גלעד כתב:
Hacohen כתב:
מותק של שחקן הולוול
בלי טל דן וקוק - היה צריך להוביל את ציונה.
משחק חלש מאוד שלו היום.
לא אתפלא אם יוחלף במהלך העונה, יחד עם החבר שלו שלא מתאים לליגה - וויטי
התחיל מצוין, נחלש בהמשך. עד כאן עשה 17 מדד מול ירושלים (לא ראיתי את המשחק) ו21 מדד נגד נהריה (ראיתי חלק, היה מצוין) ומשחק שהסתכם ללא טוב היום מול קבוצה ב20 רמות מעל הקבוצה שלו. אולי יוחלף ואולי לא, אבל על פניו שחקן מאד מתאים לליגה-פורוורד קופצני ואתלטי שיכול להוריד כדור לרצפה ולשמור על כמה עמדות. ווית'י באמת לא מתאים בליגה, וכבר פירטתי על זה.
גלעד כתב:
Hacohen כתב:
גלעד כתב:
juror13 כתב:
הייתי במשחק. הזר הגבוה שלנו נפצע לשלושה חודשים ועדיין לא הביאו לו מחליף. ורגאס נפצע הרבע הראשון ולא חזר לשחק
הישראלים שלנו זה שחקני לאומית. מה התירוץ של ראשון למשחק כזה מחפיר??
לא תירוץ, אבל:
* ירידת מתח אחרי הניצחון הענק על מונקו
* עייפות אחרי הניצחון הענק על מונקו
* שחקן חדש שהגיע (בורדיון), קיבל הרבה קרדיט, פגע בביטחון של אדם ובלייזר
* למונרו בגילו קשה לתת שני משחקים טובים בשלושה ימים
* קורה לפעמים שקבוצה נגררת (מתאימה את עצמה) לרמה של היריבה
*
חיפה קבוצת הגנה לא רעה בכלל * לא חושב שיקרה שוב העונה שנקלע 3 מ-22 לשלוש -
כש-90% מהזריקות חופשיות לחלוטין * לא חושב שיקרה שוב השנה שבורדיון + אדם + בלייזר + טישמן = 0 עגול מ-14 ניסיונות לשלוש (
כשכל הזריקות שלהם חופשיות)
ועדיין יש לנו לא מעט בעיות (בעיקר בהתקפה) שגודס צריך לפתור
והערה על חיפה - התרשמתי מאוד לטובה מרומן סורקין
משהו לא הסתדר לי.
וצר לי, אבל בלייזר מזעזע מהרגע הראשון העונה (7 נק' למשחק בליגה ב33% ל2 ו-25% לשלוש, 2.7 למשחק ביורוקאפ ב43% ל2 ו0/5 לשלוש), ולמרבה הצער נראה לי שהוא לא באמת ישראלי מוביל כמו שהכשרון והסייז שלו היו יכולים להביא אותו להיות. דעתי על אדם אריאל ידועה, טישמן שחקן שכבר לא נשארה אופטימיות לגביו ולגבי חוסר היעילות המשווע שלו, צ'וברביץ' נראה כמו שחקן שפרש ודברת בן 17. מקווה שבורדיון ייתן משהו, כי עד כאן זה סגל ישראלי איום והקבוצה נשענת על הזרים שלה, ובליגה בינתיים יכולה להתנחם שפגשה את באר שבע וחיפה (ולא הרשימה מול שתיהן).
כל מה שכתבת לגבי היכולת של הישראלים שלנו עד כה העונה - נכון.
ועדיין אני לא חושב שזו היכולת האמיתית שלהם (אותם ישראלים הגיעו בעונה שעברה לגמר הפיינל פור),
וממש לא מסכים שזה סגל ישראלי "איום".
אני גם משוכנע שלא יהיה שוב 0 מ-14 לשלוש, וגם לא 3 מ-22.
אתה מדבר אגב רק על ההתקפה, ושוכח שבכדורסל יש גם צד שני, לא פחות חשוב.
כתבתי שעד כאן הוא איום, יש לך מחלוקת איתי על זה? ומכיוון שאני לא חושב שאדם אריאל שחקן ברמה גבוהה, ואני חושב שצ'וברוביץ' גמור (לא שהיה אי-פעם גדול הדור), וטישמן אף פעם לא היה שחקן ברמה טובה-נשארת עם התקווה לשיפור אצל בלייזר ועם הילדון דברת (שאני מאחל לו המון הצלחה, ועדיין סקפטי לגבי היכולת שלו לסייע סיוע של ממש לאורך העונה כולה), כך שיכולת גבוהה של בורדיון זה די מאסט.
לגבי ההגנה, תרשה לי לא להתרשם ממשחק נגד קבוצת לאומית לכל דבר כמו חיפה נטולת זר גבוה ונטולת ורגאס, ומול באר שבע שרבים חושבים שהיא הכי מוגבלת התקפית בליגה. אשמח לפרגן על ההגנה מול קבוצות ברמה התקפית סבירה.