FLASH כתב:
קבוצות מהגדולות בהיסטוריה הופכות לכאלו על חשבון קבוצות אחרות.
מיאמי לדוגמא, היתה קבוצה מהגדולות בהיסטוריה שלא הפכה לכזו כי היא הפסידה פעמיים לקבוצה גריאטריה ופעם ניצחה בנס ריי אלן. ובכללי נראתה לא וואו כמו ג"ס. אין אלא להאשים את הכוכב שהיה בשיאו ולא הצליח להרים את הקבוצה.
לבעלי הזכרון הקצר אני מזכיר שלא אני דרשתי 7. ב2011 לברון עצמו הגדיר שהם לא מכוונים ל7 אליפויות, אלא ליותר. זה היה הדיבור, זה לא היה מופרך לציבור. השיג 3 מתוך 8 לפחות שהגדיר כמטרה. הוא וכל אוהדיו אמורים להודות שהם ציפו ליותר וש1 מ11 בקליבלנד ו2 מ4 במיאמי זה כשלון לטופ 5 היסטורי בפוטנציה. כמובן שהם לא יודו
לגבי מיאמי אני נוטה להסכים, זה נראה הרבה פחות טוב ממה שזה שציפו לפני אבל כמו שיש עם לא מעט "כוכבים" אחרים - בוש שהיה אדיר בקבוצה קטנה לא היה מספיק טוב כדי להיות כוכב בקבוצה אלופה. אתה רואה את זה עם לאב (אנחנו רואים מה הוא שווה בקאבס) , אתה רואה את זה עם קיירי ( ראינו אותו בלייקרס ובנטס), אתה ראית את דמרקוס קאזינס ואפשר למצוא עוד המון דוגמאות לזה שלהיות "כוכב" בקבוצה קטנה לא אומר שאתה יכול להיות כוכב גם בקונטנדרטית.
ולגבי קליבלנד אני די משוכנע שמעל 90 אחוז מהאנשים לא יכנו את ה11 שנים שלו שם ככשלון.
2007 - מי היה שם חוץ מלברון? תן שם של שחקן אחד
2015 - מי היה שם חוץ מלברון בגמר? תן שם של שחקן אחד
2017 - לברון עם ממוצעי סדרה של 33.6, 12 ריב', 10 אס' מול דוראנט, קליי, גרין וקארי - לא רואה מה הוא יכל לעשות יותר.
2018 - לברון עם ממוצעי סדרה של 34, 8.5 ריב' 10 אס' כשהשחקן השני בחשיבותו בקבוצה הוא קווין לאב, שחקן שראינו מה הוא שווה גם עונה אחרי לברון.
אבל בתכלס זה משחק כיפי, בוא תגיד לי מה דעתך על הכשלונות הבאים של קובי:
1) עונת 2003 - עפו בחצי גמר על ידי הספרס. קבוצה עם כוכב אחד ( פארקר עוד לא היה אולסטאר).
2) עונת 2004 - הפסיד בקבוצה שכללה את שאקיל ומאלון (20 וקצת נק' עונה קודם) בגמר לפיסטונס כשקובי מציג סדרה של 22.6 נקודות ב38.1 (!!!) אחוז מהשדה.
3) עונת 2005 - קובי מקבל את ההובלה על הקבוצה במה שנגמר במקום ה12 במערב הרחק מהפלייאוף.
4) עונת 2006 - קובי בעונה פסיכית מבחינת סקורינג עף בסיבוב הראשון על ידי פיניקס.
5) עונת 2007 - אותו דבר כמו 2006.
6) עונת 2008 - מפסיד בגמר לבוסטון כשהוא קולע 25.7 נקודות ב40.5 (!!!) אחוז מהשדה.
7) עונת 2011 - עף בסוויפ על ידי דאלאס עם אותה קבוצה שאיתה לקח 2 אליפויות.
עונת 2012 - לא צריך באמת להרחיב על עונת ה"סופר-טים" אני מניח
ועל ארבעת העונות האחרונות של קובי באמת אין טעם להרחיב.