סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 3:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא זוכר שראיתי בחיים שלי שחקן שעושה כלכך הרבה עבירות בחסימה (בהתקפה) כמו טאריק בלאק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 3:37 pm 
Junior

בינתיים צמוד בנסציונה. די מפתיע בהתחשב בזה המקומיים משחקים בלי טל דן וגם בלי דקוואן קוק, ושתכלס אף שחקן שם לא נותן איזו הופעה גדולה (גוט נוראי, מחריד, ולימונד לא מתפקד במשחקים גדולים). מניח שייגמר 20+ אבל משהן לא דופק במכבי.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 4:04 pm 
Hall of Famer

גוט אמנם היה גרוע התקפית במחצית הראשונה, אבל בהגנה הוא היה בסדר גמור.

נדב זילברשטיין מאמן. וכשיש לך מאמן על הקווים, גם אם אתה משחק עם סגל שחלקו באמת ספק מקצועני (רביב פיטשון)-הקבוצה שלך נראית כמו קבוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:00 pm 
מנהל פורום

לנדב זילברשטיין יש שתי תכונות מאד חשובות למאמן, הוא מכין טוב מאד את הקבוצות שלו, והוא מאמן הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:03 pm 
Hall of Famer

ועם כל זה שהוא מאמן נהדר, גם הוא כמובן לא יכול לחפות עד הסוף על הפער בין מכבי ת"א לקבוצה שלו בלי שניים משחקניה המובילים. יתנחם ב2 וחצי רבעים יפים.

איפה החתול יובב שיסביר לנו שוב על הצורך הבוער בהפחתת מספר הזרים בליגה והגדלת דקות לעשרות השחקנים הישראלים שממתינים בפתח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:08 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
מותק של שחקן הולוול

בלי טל דן וקוק - היה צריך להוביל את ציונה.
משחק חלש מאוד שלו היום.
לא אתפלא אם יוחלף במהלך העונה, יחד עם החבר שלו שלא מתאים לליגה - וויטי

נערך לאחרונה על ידי גלעד בתאריך א' אוקטובר 20, 2019 5:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:12 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
גלעד כתב:
juror13 כתב:
הייתי במשחק. הזר הגבוה שלנו נפצע לשלושה חודשים ועדיין לא הביאו לו מחליף. ורגאס נפצע הרבע הראשון ולא חזר לשחק
הישראלים שלנו זה שחקני לאומית. מה התירוץ של ראשון למשחק כזה מחפיר??

לא תירוץ, אבל:
* ירידת מתח אחרי הניצחון הענק על מונקו
* עייפות אחרי הניצחון הענק על מונקו
* שחקן חדש שהגיע (בורדיון), קיבל הרבה קרדיט, פגע בביטחון של אדם ובלייזר
* למונרו בגילו קשה לתת שני משחקים טובים בשלושה ימים
* קורה לפעמים שקבוצה נגררת (מתאימה את עצמה) לרמה של היריבה
* חיפה קבוצת הגנה לא רעה בכלל
* לא חושב שיקרה שוב העונה שנקלע 3 מ-22 לשלוש - כש-90% מהזריקות חופשיות לחלוטין
* לא חושב שיקרה שוב השנה שבורדיון + אדם + בלייזר + טישמן = 0 עגול מ-14 ניסיונות לשלוש (כשכל הזריקות שלהם חופשיות)

ועדיין יש לנו לא מעט בעיות (בעיקר בהתקפה) שגודס צריך לפתור

והערה על חיפה - התרשמתי מאוד לטובה מרומן סורקין

משהו לא הסתדר לי.

וצר לי, אבל בלייזר מזעזע מהרגע הראשון העונה (7 נק' למשחק בליגה ב33% ל2 ו-25% לשלוש, 2.7 למשחק ביורוקאפ ב43% ל2 ו0/5 לשלוש), ולמרבה הצער נראה לי שהוא לא באמת ישראלי מוביל כמו שהכשרון והסייז שלו היו יכולים להביא אותו להיות. דעתי על אדם אריאל ידועה, טישמן שחקן שכבר לא נשארה אופטימיות לגביו ולגבי חוסר היעילות המשווע שלו, צ'וברביץ' נראה כמו שחקן שפרש ודברת בן 17. מקווה שבורדיון ייתן משהו, כי עד כאן זה סגל ישראלי איום והקבוצה נשענת על הזרים שלה, ובליגה בינתיים יכולה להתנחם שפגשה את באר שבע וחיפה (ולא הרשימה מול שתיהן).

כל מה שכתבת לגבי היכולת של הישראלים שלנו עד כה העונה - נכון.
ועדיין אני לא חושב שזו היכולת האמיתית שלהם (אותם ישראלים הגיעו בעונה שעברה לגמר הפיינל פור),
וממש לא מסכים שזה סגל ישראלי "איום".
אני גם משוכנע שלא יהיה שוב 0 מ-14 לשלוש, וגם לא 3 מ-22.
אתה מדבר אגב רק על ההתקפה, ושוכח שבכדורסל יש גם צד שני, לא פחות חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:26 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
Hacohen כתב:
מותק של שחקן הולוול

משחק חלש מאוד שלו היום.

התחיל מצוין, נחלש בהמשך. עד כאן עשה 17 מדד מול ירושלים (לא ראיתי את המשחק) ו21 מדד נגד נהריה (ראיתי חלק, היה מצוין) ומשחק שהסתכם ללא טוב היום מול קבוצה ב20 רמות מעל הקבוצה שלו. אולי יוחלף ואולי לא, אבל על פניו שחקן מאד מתאים לליגה-פורוורד קופצני ואתלטי שיכול להוריד כדור לרצפה ולשמור על כמה עמדות. ווית'י באמת לא מתאים בליגה, וכבר פירטתי על זה.

גלעד כתב:
Hacohen כתב:
גלעד כתב:
juror13 כתב:
הייתי במשחק. הזר הגבוה שלנו נפצע לשלושה חודשים ועדיין לא הביאו לו מחליף. ורגאס נפצע הרבע הראשון ולא חזר לשחק
הישראלים שלנו זה שחקני לאומית. מה התירוץ של ראשון למשחק כזה מחפיר??

לא תירוץ, אבל:
* ירידת מתח אחרי הניצחון הענק על מונקו
* עייפות אחרי הניצחון הענק על מונקו
* שחקן חדש שהגיע (בורדיון), קיבל הרבה קרדיט, פגע בביטחון של אדם ובלייזר
* למונרו בגילו קשה לתת שני משחקים טובים בשלושה ימים
* קורה לפעמים שקבוצה נגררת (מתאימה את עצמה) לרמה של היריבה
* חיפה קבוצת הגנה לא רעה בכלל
* לא חושב שיקרה שוב העונה שנקלע 3 מ-22 לשלוש - כש-90% מהזריקות חופשיות לחלוטין
* לא חושב שיקרה שוב השנה שבורדיון + אדם + בלייזר + טישמן = 0 עגול מ-14 ניסיונות לשלוש (כשכל הזריקות שלהם חופשיות)

ועדיין יש לנו לא מעט בעיות (בעיקר בהתקפה) שגודס צריך לפתור

והערה על חיפה - התרשמתי מאוד לטובה מרומן סורקין

משהו לא הסתדר לי.

וצר לי, אבל בלייזר מזעזע מהרגע הראשון העונה (7 נק' למשחק בליגה ב33% ל2 ו-25% לשלוש, 2.7 למשחק ביורוקאפ ב43% ל2 ו0/5 לשלוש), ולמרבה הצער נראה לי שהוא לא באמת ישראלי מוביל כמו שהכשרון והסייז שלו היו יכולים להביא אותו להיות. דעתי על אדם אריאל ידועה, טישמן שחקן שכבר לא נשארה אופטימיות לגביו ולגבי חוסר היעילות המשווע שלו, צ'וברביץ' נראה כמו שחקן שפרש ודברת בן 17. מקווה שבורדיון ייתן משהו, כי עד כאן זה סגל ישראלי איום והקבוצה נשענת על הזרים שלה, ובליגה בינתיים יכולה להתנחם שפגשה את באר שבע וחיפה (ולא הרשימה מול שתיהן).

כל מה שכתבת לגבי היכולת של הישראלים שלנו עד כה העונה - נכון.
ועדיין אני לא חושב שזו היכולת האמיתית שלהם (אותם ישראלים הגיעו בעונה שעברה לגמר הפיינל פור),
וממש לא מסכים שזה סגל ישראלי "איום".
אני גם משוכנע שלא יהיה שוב 0 מ-14 לשלוש, וגם לא 3 מ-22.
אתה מדבר אגב רק על ההתקפה, ושוכח שבכדורסל יש גם צד שני, לא פחות חשוב.

כתבתי שעד כאן הוא איום, יש לך מחלוקת איתי על זה? ומכיוון שאני לא חושב שאדם אריאל שחקן ברמה גבוהה, ואני חושב שצ'וברוביץ' גמור (לא שהיה אי-פעם גדול הדור), וטישמן אף פעם לא היה שחקן ברמה טובה-נשארת עם התקווה לשיפור אצל בלייזר ועם הילדון דברת (שאני מאחל לו המון הצלחה, ועדיין סקפטי לגבי היכולת שלו לסייע סיוע של ממש לאורך העונה כולה), כך שיכולת גבוהה של בורדיון זה די מאסט.

לגבי ההגנה, תרשה לי לא להתרשם ממשחק נגד קבוצת לאומית לכל דבר כמו חיפה נטולת זר גבוה ונטולת ורגאס, ומול באר שבע שרבים חושבים שהיא הכי מוגבלת התקפית בליגה. אשמח לפרגן על ההגנה מול קבוצות ברמה התקפית סבירה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:30 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
לגבי ההגנה, תרשה לי לא להתרשם ממשחק נגד קבוצת לאומית לכל דבר כמו חיפה נטול זר גבוה ונטולת ורגאס, ומול באר שבע שרבים חושבים שהיא הכי מוגבלת התקפית בליגה. אשמח לפרגן על ההגנה מול קבוצות ברמה התקפית סבירה.

ראית את המשחק שלנו נגד מונקו ביורוקאפ?
בלייזר החזיק את ההגנה שלנו שם במחצית השנייה, כולל בריצת 20-4 (אם אני לא טועה) שעשינו.
אריאל גם שמר שם מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:36 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
Hacohen כתב:
לגבי ההגנה, תרשה לי לא להתרשם ממשחק נגד קבוצת לאומית לכל דבר כמו חיפה נטול זר גבוה ונטולת ורגאס, ומול באר שבע שרבים חושבים שהיא הכי מוגבלת התקפית בליגה. אשמח לפרגן על ההגנה מול קבוצות ברמה התקפית סבירה.

בלייזר החזיק את ההגנה שלנו שם במחצית השנייה, כולל בריצת 20-4 (אם אני לא טועה) שעשינו.
אריאל גם שמר שם מצוין

לא ראיתי, ומפרגן על הנצחון היפה.

עם זאת אולי יש לציין שלאחר 3 מחזורי יורוקאפ, רישון היא השלישית מהסוף בדירוג סופגות הנקודות במפעל. היא גם בעלת הפרש הסלים הגרוע ביותר, זכר למפגן מול פטראס.

אז צריך לראות לאן זה לוקח, אבל אני פחות אופטימי ממך לגבי המשך היכולת הישראלית אצלכם. מי ייתן ואתבדה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 5:50 pm 
Sophomore

גלעד כתב:
Hacohen כתב:
מותק של שחקן הולוול

משחק חלש מאוד שלו היום.

הוא הזר הכי טוב שלהם. לא הבנתי איך הגעת להחלפה שלו, להוציא פציעה אין שום סיכוי שזה יקרה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 7:26 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
גלעד כתב:
Hacohen כתב:

אריאל גם שמר שם מצוין

לא ראיתי, ומפרגן על הנצחון היפה.

עם זאת אולי יש לציין שלאחר 3 מחזורי יורוקאפ, רישון היא השלישית מהסוף בדירוג סופגות הנקודות במפעל. היא גם בעלת הפרש הסלים הגרוע ביותר, זכר למפגן מול פטראס.

אז צריך לראות לאן זה לוקח, אבל אני פחות אופטימי ממך לגבי המשך היכולת הישראלית אצלכם. מי ייתן ואתבדה.

מונקו אגב הפסידה היום לבולזאק, לא מאריות הליגה הצרפתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 8:42 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
התחיל מצוין, נחלש בהמשך. עד כאן עשה 17 מדד מול ירושלים (לא ראיתי את המשחק) ו21 מדד נגד נהריה (ראיתי חלק, היה מצוין) ומשחק שהסתכם ללא טוב היום מול קבוצה ב20 רמות מעל הקבוצה שלו. אולי יוחלף ואולי לא, אבל על פניו שחקן מאד מתאים לליגה-פורוורד קופצני ואתלטי שיכול להוריד כדור לרצפה ולשמור על כמה עמדות. ווית'י באמת לא מתאים בליגה, וכבר פירטתי על זה.

במקרה ליד אותו האלוול, יש שחקן אחר, שבינתיים עשה 61 נקודות מדד באותם 3 משחקים (כולל מול שתי הקבוצות הטובות בליגה, כן?), אבל הוא כנראה די מחוק כאן בפורום ויש קונצנזוס ש"אינו מתאים לליגה".
וודאי שמספרים זה לא הכל בחיים (ובכדורסל בפרט), אבל כל עוד הקבוצה תצליח באופן יחסי (ובינתיים המדגם אמנם קטן - אבל לנצח בנהריה ללא דחואן קוק זה בהחלט יפה) לצד המספרים (שמן הסתם סביר שיירדו קצת, אבל נחכה ונראה) - יהיה קצת קשה לשכנע אותי (כאחד שרואה חלק מהמשחקים, גם אם לא את כולם) שהוא כזה נזק מהלך.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:11 pm 
Hall of Famer

אלוהים איזה קבוצה פח הפועל ת"א.
רק שלא יפלו על בית הלחמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:30 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אלוהים איזה קבוצה פח הפועל ת"א.
רק שלא יפלו על בית הלחמי.

הממ, אז על מי?

שמוליקי-אם אתה מדבר על ווית'י, אז הוא לא נזק מהלך כמו שהוא לא מתאים לקונספט. הגיוני שהמדד שלו גבוה כי הוא עושה רק מה שהוא יודע. מה שהמדד לא מספר זה שבהגנה על פיקנרול הוא חסר אונים, ושהנקודות שלו מוגבלות לאיזור הצבע. בליגת הפורוורדים והפיקנרול, זו בעיה.

ווית'י מתאים להיות שחקן משלים בירושלים ואפילו במכבי, לא הייתי לוקח אותו להוביל קבוצת ביניים של 4 זרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:49 pm 
Hall of Famer

תגידו מה שתגידו, בראד גרינברג יודע את העבודה שלו.

מנגד אני מעריך שימיו של בית הלחמי בעיר הגדולה ספורים, ומה שמחזיק אותו שם זה בעיקר רצון לחסוך בפיצויים ועוד חוזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:50 pm 
Hall of Famer

"הגיוני שהמדד שלו גבוה כי הוא עושה רק מה שהוא יודע"
אם זה הגיוני - הבה נשווה אותו מול שחקנים אחרים בתפקידו שעושים רק מה שהם יודעים.
עזוב מדד, בוא נסתכל ישירות על המספרים בינתיים: 64% לשתיים זה יפה, בדיוק ריבאונד אחד כל 3 דקות משחק זה נהדר, 2 חס' (לצד כמובן "השפעה על זריקות") ו-1.7 חט' זה לפחות כמה כדורים שהוא מרוויח הגנתית (וכמובן שאסכים שיש לו גם בעיות הגנתיות לא מעטות, אבל כך גם ל"סנטרים" של 2.02 מטבע הדברים).
ואם הוא אכן "לא מתאים לקונספט" אני מצפה שהקבוצה שלו לא תצליח בהתאם לציפיות שלה (ובמאמר מוסגר נגיד ששאר הזרים שם עושים רושם סביר ולא משהו מיוחד לטובה או לרעה), ואת זה נוכל לראות בחודשים הקרובים מן הסתם.
אני כמובן מסכים שאם כבר - אז יותר מתאים להביא שחקן שכזה כחלק מחמישה זרים, או אפילו קבוצה של 4 זרים אבל נניח עם פריביליגיה של ישראלי בולט אחר נוסף בעמדות הפנים (שזה נניח "שקול" לזר חמישי נוסף - השילוב של האוול וקליין כדוגמא עדכנית). אבל המציאות מראה שגם כשירושלים מביאים את קופשאס זה לא בדיוק מתקבל בברכה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:53 pm 
Hall of Famer

הומרתי עכשיו לכת אנטי-מנקו. הוא הפסיד לאילת לבד את המשחק. וספנסר וייס יופי של שחקן, שלא לדבר על ויליאמס שיש לו קייס לגארד הכי טוב בליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:56 pm 
Hall of Famer

שמוליקי-לדעתי אין לנו ויכוח מהותי על ווית'י.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:58 pm 
Junior

מנקו יהיה גדול בדופק אפס, ברגע שיש קצת לחץ הבן אדם מתפגר. לא הבנתי גם את בן שימול שהתנהל בנון שלנטיות כאשר על השעון פחות מתשע שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:01 pm 
Junior

ההרכב הנוכחי של הפועל תל אביב הוא הרכב של ליגה לאומית ולא קבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:14 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
מנקו יהיה גדול בדופק אפס, ברגע שיש קצת לחץ הבן אדם מתפגר. לא הבנתי גם את בן שימול שהתנהל בנון שלנטיות כאשר על השעון פחות מתשע שניות.

אם כך רק הגיוני שבדקה האחרונה הוא זה שייקח שלשה (ויחטיא),יוביל כדור (ויאבד) וירוץ להגנה (כדי לעשות פאול שישלח את וייס לנצח את המשחק מהקו)

והסגל של הפועל תל אביב לא כזה גרוע. הם פשוט לא מחוברים בשיט, ולא אינטיליגנטים בכלל. הפוך מאשדוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:19 pm 
Sophomore

arie כתב:

ןההרכב של אשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:24 pm 
Junior

ליאור אליהו וג'ונסון מספיקים, גרינברג פשוט יודע לאמן, לא מתבכיין ועובד עם מה שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:33 pm 
Freshman

arie כתב:

אוסישקין, קבוצת צמרת ?? מתי זה קרה לאחרונה ?
בית הלחמי מבין לאט לאט שכנראה צריך להחליף את כל 4 הזרים לענף, אחרת הוא עלול למצוא את עצמו בליגה אחרת.
זה כל הזמן נראה רע, אבל בשתי הדקות האחרונות זה נראה כמו קבוצה שלא שייכת לליגה הראשונה בישראל, עם אינספור איבודי
כדור וגם כמה מסירות ליציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: