סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 8:22 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
כך או כך זה יגיע ל-800000 הודעות, אז עדיף להתחיל מאפס.

דריל מורי ימונה ל-"president of basketball operations" של הסיקסרס

https://sports.yahoo.com/report-philade ... 42458.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 8:54 pm 
Hall of Famer

ריברס + מורי. מאד מאד מאד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 9:00 pm 
Senior

התחושה הראשונית שלי זה שמורי יבנה סביב אחד מסימונס/אמביד. ההימור האולי פרוע שלי במחשבה ראשונית זה שהוא יחפש טרייד לסימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 9:05 pm 
Hall of Famer

האמת? אם כבר נדמה לי שהוא יכול להיפרד מאמביד ולהפוך את סימונס לפוינט סנטר, והאיש הגבוה בקבוצה, מוקף בשחקנים שקולעים מהשלוש.
טרייד על אמביד יכול להביא הרבה מאד קלעי שלוש (למשל - ברוק לופז + מידלטון + דיוינצ׳נזו יכול להיות טרייד מעניין עבורו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 9:09 pm 
Senior

מה שכתבת זו בטוח אופציה רלוונטית ואולי יותר און-ברנד, לכן אני מהמר פה שהוא פשוט לא רואה בסימונס סופרסטאר. אין לי באמת סיבה מוצקה לחשוב את זה ובטח אשנה את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 9:54 pm 
Junior

נורטון כתב:
האמת? אם כבר נדמה לי שהוא יכול להיפרד מאמביד ולהפוך את סימונס לפוינט סנטר, והאיש הגבוה בקבוצה, מוקף בשחקנים שקולעים מהשלוש.
טרייד על אמביד יכול להביא הרבה מאד קלעי שלוש (למשל - ברוק לופז + מידלטון + דיוינצ׳נזו יכול להיות טרייד מעניין עבורו)

לא יותר פשוט כבר להביא את סימונס למילווקי על חשבון הפריק? חבל על כל כרטיסי הטיסה...
וברצינות, טרייד גרוע לפילי בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:19 pm 
Junior

הנושא של הת'רד יכול גם לכלול את המכירה של הג'אז לאוהד שלה שיישאיר אותה ביוטה.
ואפשר לחזור לדיבורים על הינקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:21 pm 
Sophomore

אמביד הכוכב המרכזי ואין שום מצב שיעשה טרייד עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:26 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
נורטון כתב:

וברצינות, טרייד גרוע לפילי בעיני.

כן, טרייד נוראי לפילי. לא רואה סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:28 pm 
Hall of Famer

מעניין. רק חבל שזה באיחור של כמה שנים, אחרי שהנכסים יובשו ויש לקבוצה שניים מהחוזים הגרועים בליגה.
הדעה שלי לגבי מוריי חלוקה אבל הוא ללא ספק מקצועי פי 100 יותר ממה שהיה בפרונט אופיס האומלל של פילי אחרי ההתפטרות של הינקי.
אני מקווה שיצליח לשקם את ההריסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 12:05 am 
Hall of Famer

כמובן שמעניין מהרבה סיבות.
קודם כל האינטראקציה בין מורי למאמן ריברס. זה נראה כמו שמן ומים. ריברס איש פחות או יותר של כדורסל ישן. לא רואה אותו מאמץ מיקרו בול או כל אטרקציה אחרת שמורי חושב שהיא נכונה בקלילות. בנוסף, ריברס התרגל בקליפרס למעמד חזק מאד בפרונט אופיס. זה לא יהיה לו בפילי.

בנוסף, כמובן עכשיו נראה מה יהיה עם אמביד. גם אם הוא יישאר (קשה לי להאמין שהוא יועבר), איך יהיה התפקוד שלו. לפני שמורי החליט שצריך לזרוק הרבה הרבה שלשות, הוא החזיק בקבוצה שלו סנטר שמשחק קרוב לטבעת, יאו מינג. אז קבוצות של מורי ידעו לשחק עם סנטר שחי בצבע. האם זה אומר שלא יתנו לאמביד כרטיס אדום על כניסה לצבע?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 1:20 am 
Sophomore

אין רגע דל בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 1:36 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא מבין את הבעייה שלך, מוריבול זה כדורסל של שני טווחים בלבד, מעבר לקשת וטווח 0. כל עוד אמביד לא יחליט לזרוק המון מחצי מרחק, צריך להיות בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 3:49 am 
Hall of Famer

בהנחה שההחלטות השגויות שמוריי עשה עם סיום העבודה שלו ביוסטון היו קשורות לבעלים ולא אליו (אם כי המיקרו בול כנראה היה רעיון שלו),
הדבר הכי מדאיג בפילי הוא עדיין ההתערבות הבוטה של הבעלים/הנהלה..
זו הנהלה גרועה עד מאוד שעד עכשיו עשתה את כל הטעויות האפשריות.
אני לא סומך עליהם שייתנו למוריי לעבוד (אם כי אם הוא לפחות בעל מוניטין כך שיש סיכוי שיתערבו פחות, לפחות בהתחלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 8:19 am 
Hall of Famer

איפה הייתה הההתערבות של ההנהלה של פילי? אני מכיר מקרה אחד, ההצנחה של קולאנג'לו מעל הינקי, אבל זאת לא הייתה החלטה של ההנהלה של פילי, אלא של הליגה. מעבר לכך לא מכיר. אשמח לשמוע על מקרים אחרים. דווקא לאור ההתנהלות שלהם עם הינקי, יש לי הרגשה שהם יתנו לו חבל מאד ארוך, לפני שתהיה התערבות.

גואטה, זה לא מדוייק. נכון שמפת הזריקות היא או טווח 0 או שלשה, או זריקה פנויה שנופלת לשחקן באחוזים גבוהים (ההפנמה האחרונה של אנשי הסטט' שעדיפה זריקה פנויה מחצי מרחק שנופלת באחוזים גבוהים על שלשה קשה באחוזים גרועים) ואמביד בהחלט יכול לספק מפת זריקות שכזאת. אבל המוריבול הוא גם כדורסל גארדים, שמבוסס על חדירה של מוביל כדור דומיננטי מוקף בקלעים מסביב, כך שתמיד תהיה לו אופציה להוציא כדורים החוצה. סנטר שהכי אפקטיבי להשתמש בו זה לדחוף לו כדורים, הרבה פחות נמצא בשימוש במוריבול, לפחות מאז הוא לקח את ג'יימס הארדן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 10:33 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איפה הייתה הההתערבות של ההנהלה של פילי? אני מכיר מקרה אחד, ההצנחה של קולאנג'לו מעל הינקי, אבל זאת לא הייתה החלטה של ההנהלה של פילי, אלא של הליגה. מעבר לכך לא מכיר. אשמח לשמוע על מקרים אחרים. דווקא לאור ההתנהלות שלהם עם הינקי, יש לי הרגשה שהם יתנו לו חבל מאד ארוך, לפני שתהיה התערבות.
.

ההנהלה של פילי נוראית.
עזוב את זה שהאריס נראה כמו נבל חסר כריזמה מסרט גרוע, ההתנהלות שלהם בשנים האחרונות היא מתחת לכל ביקורת.
סילבר יכול אולי ללחוץ אבל לא הוא מינה את קולאנג׳לו האב אלא המליץ, לא הוא אישר את המינוי של הבן שלו :roll: לנהל את הכדורסל למרות רקורד מפוקפק מאוד (אני אמרתי מהשנייה הראושנה שזה יסתיים רע), לא הוא עבר שינה כיוון בחדות מבנייה סבלנית ל-win now בכל מחיר שעלה בכל הנכסים שנצברו במהלך הבנייה, לא הוא מינה gm חסר ניסיון כבובה בזמן שהוא מקבל את ההחלטות (ברנד עצמו התלונן על זה לפני כחודש) ולא הוא מאפשר לסקוט אוניל, מנהל השיווק, לבחוש ולהתערב בהחלטות מקצועיות.
יש בלגאן מוחלט בהתנהלות של פילי מאז המינוי המגוחך של הקולאנג׳לואים ואני משוכנע שגם לפני כן.
אני מקווה שמוריי יעשה שם סדר אבל אין ספק שזו נקודת חולשה ולאורך זמן, אני לא בטוח שיאפשרו לו לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 11:52 am 
Hall of Famer

איך האריס נראה זה לא רלוונטי. כשההנהלה של פילי מינו את הינקי הם נתנו לו יד חופשית, בערך יותר חופשית מכל ג'י.אם אחר שיש, מעל ל-2 עונות. לגבי המינוי של קולאנג'לו סיניור, אתה באמת חושב שסילבר רק המליץ והבעלים של פילי יכול היה להגיד "לא בא לי"? זאת תמימות או רצון להתווכח? הליגה כפתה על פילי לשים מישהו מעל הינקי. ואתה חושב שאם הליגה כפתה את זה על פילי, אותו איש, בעיקר אם זה מישהו עתיר ניסיון כמו קולאנג'לו, פשוט יישב כמו בובה וייתן להינקי להמשיך לעשות מה בא לו? היה ברור שברגע שמינו מישהו מעל הינקי, שהעסק לא יכול להמשיך בצורה הזאת והתסריט הכי צפוי הוא שהינקי יהיה בחוץ תוך כלום זמן, בדיוק מה שקרה.

עכשיו ההנהלה של פילי שמה את קולאנג'לו בראש הפירמידה. מה אתה מצפה שהנהלה שנותנת לאנשי המקצוע שלה לעבוד תעשה? תתערב בהחלטות שלהן? הרי זה החשש שלך, שההנהלה של פילי מתערבת. אבל הם לא התערבו בהחלטות של איש המקצוע קולאנג'לו ונתנו לו לשנות מדיניות. לפי ראות עיניו. לגבי המינוי של ברנד, אני לא יודע מי מינה, אם זה היה קולאנג'לו שמשך בחוטים (אני מניח שהוא הלך עם הבן שלו) או שזאת הייתה ההחלטה של ההנהלה מעל. אבל בכל מקרה, מינוי ג'י.אם זה בדיוק החלטה שהנהלה נדרשת אליה, לא התערבות מיותרת.

כלומר אתה חושש מהתערבות ההנהלה של פילי כשהעבר מראה שהם נתנו להינקי יד חופשית ואחרי שהם הצניחו מעליו מישהו הם נתנו לו גם כן יד חופשית?
התלונות שלך לגבי קבלת ההחלטות את מי למנות לאחראי בפרונט אופיס הם בהחלט תלונות שאפשר לדון בהם, אבל זה לא רלוונטי כרגע, כי אנחנו מדברים על כך שההנהלה כבר בחרה ודריל מורי הוא הנבחר.
הדבר היחידי שרשמת שתומך בטענה שלך לגבי התערבות ההנהלה של פילי היא הטענה שמנהל השיווק בוחש ומתערב בהחלטות מקצועיות. אני לא מכיר את ההתערבות שלו. אבל אם זה באמת קורה, אז יש חשש לגבי התערבות בעבודה של מורי. כאמור אני לא מכיר התנהלות כזאת, בגלל זה שאלתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 12:31 pm 
Sophomore

יש לי איזה תקווה שאמביד ישחק עם לילארד, חושב שזה יכול לעבוד טוב וחושב שלשניהם מגיעה טבעת או לפחות הזדמנות אמיתית להתמודד עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 2:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני לא חושב שצריך לבלבל את "ליוסטון היו בעיקר גארדים טובים אז היא שיחקה עם גארדים" ל"מוריבול זה רק גארדים". זה לא שמורי אלרגי לסנטרים הוא גם הרי הביא את דוויט (כשדוויט עוד נחשב לכוכב). מן הסתם נראה גרסה של מוריבול שיותר מתאימה לסגל, זה בהנחה שדוק לא יכנס למלחמות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 3:29 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איך האריס נראה זה לא רלוונטי. כשההנהלה של פילי מינו את הינקי הם נתנו לו יד חופשית, בערך יותר חופשית מכל ג'י.אם אחר שיש, מעל ל-2 עונות. לגבי המינוי של קולאנג'לו סיניור, אתה באמת חושב שסילבר רק המליץ והבעלים של פילי יכול היה להגיד "לא בא לי"? זאת תמימות או רצון להתווכח? הליגה כפתה על פילי לשים מישהו מעל הינקי. ואתה חושב שאם הליגה כפתה את זה על פילי, אותו איש, בעיקר אם זה מישהו עתיר ניסיון כמו קולאנג'לו, פשוט יישב כמו בובה וייתן להינקי להמשיך לעשות מה בא לו? היה ברור שברגע שמינו מישהו מעל הינקי, שהעסק לא יכול להמשיך בצורה הזאת והתסריט הכי צפוי הוא שהינקי יהיה בחוץ תוך כלום זמן, בדיוק מה שקרה.

עכשיו ההנהלה של פילי שמה את קולאנג'לו בראש הפירמידה. מה אתה מצפה שהנהלה שנותנת לאנשי המקצוע שלה לעבוד תעשה? תתערב בהחלטות שלהן? הרי זה החשש שלך, שההנהלה של פילי מתערבת. אבל הם לא התערבו בהחלטות של איש המקצוע קולאנג'לו ונתנו לו לשנות מדיניות. לפי ראות עיניו. לגבי המינוי של ברנד, אני לא יודע מי מינה, אם זה היה קולאנג'לו שמשך בחוטים (אני מניח שהוא הלך עם הבן שלו) או שזאת הייתה ההחלטה של ההנהלה מעל. אבל בכל מקרה, מינוי ג'י.אם זה בדיוק החלטה שהנהלה נדרשת אליה, לא התערבות מיותרת.

כלומר אתה חושש מהתערבות ההנהלה של פילי כשהעבר מראה שהם נתנו להינקי יד חופשית ואחרי שהם הצניחו מעליו מישהו הם נתנו לו גם כן יד חופשית?
התלונות שלך לגבי קבלת ההחלטות את מי למנות לאחראי בפרונט אופיס הם בהחלט תלונות שאפשר לדון בהם, אבל זה לא רלוונטי כרגע, כי אנחנו מדברים על כך שההנהלה כבר בחרה ודריל מורי הוא הנבחר.
הדבר היחידי שרשמת שתומך בטענה שלך לגבי התערבות ההנהלה של פילי היא הטענה שמנהל השיווק בוחש ומתערב בהחלטות מקצועיות. אני לא מכיר את ההתערבות שלו. אבל אם זה באמת קורה, אז יש חשש לגבי התערבות בעבודה של מורי. כאמור אני לא מכיר התנהלות כזאת, בגלל זה שאלתי.

אני לא יודע אם הליגה יכולה לכפות על פילי למנות איש מקצוע, בטח לא איש מקצוע מסוים.
זה שקולאנג׳לו מונה אומר שהיה הכרח גם למנות את הבן שלו לראש מקבלי ההחלטות בקבוצה? זה לא נפוטיזם שמטריד אותך?
שלא לדבר על מינוי אחד האנשים הגרועים במקצוע לתפקיד
האם שינוי האסטרטגיה שמקדשת ראייה ארוכת טווח של מספר שנים אחרי שנתיים בלבד היא סבירה בעיניך? בעיניי ממש לא
בייחוד לא כשהאסטרטגיה לאחר מכן היא הפוכה לגמרי.
לגבי ברנד, כאמור, הוא עצמו התלונן על קבלת החלטות ״משותפת״ שהפריעה...
למה אתה חושב שמינו רוקי לתפקיד?
למה אתה חושב שכתבתי שהוא בובה מ-day 1?
מינו אותו כדי לשלוט בפועל על קבלת ההחלטות.

יש בפילי בעיה בהנהלה. אתה יכול להתכחש לכך אבל זה ברור וידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 4:25 pm 
Junior

לדעתי התפיסה שלפיה מוריי מייצג רק "כדורסל אנליטיקס", שלשות ונקודות מהצבע בלבד וכל זה - ולפיכך סימונס ו/או אמביד בדרך החוצה - שגויה. כפי שכתבתי בת'רד הפיטורין שלו מיוסטון, בתחילת דרכו שם הוא תפקד בעיקר כסוחר ממולח וזה מה שמצפים ממנו לעשות בפילי - בראש ובראשונה עם החוזים המנופחים שניתנו להורפורד והאריס.

אני חושב שהטרייד הראשון שנראה הוא על הורפורד, וככל הנראה הבחירה ה21, לקינגס תמורת באדי הילד. הקינגס יפנו את עמדת השוטינג גארד והכסף המושקע בה לבוגדנוביץ' שהולך להיות פרי אייג'נט מוגבל. הורפורד יוסיף להם מנהיגות, הגנה, ריווח ופליימייקינג מעמדת הסנטר. הם יתקשו למצוא התאמה טובה יותר לצד באגלי, בהינתן הנכסים שיש להם ביד, אלא אם הפייסרס מעוניינים בהילד תמורת טרנר.

הסיקסרס יתחזקו בצלף שלשות שאכן מתאים ל"מוריי בול", ובעיקר יפטרו מהחוזה של הורפורד ויפנו את עמדת הפאוור להאריס, שעליו אני לא רואה טרייד מתאים כרגע. אבל סימונס-הילד-ריצ'ארדסון-האריס-אמביד זו כבר קבוצה מאוזנת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 4:46 pm 
Hall of Famer

לא רואה את הקינגס עושים את השטות הזאת. לפני שנתיים הם היו בדרך למעלה כקבוצה המהירה בליגה, השנה הקצב התמתן מאד, אז אתה רוצה ששנה הבאה עם הורפורד הם יהיו הקבוצה האיטית בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 4:49 pm 
Hall of Famer

רק נגיד שהחוזה של הורפורד גדול יותר מזה של הילד (ואני בכלל לא מדבר על עניין הגיל, איך ייראה הורפורד בעוד 2 עונות?!), כך שאין פה עניין של חיסכון כספי עבור סקרמנטו.
כלומר לטעמי פילי צריכה להוסיף לא מעט בשביל לקיים את ההחלפה הזו. אולי תוספת של שייק מילטון על חוזהו ארוך הטווח הנמוך. בנוסף אציין שלפילי יש השנה גם את בחירות 34,36 (וגם 49 ו-58...) בסיבוב השני - אז אולי תוספת מפה של איזה שתי בחירות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 5:18 pm 
Hall of Famer

למה שהקינגס יעשו את הטרייד הזה?
פילי חותמים על זה בשנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 5:23 pm 
Junior

נורטון כתב:
לא רואה את הקינגס עושים את השטות הזאת. לפני שנתיים הם היו בדרך למעלה כקבוצה המהירה בליגה, השנה הקצב התמתן מאד, אז אתה רוצה ששנה הבאה עם הורפורד הם יהיו הקבוצה האיטית בליגה?

אין שום סיבה שהורפורד יאיט את הקצב שלהם. בשביל מתפרצות, אתה צריך ביגמן שיעשה בוקס אאוט בשביל ששחקן אחר ייקח ריבאונד ויריץ מתפרצת, או ביגמן שלוקח בעצמו ריבאונד ומוציא מסירה קדימה (outlet pass). הורפורד מסוגל למלא יופי את שני התפקידים הללו, מספיק שיש את פוקס, בוגדן, באגלי ועוד איזה שחקן כנף שירוצו קדימה. מה גם שהולמס יגבה אותו, לפחות לעונה הקרובה, ויוסיף אופציה של ביגמן שרץ הלוך-חזור לאורך הפרקט.

מבחינת קצב משחק בהתקפות חצי מגרש, גם כאן הורפורד יכול רק לתרום עם אינטליגנציית המשחק שלו, שבאה לידי ביטוי ביכולת קריאת מצבים ומסירה מהירים. ריק אדלמן שיחק מהר עם יאו בסנטר, וראינו את הסאנס משחקים מהר העונה גם כשאייטון הושעה וביינס הז'לוב תפס את מקומו בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה