עמוס לב כתב:
איך האריס נראה זה לא רלוונטי. כשההנהלה של פילי מינו את הינקי הם נתנו לו יד חופשית, בערך יותר חופשית מכל ג'י.אם אחר שיש, מעל ל-2 עונות. לגבי המינוי של קולאנג'לו סיניור, אתה באמת חושב שסילבר רק המליץ והבעלים של פילי יכול היה להגיד "לא בא לי"? זאת תמימות או רצון להתווכח? הליגה כפתה על פילי לשים מישהו מעל הינקי. ואתה חושב שאם הליגה כפתה את זה על פילי, אותו איש, בעיקר אם זה מישהו עתיר ניסיון כמו קולאנג'לו, פשוט יישב כמו בובה וייתן להינקי להמשיך לעשות מה בא לו? היה ברור שברגע שמינו מישהו מעל הינקי, שהעסק לא יכול להמשיך בצורה הזאת והתסריט הכי צפוי הוא שהינקי יהיה בחוץ תוך כלום זמן, בדיוק מה שקרה.
עכשיו ההנהלה של פילי שמה את קולאנג'לו בראש הפירמידה. מה אתה מצפה שהנהלה שנותנת לאנשי המקצוע שלה לעבוד תעשה? תתערב בהחלטות שלהן? הרי זה החשש שלך, שההנהלה של פילי מתערבת. אבל הם לא התערבו בהחלטות של איש המקצוע קולאנג'לו ונתנו לו לשנות מדיניות. לפי ראות עיניו. לגבי המינוי של ברנד, אני לא יודע מי מינה, אם זה היה קולאנג'לו שמשך בחוטים (אני מניח שהוא הלך עם הבן שלו) או שזאת הייתה ההחלטה של ההנהלה מעל. אבל בכל מקרה, מינוי ג'י.אם זה בדיוק החלטה שהנהלה נדרשת אליה, לא התערבות מיותרת.
כלומר אתה חושש מהתערבות ההנהלה של פילי כשהעבר מראה שהם נתנו להינקי יד חופשית ואחרי שהם הצניחו מעליו מישהו הם נתנו לו גם כן יד חופשית?
התלונות שלך לגבי קבלת ההחלטות את מי למנות לאחראי בפרונט אופיס הם בהחלט תלונות שאפשר לדון בהם, אבל זה לא רלוונטי כרגע, כי אנחנו מדברים על כך שההנהלה כבר בחרה ודריל מורי הוא הנבחר.
הדבר היחידי שרשמת שתומך בטענה שלך לגבי התערבות ההנהלה של פילי היא הטענה שמנהל השיווק בוחש ומתערב בהחלטות מקצועיות. אני לא מכיר את ההתערבות שלו. אבל אם זה באמת קורה, אז יש חשש לגבי התערבות בעבודה של מורי. כאמור אני לא מכיר התנהלות כזאת, בגלל זה שאלתי.
אני לא יודע אם הליגה יכולה לכפות על פילי למנות איש מקצוע, בטח לא איש מקצוע מסוים.
זה שקולאנג׳לו מונה אומר שהיה הכרח גם למנות את הבן שלו לראש מקבלי ההחלטות בקבוצה? זה לא נפוטיזם שמטריד אותך?
שלא לדבר על מינוי אחד האנשים הגרועים במקצוע לתפקיד
האם שינוי האסטרטגיה שמקדשת ראייה ארוכת טווח של מספר שנים אחרי שנתיים בלבד היא סבירה בעיניך? בעיניי ממש לא
בייחוד לא כשהאסטרטגיה לאחר מכן היא הפוכה לגמרי.
לגבי ברנד, כאמור, הוא עצמו התלונן על קבלת החלטות ״משותפת״ שהפריעה...
למה אתה חושב שמינו רוקי לתפקיד?
למה אתה חושב שכתבתי שהוא בובה מ-day 1?
מינו אותו כדי לשלוט בפועל על קבלת ההחלטות.
יש בפילי בעיה בהנהלה. אתה יכול להתכחש לכך אבל זה ברור וידוע.