שוויק1 כתב:
אולי זה גם המקום לציין שאני חושב שקובי מלבד שהיה כמובן הרבה יותר אלגנטי לצפייה, היה גם שחקן טוב בשיאו, הכי קרוב לג'ורדן שהיה, בתור אוהד ספרס שקשקתי ממנו הרבה יותר מה שפחדתי אי פעם מלברון, וגם בקלאץ הוא היה יותר טוב ועם קילר איסטינקט הרבה יותר קטלני מלברון, לדעתי.
עדיין, לברון עקף אותו בסיבוב, בזכות הדומיננטיות הפסיכית לאורך קריירה כל כך ארוכה, בזכות ההשגיות האדירה עם המספרים הפסיכים, ובזכות היותו שחקן שלם יותר, גם אם המשחק שלו פחות יפה לצפייה.
אולי אם קובי לא היה בועט את שאר מהלייקרס ההסטוריה הייתה מתגלגלת אחרת.
אשכתב את שני המשפטים הראשונים שלך ותגיד לי מה אתה אומר:
"" זה גם המקום לציין שאני חושב שמייקל ג'ורדן, מלבד שהיה כמובן הכי אלגנטי לצפייה, היה גם הכי קרוב ל-GOAT שאפשר. בתור אוהד X שקשקתי ממנו הרבה יותר ממה שפחדתי אי פעם מכל אחד אחר, וגם בקלאץ הוא היה יותר טוב ועם קילר איסטינקט הרבה יותר קטלני מכל אחד אחר, לדעתי.
עדיין, קארים עבדול ג'באר עקף אותו בסיבוב, בזכות הדומיננטיות הפסיכית לאורך קריירה כל כך ארוכה, בזכות ההשגיות האדירה עם המספרים הפסיכים, ובזכות היותו שחקן שלם יותר, גם אם המשחק שלו פחות יפה לצפייה. ""
מה אומר עכשיו? האם אנחנו לא מדברים על אותו דבר בעצם? האם לא הגיע הזמן שתגיע לאמת? או שבעינייך קארים גם יותר גדול מג'ורדן? ואני באמת מעריך את מה שרשמת כאוהד הספרס.
בנוגע למשפט האחרון שרשמת בהודעה, אני לא יודע איך הקריירה הייתה מתגלגלת.
במצב כזה היו עוד שנתיים של מאבק אליפות עם שאק (שב-06-07 כבר ירד משמעותית), אבל כך גם לא הייתה נבנית הקבוצה של 2009 ו-2010.
יותר מעניין אותי איך ההיסטוריה הייתה מתלגלת אם לא הוטו הביזיוני בטרייד על כריס פול ב-2012. או במידה פחותה אם פיל ג'קסון היה מגיע ב-2013 ולא דאנטוני.
שוויק1 כתב:
בכל מקרה, הסקר לא אומר הרבה באמת. מסכים. אבל הוא לפחות אומר שאפילו באספקט של דעת השחקנים לברון מוביל בסקר הכי מהימן שנערך לאחרונה.
אבל זה אפילו לא משנה.אני חוזר לנקודת ההתחלה, שוב. כל הטענה שלי הייתה שדעת הקהל כבר די done deal. לא יעזור. וגם סרטון ערוך במגמתיות (שאני מזמין את כולם לצפות איך הוא מראה שקובי מעל לברון לפי "עשרות השחקנים והמאמנים הטובים בהיסטוריה של הענף") לא יעזור בקטע הזה.
1. כל עוד אנחנו לא יודעים מי הם אותם שחקנים, הוא לא מהימן בשום צורה, על אחת כמה וכמה כשמדובר בקול אחד הבדל.
2. אתה יכול לומר גם עוד 100 פעם שדעת הקהל היא DONE DEAL. זה לא מגובה בשום דבר חוץ מ-10-15 כתבים שהביאו לכאן, ואולי עוד כמה אנשי תקשורת שאתה מכיר.
שוויק1 כתב:
מאסטר כתב:
וגם בנוגע לסדרת הגמר מ-2007 ש"לברון ב-35% מהשדה הוא זה שגרם לסדרה צמודה". ענינו לכם דרך סטט' אמיתית וציטוטים
איפה בדיוק ענית? מי גרם לסדרה להיות (יחסית, לא טענתי שהיא הייתה צמודה, טענתי שהיא הייתה הרבה יותר צמודה ממה שהסוויפ מרמז) צמודה? גיבסון? גודן? מי שמר על הקאבס קרובים במרחק פוזשן בסיום במשחקים 3+4 אם לא לברון? כמו שאמרתי שם (למרות שאתה מנסה לנכס לעצמך איזה נצחון בוויכוח) ,לברון לא שיחק טוב במיוחד, אבל לא הייתה לו סדרה שבה הוא התבזה וראיתי בעיניים שהוא לא שייך לרמה כמו שטענת.
מאסטר כתב:
אתה רוצה להאמין שלברון עם 22 נק' ב-36%, ו-7 אס' על 6 איבודים, שיחק מספיק טוב כדי שמשחקים 3+4 יהיו צמודים? סבבה.
לדעתי מה שהפך את המשחקים שם לצמודים זה שילוב בין ההגנה הטובה של קליבלנד לבין הופעה התקפית בינונית מינוס של הספרס (83 ו-75 נק' בלבד).
זו התשובה שרשמתי לך אז. חוץ מזה...
אם בעיניך המספרים האלה (ואיירבולים מהקו) שייכים לרמה של גמר, כשאתה סופרסטאר, אז סבבה.
לדעתי זה לא קרוב, אבל גם אין לי כוח להיכנס לזה שוב.