Amos Gueta כתב:
דנבר בין 96 ל-99 נניח. שיקגו פוסט ג'ורדן (98-01). לא חסרות דוגמאות. מיאמי אולי בעונה אחת (נדמה לי 2007) עשתה את הטאנקינג הכי מזעזע שראיתי, יותר גרוע מכל מה שפילי עשתה ב-3 שנים עם השחקני גיליג שהם הביאו שם.
וכבר אמרתי לך מה אני חושב על ההשבתות סוף עונה.
פרה היסטוריה, בוא נראה אם יש גיבוי לטענה.
דנבר 96 - אמנם לא החתימה את מוטומבו הפרי אייג׳נט כי הוא רצה חוזה לעשור. ואכן עשתה טרייד על מרק ג׳קסון (אז, רכז סביר פלוס בליגה, רחוק מלהיות כוכב, ודי מבוגר) בשביל כמעט כלום (אדי ג׳ונסון על אדי דלק ששוחרר שבוע לאחר מכן) ושתי בחירות בסיבוב השני. קשה להסיק מהעונה הזאת הרבה
דנבר 97 - העבירה את הכוכב הגדול מקדייס עבור המון בחירות דראפט, וגם את דייל אליס אמנם בן 36 אבל עדיין שחקן של 15 נקודות למשחק בשביל עוד בחירות דראפט. הקבוצה סיימה את הליגה עם 11 נצחונות שלמים. זאת אכן היתה עונת הינקי לתפארת.
דנבר 98 - בדיוק ההיפך מהינקי על ההתחלה. הביאו את בילאפס בשביל בחירות דראפט. והחזירו את מקדייס. אמנם סיימו עונה מחורבנת נוספת (14 נצחונות) אבל שוב, קשה להגיד שהיתה פה עונת הינקי. אם כבר ההבאה של מקדייס שאולי הם לא האמינו בו רק שנה קודם, מוכיחה את ההיפך
דנבר 99 - היה איזה טרייד של שלושה שחקנים בינוניים על שלושה שחקנים בינוניים. אחרי זה שחררו את קלי מקארתי מיודענו. היה עוד טרייד שבו העבירו את צ׳ונסי בילאפס (שאגב, עד 2003 היה רחוק מלהיות כוכב, כולה הבטחה) ורון מרסר עבור טאריק עבדול וואחד (עוד הבטחה, כזאת שלא ממושה) וכריס גאטלינג (שנדמה לי שהיה אולסטאר שנתיים לפני זה) אולי טרייד מחורבן בדיעבד, אולי לא, אבל בטוח לא טרייד טנקיסטי.
בקיצור, היתה להם עונה אחת מופרכת לחלוטין (97) אבל שאר העונות לא קשורות בכלל להינקי.
הלאה.
שיקגו 98-01
98 - כן, היה פה יופי של טנקינג. זרקו את רודמן (אמנם זקן), העבירו את פיפן תמורת פאקינג רוי רוג׳רס (הג׳ינג׳י??), העבירו את סטיב קר ולוק לונגלי . אז כן, זרקו את כולם, אבל קשה לי להגיד שהם לקחו יותר מדי בחירות דראפט עבור כל זה (שתי בחירות דראפט ראשונות). נניח שזו היתה סוג של עונת הינקי, למרות שיחסית הם לא צברו כל כך הרבה נכסים.
99 - הדבר המשמעותי היה טרייד של טוני קוקוץ׳ עבור ג׳ון סטארקס ובחירת סיבוב ראשון... נניח שזה היה סוג של מהלך הינקיי גם כן.
2000 - שום דבר משמעותי לא קרה
2001 - בפב׳ 2002 היה שם טרייד גדול שבו העבירו את ארטסט, מרסר ומילר תמורת בעיקר טרוויס בסט וג׳יילן רוז. אנעארף.. טרייד שכזה שבו יש מנצחים ומפסידים, בטח לא טנקינג.
בקיצור, במקרה הכי קיצוני, היו להם שתי עונות טנקינג ניהוליות וזהו. למעשה, יותר סביר שזו רק היתה העונה הראשונה.
מיאמי עונת 2007 זה כאמור עונה אחת.
בקיצור, נו באמת.