סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 12:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
Att כתב:
אני לא רואה יתרון מיוחד במה שיוסטון עשתה כי לרוב הקבוצות יש היום את האופציה לעבור לסמול בול. בוסטון עושה את זה למשל עם טייטום כסנטר/גבוה מרכזי.

לא, אין הרבה קבוצות שיכולות לעשות את זה. בוסטון שיחקו ככה 22 דקות טוטאל בפלייאוף הזה וזה כלל את גרנט ויליאמס שלא מסוגל לקלוע לשלוש או להוריד כדור לרצפה באופן אפקטיבי.

המטרה זה לא להיות כמה שיותר נמוך, אלא לפשט את המשחק למצב שבו שחקני משנה מוגבלים יחסית יכולים למקסם את היכולות שלהם.

בוסטון בחרו לשחק ככה 22 דקות.
משהו אומר לי שאם זה לא היה גרנט פריקינג וויליאמס הרוקי אלא גורדון הייוורד, הם היו משחקים כך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 4:01 pm 
Senior

אני בספק שזה הרכב שסטיבנס מעוניין שירוץ הרבה, כי גרנט פריקינג וויליאמס הרוקי יותר אגרסיבי מגורדון היוורד בהגנה שזה חלק משמעותי מההרכב הזה שדורש המון התאמות הגנתיות.

שוב, אפשר לטעון שזה לא עובד ושיש לזה יותר מדי חורים. אבל להגיד כל קבוצה יכולה לעשות את זה זה סתם לא להבין את הכדורסל מאחורי זה.

זה סתם מזלזל במורי לדעתי. יכול להיות שהוא טועה וזה לא יעבוד ולא יכול לעבוד, אבל המחשבה שזה סתם בוא נשים שחקנים נמוכים על המגרש יהיה צחוקים וכל קבוצות יכולות לעשות את זה לא רציני בעיני.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ה' ספטמבר 17, 2020 4:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 4:04 pm 
Senior

ido כתב:
Yuval כתב:
ido כתב:
Yuval כתב:
אני מבין את הטענה, אני פשוט לא מסכים עם ההחלטה שלך. הלייקרס קבוצה משמעותית טובה יותר מיוסטון הנוכחית אבל זה לא בגלל הקונספציה. היא יותר טובה מכל שאר הקבוצות בליגה כנראה גם.

ברור שהקבוצה הכי טובה בהיסטוריה לא תהיה מיקרו בול. זה עדיין לא אומר שהקונספציה הזו לא יכולה להצליח בתנאים מסוימים ואפילו למקסם את היכולת של סגל מסוים. זה ברור לחלוטין שעם רמת המשחק של ווסטברוק בפלייאוף הזה לא היה לזה שום סיכוי.

אני מסכים שהמיקרו בול צריך להראות הצלחה כדי לשנות את המצב הקיים וברור שהם לא עשו את זה עדיין. חצי העונה הזו בהחלט הייתה פרוף אוף קונספט מעניין בעיני.

העניין בעיני הוא שיוסטון לא השאירה לעצמה שום מרווח לתמרון, שום אופציה לשנות דברים. בעונה הסדירה אין צורך לשנות, אבל בפלייאוף קבוצות מגיבות ועושות התאמות ממשחק למשחק. גם בסדרה הזו, זה בדיוק מה שקרה - הלייקרס, עם סגל יותר עמוק ובעיקר יותר מגוון, למדו מההפסד במשחק הראשון ועשו את ההתאמות שלהם (הווארד ומגי בחוץ, יותר דק' למוריס, דאבל טים על הארדן להוציא לו כדור מהיד). ליוסטון לא הייתה שום גמישות, שום אפשרות לשנות משהו בניסיון לעורר את הסדרה. נכון שהם כנראה היו מפסידים כך או כך, אבל זו בקושי הייתה סדרה תחרותית.

אגב, יתקנו אותי נכבדי הפורום, אבל גם שיקגו הגדולה שיחקה לפרקים "סמול בול" במובן של הרכבים בלי סנטר גבוה על המגרש, עם רודמן באמצע וארבעה גארדים/פורוורדים שכולם מסוגלים לאיים מרחוק ולהוביל כדור. לא כך?

זו הנקודה אבל, הקבוצה הזו לא אמורה לאפשר דאבל טים על הארדן בצורה מוצלחת כל כך, כי ווסטברוק ״אמור״ להגיע לטבעת בקלות בכל הזדמנות כזו ולשחרר לשלשה פנויה או לשים דאנק/לייאפ.
זה עובד פחות טוב כשווסטברוק נראה כמו שהוא נראה בסדרה הזו.

אני לא טוען שהקבוצה הייתה מצוינת או שאותה קבוצה תצליח שוב. אני פשוט אומר שהכשלון במקרה הזו הוא קודם כל בזה שהשחקן השני עליו השיטה נבנתה פשוט לא תיפקד. אפשר לנסות לבנות קבוצה כזו שתהיה טובה בהרבה.

בנוסף, לברון ודיוויס ביחד זו אנומליה פיזית דיי יחודית. ראינו איך המיקרו בול הצליח לפרק קבוצות עם גבוהים קלאסיים כמו גובר או אדמס. יש לזה המון יתרונות ואני מעריך את החשיבה ורואה איך זה מוכיח את עצמו בכל הענפים שאני עוקב אחריהם.

נגד אוקסיטי יוסטון הגיעה כפייבוריטית ושרדה בקושי משחק 7.
מול גובר יוסטון לא שיחקה מיקרו-בול, בטח לא כשיטה יחידה ובלעדית. קאפלה היה שם, 31 דק' בממוצע למשחק (מול 30 של גובר), והמאנימל נתן עוד 10 דק' במשחק.
אני לא אומר שאבסולוטית זה לא יכול לעבוד. אני אומר שלהשאיר את עצמך במצב שאין לך גמישות בכלל בסגנון המשחק, זו בעיה. במיוחד כאשר כמעט לכל קבוצה (בטח לקונטנדריות) יש היום יכולת להגיב לשיטה הזו עם אופציה סבירה לכל הפחות להרכבי סמול-בול. אתה חייב להיות מסוגל להגיב לאורך הסדרה וגם בתוך משחק בשביל לנצח 4 מ-7. ליוסטון אין את הגמישות הזו.
וכאמור, המיקרו-בול כשיטה של 48 דק' ניצח עד היום סדרה אחת, ממש על הקשקש, ונוטרל לחלוטין בסדרה השנייה.

השיטה גם הפסידה רק סדרה אחת עד היום בהיסטוריה.

ברור שזה לא הצליח, הטענה שלי שניסוי אחד על סמפל קטן רחוק מלהוכיח את זה. ואני מסכים איתך בגדול. אני פשוט חושב שזה לא מופרך לקחת את הרכב 'יום הדין' ולהפוך אותו להרכב הרגיל שלך. חד משמעית צריך להיות איזשהו גיבוי לתכנית אחרת, אבל זה לא אומר שהרעיון לא ישים לחלוטין.

לגבי גובר, אני מתכוון במפגשים בעונה הרגילה. לא לסדרות קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 4:18 pm 
Hall of Famer

רק אציין שב"הרכב יום הדין" היה לפחות את דוראנט, שמבחינת גובה+אורך+אתלטיות (כלומר כל דבר שלא קשור לכוח במאבקים בפוסט) מהווה איום חסימה אמיתי סביב הטבעת (באם זו האסטרטגיה ההגנתית הנבחרת - לפחות יש אופציה כזו), ואת זה אין ממש ליוסטון הנוכחית בכלל ברוסטר כמדומני.

אגב, תיאורטית אפשר ש-plan A שלך תהיה "מיקרו-בול", אבל יהיה לך על הספסל גם איזה כמה גבוהים אמיתיים עבור מצ'-אפים מסוימים. נניח לדמיין מציאות בה קאפלה עולה מהספסל לאיזה 15 דקות ביוסטון בהן הם משחקים שונה. להקצנה אפילו איזה בובאן נניח - ואז הסגנון משתנה ב-180 מעלות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 8:04 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
ido כתב:
Yuval כתב:
ido כתב:
Yuval כתב:
אני מבין את הטענה, אני פשוט לא מסכים עם ההחלטה שלך. הלייקרס קבוצה משמעותית טובה יותר מיוסטון הנוכחית אבל זה לא בגלל הקונספציה. היא יותר טובה מכל שאר הקבוצות בליגה כנראה גם.

ברור שהקבוצה הכי טובה בהיסטוריה לא תהיה מיקרו בול. זה עדיין לא אומר שהקונספציה הזו לא יכולה להצליח בתנאים מסוימים ואפילו למקסם את היכולת של סגל מסוים. זה ברור לחלוטין שעם רמת המשחק של ווסטברוק בפלייאוף הזה לא היה לזה שום סיכוי.

אני מסכים שהמיקרו בול צריך להראות הצלחה כדי לשנות את המצב הקיים וברור שהם לא עשו את זה עדיין. חצי העונה הזו בהחלט הייתה פרוף אוף קונספט מעניין בעיני.

העניין בעיני הוא שיוסטון לא השאירה לעצמה שום מרווח לתמרון, שום אופציה לשנות דברים. בעונה הסדירה אין צורך לשנות, אבל בפלייאוף קבוצות מגיבות ועושות התאמות ממשחק למשחק. גם בסדרה הזו, זה בדיוק מה שקרה - הלייקרס, עם סגל יותר עמוק ובעיקר יותר מגוון, למדו מההפסד במשחק הראשון ועשו את ההתאמות שלהם (הווארד ומגי בחוץ, יותר דק' למוריס, דאבל טים על הארדן להוציא לו כדור מהיד). ליוסטון לא הייתה שום גמישות, שום אפשרות לשנות משהו בניסיון לעורר את הסדרה. נכון שהם כנראה היו מפסידים כך או כך, אבל זו בקושי הייתה סדרה תחרותית.

אגב, יתקנו אותי נכבדי הפורום, אבל גם שיקגו הגדולה שיחקה לפרקים "סמול בול" במובן של הרכבים בלי סנטר גבוה על המגרש, עם רודמן באמצע וארבעה גארדים/פורוורדים שכולם מסוגלים לאיים מרחוק ולהוביל כדור. לא כך?

זו הנקודה אבל, הקבוצה הזו לא אמורה לאפשר דאבל טים על הארדן בצורה מוצלחת כל כך, כי ווסטברוק ״אמור״ להגיע לטבעת בקלות בכל הזדמנות כזו ולשחרר לשלשה פנויה או לשים דאנק/לייאפ.
זה עובד פחות טוב כשווסטברוק נראה כמו שהוא נראה בסדרה הזו.

אני לא טוען שהקבוצה הייתה מצוינת או שאותה קבוצה תצליח שוב. אני פשוט אומר שהכשלון במקרה הזו הוא קודם כל בזה שהשחקן השני עליו השיטה נבנתה פשוט לא תיפקד. אפשר לנסות לבנות קבוצה כזו שתהיה טובה בהרבה.

בנוסף, לברון ודיוויס ביחד זו אנומליה פיזית דיי יחודית. ראינו איך המיקרו בול הצליח לפרק קבוצות עם גבוהים קלאסיים כמו גובר או אדמס. יש לזה המון יתרונות ואני מעריך את החשיבה ורואה איך זה מוכיח את עצמו בכל הענפים שאני עוקב אחריהם.

נגד אוקסיטי יוסטון הגיעה כפייבוריטית ושרדה בקושי משחק 7.
מול גובר יוסטון לא שיחקה מיקרו-בול, בטח לא כשיטה יחידה ובלעדית. קאפלה היה שם, 31 דק' בממוצע למשחק (מול 30 של גובר), והמאנימל נתן עוד 10 דק' במשחק.
אני לא אומר שאבסולוטית זה לא יכול לעבוד. אני אומר שלהשאיר את עצמך במצב שאין לך גמישות בכלל בסגנון המשחק, זו בעיה. במיוחד כאשר כמעט לכל קבוצה (בטח לקונטנדריות) יש היום יכולת להגיב לשיטה הזו עם אופציה סבירה לכל הפחות להרכבי סמול-בול. אתה חייב להיות מסוגל להגיב לאורך הסדרה וגם בתוך משחק בשביל לנצח 4 מ-7. ליוסטון אין את הגמישות הזו.
וכאמור, המיקרו-בול כשיטה של 48 דק' ניצח עד היום סדרה אחת, ממש על הקשקש, ונוטרל לחלוטין בסדרה השנייה.

השיטה גם הפסידה רק סדרה אחת עד היום בהיסטוריה.

ברור שזה לא הצליח, הטענה שלי שניסוי אחד על סמפל קטן רחוק מלהוכיח את זה. ואני מסכים איתך בגדול. אני פשוט חושב שזה לא מופרך לקחת את הרכב 'יום הדין' ולהפוך אותו להרכב הרגיל שלך. חד משמעית צריך להיות איזשהו גיבוי לתכנית אחרת, אבל זה לא אומר שהרעיון לא ישים לחלוטין.

לגבי גובר, אני מתכוון במפגשים בעונה הרגילה. לא לסדרות קודמות.

אז בגדול אנחנו מסכימים.
ולמשחקי העונה הרגילה כמעט ואין משמעות בהקשר הזה. ההבדל בין העונה הסדירה למשחקי הפלייאוף בליגה הוא כל כך גדול, ובמיוחד בהקשר הבעייתי של להצליח עם השיטה גם מול יריבה שמגיעה מוכנה ועם פתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 8:33 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זו בכללות הבעייה שלי עם קבוצות של דאנתוני באופן כללי, ואני זוכר את זה עוד מהתקופה שלו בבנטון, דרך פיניקס וכמובן הרוקטס הזו. הוא נוטה לבנות התקפות מאד יצירתיות על גבול המהפכניות, שמצליחות מאד בעונות הסדירות אבל ברגע שמגיעה מולם קבוצה מאומנת שיודעת לשמור במשחק עם משמעות היא בדרך כלל פותרת אותם ולדאנתוני אין תשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 10:33 pm 
Senior

אני לא מסכים שלמשחקי עונה רגילה אין משמעות. בוודאי שיש להם. גובר לא התקשה מולם בגלל שזה לא היה פלייאוף. הוא התקשה מולם כי יש יתרונות ברורים לשיטה הזו ואחד מהם זה שהיא מנטרלת שחקני התקפה גבוהים מוגבלים.

העונה הרגילה של יוסטון לא הייתה שונה בכלל מהפלייאוף במובן שידענו בדיוק מי הקבוצה שתקשה על השיטה הזו. מה שלא ידענו זה כמה גרוע ווסטברוק יהיה אחרי הפציעה (הוא אולי נגר, אבל הוא היה פשוט חסר תועלת בסדרה הזו).

אני חושב שזו טעות מאוד גדולה שאנשים עושים בלהתחיל לנתח סדרה מהתוצאה הסופית. יש מעט מאוד קבוצות בליגה שיהיה להם סיכוי אמיתי נגד הלייקרס בסדרה. אחת המטרות של יוסטון היא להגדיל את הוריאנס בסדרה בדיוק בשביל לתת סיכוי לכפר על הפערים האלו. זה לא יכול לעבוד כשווסטברוק כל כך גרוע וכשקבוצה כל כך קצרה מאבדת שחקן חמישיה נוסף (האוס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 11:06 pm 
Sophomore

לשיטה יש יתרונות ברורים, ויש לה חסרונות ברורים.
זה טוב ויפה שגובר התקשה מול יוסטון במהלך העונה הרגילה. זה לא אומר בהכרח שיוטה כקבוצה הייתה מתקשה נגד יוסטון בסדרה, כאשר היא מגיעה עם פתרונות ספציפיים והתאמות שפשוט לא עושים בליגה הזו במהלך העונה. יוסטון התנהלה השנה בפאנטיות דתית, נצמדה לתורת המיקרו-בול והחליטה שהיא תקום ותיפול איתה. זה ניסוי מעניין, זה אולי ראוי להערכה (עניין של דעה), וזה אולי יכול להצליח אם הכל מסתדר לך כמו שצריך. אבל זה נוקשה וחסר גמישות (שזה קצת אירוני) ומציב אותך בבעיה ברגע שהמאמן היריב מוצא פתרונות, כי אין יכולת לשנות משהו באופן משמעותי.
בודאי שאני לא שופט אותם לפי הסדרה מול הלייקרס. ברור שהלייקרס היו פיבוריטים מובהקים פה. אני נותן יותר חשיבות דווקא לסדרה שהם כן ניצחו, מול קבוצה "קונבנציונלית" שעל הנייר נחותה מהם, והביאה אותם עד למצב של כדור מכריע במשחק שבע. זה מדגם קטן, ואני מסכים שעקרונית המיקרו-בול אולי יכול להצליח. בפועל - יוסטון השנה נכשלה. מעבר לכך - ההצמדות המוחלטת לשיטה פעלה נגדם, לא לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 11:11 pm 
Senior

אני לא מבין למה אוקלהומה נחותה מיוסטון בלי ראסל (4 משחקים ראשונים) ואז עם רבע ראסל (בחזרה מהפציעה).

בפועל יוסטון הגיעו בדיוק לאיפה שהם היו מגיעים בכל קונסטלציה אחרת. שזה כמובן רחוק מהצלחה, אבל זה לא שראינו איזה קריסה קונספטואלית של משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 17, 2020 11:26 pm 
Sophomore

יודע מה, פספסתי שהיו בלי ראסל. טעות שלי.

בכל מקרה, מרגיש לי שמיצינו. אני מקווה שיוסטון ימשיכו עם הניסוי שלהם לפחות עוד עונה, ואולי נקבל עוד הזדמנות להתרשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2020 1:21 pm 
Hall of Famer

אין הרבה סנטרים מהסוג הזה אבל מה קורה כשיוסטון פוגשת את דנבר בפלייאוף? מי שם היה אמור לעצור את הג'וקר? או את אמביד לצורך העניין?
הראל לא התמודד עם יוקיץ' טוב בכלל. למעשה, הסטט' של שלושת המשחקים האחרונים די מדהימה.

Montrezl Harrell and Nikola Jokic went head-to-head for 35 minutes over the final three games of this series. The Los Angeles Clippers were outscored by 47 points in those minutes.

In the 169 minutes that Ivica Zubac spent on the floor against Nikola Jokic in the series, the Clippers outscored the Nuggets by 27. In the 96 minutes Jokic was able to play without Zubac on the floor, Nuggets outscored the Clippers by 50.
Justin Russo
@FlyByKnite

You want the more insane number? 44 of those 96 minutes came in the last three games, which the Clippers obviously lost. Denver outscored the Clippers by 50 in that time. So that +50 for Denver is literally all in the last three games. And Doc never changed it up. Not once.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2020 1:49 pm 
Senior

מטורף לגמרי וזה בהחלטנ טיעון טוב נגד השיטה של יוסטון בתסריט שהיא פוגשת את דנבר.
מצד שני לא כל כך הבנתי מה זה doc never changed it up, מדובר על 44 דקות ב3 משחקים, זה לא כזה מעט, אבל זה לא שדוק היה תקוע בחמישייה הזו לאורך כל 3 המשחקים, אז אני מרגיש שפספסתי פה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2020 1:57 pm 
Hall of Famer

באופן כללי, אין שום היגיון בלא להחזיק סנטר הגנתי יעיל בסגל. זה לא מחייב אותך למשכורת גדולה (הערך של סנטרים נשחק בטירוף) ואתה לא חייב להשתמש בו כתכנית A או אפילו B שלך. לא להחזיק אחד כזה כתכנית C זה סתם חסר אחריות. אלא אם אתה ממש לא סומך על המאמן שלך (ואז יש לך בעיה רצינית יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2020 1:58 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
מצד שני לא כל כך הבנתי מה זה doc never changed it up, מדובר על 44 דקות ב3 משחקים, זה לא כזה מעט, אבל זה לא שדוק היה תקוע בחמישייה הזו לאורך כל 3 המשחקים, אז אני מרגיש שפספסתי פה משהו.

בהתחשב בדומיננטיות של יוקיץ' כשחקן המרכזי של דנבר ובכושר הנוראי של הראל לרוץ איתו שליש מהדקות בסנטר זו כנראה טעות.

סתם הבאתי את כל הציטוט של הצייצן ההוא. דוק לא עניין אותי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2020 2:15 pm 
Hall of Famer

אכן מספרים מדהימים

אם בחלק גדול מהקבוצות הסנטר ב"משחק המודרני" הוא גם ככה אופציה רביעית-חמישית בהתקפה (כל עוד אינו יוצר בחסד כמו יוקיץ' או אמביד) אז בהחלט אין סיבה מבנית/ארגונית/תקציבית שלא להחזיק לכל הפחות שני סנטרים סבירים. כמה מהקבוצות היותר טובות שראינו לאחרונה החזיקו את מה שאלי סהר אוהב לכנות "וועידת סנטרים", אם זה גולדן סטייט עם דיוויד לי/בוגוט/פאצ'וליה/מגי/לוני לאורך שנות התהילה, או למשל מגי והאוורד שנותנים ללייקרס עוד כל כך הרבה אפשרויות במשחק בעלות משותפת של 6.5M.
גם קאנטר למשל זה נשק שבוסטון יכולה להעלות בסיטואציות מסוימות בכדי לשנות את אופי המשחק (על יתרונותיו וחסרונותיו), כנ"ל באופן קיצוני יותר בובאן.

אם יוסטון מוותרת על כל זה מראש, בכדי לחסוך כמה מיליונים ועוד מקום ברוסטר לעוד קלעי - הרי שלדעתי זוהי טעות קשה, גם אם כאמור תוכנית המשחק המרכזית היא "מיקרו-בול".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2020 7:42 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

בהתחשב בדומיננטיות של יוקיץ' כשחקן המרכזי של דנבר ובכושר הנוראי של הראל לרוץ איתו שליש מהדקות בסנטר זו כנראה טעות.

סתם הבאתי את כל הציטוט של הצייצן ההוא. דוק לא עניין אותי כאן.

אין לי טענות אליך , אולי אל הצייצן אם כבר.
חשבתי שאולי גם תדע להסביר למה הוא התכוון משאר הקונטקסט.

בכל מקרה עכשיו כשאני קורא שוב אולי הוא התכוון שבעוד שהוא שיחק 52 דקות בלי זובאץ' בב4 המשחקים הראשונים, ב3 האחרים שבהם הקבוצה קרסה בלי זובאץ' דוק שיחק 44 דקות בלעדיו מבלי להחליט שבמשחק האחרון הוא לא מוריד אותו מהפארקט.
לא בטוח כמה אני מקבל את הביקורת הזו, בעיקר בהתחשב בעובדה שברבע האחרון של משחק 7 הארל היה היחיד שהצליח לו משהו בהתקפה של הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2020 7:11 am 
Junior

Att כתב:
באופן כללי, אין שום היגיון בלא להחזיק סנטר הגנתי יעיל בסגל. זה לא מחייב אותך למשכורת גדולה (הערך של סנטרים נשחק בטירוף) ואתה לא חייב להשתמש בו כתכנית A או אפילו B שלך. לא להחזיק אחד כזה כתכנית C זה סתם חסר אחריות. אלא אם אתה ממש לא סומך על המאמן שלך (ואז יש לך בעיה רצינית יותר).

טייסון צ'נדלר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, uriel17 ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה