ido כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אתה משליך כל טעות ל״האצת בניה״ או מה שזה לא יהיה. לפעמים נותנים חוזים גרועים כי שופטים לא נכון את היכולת של השחקנים. זו הטעות מספר אחת של מינסוטה כרגע (אנדרו וויגינס).
מעולם לא ייחסתי את הבעיות של מיניסוטה להאצת בנייה בלבד.
אני מציע שתקרא את מה שאני כותב
ותפסיק להתייחס ולסתור טענות שמעולם לא העליתי.
אגב, אני כן חושב שמצבה של מיניסוטה היה טוב יותר אילו היה להם את טאונס + לאווין + מרקאנן + וויגינס ממצבה כיום.
אז בוא נניח שלא היו עושים את הטרייד על ג'ימי, וגם לא מחתימים את טאג' גיבסון הוטרן וג'ף טיג הלמל"מ (למרות שלמען ההגינות, הוא הגיע במקום רוביו, כלומר כנראה שמיני עשתה פה שינמוך ולא שדרוג). ומינסוטה הייתה הולכת על שמירת ה-core שלה, כלומר כנראה מציגה סגל של קאט-מרקאנן-וויגינס-לאווין-רוביו/דאן בתחילת עונת 17/18.
מינסוטה של עונת 16/17 ניצחה 31 משחקים, שווה למאזן השישי הכי גרוע בליגה. קיבלה את הבחירה השביעית. האם אתה מסכים שסביר להניח שהם לא היו מסיימים יותר נמוך עם עוד שנה ניסיון ל"כוכבים" הצעירים + מרקאנן שנתן עונת רוקי חביבה מאוד? אז הם היו מקבלים שוב בחירה בחצי השני של הלוטרי. אם נסתכל על השחקנים שנבחרו במקומות 7-14 בדראפט 2018 (וכן, זה עוד מוקדם), היחידים שנראים ככאלו שיכולים להתפתח לכוכבים שמקפיצים קבוצה קדימה הם שג"א (מובהק) ומייקל פורטר (טעון הוכחה עדיין, מדגם קטן נורא). אולי אולי (בלונג-שוט די רציני) גם וונדל קרטר, אבל בהתחשב בקו קדמי נתון של קא"ט+מרקאנן, כנראה שהוא לא היה נבחר ע"י מיני בכל מקרה.
למעשה, חוץ משג"א וכנראה פורטר, אין אף שחקן שנבחר במקומות 8-19 שאפשר להגיד בשלב הזה שהוא עדיף משמעותית על אוקוגי שמיני לקחה בפועל בבחירה ה-20, או שיש לאחד מהם פוטנציאל כוכבות משמעותי גבוה יותר.
וכך גם בעונות העוקבות - סביר להניח שהסגל הזה היה מספיק בשביל להתחרות על המקום האחרון בפלייאוף המערב, ובודאי לא מספיק טוב בשביל לעשות משהו מעבר.
אני מחזיק מלאווין וחושב שמצבה של מיניסוטה היה טוב יותר אילו היה בשורותיה לצד מרקאנן וטאונס,
בטח אם מסתכלים מהפריזמה הרחבה יותר (והנכונה יותר) של נכסים חיוביים ולא על השחקנים עצמם וההתאמה ביניהם,
אבל כמו שכתבתי בעבר מספר פעמים (גם בהקשר של מיניסוטה וגם באופן כללי), הדבר אולי הכי חשוב זה להעריך מה יש לך ביד
וברגע שמיניסוטה לא שלחו את וויגינס בטרייד כשעוד היה לו ערך ונתנו לו את החוזה הזה (+חוזה נוראי לדיינג)
למרות סימנים ברורים של אי ההתקדמות, אדישות, הגנה חלשה, אחוזים חלשים מהשדה ושאר חוליים
אז ברור שאין מה לדבר על יותר מקבוצה בינונית פלוס.
כל מה שאפשר לעשות עכשיו זה את המיטב ונדמה לי שרוסאס עושה את זה (לפחות ברמה האסטרטגית).