סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 6:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לילה נהדר מצפה לנו.

הוא יפתח במשחק חלש של יוטה מול אטלנטה.

ימשיך ב3:00 במשחק של 2 מוליכות הקונפרנסים עד כה - הלייקרס מול מילווקי.

אחרי חצי שעה הנטס ינסו לגבור על הספרס.

ולבסוף נקבל עוד משחק דובדבן, בצמרת במערב שיוסטון תגיע להתארח מול הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 5:36 am 
Sophomore

יאניס לוקח את הmvp, כשהוא לבינתיים עם 4-6 לשלוש והם גם שלשות קשות מכדרור על אנטוני דוויס,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 5:42 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
יאניס לוקח את הmvp, כשהוא לבינתיים עם 4-6 לשלוש והם גם שלשות קשות מכדרור על אנטוני דוויס,

לא כולם, כן. גם מול kcp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 9:33 am 
Hall of Famer

וג'ורג' היל עם 21 נקודות. הבאקס מסתדרים בלי ברוגדון, מה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 10:31 am 
Freshman

Hacohen כתב:

לא הבנתי למה אתה ממשיך לחזור על זה. אני יכול להגיד על דטרויט שהבחירה בדארקו מילציץ במקום וויד הביאה להם אליפות.
ברוגדון שחקן נפלא, לחלוטין משדרג את הפייסרס. זה שמילווקי קבוצה מצוינת בפני עצמה לא אומר בהכרח שברוגדו לא היה משדרג אותה. אני צופה שנראה את החיסרון שלו במשחקים המכריעים בפלייאוף. אגב מי שנכנס לנעליו זה ווסלי מתיוז ולא גורג היל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:00 am 
Senior

זה גם ליין מוזר כי הם ניצחו בלי בלדסו (שהוא בדיעבד השחקן שהוחתם 'במקום' ברוגדון), אז זה כן מוכיח שהחוזה לבלדסו היה טעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:29 am 
Hall of Famer

Harel_t כתב:
Hacohen כתב:

לא הבנתי למה אתה ממשיך לחזור על זה. אני יכול להגיד על דטרויט שהבחירה בדארקו מילציץ במקום וויד הביאה להם אליפות.
ברוגדון שחקן נפלא, לחלוטין משדרג את הפייסרס. זה שמילווקי קבוצה מצוינת בפני עצמה לא אומר בהכרח שברוגדו לא היה משדרג אותה. אני צופה שנראה את החיסרון שלו במשחקים המכריעים בפלייאוף. אגב מי שנכנס לנעליו זה ווסלי מתיוז ולא גורג היל.

ברוגדון שחקן טוב, אין חולק. היה לו תג מחיר, שמילווקי החליטה לא לשלם. העזיבה של ברוגדון תוארה על ידי Att במילים האלה:

Att כתב:
איך קבוצה במעמד של מילווקי מרשה לעצמה לוותר על ברוגדון? מגיע להם שיאניס יעזוב אותם.

Att כתב:
והאם בפלייאוף כשקבוצות עושות את כל מה שהן יכולות כדי לסגור את יאניס, מילווקי לא תצטרך עוד קלע מצוין ואיום מהקו האחורי שמסוגל ליצור מצבים לעצמו ולאחרים?
ספק רב

אז מילווקי בלי ברוגדון היא הקבוצה הכי טובה בליגה אחרי שליש עונה פלוס-מינוס.

ג'ורג' היל מוביל את הליגה באחוזים לשלוש עם 51%.

אגב, ווס מת'יוז עם 38% לשלוש, זהה לאחוז הקריירה שלו. ברוגדון קולע העונה 35% מהטווח.

את בלדסו אני לא אוהב וגם אני הייתי מעדיף את ברוגדון על פניו, אבל התמה של "מילווקי איבדה נכס עצום ולכן היא לא ראויה להיות קונטנדרית, חוץ מזה שהיא נתקעה בלי קלעים" לא ממש עובדת במבחן המציאות, לענ"ד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:29 am 
Hall of Famer

יוסטון חזרה מפיגור 17-18 נקודות לניצחון ענק מול הקליפרס והוכיחה שיש לה מה למכור בצמרת המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:35 am 
Hall of Famer

Harel_t כתב:
Hacohen כתב:

אני מסכים איתך.
אין ספק שמילווקי קבוצה נהדרת גם ללא ברוגדון אבל זה לא אומר שהוא לא היה משדרג אותה
או שאיבוד של שחקן ברמתו בקונטנדרית הוא לא טעות.
מטבע הדברים, האובדן שלו ייבחן במשחקים מכריעים בפלייאוף ולא בעונה הסדירה.
נדב ממשיך לחזור על זה כי הוא נדב.
יש מעט מאוד תנועה בזמן האחרון בפורום ונדב מייצר חלק גדול ממנה. אני עייף מזה ברמה האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 12:05 pm 
Hall of Famer

עייף? שתה קפה טורקי ותתעורר.

לענייננו, לא התייחסת לויתור על ברוגדון כ"טעות" בעלמא. דיברת על זה כמשהו שפוגע להם מהותית בסיכויי האליפות, עד כדי "מגיע להם שיאניס יעזוב אותם" בשל ההחלטה. גם טענת שתהיה להם בעיית קלעים. (וגם טעית בתיאור המהלך שהם עשו איתו, אבל זו לא המהות).

אז הם הכי טובים בליגה בלעדיו, ויש להם קלעים מעולים לשלוש כולל הטוב בליגה.

פלייאוף זה המאני טיים, אין ספק. אבל המציאות מוכיחה שההחלטה של מילווקי לכל הפחות לא נראית כטעות כרגע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 12:49 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עייף? שתה קפה טורקי ותתעורר.

לענייננו, לא התייחסת לויתור על ברוגדון כ"טעות" בעלמא. דיברת על זה כמשהו שפוגע להם מהותית בסיכויי האליפות, עד כדי "מגיע להם שיאניס יעזוב אותם" בשל ההחלטה. גם טענת שתהיה להם בעיית קלעים. (וגם טעית בתיאור המהלך שהם עשו איתו, אבל זו לא המהות).

אז הם הכי טובים בליגה בלעדיו, ויש להם קלעים מעולים לשלוש כולל הטוב בליגה.

פלייאוף זה המאני טיים, אין ספק. אבל המציאות מוכיחה שההחלטה של מילווקי לכל הפחות לא נראית כטעות כרגע.

קפה טורקי לא יעזור לנוכחות שלך בפורום אבל אני בהחלט מצמצם את הנוכחות שלי כאן בזמן האחרון.

לעצם העניין, מגיע להם שיאניס יעזוב אותם כי הם לא עשו את כל מה שהם יכולים כדי לזכות באליפות.
כמעט כל קונטנדרית מגיעה בשלב מסוים להחלטה הזו, האם לשלם מס כדי לשמור את ה-core שהיא מתבססת עליו. אוקלוהומה סיטי איבדה מספר אליפויות בשל כך. מילווקי נותרה קבוצה מצוינת ויש לה עדיין סיכוי לזכות באליפות אבל הסיכוי הזה נמוך יותר ללא ברוגדון (אלא אם אתה חושב שווסלי מתיוז הוא שחקן טוב יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 12:58 pm 
Hall of Famer

אני שמח שאנחנו מסכימים על כך שלמילווקי כבר לא חסר הקלע שידפוק את השלשה כשההגנות יכווצו על יאניס בפלייאוף.

לעניין הטעות המהותית, הקולוסאלית, טעות האל-חזור, זו שבגינה יאניס צריך לעזוב את ויסקונסין ולשרוף אחריו את הכל תוך כדי שהוא זורע מלח על מנת שלא יצמח שם דבר אחריו-אתזכר מגוון תגובות שקיבלת בדיון המקורי:

עמוס לב כתב:
אתה כל הזמן שוכח שהאן.בי.איי לפני הכול הוא ביזנס. מילווקי משלמת כרגע 130 מיליון לשחקנים שלה. לבלדסו הם משלמים 15 מיליון. ברוגדון חתם על 20 מיליון לשנה. רף מס המותרות הוא 132 מיליון. תעשה לבד את המתימטיקה שעמדה מאחורי הבחירה של מילווקי לתת את החוזה לבלדסו ולא לברוגדון.
דרך אגב בכל הליגה יש רק 6 קבוצות שחוצות את מס המותרות ורק 2 מהן ימשיכו לעשות זאת גם בעונה הבאה.
אתה בהחלט יכול לבקר את הבעלים של מילווקי על המחוייבות שלו לאליפות, כי אין ספק שאם רוצים אליפות בדר"כ גם צריכים לזלוג מעבר למס המותרות, אבל רוב הסיכויים שזאת הייתה החלטה עסקית ולא טעות מקצועית של העדפת בלדסו על פני ברוגדון. ודרך אגב, זה היה בלדסו פלוס ג'ורג' היל על פני ברוגדון.

idansha כתב:
Att כתב:
אני לא בעד לתת חוזים לא טובים (בהנחה שמילווקי משום מה לא הבינו מה ברוגדון שהם בחרו וראו מקרוב מספר שנים שווה) אבל -
- מילווקי בחרו את בלדסו על פני ברוגדון אחרי שהראשון לא תפקד היטב בפלייאוף (שני ברציפות אם אני לא טועה) ולמרות משחק טוב מצד ברוגדון ואחוזים יוצאים מהכלל מכל הטווחים.
- לקבוצה אין ממש אפשרות להשתפר מלבד בחירות דראפט מאוחרות. זה לא הזמן לתת לנכסים טובים ללכת (בטח בלי לקבל עליהם ערך). בשלב שבו מילווקי נמצאת, הם ממש לא יכולים היו להרשות לעצמם לשחרר שחקן משמעותי. הם רק יכולים להפסיד מזה. קבוצה שיש לה סופרסטאר (שעומד לסיים חוזה) ורוצה להתחרות על האליפות, צריכה לשלם לשחקנים המובילים שלה. במקרה הכי גרוע היו צריכים לעשות sign and trade או להעביר אותו מאוחר יותר.

יש לך טעות בנקודה הראשונה - מילווקי האריכו את החוזה של בלדסו באמצע העונה, אחרי שהוא נתן פלייאוף מחורבן אבל עונה סדירה פנטסטית. בזמן אמת חוות הדעת הייתה שהם עשו דיל טוב ושילמו מתחת לשוק עבורו. אחרי זה הוא נתן עוד פלייאוף מחורבן.
ברוגדון עצמו הצליח להיות אפילו יותר פציע מבלדסו במהלך חוזה הרוקי שלו והפלייאוף הטוב שלו מסתכם בסדרה מול טורונטו ו-2 משחקים מול בוסטון, כי את מרץ ואפריל הוא בילה בהחלמה מפציעה

יש לך טעות בנקודה השנייה - הם כן עשו sign and trade - אינדי נתנו להם בחירה ראשונה ושתי בחירות סיבוב שני.
זה נתן להם trade exception שאפשר את ההחתמה של ג'ורג' היל בלי לחרוג מהתקרה. גם הסופרסטאר שעומד לסיים חוזה יסיים אותו רק בקיץ הבא.

Hacohen כתב:
אני מבין מה אתה מנסה לטעון לגבי ברוגדון, אבל כהרגלך אתה מתעלם מכמה משוכות שהמציאות מציבה לך. אחת כבר הציגו ופירטו לך, הכסף הרב שברוגדון היה עולה. אין שום בעיה בטענה "אני חושב שהיה צריך להוציא את הכסף בלי חשבון", אבל אין גם שום בעיה בגישה שהבאקס בחרו בה. זה לא שדרך אחת היא הזיה מוחלטת והשנייה דרך המלך. אלה 2 דרכים לגיטימיות לנהל. המשוכה השנייה היא לגבי ה"לא קיבלו ערך". אתה לא יודע איך נראה המו"מ עם ברוגדון, אתה לא יודע איזה טריידים היו על השולחן או לא היו. ברוגדון רצה וקיבל חוזה גדול. מי אמר שקבוצות אחרות היו לוקחות את החוזה הזה בטרייד? ונניח שהיו רוצים לשלוח אותו לפני כן, מי אמר שהיתה מי שרצתה? אתה משום מה יוצא מאיזו הנחה שהג'יאמס לא חושבים על הדברים האלה. אז אתה יודע, לא כולם מבריקים, אבל זאת העבודה שלהם ורובה הגדול נעשה בשקט ואתה לא יודע עליה שום דבר. אז לפני שאתה מדבר על טעויות אסטרטגיות וטקטיות, תסתכל על תנאי המציאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 1:04 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני שמח שאנחנו מסכימים על כך שלמילווקי כבר לא חסר הקלע שידפוק את השלשה כשההגנות יכווצו על יאניס בפלייאוף.
[/quote]
איפה הסכמנו לגבי זה?
קלעים יש לא מעט. קלעים שמסוגלים ליצור לעצמם ולאחרים זריקה באחוזים גבוהים יש פחות.
נדמה לי שאתה מודע לכך שברוגדון הוא שחקן טוב יותר מווסלי מתיוז.

אתה חושב שמילווקי לא הייתה צריכה לשלם לברוגדון. אני חושב שכן.
נראה אם ההתקפה של מילווקי תחזיק מעמד מול הגנות בפלייאוף ומה יאניס יחשוב כשהחוזה שלו יסתיים.

בכל מקרה, אני לא נגרר לדיון נוסף איתך. אתה מוזמן להגיב ולחשוב שאתה (כרגיל) צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 1:27 pm 
Hall of Famer

אה, עכשיו הקריטריון זה מי מייצר יותר טוב? כי אתה דיברת בפירוש על הצורך ביד שתיתן את השלשה כשמכווצים על יאניס, ולתומי סברתי שאם למילווקי יש את קלע השלשות הטוב בליגה ועוד שחקן שזורק מעל 4 שלשות למשחק ב38% אז אין לה בעיה כזאת, וש38 עדיין > 35.

וברור שאתה לא "נגרר לדיון" או למצער מתייחס עניינית. זה לא בסיסטם של אמירות המקרו והעקרונות הכלליים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 1:38 pm 
Hall of Famer

2 אגבים:

1) לא רק שלא אמרתי שמילווקי לא היתה צריכה לשלם לברוגדון, אמרתי מספר פעמים שאני מעדיף אותו על בלדסו והייתי מעדיף להשאיר אותו בבחירה בין השניים. גם לא אמרתי שבהכרח היו אמורים לא לשלם לו. אמרתי ששתי האפשרויות (להשאיר את ברוגדון או לשלוח אותו) היו לגיטימיות ועם טיעונים רציניים לכאן ולכאן, ומילווקי עשתה החלטה מנומקת וסבירה. אתה זה שניסה לאנוס את ההחלטה לכדי תהום ניהולית שתגרום ליאניס להיות כועס ועצוב.

2) מזכיר שברוגדון שיחק 3 פלייאופס עם הבאקס, ולא בדיוק היה שחקן שובר שוויון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 8:59 pm 
Sophomore

והלייקרס צריכים להיות מאוד מוטרדים ממה שקורה על המגרש מול יריבות פלייאוף פוטנציאליות במשחקים עם אינטנסיביות גבוהה והגנות חזקות.

דיויס לא מספיק טוב לייצר לעצמו, לברון גם מאוד מתקשה וההתקפה תקועה לגמרי. יש לי רושם שלברון יכול לתת עוד כמה עונות טובות של סטט' מעולה ודומיננטיות בעונה הסדירה במצב שיוט אבל שאין לו כבר את היכולת לפתוח מבערים כשצריך.

ודבר נוסף, מעניין לראות שהמגמה של הקליעה בנבא לא הנמיכה את השחקנים על המגרש, אלא להפך.
כמעט כולם זורקים וגם קולעים וקבוצות הצמרת בליגה מחזיקות רוסטרים גבוהים וגדולים במיוחד (כמו שאני לא כל כך זוכר למען האמת)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2019 12:29 am 
Sophomore

אם אני הלייקרס אני יוצא ברגשות מאוד מעורבים אחרי המפגש מול הבאקס. מצד אחד, למרות הסקור הגבוה שלו, יאניס די התקשה לעשות את החדירות הרגילות שלו שנגמרות בדאנק אל מול אנתוני דייויס. חדירות שהוא עושה הרבה יותר בקלות מול כמעט כל שומר אחר בליגה. מעבר לדייויס, יש ללייקרס גם את גרין, פופ ולברון לדקות מסוימות במאצ' אפ מול היווני. מצד שני, אני חושב שללייקרס חסר בטירוף קלעים יציבים יותר ממה שיש להם היום. מעבר לכך, שרונדו פשוט לא מתאים בטירוף לשחק יחד על המגרש עם לברון. הם פשוט דורכים אחד על השני. אני הייתי מוותר על קוזמה, בראדלי ורונדו ומנסה להביא, איכשהו, את רדיק. זה יכול להיות ההבדל בין גמר מערב לאליפות בשביל הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2019 3:34 am 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
אם אני הלייקרס אני יוצא ברגשות מאוד מעורבים אחרי המפגש מול הבאקס. מצד אחד, למרות הסקור הגבוה שלו, יאניס די התקשה לעשות את החדירות הרגילות שלו שנגמרות בדאנק אל מול אנתוני דייויס. חדירות שהוא עושה הרבה יותר בקלות מול כמעט כל שומר אחר בליגה. מעבר לדייויס, יש ללייקרס גם את גרין, פופ ולברון לדקות מסוימות במאצ' אפ מול היווני. מצד שני, אני חושב שללייקרס חסר בטירוף קלעים יציבים יותר ממה שיש להם היום. מעבר לכך, שרונדו פשוט לא מתאים בטירוף לשחק יחד על המגרש עם לברון. הם פשוט דורכים אחד על השני. אני הייתי מוותר על קוזמה, בראדלי ורונדו ומנסה להביא, איכשהו, את רדיק. זה יכול להיות ההבדל בין גמר מערב לאליפות בשביל הלייקרס.

לא רעיון טוב בעיניי. עוד פעם להקיף את לברון הקלעים (ם) והפעם רק אחד? קוזמה יוצר טוב יותר, ובראדלי הוא חלק חשוב בד.נ.א הבנתי המצוין של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2019 2:57 pm 
Sophomore

כן, רק שהפעם יש גם את אנטוני דיוויס - משהו שלא היה ליד לברון במהלך הקריירה. בכל מקרה, החוסר בקלעים איכותיים זעק לשמיים כשהלייקרס שיחקו השנה מול קבוצות חזקות וזה יהיה בעוכריהם בפלייאוף. רונדו ובראדלי אומנם שומרים טובים, אבל מקבלים המון מבטים פנויים לשלוש ופשוט מחטיאים או שבכלל לא זורקים. לא רואה איך הלייקרס מנצחים את מילווקי או הקליפרס בסדרה של שבעה משחקים בסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2019 7:28 pm 
Hall of Famer

רונדו על 43 אחוז מהשלוש העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, B.Grant44, Google [Bot], uriel17 ו 109 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: