shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
קוק ואפשואו בעמדות 3-4 זה ממש רע? אין ספק, מי צריך שני זרים מוכשרים ומוכחים?
הפועל העונה בנויים טוב ומעמידים כנראה את רביעיית הזרים הכי טובה שהעמידו בשנים האחרונות. השאלה היא האם יקלעו מספיק טוב ויצליחו לייצר מספיק ריווח לחדירות של ים ולמון. אם כן, תהיה פה קבוצה מיוחדת כי למון הוא חודר ברמת NBA. אם לא, יצטרכו לעשות חילופים.
מה הם בדיוק הוכיחו?
קוק היה חלק מעונה לא טובה במיוחד של נס ציונה, הוא רק מתבגר (בן 33.5 אוטוטו), ושחקן די חד גווני (כן, 2.5 שלשות למשחק ב-36% זה בהחלט לא רע, אבל כשזו התכונה המרכזית שלך - זה לא עד כדי כך מרשים).
אפשואו כמובן עם פרופיל טוב יותר (רזומה מהשנים האחרונות + רק בן 25), והוא כמובן הצלע הטובה היותר על פניו מבין השניים - בפרט כי מגוון יותר.
בדיוק כמו בעונה שעברה - אני קצת לא מבין את הבנייה של הספסל על פני העמדות השונות. החמישייה הרי תהיה מדר + זרים. אז על הספסל יש את טימור, רז אדם ושוכמן בעמדות 1-3, ורק את יונתן מור וקופרברג בעמדות 4-5 (שזה אולי לא קטסטרופלי, אבל כל משחק שזאנה יחסיר - הרוטציה קורסת). כאילו שוכמן שהוא 2.5 הרי יהיה 3 מחליף, קוק שהוא 3.5 ישחק לא מעט בעמדה 4 וכו'.
לגבי אפשואו כתבת בעצמך אז לא ברור לי מה אתה רוצה.
לגבי קוק? אתה יכול לא לאהוב את סגנון המשחק, אבל לא ברור לי איך אפשר להכחיש שהוא אחד הזרים הטובים בליגה בשנים האחרונות. ממוצע של 16 נקודות עם בערך 3 שלשות למשחק ב-37 אחוז (שזה כמובן מצוין גם אם זה האלמנט המרכזי במשחק שלך) על פני שלוש השנים האחרונות בקבוצת מרכז טבלה, כולל לא מעט סלי קלאץ' גדולים. גם העונה האחרונה של נס ציונה לא הייתה כל כך רעה כמו שהקורונה פשוט פירקה אותם. זה נכון שהוא בן 33, אבל כשמסתכלים על המספרים רואים שהוא שמר על יציבות מצוינת, אז לא ברור מה הבעיה.
לגבי הספסל, אני גם לא רואה את הבעיה. אפשואו ישחק באזור ה-30 דקות למשחק, יונתן מור בערך 10 ומקסימום יחלטרו 5 דקות למשחק עם קוק ב-4 או הרכב שני גבוהים. לא רואה איך קוק ישחק לא מעט בעמדה 4 פה. זה שאם זאנה חסר אז אנחנו בבעיה זה נכון, אבל זה נכון לכל זר ב-90 אחוז מהקבוצות בליגה. לאיזו קבוצה יש בכלל יותר מ-2 מחליפים לגיטימיים בצבע?