילו בפורומים מהוגנים כסלניוז נכתב שחור ע"ג תכלת שמגיע לו עקרונית עונש מוות וכמעט אף אחד לא הביע מחאה.

להביע מחאה על מה? על טענתי שעל בגידה במימדים האפיים שנתניהו בגד באזרחי ישראל, בכוונה תחילה ובמזיד, אם הייתי תומך בעונש מוות חוקי, ואני לא תומך בו, אני הקטן הייתי חושב שהוא ראוי לו, אבל מכיוון שאני מתנגד לעונש מוות באופן נחרץ, כאקט חוקי ואין צורך לומר שכמעשה רצח הרי שאני מאחל לו עונש מקסימלי בכלא? זה נקרא "לקרוא לרצוח אותו", ועוד מתקשר להשוואה של ההסתה ההיא לפני רצח רבין?

שנאמר:או שאתם מטומטמים, או שאתם בורים,או שניהם, או שאתם משחקים אותה כאלה-בכל מקרה זה לא מצחיק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:32 pm 
Junior

למה אתה משתמש בלשון רבים ביחס לציטוט לא שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:38 pm 
Hall of Famer

כי יוניק לא לבד בטענות ובהשוואות שלו, לא היתה כוונה לכלול אותך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה