סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 10:45 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
1. האם העובדה שמו וויליאמס היה סקורר בינוני בקבוצה בינונית (מילווקי) לעומת סקורר בינוני בקבוצת צמרת (קליבלנד) קשורה בשיפור שלו או בעובדה שלברון יותר דומיננטי ממייקל רד?

2. בוא נעשה את זה לאט. הלייקרס לא היו צריכים את המקסימום ההתקפי מארטסט וג'יימיסון באותה נקודת זמן. הם קיבלו את מה שהם היו צריכים מהם.
קליבלנד ומיאמי לא קיבלו את מה שהן היו צריכות מבוש ולאב. אחרת מיאמי הייתה לוקחת את ה-6-7-8 אליפויות שלברון הבטיח, וקליבלנד הייתה יותר צמודה בגמרים מול גולדן סטייט.
מקווה שסופסוף העניין הזה נקלט אצלך כי מעכשיו והלאה אני פשוט אצטט את התשובה הכ"כ פשוטה הזו. זה באמת מעצבן ההתעלמות שלך מהקונטקסט והציפיות.

4. אני מבין שזה לא מסתדר עם הקייס שלך, אבל אם הם לא הסתדרו ב-2013 ודווייט הודה שהוא טעה - אז למה בדיוק קובי אשם? אה סליחה. הוא אשם לא משנה מה.
בנוגע לשאק - https://sports.yahoo.com/shaquille-o-ne ... html?y20=1
קובי שיפר את כל השחקנים שהיו בשנים של האליפות כמו שגאסול אומר בציטוט. תפסיק לשאול ותתחיל לקרוא.

5. לאט לאט.

6. למלמל שטויות? אתה אומר שיש ללברון יותר הצלחות בפלייאוף. הצלחות בפלייאוף זה אליפויות מבחינתי. שחקנים לא משחקים בשביל ולא נמדדים על סמך יותר סיבובים שהם עברו בקריירה שנגמרו בכלום (לברון פאנס קלאסיים) אלא על תכלס. אליפויות.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך א' אוקטובר 11, 2020 10:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 10:46 pm 
Hall of Famer

אז אתה, מאסטר, בעד הפרוסס אני מניח

)נראה לי ששני הוויכוחים הכי לעוסים בתולדות הפורום, שזורים זה בזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 11:03 pm 
Junior

טוב זה באמת מתיש, אני סיימתי. רק התיחסות אחרונה (עד הסטטיסטיקה שתציג):
1. אם אתה לא רואה את ההבדל בין להיות שני בקבוצת צמרת לבין שחקן שני בקבוצת סף פלייאוף אז אין לי מה להגיד ממש. גם לא מענין אותך שהשכר שלו עלה ושהוא היה אולסטאר לראשונה (ויחידה) בחייו. סבבה.

2. הלייקרס לא הצליחו עם ג'יימסון, לא הצליחו עם פייטון וארטסט שיחק שם גם 3 עונות (מתוך 4) בלי אליפות. אתה רוצה להגיד לי שאם הם היו קולעים כמו בעונות טרום-קובי הקבוצות לא היו מצליחות יותר?

4. מה לא נכון בעובדות שרשמתי? האוורד וקובי לא הסתדרו ב2013, קובי זרק את שאקיל מהקבוצה. עד כאן זה נכון? אז האוורד ב2020 אמר שהוא היה ילד וטעה ב2013, זה לא אומר שקובי ידע איך להסתדר איתו. רוצה שאני אשלח לך לינק של אנדרו ביינום אומר שקובי עזר לו לפרוץ אבל הוא זה שחסם את ההתפתחות שלו לכוכב?

5. אני מחכה.

6. אמרתי שסטטיסטית יש ללברון יותר הצלחה בפלייאוף. גם ציינתי סטטיסטית יש לקובי יותר אליפויות. שתי הטענות האלו נכונות עובדתית. אתה יכול לתאר הצלחה בפלייאוף אחרת ממני אבל אני מציין נתונים. אפשר לטעון שהם לא מעניינים או רלוונטים, לא שהם לא נתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 11:19 pm 
Junior

1. גם השכר של אלן קראב ואוון טרנר עלה. גם של טימופיי מוזגוב. זה לא מדד לכלום. כמו שאמרתי - הקבוצה שלו הצליחה כי היה את לברון ולא את מייקל רד. לא בזכות מו וויליאמס.

2. הם יכלו לקלוע כמו בקבוצות הקודמות שלהם. זה פשוט היה בא על חשבון שאק, קובי, גאסול והווארד. הלייקרס לא רצו את זה. ולכן אף אחד לא התייחס אל הירידה הסטטיסטית כאכזבה חוץ ממך.

4. אתה הבאת את הווארד ושאק כהוכחה לכך שקובי לא משפר את השחקנים מסביבו. העזיבות שלהם לא קשורות לשיפור שחקנים.

6. לפי הויכוח בינינו מסתבר שהצלחה בפלייאוף היא לא נתון אלא עניין סובייקטיבי. אתה כמו אוהד לברון טיפוסי סופר הפסדים בגמרים, ואנשים אחרים מבינים שהמטרה היא לא לסיים במקום השני אלא במקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 11:44 pm 
Senior

שוב, בלי שום כוונה להביע עמדה, אם לברון לוקח אליפות השנה, תהיינה לו ארבע אליפויות מתוך 17 עונות פעילות (23.5%) בעוד לקובי יש חמש אליפויות מתוך 20 עונות פעילות (25%), לא הייתי קורא לזה הבדל מכריע אם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 11:48 pm 
Junior

רק אליפות זה הצלחה? זה די עצוב שאלוקובי נכשל ב 15 עונות מתוך 20. מין כשלון שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 10:59 am 
Freshman

משום מה כולם מתלוננים על הדיון אבל משתתפים בו בחדווה (כמו אריק איינשטיין והערוץ הגרמני בסרט כבלים). במקום לכתוב בעצמי מצרף קישור לבלוג מהיום של מתן גילור שלמרות שאני לא מסכים עם 100% ממה שיש שם אני חושב שהוא יותר טוב מכמעט כל הדיון כאן ויש בסוף חלק נהדר של השוואה בין מה שכותבי כדורסל ישראלים כתבו על לברון ב-2015 וב-2020 -

https://matangilor.wordpress.com/2020/1 ... 0uDJgMF2Ng

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 11:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אחלה טקסט, אבל זה דורש קריאה מפוקסת ביום שלם...

בינתיים המדריך להייטר המתחיל הוא ברמת גזור ושמור. וגם הכתישה של ההשוואה מול קובי, אבל זה לסדיסטים בינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 8:48 pm 
Junior

מאסטר כתב:
יש עוד נתונים כמובן שהולכים לטובת קובי בויכוח (ומורידים מהגדולה הסטטיסטית של לברון).

לא יפה ככה לסקרן מישהו ואז להעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 9:57 pm 
Junior

אוקיי. שאלה מקדימה: כמה חשובה לטעמך ההגנה במשחק הכדורסל? אני למדתי שזה 50-50. 50 אחוז הגנה ו-50 אחוז התקפה.
אני יודע שבעיני הפאן-בייס של לברון צריך להלל את מה שכתוב ב-BOX SCORE ולהתעלם מכל השאר, אבל האנשים שאני מעריך נותנים משקל חשוב גם להגנה.
אז בעיניי קובי שחקן הגנה יותר טוב מלברון - שלא לומר הרבה יותר. עכשיו אני לא אשלח אותך להסיק בעצמך, ואטפח לעצמי על השכם שאני משתעשע איתך, אלא כרגיל אביא נתונים:
קובי בריאנט נבחר 12 פעמים לחמישיית ההגנה של העונה. הוא היה לוק-דאון דיפנדר מול השחקנים הגדולים ביותר. לברון ג'יימס נבחר 6 פעמים לחמישיית ההגנה של העונה.. וסביר להניח שלא ייבחר לשם שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 10:06 pm 
Junior

יפה, אכן 12 פעמים בחמישיות ההגנה זה עדיף בהרבה על ה6 של לברון. מקבל את הנתון הראשון :)

אגב, בהערת אגב - אם אנחנו מקבלים פרסים של הליגה כאינדקציה אתה גם מקבל את ה4-1 MVP של לברון ואת ה4-2 FMVP? או שרק חמישית ההגנה זו אינדקציה שאתה מקבל לאיכות השחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 10:27 pm 
Junior

אוקיי. אם אנחנו מסכימים בנוגע למשהו (חמישיית ההגנה) זה כבר טוב :) עכשיו בנוגע ל'הערת אגב' המעניינת שהבאת...
כמו שאני לא חושב שאיגואדלה, טוני פארקר וקאווי צריכים לקבל קרדיט גדול יותר מקארי ודאנקן על עונות 2007, 2014 ו-2015, כך נתון ה-FMVP הוא לא כזה שיהפוך לי את התפיסה.
ל-MVP של הליגה יש כמובן משקל גדול יותר, וכל הכבוד ללברון על ה-4 שהשיג. בכל זאת, אני באופן אישי חושב שקובי היה צריך לזכות בעוד שניים מבין 2001, 2006 ו-2009, ואז המצב היה שיוויוני יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:14 am 
Sophomore

ב-2006 קובי באמת נתן עונה פסיכית מבחינה אישית, ובהחלט היה ראוי לאמ.וי.פי. לא זוכר אם היו עוד מועמדים טובים, בכל מקרה הבחירה בנאש הייתה ביזיונית ואאז''נ ספגה המון ביקורת גם בזמן אמת. מה שכן, לא זכורה לי עונה בה האמויפי הגיע מקבוצה שסיימה שישית בקונפרנס שלה.
ב-2001 אני חושב שאייברסון היה ראוי ביותר וקיבל את התואר בזכות. לא רואה שום טיעון שמצדיק זכייה של קובי (שלחלוטין חלק את הובלת הקבוצה בעונה הסדירה יחד עם שאק).
ב-2009 זה קרוב, והוא כמובן היה המוביל המובהק של הקבוצה, אבל בכל זאת לברון היה לפניו בכל קטגוריה סטטיסטית למעט אחוזי עונשין (7% לקובי) ואחוזי שלוש (0.7%). וקליבלנד ניצחה משחק יותר. אני מסכים שההבדלים ביניהם לא גדולים, אבל מה הצידוק פה לתת לקובי את התואר ולא ללברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 9:23 am 
Junior

מאסטר כתב:
כמו שאני לא חושב שאיגואדלה, טוני פארקר וקאווי צריכים לקבל קרדיט גדול יותר מקארי ודאנקן על עונות 2007, 2014 ו-2015, כך נתון ה-FMVP הוא לא כזה שיהפוך לי את התפיסה.
ל-MVP של הליגה יש כמובן משקל גדול יותר, וכל הכבוד ללברון על ה-4 שהשיג. בכל זאת, אני באופן אישי חושב שקובי היה צריך לזכות בעוד שניים מבין 2001, 2006 ו-2009, ואז המצב היה שיוויוני יותר.

אז תשובתך היא למעשה שאתה לא מקבל את ההצבעות לMVP ולFMVP אם הבנתי נכון.
אז הנתון היחיד שנתת עד עכשיו (שאין לי ויכוח עם תקפתו) הוא שימוש בקריטריון שאתה לא מקבל... מענין.

יאללה, מחכה לנתון הבא.

אגב, ממבט בהצבעות האולסטאר : ב2001 קובי היה עם 11 נקודות מתוך 1240 לMVP מה שמעמיד אותו במקום התשיעי, ב2006 קובי היה עם 483 מתוך 1250 נקודות מה שהעמיד אותו במקום הרביעי וב2009 הוא קיבל 698 נקודות מתוך 1210 מה שהעמיד אותו במקום השני בפער של 474 נקודות מהמקום הראשון (לברון) שבאותה עונה קיבל 109 הצבעות של מקום 1 לMVP לעומת 2 של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 10:55 am 
Junior

כשהסתכלתי על ההצבעות לMVP ראיתי עוד נתון מענין :) לברון וקובי היו בליגה ביחד במשך 13 עונות (עונת 2004 עד עונת 2016).

מתוך 13 העונות האלו קובי היה מעל לברון בהצבעות 3 פעמים בלבד (עונת הרוקי של לברון, 2007 ו2008). אם אתה רוצה להוריד את ה3 האחרונות של קובי גם סבבה, זה עדיין פער עצום.

ועוד נתון מענין, כמות הפעמים בטופ 3 ( מה שמוגדר כפיינליסט, מוזמן להציע משהו אחר) להצבעות MVP בליגה : קובי 5 פעמים , לברון 11 פעמים.

יאללה, מחכה לשאר הנתונים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 2:50 pm 
מנהל פורום

סליחה מראש אבל:

ציטוט:
ב-NBA ממשיכים לעסוק במורשת של לברון ככדורסלן. כריס בוש, מי ששיתף פעולה עם לברון במיאמי וזכה איתו בשתי אליפויות, סיפר אמש על מוסר העבודה הייחודי שלו שהחל לפני שנים רבות. "ראיתי את כל הדברים שהוא עושה מאחורי הקלעים, את כל העבודה שהוא משקיע מדי יום אפילו לפני שהוא מכדרר כדור. הוא פשוט יודע מה צריך לעשות כדי לנצח משחקים, איך להשתפר. אבל הדבר הכי חשוב הוא שהוא מבין איך להישאר בריא. לראות אותו מתכונן במשך כל כך הרבה שנים, עוד לפני שאמרו שהוא השחקן הטוב בעולם, או הטוב בכל הזמנים, זה פשוט נפלא".

בוש טוען ש"לברון דחף אותי להיות כדורסלן יותר טוב ומקצוען יותר טוב רק מעצם זה שהיה שם לצידי. הוא גרם לי לבחון מחדש את ההרגלים שלי, ורק בזכותו הבנתי מה וכמה אני צריך לשנות אם אני רוצה שיתחילו לקחת אותי ברצינות בליגה".

כמו כן, בוש מסביר ש"גם בכל מה שקשור ליצירת כימיה בקבוצה, אין שני לו. הוא יודע איך להתחבר לשחקנים, איך לבנות קבוצה. מעולם לא ראיתי דבר כזה".

https://sports.walla.co.il/item/3393135

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 100 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: