סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 604 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
נופ, זה סתם מראה בפעם המיליון שאתה לא מבין מספרים.
אתה לא היחיד, כמובן.

ברור ברור. עדיף 33 על 62. והשלושים אחוז מה2 עדיפים על החמישים אחוז של פקסון מה2. זה ידוע, זה בסיסי.
אגב לא מבין, רק מי שבאמת חסר הבנה יטען שגרין קלעי טוב יותר מפקסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:07 pm 
Senior

נופ, אתה לא מבין מספרים.
זה בסדר לא להבין.
סמפל סייז זה דבר שאנשים שחלשים במספרים לא מסוגלים לתפוס. זה טבעי. אני בטוח שיש לך מעלות אחרות.

ואגב, בניגוד לטענה המטוטמת להחריד על אחוז השלשות של דני גרין בפלייאוף (לול סמפל סייז) ואחוז השלשות של פקסון בפלייאוף ההוא (לול סמפל סייז), אני מעולם לא טענתי שפקסון הוא קלע טוב יותר או גרוע יותר מגרין. אלא פשוט ששניהם שחקנים שזריקה חופשית שלהם לגמרי היא זריקה טובה.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך א' אוקטובר 11, 2020 3:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:10 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נופ, אתה לא מבין מספרים.
זה בסדר לא להבין.
סמפל סייז זה דבר שאנשים שחלשים במספרים לא מסוגלים לתפוס. זה טבעי. אני בטוח שיש לך מעלות אחרות.

תמשיך. אני אוהב טיעונים כאלו חחח
שוב מעבר למספרים שאתה כמובן טועה. פקסון היה קלעי יותר טוב מגרין. אם אתה טוען אחרת אתה באמת לא מבין גדול אבל כבר הוכחת פה לא מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:13 pm 
Senior

מ.ש.ל., כמו שאתם אוהבים להגיד.

אני סתם אעליב אותך כמה הודעות, אתה לא תבין כי זה מעל הראש שלך ואז תחזור לכתוב דברים מביכים על כדורסל. אז פשוט נעצור פה.

המחשבה ש"אחוז השלשות בפלייאוף ספציפי" הוא נתון סטטיסטי יותר חשוב מאחוז הקריירה של שחקן היא בדיוק הסיבה שאני מסוגל להתפרנס, אז אני מודה לך.

וכאמור, הטענה המטומטמת על פקסון קלע יותר טוב מגרין או לא חסרת משמעות, כפי שכתבתי, ולא טענתי אותה. הנקודה היא ששניהם קלעים מספיק טובים כדי שתרצה שיזרקו שלשה חופשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:20 pm 
Hall of Famer

אתה לא מעליב כי אתה פשוט לא חכם
דני גרין לא עובר 34 אחוז מהשלוש כבר פלייאוף רביעי רצוף.
זה לא התיאוריה החלשה שלך. זה 4 שנים.
אתה פשוט מחובבי הכדורסל שלא ממש מבינים מה הם רואים. אתה חושב שחקנים לא משתפרים או מזדקנים ואתה חושב שזה גרין של 2014 שדפק שבע שלשות בגמר. סורי זה לא.
הממוצע לשלוש הוא 36 אז הוא קלעי שלוש מתחת לממוצע היום. משל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shmueliki כתב:
ראובן כתב:
שמוליקי, בחייך.

מיאמי היו ב3-0 מול מילווקי וגמרו את הסידרה. האם הם היו עולים ל3-0 מול מילווקי כששני המשחקים הראשונים משוחקים בבית של מילווקי? אני בספק. כנ"ל ה2-0 שהם עלו אליו מול בוסטון. לפי ההיגיון שלך, באף סידרה בהיסטוריה של האנביאיי שהסתיימה בפחות משיבעה משחקים לא היה משקל ליתרון הביתיות. מה שמשנה הוא שכדי לנצח סידרה רגילה, צריך לקחת ארבעה משחקים כשרק שלושה משוחקים אצלך בבית. כלומר חובה לנצח לפחות משחק חוץ אחד ולהיות עם יותר ניצחונות חוץ מהפסדי בית. אלא פרמטרים שרלוונטיים לכל הסדרות, גם אלה שהסתיימו בסוויפ.

מיאמי היו מנועים מהאילוץ הזה, ועבור קבוצה שהיתה אמורה לשחק ארבע סדרות (אאל"ט) נגד הביתיות, זה צ'ופר רציני.

(לא שחלילה אני טוען שהאליפות שלהם תהיה כוכבית או שטות כזו)

מול אינדיאנה לתומי חשבתי שתסכים שסוויפ הוא סוויפ...
מול מילווקי אני מסכים שיש סיכוי סביר בהחלט שהיו נגררים למשחק 6 בתנאי ביתיות (וכמובן שאי אפשר לדעת כלום, אולי מילווקי חרף הכל היו שומרים על הבית למרות הכל וכו')
מול בוסטון בסדרה שהסתיימה ב-6 משחקים ממילא, אני לא רואה פה טיעון משמעותי מדי (לצורך העניין, אם הסדרה מגיעה כבר למצב של 2-2, מה זה כה משנה מה היה סדר הניצחונות עד לאותה נקודה)

האם זה הקל על מיאמי? מן הסתם ברמה מסוימת, אבל לדעתי הם היו עולים לגמר כך או כך
מצד שני אפשר להגיד שהיעדר הטיסות הקלו יותר על קבוצות ששיחקו סדרות ארוכות (למשל דנבר) - שכן אז יש חיסכון ביותר נסיעות, או סתם קבוצות עם רוטציות קצרות יותר (אני גם חושב שאפשר להגיד שבסך הכל לא היו הרבה פציעות בפלייאוף הזה)

אני לא נכנס לפרטים של כל סידרה. אני רק אומר שקבוצה שסיימה במקום החמישי נענית ממודל הבועה כפי שקבוצה שסיימה במקום השלישי בליגה הישראלית נהנית מפיינל פור באופן אופטימלי. עדיף לה לשחק ארבע סדרות בביתיות נייטראלית מאשר ארבע סדרות נגד הביתיות, ושלטעון שזה לא בא לידי ביטוי כי אף סידרה לא הגיעה למשחק שביעי זה מגוחך.

אם לא היתה בועה המשחקים היו מתנהלים אחרת (מן הסתם מיאמי לא היו ביתרון 2-0 לא מול בוסטון ולא מול מילווקי) ככה שאין טעם לשאול מה היה קורה במשחק חמש או שש באחת הסדרות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:28 pm 
Senior

דני גרין היה שני בליגה באחוזים לשלוש שנה שעברה. 45.5% על 5.4 שלשות למשחק. זו אחת מעונות הקליעה לשלוש הכי טובות בהיסטוריה. אפילו בשבילך זה ליין טיעונים מביך בקנה מידה חסר תקדים. אני יודע שאתה מתגונן והיסטרי כשאתה נעלב, אבל אפשר לנהל את השיחה ברמת טיעונים טיפה יותר גבוהה?

אבל מאחר ואני כאמור מתפרנס מחוסר המודעות העצמית של אנשים, אפשר בשמחה להתערב על כל מבחן אינטיליגנציה שתבחר ואני גם אתן לך אודס (אני אסביר לך מה זה אומר בהזדמנות).
אני זוכר שבפעם האחרונה שרציתי להתערב איתך על משהו התחלת להזיל ריר וברחת מהת'רד, אז אני מניח שגם הפעם זה לא יקרה, אבל אני לא אוותר על ההזדמנות להרוויח כסף.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך א' אוקטובר 11, 2020 3:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:28 pm 
Junior

כשמנתחים האם זריקה טובה או לא, מעבר לשאלת האחוזים יש הרבה יותר משמעות לכמה נוחה/חופשייה הזריקה. אין דין זריקה מול יד מושטת או אחרי חסימה או בסוף שעון לזריקה פתוחה לחלוטין עם ים זמן לסדר את הרגליים והגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:39 pm 
Junior

Yuval כתב:
המחשבה ש"אחוז השלשות בפלייאוף ספציפי" הוא נתון סטטיסטי יותר חשוב מאחוז הקריירה של שחקן היא בדיוק הסיבה שאני מסוגל להתפרנס, אז אני מודה לך.

ההנחה שלך אולי נכונה לגבי גרין שקלע בעונה שעברה אחוז יפה מאוד - אבל ממש לא נכונה באופן גורף. אתה מתעלם לחלוטין מהכושר שבו שחקנים נמצאים.

משמע: אם שחקן קלע ב-50% ל-3 ב-6 שנים הראשונות לקריירה, וב-6 שנים האחרונות בקושי מגרד את ה-30%, יכול להיות לו 'ממוצע קריירה מצויין', ועדיין בכושר הנוכחי שלו לא אחשיב אותו כקלעי טוב, או עדיף על כזה שהעונה קלע 40%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:40 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
דני גרין היה שני בליגה באחוזים לשלוש שנה שעברה. 45.5% על 5.4 שלשות למשחק. זו אחת מעונות הקליעה לשלוש הכי טובות בהיסטוריה. אפילו בשבילך זה ליין טיעונים מביך בקנה מידה חסר תקדים. אני יודע שאתה מתגונן והיסטרי כשאתה נעלב, אבל אפשר לנהל את השיחה ברמת טיעונים טיפה יותר גבוהה?

אבל מאחר ואני כאמור מתפרנס מחוסר המודעות העצמית של אנשים, אפשר בשמחה להתערב על כל מבחן אינטיליגנציה שתבחר ואני גם אתן לך אודס (אני אסביר לך מה זה אומר בהזדמנות).
אני זוכר שבפעם האחרונה שרציתי להתערב איתך על משהו התחלת להזיל ריר וברחת מהת'רד, אז אני מניח שגם הפעם זה לא יקרה, אבל אני לא אוותר על ההזדמנות להרוויח כסף.

חבל שזה לא משחק בעונה הרגילה.
המספרים שלו מראים שיש הבדל בין עונה רגילה לפלייאוף.
אם אתה מתפרנס ממספרים, אתה אמור להבין את ההבדל. אבל אתה מאלו שבטוחים שהם מבינים בכדורסל ולכן בטח גם מתפלא למה כל פלייאוף יש שחקנים שהאחוזים שלהם יורדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:41 pm 
Senior

6 עונות זה לא פלייאוף ספציפי.

6 עונות זה סמפל סייז מספיק גדול.

אם אני צריך לבחור בין שני נתונים בלבד בעולם כולו, ממוצע קריירה או ממוצע בפלייאוף ספציפי, הראשון יותר משמעותי בכל ניתוח סטטיסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:43 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני לא נכנס לפרטים של כל סידרה. אני רק אומר שקבוצה שסיימה במקום החמישי נענית ממודל הבועה כפי שקבוצה שסיימה במקום השלישי בליגה הישראלית נהנית מפיינל פור באופן אופטימלי. עדיף לה לשחק ארבע סדרות בביתיות נייטראלית מאשר ארבע סדרות נגד הביתיות, ושלטעון שזה לא בא לידי ביטוי כי אף סידרה לא הגיעה למשחק שביעי זה מגוחך.

אם לא היתה בועה המשחקים היו מתנהלים אחרת (מן הסתם מיאמי לא היו ביתרון 2-0 לא מול בוסטון ולא מול מילווקי) ככה שאין טעם לשאול מה היה קורה במשחק חמש או שש באחת הסדרות הללו.

בסוף באופן גנרי אפשר תמיד להגיד שבלי הבועה ומאפייניה הכל היה אחרת - אולי אף סדר המיקום לקראת הפלייאוף, ואז אולי כרגע בכלל היינו מתענגים על איזה גמר בין מילווקי לקליפרס או משהו...
אני לתומי לא מבין בדיעבד מה זה כה חשוב שמיאמי היו ביתרון 0-2 מול בוסטון (שאסכים שהסיכוי להשיג זאת בשני משחקי חוץ נמוך מאוד), אם בוסטון ניצחו במשחקים 3-4 (גם כן בסיכוי נמוך למדי באם קיימת ביתיות). 2-2 זה 2-2 מבחינתי, והדרך לשם יחסית שולית (גם אם לא לגמרי - שהרי יש מומנטום ולא מדובר ברובוטים).
אפשר לפתוח דיון אחר (שאין לי דעה מוצקת בו...), למשל האם עדיף לארח את משחקים 1-2, או דווקא את משחקים 3-4 - אם למישהו החברים יהיה משהו מיוחד לטעון פה.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' אוקטובר 11, 2020 3:47 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:45 pm 
Hall of Famer

הוא לא אם מדובר במשחק פלייאוף.
4 פלייאופים זה לא סמפל סייז קטן. בטח לא לשחקן שעבר יותר מסיבות אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:46 pm 
Senior

satriani כתב:
Yuval כתב:

חבל שזה לא משחק בעונה הרגילה.
המספרים שלו מראים שיש הבדל בין עונה רגילה לפלייאוף.
אם אתה מתפרנס ממספרים, אתה אמור להבין את ההבדל. אבל אתה מאלו שבטוחים שהם מבינים בכדורסל ולכן בטח גם מתפלא למה כל פלייאוף יש שחקנים שהאחוזים שלהם יורדים.

איזה כיף, קיוויתי שתיפול למלכודת.

זה אחלה טיעון סטריאני, אתה מאוד חכם בררר. אין ספק שהמספרים של דני גרין יורדים בגלל שבפלייאוף ההגנות יותר קשוחות ויותר קשה להשיג זריקות חופשיות כמו בעונה הרגילה.

או כמו...

הזריקה החופשית לגמרי שהוא זרק!

אני מודה לך שהוכחת שאין שום משמעות לאחוזי הפלייאוף שלו כי לא מדובר על משחק פלייאוף שלם, אלא על זריקה חופשית לגמרי בדיוק כמו בעונה הרגילה הידועה לשימצה.

אז הוכחנו כבר -

א) דני גרין עדיין קלע שלשות מצוין בעונה הרגילה, מהטובים בהיסטוריה
ב) השלשה שדני גרין זרק הייתה חופשית לגמרי, בדיוק כמו השלשות שהוא קיבל בעונה הרגילה.

לכן נותר לנו טיעון שדני גרין הוא חלש מנטאלית ולכן הוא מחטיא שלשות חופשיות במעמדים גדולים, כמו, הממ, *בודק נוטס*, גמר הנבא שהוא שבר את שיא השלשות בו :((((

לא הלך משהו סטריאני. אבל אני שמח שהשתתפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:57 pm 
Junior

רק כדי לשים את המספרים על השולחן:
דני גרין ב-4 השנים האחרונות (כמעט חצי מהקריירה - נתן 9 עונות) קלע 39% מה-3 בעונה הסדירה ו-32.6% בפוסט סיזן.
ואני מצטער לנפץ את האשליה, אבל גם בפלייאוף הנוכחי הוא החטיא לא מעט מבטים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 3:59 pm 
Senior

דני גרין בפלייאוף הזה קולע שלשות פנויות באחוזים גבוהים יותר מאשר דאנקן רובינסון.

סתם לשים את המספרים על השולחן.

(ודאנקן רובינסון, אגב, קלע שלשות יותר טוב מדני גרין. הדוגמא הזו היא רק כדי להמחיש שניתן לחתוך מספרים בכל צורה אם אתה לא מבין אותם)

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך א' אוקטובר 11, 2020 4:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:05 pm 
Senior

הנקודה, פעם נוספת, אם מנהלים דיון רציני, היא לא האם דני גרין הוא קלע שלשות מדהים או לא. הנקודה היא שהוא קלע שלשות סביר מספיק כדי שזריקה פנויה לגמרי שלו תהיה זריקה טובה.

מספרים הם לא דבר שאתה יכול לחתוך איך שבא לך כדי לתת טיעון שיגרום לך זקפה וירטואלית. יש הסבר מאוד ברור למה האחוזים של שחקנים יורדים בפלייאוף מול העונה הרגילה. יש הרבה פחות זריקות חופשיות. המשחקים איטיים יותר. הרוטציות הדוקות יותר. ההגנות חזקות יותר.

הסיטואציה שלנו היא זריקה פנויה לגמרי. לכן כל טיעון לגבי הזריקה הזו חייב להיות פסיכולוגי. זה אומר שאתם טוענים שלדני גרין יש מחסום פסיכולוגי שמונע ממנו לקלוע זריקות בפלייאוף. זו טענה שדורשת הוכחות מספריות הרבה יותר משמעותיות מאשר לרשום מספרים שלא קשורים בשום צורה לטענה.

שוב, זה רק אם מדובר בדיון רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:25 pm 
Junior

מאסטר כתב:
ואני מצטער לנפץ את האשליה, אבל גם בפלייאוף הנוכחי הוא החטיא לא מעט מבטים חופשיים.

איזה אשליה אתה מנפץ פה? אתה חושב שלמישהו פה יש אשליה שלזריקה הזו היו 100% סיכויי הצלחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:28 pm 
Hall of Famer

קלעי שלוש בינוני בבועה של 2020. השאר לא מעניין.
התיאוריה של הכנות חזקות יותר לא תופסת ב2013 ו2014. מעניין למה.
אגב זה ידוע שמי שנכנס לדיון טיעונים לא רלוונטיים על השכלה או במקרה שלך טיעונים מגוחכים כמו "אני מתפרנס" ממשהו רק מחליש את הטענות שלך.חבל. תתמקד בעניין ולא במה שלא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:35 pm 
Senior

בוא תנסה לנהל דיון רציני, מה יש לך להפסיד.

מה התיאוריה שלך אז?
למה ההגנות חזקות יותר לא תופס ב-2013 ו-2014 אבל כן תופס ב-2019 למרות שזו הייתה השנה שבה דני גרין קלע הכי טוב בעונה הרגילה?
ז"א שאנחנו יודעים בוודאות שהקליעה החופשית שלו רק השתפרה.
אתה אומר שיש הבדל בין פלייאוף לעונה רגילה. אני מסכים מאוד. אבל אתה אומר שהתיאוריה הזו לא רלוונטית. אז אני לא מבין מה אתה כן טוען.

אם אני מבין נכון אתה טוען שדני גרין למעשה עבר משבר פסיכולוגי לפני שלוש שנים? אני באמת מנסה להבין את הטיעון ברמת הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:45 pm 
Hall of Famer

חח דיון רציני. זה בא ממך זה מצחיק.
גרין אשתקד קלע טוב בעונה הרגילה.
בעונה הזאת שהיא למעשה העונה הקודמת(חצי שנה הפרש)הוא קלע לא טוב.
לא יודע מה עבר. לא מעניין. לשירותך שחקנים לא מתבגרים ולא יורדים ביכולת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:49 pm 
Senior

אתה לא יכול להזיז את עמודי השער כל הזמן.

אתה טענת שהאחוזים שלו היו נמוכים גם שנה שעברה בפלייאוף. זה נכון עובדתית.
ואנחנו יודעים ששנה שעברה הוא קלע מעולה בעונה הרגילה. זה נכון עובדתית.

ז"א שמשהו השתנה מהעונה הרגילה לפלייאוף, זה לא קשור להתבגרות (אלא אם אתה חושב שההתבגרות התרחשה באפריל 2019) והיכולת לקלוע שלשות חופשיות.

טענת גם שהאחוזים שלו ב-2018 בפלייאוף היו נמוכים יחסית. זה נכון עובדתית.
ז"א שהוא השתפר ביכולת בין פלייאוף 2018 לעונה הרגילה ב-2019.

אם אתה כותב 'לא מעניין' אז אין לך יכולת לנתח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:52 pm 
Hall of Famer

אין לי דרך לדעת מה עובר עליו. אולי אשתו בגדה בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:57 pm 
Senior

ולמי שכן מעוניין לנתח, ולא שמדובר בניתוח חריף במיוחד, דני גרין שחקן שתלוי לחלוטין בשחקנים אחרים שייצרו עבורו מצבים.
הוא לא יכול להוריד כדור לרצפה, הוא לא יכול לייצר הפרדה בינו לבין המגן. כל השלשות שלו הן קץ אנד שוט ועל כן תלויות לחלוטין במערך ההתקפה של הקבוצה שלו.
ככל שהקבוצה עוברת לשחק התקפה שבלונית יותר, ככה גם היכולת של דני גרין להגיע לשלשות חופשיות יורדת.

מצד שני, אנחנו גם מתעסקים פה בסמפל סייז מינורי בקנה מידה סטטיסטי. רוצים הוכחה לכמה זה חסר משמעות? ב-2013 ו-2014 לדני גרין היו את הפלייאופים הכי טובים בהיסטוריה בקליעה לשלוש. הוא קלע 47.5 ו-48 אחוז על 5 שלשות למשחק.
ב-2015 הוא קלע 30%.
ב-2016 הוא קלע 50%.

לפעמים אפשר למצוא סיבות מקצועיות לשינויים. לפעמים אפשר למצוא סיבות מנטליות לשינויים. לפעמים שינויים הם פשוט וריאנס בלתי נמנע כשמתעסקים בסמפל קטן של זריקות.

"לא מעניין" זה בדיוק האופן שבו אנשים שלא מבינים מנתחים כדורסל. על פי התוצאה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:58 pm 
Senior

satriani כתב:
אין לי דרך לדעת מה עובר עליו. אולי אשתו בגדה בו

היא בגדה בו ב-2018 בפלייאוף, אבל הם חזרו ב-2019 בעונה הרגילה ואז הוא קלע שלשות חופשיות הכי טוב בקריירה, אבל אז היא בגדה בו שוב בפלייאוף.

מרגיש לך שאתה מצליח בדיון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 604 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 125 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: