סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 8:36 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מזל שהם לא בעלי נטיות אובדניות, כמו שהוכח ב-NBA ובליגת האלופות בכדורגל ההתרגשות והעניין לא פחותים ויש אפילו יתרון באי נוכחות הקהל ובכך שהקבוצות אפילו לא צריכות לטוס ממקום למקום. נתראה לאחר מציאת חיסון או חסינות עדר, מה שיבוא קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 8:44 pm 
Junior

מאוד מסוקרן מגרינברג ונס צי שנה הבאה. קו קדמי מגוון ומאוזן עם צ'יטהאם, לוי וג'ורדן מרפי. אמורה להיות קבוצת ריבאונד חזקה.

לא מכיר את פטריק מילר ודביון ברי. תחושות לא טובות לגבי הראשון..

הפועל בנו השנה הרבה יותר טוב (טוב זה לא חוכמה). אבל אם הם מחתימים את קוק והולכים עם אפשואו כ-4 נמוך זה קצת פחות כוס התה שלי. מאוד אוהב את למון אבל הוא די משכפל את ים. ים נוטה להיעלם ואין לו מושג איך לשחק אוף דה בול לא כל כך רואה את השילוב שלהם ביחד.

מאוד אוהב גם אצל גודס את הבחירה של מיצ'ל ליד מונרו. התאמה טובה.

וזה רק אני או שכל הזרים השנה מהליגה הצרפתית?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 9:44 pm 
Hall of Famer

קוק ואפשואו בעמדות 3-4 נשמע לי ממש רע, אבל אני משוחד כי אף פעם לא אהבתי את קוק יותר מדי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 9:48 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
מאוד אוהב גם אצל גודס את הבחירה של מיצ'ל ליד מונרו. התאמה טובה.

וזה רק אני או שכל הזרים השנה מהליגה הצרפתית?

אני גם חושב שזו התאמה טובה, שניהם יכולים לשחק גם 4 וגם 5.
מיצ'ל מוסר לא רע ומבין את המשחק. יכול גם לקלוע מבחוץ.
שני גבוהים חכמים, עם קליעה מחצי מרחק ומעלה - זה פלוס גדול.
מצד שני - אומרים המתנגדים שכדי להצליח כמו בעונות הקודמות ראשון צריכה
גבוה בסגנון הנקינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 10:07 pm 
Junior

מיצ'ל גבוה מאוד נייד, רץ את המגרש מהר, משחק מעל הטבעת. ליד מונרו אתה חייב להביא שחקן כזה.

ארמנד נראה שחקן ברמה גבוהה. שדרוג רציני עם גוט על חשבון אריאל (הטור של רועי כהן שפורסם היום בהקשר הזה..בדיחה). בסך הכל נראה שבונים על דוברת כישראלי מוביל לכל דבר ויש סיכוי שנראה קצת אקס פקטור מאביבי שמפה לשם כבר רשום כ2.05 (גדילה מאוחרת?) באתר של המנהלת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 11:01 pm 
Junior

קוק ואפשואו בעמדות 3-4 זה ממש רע? אין ספק, מי צריך שני זרים מוכשרים ומוכחים?
הפועל העונה בנויים טוב ומעמידים כנראה את רביעיית הזרים הכי טובה שהעמידו בשנים האחרונות. השאלה היא האם יקלעו מספיק טוב ויצליחו לייצר מספיק ריווח לחדירות של ים ולמון. אם כן, תהיה פה קבוצה מיוחדת כי למון הוא חודר ברמת NBA. אם לא, יצטרכו לעשות חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 11:47 pm 
Junior

בהנחה שקוק. ארבעה זרים נחמדים פלוס. השאלה למה להביא את למון שידרוך על הבהונות של כביכול השחקן הישראלי המוביל שלך שאפשר אולי היה להביא 2 זר עם קליעה שיכול לעזור בהובלת הכדור במקום?

בסך הכל הפועל בנויה יותר טוב מחולון ונהריה (מזעזע), חיפה (אין פוינט גארד באופק) לגבי אילת והפועל חיפה לא מכיר.

נס צי, ראשון והפועל באר שבע (לצערי) בנויות טוב. סתם אם ניקח את האחרונה. החליפה את האין הגנה של סטיב זאק והסנטר המוזר שהיה שם בסוף השנה באחד משחקני ההגנה הטובים ב-acc, יש לה המשכיות בקו האחורי ועוד מגן נפלא כמו ווריק לארסנל. מניח שיהיה קשה לקלוע מול הסיסטם של רמי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:08 am 
Junior

בשיטה של יאניס החלוקה הזאת לרכז וסקנד היא קצת חסרת משמעות. ההתקפה של הפועל מתחילה גם ככה בהנעת כדור על הפרימטר עם הרבה תנועה וחסימות לגארדים. בכלל, כל הפריצה של ים בעונה שעברה קרתה ליד שני גארדים מאוד דומיננטיים, אז לא זה מה שמדאיג אותי.
ב"ש בנויה טוב? איך בדיוק? הגנה זה יופי, אבל אם אתה בונה על קיילב אגאדה בתור מי שיסחוב את כל ההתקפה שלך אתה לא תגיע רחוק. זה לא שהם ירדו ליגה, אבל הם סופר מוגבלים התקפית ואין שם קליעה כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:20 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
הפועל העונה בנויים טוב ומעמידים כנראה את רביעיית הזרים הכי טובה שהעמידו בשנים האחרונות. השאלה היא האם יקלעו מספיק טוב ויצליחו לייצר מספיק ריווח לחדירות של ים ולמון. אם כן, תהיה פה קבוצה מיוחדת כי למון הוא חודר ברמת NBA. אם לא, יצטרכו לעשות חילופים.

מה הם בדיוק הוכיחו?
קוק היה חלק מעונה לא טובה במיוחד של נס ציונה, הוא רק מתבגר (בן 33.5 אוטוטו), ושחקן די חד גווני (כן, 2.5 שלשות למשחק ב-36% זה בהחלט לא רע, אבל כשזו התכונה המרכזית שלך - זה לא עד כדי כך מרשים).
אפשואו כמובן עם פרופיל טוב יותר (רזומה מהשנים האחרונות + רק בן 25), והוא כמובן הצלע הטובה היותר על פניו מבין השניים - בפרט כי מגוון יותר.

בדיוק כמו בעונה שעברה - אני קצת לא מבין את הבנייה של הספסל על פני העמדות השונות. החמישייה הרי תהיה מדר + זרים. אז על הספסל יש את טימור, רז אדם ושוכמן בעמדות 1-3, ורק את יונתן מור וקופרברג בעמדות 4-5 (שזה אולי לא קטסטרופלי, אבל כל משחק שזאנה יחסיר - הרוטציה קורסת). כאילו שוכמן שהוא 2.5 הרי יהיה 3 מחליף, קוק שהוא 3.5 ישחק לא מעט בעמדה 4 וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:26 am 
Sophomore

לדעתי הלא-אובייקטיבית, רג'י אפשואו בעמדה 4 זו הברקה. הוא גדול, אתלטי, חזק, ריבאונדר מצוין. הרבה יותר מתאים לעמדה 4 מאשר לעמדה 3. נחכה ונראה.

אם מדברים על באר שבע, אני לא מבין למה הם ויתרו על ברוינסמה הנהדר בשביל ההימור על הגופה של ראקים סאנדרס. מהלך תמוה בעיניי. בכל אופן יש להם סגל מאוד עמוק ו

לדעתי ראשל"צ עם החתמות נהדרות הקבוצה הכי חזקה אחרי מכבי וירושלים. לגבי נס ציונה, יש שם כישרון אבל בוא נראה את גרינברג מסתדר עם טל דן, לימונד, נמרוד לוי ועוד שני גארדים זרים דומיננטיים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:42 am 
Junior

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:

מה הם בדיוק הוכיחו?
קוק היה חלק מעונה לא טובה במיוחד של נס ציונה, הוא רק מתבגר (בן 33.5 אוטוטו), ושחקן די חד גווני (כן, 2.5 שלשות למשחק ב-36% זה בהחלט לא רע, אבל כשזו התכונה המרכזית שלך - זה לא עד כדי כך מרשים).
אפשואו כמובן עם פרופיל טוב יותר (רזומה מהשנים האחרונות + רק בן 25), והוא כמובן הצלע הטובה היותר על פניו מבין השניים - בפרט כי מגוון יותר.

בדיוק כמו בעונה שעברה - אני קצת לא מבין את הבנייה של הספסל על פני העמדות השונות. החמישייה הרי תהיה מדר + זרים. אז על הספסל יש את טימור, רז אדם ושוכמן בעמדות 1-3, ורק את יונתן מור וקופרברג בעמדות 4-5 (שזה אולי לא קטסטרופלי, אבל כל משחק שזאנה יחסיר - הרוטציה קורסת). כאילו שוכמן שהוא 2.5 הרי יהיה 3 מחליף, קוק שהוא 3.5 ישחק לא מעט בעמדה 4 וכו'.

לגבי אפשואו כתבת בעצמך אז לא ברור לי מה אתה רוצה.
לגבי קוק? אתה יכול לא לאהוב את סגנון המשחק, אבל לא ברור לי איך אפשר להכחיש שהוא אחד הזרים הטובים בליגה בשנים האחרונות. ממוצע של 16 נקודות עם בערך 3 שלשות למשחק ב-37 אחוז (שזה כמובן מצוין גם אם זה האלמנט המרכזי במשחק שלך) על פני שלוש השנים האחרונות בקבוצת מרכז טבלה, כולל לא מעט סלי קלאץ' גדולים. גם העונה האחרונה של נס ציונה לא הייתה כל כך רעה כמו שהקורונה פשוט פירקה אותם. זה נכון שהוא בן 33, אבל כשמסתכלים על המספרים רואים שהוא שמר על יציבות מצוינת, אז לא ברור מה הבעיה.
לגבי הספסל, אני גם לא רואה את הבעיה. אפשואו ישחק באזור ה-30 דקות למשחק, יונתן מור בערך 10 ומקסימום יחלטרו 5 דקות למשחק עם קוק ב-4 או הרכב שני גבוהים. לא רואה איך קוק ישחק לא מעט בעמדה 4 פה. זה שאם זאנה חסר אז אנחנו בבעיה זה נכון, אבל זה נכון לכל זר ב-90 אחוז מהקבוצות בליגה. לאיזו קבוצה יש בכלל יותר מ-2 מחליפים לגיטימיים בצבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:54 am 
Hall of Famer

אם לדעתך קוק "אחד מהזרים הטובים בליגה בשנים האחרונות" - הרי שזו מחלוקת ענקית בינינו, ולא נוכל לגשר עליה בדיון.
גם בשנה שעברה אמרתי דברים יחסית דומים על הבנייה של הפועל ת"א (שחקן צבע דומיננטי אחד, עיקר החוזק של הספסל הוא בעמדות הגארדים), ואף הייתי בספק האם יגיעו לפלייאוף בכלל (שזה מאוד מפתיע לקבוצה עם ישראלי ברמה של תומר גינת).
אבל אולי הכל בכלל שאלה של ציפיות - אם מבחינת הפועל ת"א זה בסדר להיכנס בדוחק לפלייאוף - אז גם בשנה הבאה בסבירות גבוהה אני מניח שהם יעמדו בכך. אני בכל זאת עדיין מצפה איפשהו מהפועל ת"א ליותר מאשר נהריה, ב"ש וכו' - אולי הטעות היא אצלי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:09 am 
Junior

כנראה שיש באמת מחלוקת גדולה בינינו, אבל עדיין לא ברור לי איך אפשר לחלוק על זה שקוק הוא לכל הפחות זר ליגה טוב.
וזה נחמד שהטלת ספק בחלוקת הספסל של הפועל בעונה האחרונה, רק שאני ממש לא רואה איך התחזית שלך התגשמה. אני רואה כל משחק על הקבוצה ואמנם היו לנו המון בעיות, אבל עומק בעמדות הפנים לא הייתה אחת מהן.
ולא ענית לי על השאלה, לאיזו קבוצה בליגה יש יותר משני מחליפים לגיטימיים לעמדות הפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:41 am 
Hall of Famer

בשנה שעברה הפועל ת"א נבנתה סביב 4 זרים + תומר גינת. שחקנים 6-7 מהספסל היו מדר ושוכמן (ובריסקר בתפקיד שולי יותר) - שניהם גארדים. זה לא אסון, אבל לדעתי זה לא מאוזן, ואם אפשר רצוי להימנע ממצב זה. בסוף זה עוד זרם כי תומר גינת עבר עונה שלמה מבלי להחסיר אף משחק, והקבוצה אף הצליחה להביא תוך כדי עונה אחלה מחליפים בדמות משעור וקופרברג - אבל אני כאוהד לא הייתי בונה על זה כאסטרטגיה קבועה.
הבעיה היא לא כמותית (מחליף לכל עמדה זה כמובן אחלה), אלא שהרי גם בעונה הקודמת היו כדיר ואייזנדורף כמחליפים לגבוהים - לאן שניהם עברו די מהר בעונה אנחנו יודעים.
ברור שאין ממש קבוצות בישראל עם רוטציה של 5 גבוהים, אבל לשאלתך - נהריה הציגה את שגב-סימפסון-גפני, בחולון היו אינספור מעברים אבל בחלק מהזמן היו אפילו 4 ישראלים בעמדות הפנים, גרינברג תמיד "משחק גבוה" (וימשיך כך גם בשנה הבאה עם 2 זרים גבוהים + לוי ודן), אבל מן הסתם כל קבוצה שמה את הביצים שלה במקום מעט אחר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:57 pm 
Sophomore

ראשל"צ העלו בעונה שעברה 0 גבוהים מהספסל. היה להם את וויליאמס/קלי/הנקינס, מונרו, ובלייזר שפתח בעמדה 3 היה גם המחליף לשני הגבוהים כל פעם שהם ירדו מהספסל. לא ראיתי שזה פגע בהם יותר מדי ואני לא זוכר שבכלל דיברו על זה בתור בעיה.
העונה הם במצב אפילו פחות טוב. עידו פליישר ונועם אביבי זה שנמוך רציני לעומת בלייזר (אני לא בטוח שמישהו מהם הוא מחליף לגיטימי בליגת העל). אני בטח לא רואה איך קופרברג ויונתן מור זה לא עדיף משמעותית על פליישר ואביבי. ואנחנו מדברים על קבוצה שנחשבת מספר 3 בליגה, עם תקציב בהתאם.

וכמובן אפשר לעבור קבוצה-קבוצה (בעונה הקודמת או הקרובה) ולראות שזה המצב כמעט בכל מקום, והקבוצות עם קו קדמי עמוס כמובן משלמות על זה במקומות אחרים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:05 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

חוצפן חיובי כתב:
ראשל"צ העלו בעונה שעברה 0 גבוהים מהספסל. היה להם את וויליאמס/קלי/הנקינס, מונרו, ובלייזר שפתח בעמדה 3 היה גם המחליף לשני הגבוהים כל פעם שהם ירדו מהספסל. לא ראיתי שזה פגע בהם יותר מדי ואני לא זוכר שבכלל דיברו על זה בתור בעיה.
העונה הם במצב אפילו פחות טוב. עידו פליישר ונועם אביבי זה שנמוך רציני לעומת בלייזר (אני לא בטוח שמישהו מהם הוא מחליף לגיטימי בליגת העל). אני בטח לא רואה איך קופרברג ויונתן מור זה לא עדיף משמעותית על פליישר ואביבי. ואנחנו מדברים על קבוצה שנחשבת מספר 3 בליגה, עם תקציב בהתאם.

וכמובן אפשר לעבור קבוצה-קבוצה (בעונה הקודמת או הקרובה) ולראות שזה המצב כמעט בכל מקום, והקבוצות עם קו קדמי עמוס כמובן משלמות על זה במקומות אחרים.

התקציב של ראשון ממש לא 3 בליגה..
לא היה בעונה שעברה, ובטח לא עכשיו בקורונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:26 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
חוצפן חיובי כתב:

התקציב של ראשון ממש לא 3 בליגה..
לא היה בעונה שעברה, ובטח לא עכשיו בקורונה

למי היה בעונה שעברה תקציב יותר גבוה? אולי לחולון. חולון וראשון 3-4.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:37 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

לחולון ולהפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:45 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:

הכל נכון, מן הסתם יש אינספור דרכים "סבירות ונכונות" לבנות קבוצה.
דווקא מצד ראשון שבאמת עשו דברים יפים מאוד לאורך כל העונה שעברה - פציעה אחת של בלייזר והם כבר היו נופלים בכמה רמות. עובדתית הוא שיחק את כל משחקי הליגה - אז נוח להתעלם מזה. לי קשה להבין מה ההיגיון להביא בתחילה העונה רכז כזר חמישי, להחזיק בנוסף על הספסל את טישמן, דוברת, בורדיון ואריאל, בעוד עמדות 4-5 דלילות כל כך (ואף צ'וברביץ' שוחרר משם). אבל שוב - אם זה עובד אז אולי זאת השיטה ואני סתם פרנואידי וביקורתי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:51 pm 
Junior

משהו עקרוני: אם לא מתוכנן קהל אז רצוי לא לשחק בארנה ויד אליהו, זה רק גורם לתחושה לא ממש נעימה. אם ישחקו באולמות קטנים ניתן יהיה ליצור את אפקט הבועה של ה-NBA עם מסכים של קהל, כמו שמכבי ת"א ניסתה לעשות וזה נראה פחות טוב בגלל הגודל של יד אליהו, אבל בהדר יוסף, למשל, זה יראה מעולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:53 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
חוצפן חיובי כתב:

הכל נכון, מן הסתם יש אינספור דרכים "סבירות ונכונות" לבנות קבוצה.
דווקא מצד ראשון שבאמת עשו דברים יפים מאוד לאורך כל העונה שעברה - פציעה אחת של בלייזר והם כבר היו נופלים בכמה רמות. עובדתית הוא שיחק את כל משחקי הליגה - אז נוח להתעלם מזה. לי קשה להבין מה ההיגיון להביא בתחילה העונה רכז כזר חמישי, להחזיק בנוסף על הספסל את טישמן, דוברת, בורדיון ואריאל, בעוד עמדות 4-5 דלילות כל כך (ואף צ'וברביץ' שוחרר משם). אבל שוב - אם זה עובד אז אולי זאת השיטה ואני סתם פרנואידי וביקורתי.

זה לא רק בלייזר אלא גם כל אחד משני הזרים הגבוהים שלהם.
אבל זו לא רק ראשל"צ, זו כל קבוצה למעט מכבי וירושלים שיכולות להחזיק סגל של 12-13-14 שחקנים. ברור שכל קבוצה שמחזיקה סגל של 8-9 שחקנים תהיה חשופה מאוד בכל מקרה של פציעה או היעדרות של שחקן בכיר, ואי אפשר להחזיק גיבוי על גיבוי בכל עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 3:08 pm 
Hall of Famer

אם גארד זר של הפועל ת"א או ראשון (לשם הדוגמאות) היה נפצע לתקופה ארוכה בעונה שעברה - היו גיבויים מהספסל, אולי לא ברמתו, אבל מניח את הדעת. עד כמה כבר ים מדר היה פחות טוב מליונס או סק הנרי?
אבל העונה ספציפית אולי בכלל כמותית כבר אין גבוהים ישראליים אפילו בכמות מספקת לאור עזיבה מסיבית (ג'ייק כהן, אמארה?, גינת, שגב, מנקו, קליין, אלכסנדר, אליהו), כאשר במקביל מצבת הגארדים לא קטנה באופן מקביל לכך. אבל אני אישית כאמור עדיין לא מבין קבוצה שאוגרת 2-3-4 גארדים מחליפים סבירים על הספסל לצד גבוה אחד במקרה הטוב, כמו למשל ראשון אשתקד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 3:19 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
לחולון ולהפועל ת"א

לא מאמין שלהפועל ת"א היה תקציב יותר גבוה מלראשון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 3:39 pm 
Sophomore

arie כתב:
משהו עקרוני: אם לא מתוכנן קהל אז רצוי לא לשחק בארנה ויד אליהו, זה רק גורם לתחושה לא ממש נעימה. אם ישחקו באולמות קטנים ניתן יהיה ליצור את אפקט הבועה של ה-NBA עם מסכים של קהל, כמו שמכבי ת"א ניסתה לעשות וזה נראה פחות טוב בגלל הגודל של יד אליהו, אבל בהדר יוסף, למשל, זה יראה מעולה...

הלוואי! יחזרו ימי מלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 3:41 pm 
Junior

יכולים לשחק אפילו בשטראוס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, מיכאל, סאבוניס ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: