סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 5:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שעידו אמר... שום סיכוי שאצביע לבנט. מעדיף אפילו את ביבי על הבית היהודי (מעדיף מושחת על הומופובים גזענים כל יום).

מה שכן אני בטוח שיש כמה מנדטים יפים של מצביעי כחול לבן שהם שבנט יכול לקחת. לא מאמין שהוא יכול לקחת מנדטים שמאלה מכחול-לבן (מרץ, גופת העבודה, אולי אפילו יש עתיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 5:58 pm 
Junior

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהקולות החדשים של בנט לא יגיעו משמאלנים שמבחינתם להפיל את ביבי זו מטרת העל. לא רוצה אותם בצד שלי, לא רוצה שיבואו בטענות אח"כ לבנט על מדיניותו הימנית, משל היו באים בטענות לפרה על כך שהיא מלחכת עשב.
אני מקווה ומאמין שהקולות החדשים של בנט (אם לא יקרוס כמובן ברגע האמת) יגיעו ממאוכזבי ליכוד ומאגף הימני של כחול לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 9:40 pm 
מנהל פורום

בנט מנסה לעשות עכשיו את מה שפייגלין עשה בבחירות הלפני אחרונות (לפני שהוא סגר עם ביבי שלא ירוץ תמורת תפקיד בדיוני שהוא לא קיבל בסוף).
ללכת בין הטיפות, לנסות לשדר אג'נדה ליברלית מעומעמת, לנסות להציג אלטרנטיבה.
אבל זה לא נראה טוב. זה נראה מתאמץ. הכיוון ממש לא ברור. אין פה שום בשורה. זו אותה גברת בשינוי אדרת. אין פה התנערות אמיתית ושינוי כיוון שאמור להרחיב לו את מאגר המצביעים.
את הליכוד מבפנים בכל מקרה אין לו שום סיכוי לכבוש.

להגיד שהוא הולך להמליץ על עצמו זה חסר משמעות אם הוא לא יהיה בעמדת כוח להקמת קואליציה (וזה לא נראה ככה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 9:58 pm 
Junior

Shiver כתב:
בנט מנסה לעשות עכשיו את מה שפייגלין עשה בבחירות הלפני אחרונות (לפני שהוא סגר עם ביבי שלא ירוץ תמורת תפקיד בדיוני שהוא לא קיבל בסוף).
ללכת בין הטיפות, לנסות לשדר אג'נדה ליברלית מעומעמת, לנסות להציג אלטרנטיבה.
אבל זה לא נראה טוב. זה נראה מתאמץ. הכיוון ממש לא ברור. אין פה שום בשורה. זו אותה גברת בשינוי אדרת. אין פה התנערות אמיתית ושינוי כיוון שאמור להרחיב לו את מאגר המצביעים.
את הליכוד מבפנים בכל מקרה אין לו שום סיכוי לכבוש.

להגיד שהוא הולך להמליץ על עצמו זה חסר משמעות אם הוא לא יהיה בעמדת כוח להקמת קואליציה (וזה לא נראה ככה).

אני לא רואה את הקשר. פייגלין הוא בעיני חלאה מתועבת, אבל הוא לא היה עמום. הוא פירסם מצע עם כל הרעיונות המחרידים שלו, ביניהם היו גם רעיונות סבבה כמו לגליזציה.
ואני מבין שלך זה לא נראה טוב, אבל לפי כל סקר אפשרי הוא מצליח להיראות טוב להמון אנשים, מביא בשורה ומרחיב את הבסיס שלו מהציונות הדתית למיינסטרים של עם ישראל. אולי אחרי הבחירות נגלה שאני והסקרים טועים לגמרי, עד אז זה המדד הכי טוב שיש (גם אם נוריד לו 20-25 אחוז מהסקרים - הוא עדיין הרחיב בענק את בסיס המצביעים שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:09 am 
מנהל פורום

אני לא חולק עלייך שבנט נהפך להיות פופולרי מאוד בקרב קהלים רבים, לא שאני מבין את זה, אבל אני בהחלט חושב שזה מתרחש.
המצביעים האלה מגיעים כמעט כולם מהימין הרך וממאוכזבי הליכוד. קשה לי לראות מצביע יש עתיד ושמאלה מכך משלשל בנט ושקד בקלפי.

אבל, כמו פייגלין שעשה מאמץ ניכר להסתיר ולהשכיח את האג'נדה המשיחית-מיזוגנית שלו ובמקום תיבל את הקמפיין בכיוונים כלכליים ולגליזאציית הקנאביס - ככה גם בנט. הוא כמעט לא מדבר על התפיסות המדיניות שלו, על הסיפוח והתנחלויות. על התכנית המדינית והיחסים מול הפלסטינים. הוא לא מתנתק מהגורמים המשיחיים והאנטי ליברליים ברשימה שלו. במקום זאת הוא תוקף ללא הרף את הממשלה על הטיפול בקורונה ומנסה לצייר את עצמו כאלטרנטיבה על דרך השלילה, בלי ממש לבד את עצמו מבחינה פרקטית.

הבית היהודי בראשות בנט ב2009 הגיע לשיא שלו של 12 מנדטים.
אני חושב שתקרת הזכוכית הזאת היא לא רחוקה ממה שהוא ישיג בפועל אם היו מתקיימות בחירות היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 11:11 am 
Junior

נראה לי שחלק גדול זה מאוכזבי כחול לבן (שבתורם, חלקם היו מאוכזבי ליכוד וחלקם מצביעי עבודה היסטוריים).
אם תיכנס לעמוד הפייסבוק שלו תראה שהוא מדבר שם על החלת ריבונות (בחודש האחרון, לא פרה-קורונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 11:53 am 
מנהל פורום

נו אחרי ההתפתחוית של החודשים האחרונים עם מדינות ערב, לדבר על סיפוח והחלת ריבונות זה ניתוק מדיני ברמות אחרות.
זה ברור לכולם שזה לא הולך לקרות. כנראה שזה מס השפתיים שהוא צריך לתת כדי לתחזק את הבייס הדתי לאומי שלו שאולי זה איכפת לו.

99% מהפוסטים שלו בתקופה האחרונה הם נגד הממשלה והטיפול בקורונה. וכמה הוא "בעד" העסקים הקטנים, כמה צה"ל יפה, כמה הממשלה שוגה עם מערכת החינוך (בלי להציע משהו יותר טוב), כמה דוקטרינת נתניהו מול החמא"ס שגויה (כאילו שהוא עשה משהו אחר בתקופתו במשרד הבטחון). תמונות וסיבובי יח"צ עם אזרחים. הרבה מהומה על שום דבר. הוא עובד במרץ בשטח על הקמפיין הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 1:18 pm 
Sophomore

אף אחד לא ממש ענה לשאלה שלי. כלומר רוב האנשים ענו שביבי מושחת וחלק חשבו שהוא גם אידיוט. אבל אף אחד לא הסביר זאת מנקודת מבט של תומך נתניהו. ראי היה הכי קרוב, אם הבנתי אותו נכון הוא חושב שנתניהו הוא מושחת, אבל מה שחשוב לו זה שנתניהו היה מעולה לכלכלה (לטעמו). זה די מדהים כי פרשת הצוללות על פניה מצטיירת כבגידה (אם לא ברמה החוקית, ברמה המוסרית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 1:58 pm 
Freshman

אני קצת מופתע שיש כאן עוד בדיון התייחסות לחלוקה של שמאל/ימין, או יותר נכון, ציפיה/תקוה/מחשבה שלמישהו מהמפלגות באמת יש ערך לדברים האלו.
מ-2009 ישבו בממשלה מפלגות העבודה, ליכוד, קדימה, ש"ס, יהדות התורה, ישראל ביתנו, הבית היהודי, כחול לבן, יש עתיד, כולנו ואולי שכחתי עוד מישהו.
בעצם חוץ ממרצ והמשותפת, כל מפלגה שקיימת כיום בכנסת ישראל הייתה חלק מהקואליציה תחת נתניהו (ואגב, גם תחת שרון היו העבודה לתקופה קצרה, וגם קודמו של נתניהו, אולמרט, הקים ממשלת קדימה-עבודה).

כל הדיבורים של בכירי המפלגות של "אני אהיה ימין" ו"אני אהיה שמאל" זה בעיקר כדי למשוך מצביעים ו/או כדי לבדל את עצמם מהצד השני. נתניהו משחרר מחבלים? זה הזמן (אני מסתכל עליך, יאיר לפיד) להגיד שאנחנו בחיים לא נעשה מו"מ עם חמאס. נתניהו בונה בE-1? זה הזמן להגיד שאוי אוי אוי ווהאמריקאים והסכמות וכו'.

אני סבור שהשיח על בנט הוא פשוט כי הוא פופולרי עכשיו, ובהתאם, יחפשו כל ציטוט טוויטר וכל התחייבות/אי התחייבות שנתן לפני 12 שנה לציונות דתית/ליברליזם כלכלי.
כל מפלגה, כל מפלגה, מגמישה את עצמה משמעותית כשהיא נכנסת לקואליציה, וגם אם היא מובילה את הקואליציה - היא מגמישה את עצמה בהתאם לחברות, כיוון שהן עלולות להפיל אותה.

לכן אני סבור שיש לקחת בערבון מוגבל כל הבטחה של בנט לסיפוח וכל הבטחה של לפיד לאי-ישיבה עם החרדים. ולכן אני גם לא מייחס לזה חשיבות רבה, מבין שזה חלק מהמשחק.

קטשופ, ביחס למה שכתבת, תומך נתניהו מסוים עשוי לחשוב שהוא לא מושחת ולא אידיוט. לא מושחת, ובכן, כי המילה "מושחת" עבור אנשים שונים אומרת דברים שונים (תשובה מושחת? אולמרט מושחת? קצב מושחת או סתם פושע?) ו"אידיוט", ובכן, זה ברור. נראה לי שברור שמי שתומך בנתניהו לא יחשוב שהוא אידיוט וכנראה גם רוב הציבור הישראלי לא חושב שהוא אידיוט במשמעות העממית, של מישהו חסר אינטיליגנציה שלא יודע מה הוא עושה ומתבסס על מזל (?) או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 2:40 pm 
Sophomore

Ketchup כתב:
אף אחד לא ממש ענה לשאלה שלי. כלומר רוב האנשים ענו שביבי מושחת וחלק חשבו שהוא גם אידיוט. אבל אף אחד לא הסביר זאת מנקודת מבט של תומך נתניהו. ראי היה הכי קרוב, אם הבנתי אותו נכון הוא חושב שנתניהו הוא מושחת, אבל מה שחשוב לו זה שנתניהו היה מעולה לכלכלה (לטעמו). זה די מדהים כי פרשת הצוללות על פניה מצטיירת כבגידה (אם לא ברמה החוקית, ברמה המוסרית).

אני רחוק מלהיות ביביסט, אבל אפשר לומר שביבי נתניהו הוא מהשורה השנייה של המנהיגים שקמו לאומה היהודית.
בשורה הראשונה נמצאים מנהיגים כמו משה, דוד שלמה, חיזקיהו, יוחנן הורקנוס הראשון, שלומציון.
נתניהו הוא מתחת להם (מהסיבות שאפרט עוד מעט), אבל לא בהרבה.
הרבה-הרבה מתחת לנתניהו, בדרג השלישי, נמצאים למשל בן גוריון, מנחם בגין, ז'בונינסקי.

יש סיבות שבגללן נתניהו (שהינו אדם דגול ורם מעלה) אינו שייך לשורה העליונה :
1. ככל הנראה הוא מושחת (יחסית בקטנה).
2. מבחינה אמונית-רוחנית הוא לא קידם את העם. העם אמנם לא הלך אחורה מהבחינה הזו בתקופת שלטונו, אבל גם לא התקדם כמעט כלל . . .
3. הוא איש שמאל קיצוני שבקושי בנה ביהודה ושומרון בתקופתו (במקום להרים שם ערי ענק הוא מאשר כל פעם כמה מאות יחידות דיוק וזהו :(). כמו כן, הוא ולא פתר את הבעיה האירנית ואת הטרור הערבי מעזה.

לגבי עניין השחיתות -
צריך לזכור שאשמתו לא הוכחה באופן סופי ומוחלט, אבל גם אם יוכח שהוא היה כזה,
יתרונותיו עולים בהרבה על חסרונות השחיתות, ולכן שעושים את החשבון הכולל, כל עוד אין פה הנהגה אמונית ראויה, עדיף שהוא ימשיך . . .
מדובר באדם שעושה יום ולילה למען עם ישראל - פיתח פה את הכלכלה, את מדיניות החוץ.
לדעתי מוביל ונלחם בצורה מעוררת כבוד במגפת הקורונה, גם אם התוצאות לא תמיד מספיק טובות.

אז מידי פעם יחשפו עליו בתשקורת שהוא "עשה משהו לביתו", למשל, ביקש הטבות מס בתקופה לא מתאימה (קורונה ומשבר כלכלי).
https://www.themarker.com/news/politics/1.8940951

נו באמת, אפשר לחשוב שכולם פה "צדיקי על" ולא משקיעים כמה רגעים בזמן עבודתם (הפורמלית) כדי לעשות גם משהו בקטנה לביתם . . .

אז כן, על אף היותו מושחת (כנראה ממש בקטנה), שמאלן קיצוני, ובעיקר, אדם משעמם מבחינה אמונית -
ביבי נתניהו הוא אדם גדול, חזק, חכם בצורה בלתי רגילה, מנהיג ומוביל למופת, גאון כלכלי, רטוריקן מבריק, אב למשפחה, בונה הארץ (לפחות בתוך הקו הירוק).

נראה אם כל אלו שמדברים נגדו יעשו אלפית ממה שהוא עשה בחיים שלו.
ואם יש פה מישהו שהולך לכתוב שאני טרול - תחסכו ממני את זה בבקשה. זכותי להביע את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 2:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Ketchup כתב:

ומאיפה הסקת שזה מה שחשוב לי ביותר, או שאני בכלל תומך נתניהו, מיסטר הבנת נקרא?
בלי קשר, פירטתי למה אני חושב שהוא עשה דברים מעולים לכלכלה (ברוב המכריע של המקרים) גם בקדנציה הראשונה שלו כראש ממשלה ובעיקר כשר אוצר למרות תנאי פתיחה נוראיים. מי שלא גדל בכלכלה שהייתה פה עד שנות ה-80 ואפילו לתוך שנות ה-90 לא מבין את סדר הגודל של המהפכות שהוא עשה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אוקטובר 28, 2020 2:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 2:50 pm 
Hall of Famer

אין לי צל של ספק בזה שנתניהו הוא מושחת גדול. הוא גם אחד האחרונים שאפשר לטעון כנגדם שהם אדיוטים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 3:53 pm 
Hall of Famer

אהוד, הייתי מצפה שאדם שאתה מתאר כ- "מושחת (כנראה ממש בקטנה), שמאלן קיצוני, ובעיקר, אדם משעמם מבחינה אמונית" - אמור להיחשב למנהיג איום ונורא עבור אלו שהפרמטרים הנ"ל הם החשובים להם (גם אם יש לו מעלות אחרות - לטעמי היותו רטוריקן או אב למשפחה זה מעט פחות רלוונטי).
מה אני מפספס כאן?

אפרופו ההשוואה שאני אוהב למכבי ת"א (כדורסל) מבחינת "חוזק המותג".
הנה לנו איש ימין (תקן אותי אם אני טועה אהוד, שום דבר מכוון) שמליץ יושר על ביבי על אף שהוא חושב שהוא שמאל קיצוני!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 4:30 pm 
Hall of Famer

אהוד, מכל המניפסט, מה שבאמת לא הבנתי הוא ה 'איש משפחה'

למרות האמור, ברור גם לי שנתניהו בשקלול הוא מנהיג די דגול. מושחת או לא. למרות שנדמה ששיאו הרחק מאחוריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 4:35 pm 
Junior

ehud כתב:

אתה מדבר על פוליטקאים או על מבקרים מהציבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 4:48 pm 
Hall of Famer

אתה רציני? איש משפחה? האיש נשוי פעם שלישית, מתנכר לביתו מנישואים קודמים, בגד באישתו הקודמת עם אישתו הנוכחית ובגד גם בנוכחית. לא שזה רלוונטי לתפקודו כראש ממשלה, אבל להלל אותו כאיש משפחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 5:14 pm 
Senior

נורטון כתב:
...למרות האמור, ברור גם לי שנתניהו בשקלול הוא מנהיג די דגול. מושחת או לא. למרות שנדמה ששיאו הרחק מאחוריו

"מוכשר"? אולי,
"מוצלח"? חלקית בוודאי,
"דגול"? בחיים לא

חוזר לויכוח שהיה לנו לפני כמה חודשים, הבעיה עם השחיתות שלו היא לא שלתקציב המדינה יהיו כמה מליוני ש"ח בחוסר או כמה צוללות בעודף, הבעיה היא שבתקופתו נפורקו כל מנגנוני "מנהל תקין" שהיו פה. מתנגדים הפכו לבוגדים, משרות הפכו לכיבודים ויושר הפך לחסרון.
בעיני, כל ההישגים (האמיתיים לגמרי) שלו מתגמדים לצד האדמה החרוכה שהוא משאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 5:35 pm 
Hall of Famer

אבל לא היה 'מנהל תקין'
כשאמא שלי מספרת לי מה היה בשנות החמישים, השישים והשבעים עם האפליה בעד המקורבים למפאי וההסתדרות, לא נראה לי שיש משהו שמתקרב לכך עכשיו בקנה מידה כלל ארצי. אולי כן ברמות הגבוהות של השררה אבל לא ברמת האדם הפשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 5:38 pm 
Sophomore

והרי הוא מדגמן עכשיו את השחיתות שלו היטב, כאשר ללא עוררין הוא שם את טובתו האישית לפני המדינה בזמן משבר. יש פה מישהו שחושב שעניין העדר התקציב תקין? שהגיוני שהסיבה שמחזירים את הלימודים בכיתות הנמוכות רק שלושה ימים בשבוע במקום חמישה (דבר שיש לו השפעה ישירה על הכלכלה) היא לא בריאותית (אם הבנתי נכון) אלא תקציבית, כתוצאה ישירה של פיזורי כספים פופוליסטיים ושנויים במחלוקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 6:04 pm 
Senior

נורטון כתב:
אבל לא היה 'מנהל תקין'
כשאמא שלי מספרת לי מה היה בשנות החמישים, השישים והשבעים עם האפליה בעד המקורבים למפאי וההסתדרות, לא נראה לי שיש משהו שמתקרב לכך עכשיו בקנה מידה כלל ארצי. אולי כן ברמות הגבוהות של השררה אבל לא ברמת האדם הפשוט

כלומר לפני שבעים, ששים וחמישים שנה? באמת הלכת רחוק ולדעתי שנות השבעים לא קשורות בשיט לדברים האלה.
אני לא יודע מה היה אז, אני יודע מה היה אחר כך וזה לא היה שום דבר שדומה להיום וכשאתה כותב "לא נראה לי שיש משהו שמתקרב לכך" אתה בעיקר מדגים איך הריחוק ממקום ההתרחשות פוגע ביכולת שלך להבין מה קורה.

(מפא"י, אגב, פורקה בתחילת שנות הששים ותקופת פתקאות 'הנ"ל מאנ"ש בב"ח' הייתה ברובה לפני זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 6:45 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אהוד, הייתי מצפה שאדם שאתה מתאר כ- "מושחת (כנראה ממש בקטנה), שמאלן קיצוני, ובעיקר, אדם משעמם מבחינה אמונית" - אמור להיחשב למנהיג איום ונורא עבור אלו שהפרמטרים הנ"ל הם החשובים להם (גם אם יש לו מעלות אחרות - לטעמי היותו רטוריקן או אב למשפחה זה מעט פחות רלוונטי).
מה אני מפספס כאן?

במצב הנוכחי של העם, ביבי זה הדבר המתאים ביותר.
הרי אם היה מתמנה לעם מנהיג מהשורה הראשונה (נניח סטייל דוד המלך),
שהיה מודיע לעם שבשם ה' הוא מקים ערי ענק ביו"ש, ושהוא חוסם תעבורת אינטרנט לכל אתר שמזוהה כאתר פורנו או הימורים,
מיד היתה פורצת פה מלחמת אחים של ממש. אפילו שהמנהיג הזה 100% צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 6:55 pm 
Sophomore

sheky כתב:
ehud כתב:

אתה מדבר על פוליטקאים או על מבקרים מהציבור?

בעיקר על אנשים מהציבור. אבל זה לא קשור רק לביבי.
למשל, זה שפרסמו את הסרטונים על גנץ שהוא מגמגם קצת וכו', לשמוע אנשים מתבטאים בצורה כ"כ פוגענית.
אמירות כמו "וואי הגנץ הזה, משהו איתו לא בסדר".

זה דפוק משתי סיבות :

1. איפה הכרת הטובה לאותו אדם שהקדיש חלק לא קטן מחייו למעננו?
אז הוא לעיתים רחוקות מאד לא כל כך נהיר. אז מה?
2. בא נראה איך אתם תתנהלו כאשר יראיינו אתכם בזמן אמת, או שתצטרכו לנאום מול מדינה שלמה . . .

עוד דוגמה זה אחרי מלחמת לבנון השנייה, כל מיני כלומניקים מתחילים לכנות את דני חלוץ בכינויים כמו "רמטכ"ל הכישלון"
או לרדת עליו וכו', ולספר לכולם איך בכלל היה צריך לנהל את המלחמה אחרת . . .
אז נכון, אולי מלחמת לבנון 2 לא היתה סיפור הצלחה, אבל היחס הלא מכבד ברמה האישית כלפי אנשים, בין אם זה ביבי, גנץ, חלוץ או זהבה גלאון, זה דבר מכוער שאנחנו חייבים לשפר בשיח שלנו כחברה וכעם.
הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 7:02 pm 
Sophomore

rony כתב:
אתה רציני? איש משפחה? האיש נשוי פעם שלישית, מתנכר לביתו מנישואים קודמים, בגד באישתו הקודמת עם אישתו הנוכחית ובגד גם בנוכחית. לא שזה רלוונטי לתפקודו כראש ממשלה, אבל להלל אותו כאיש משפחה?

לגבי ההתנכרות לבתו (נועה רוט).
הבנתי שזה לא כך (למרות שיש כאלו הטוענים שכן).

לגבי הבגידות, אני מאמין שהוא "עשה תשובה" וכבר אינו בוגד יותר.
והיום הוא איש משפחה ואוהב לשרה, אבנר ויאיר, עם כל הקושי והצריבות שהם עוברים מהתשקורת וחלק לא קטן מהעם.
אנשים אחרים היו מתפרקים בסיטואציה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 7:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם כך, אפשר לסגור את הפורום. כי מי אנחנו שנבקר פוליטיקאים (כלשהם), אנשי צבא, ובפורום הראשי - שחקנים, מאמנים, או אנשי front office?
תסגרו את הפורום וזהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 8:03 pm 
Hall of Famer

בקיצור אהוד, כל מעלותיו הנפלאות, ששמות אותו מעל בגין ובן-גוריון, ורק קצת מתחת למשה, הן שהוא עשה עבודה נהדרת בכלכלה (מיליון מובטלים, לא העביר תקציב מאז 2018 והגרעון יוצא משליטה, אבל ניחא), עבד יפה בכל מה שקשור למדיניות החוץ ושאתה "מאמין שעשה תשובה" כאיש משפחה"? ואת זה שהוא מושחת (בקטנה, עד שיוכח אחרת), "איש שמאל קיצוני" וכופר אוכל שרצים ידוע אנחנו מחליקים לו? וואלה, לא נשמע שכל כך קשה להיות אחד המנהיגים הגדולים של העם היהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: