B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:
kakon3 כתב:
הייתי מצפה ששרודר יהיה שווה יותר מבחירה 28, לא מבין את הטרייד מבחינת okc.
מסכים. אני חושב שדאלאס, בוסטון ומינסוטה שיכלו לתת בחירת אמצע סיבוב 1 היו אופציות הגיוניות ונורמליות יותר ל-2 הצדדים.
גם הבחירות של פילי נטולת הספסל או מילווקי גבוהות יותר (ושם יכלו גם לדון בדיווינצ'נזו), והאמת גם פיניקס בתמורה לברידג'ס או קמרון ג'ונסון זו אופציה סבירה.
מת על התגובות האלה, שני צדדים של אותו מטבע...
שרודר ירוויח 15.5 מיליון בעונה הבאה. בשביל שדאלאס תשיג אותו, היא היתה צריכה לוותר על צירוף של שני רול פליירס חשובים כמו פאוול, רייט, קלבר וקארי, בנוסף על הבחירה ה18 שיכולה להניב שחקן כנף או רכז מחליף מוצלח. הדראפט הזה לא נחשב איכותי בטופ, אבל יש בו הרבה עומק מבחינת שתי העמדות הנ"ל. המאבס נתנו לא מעט בחירות בשביל להשיג את לוקה ופורזינגיס, לא רואה מצב שהם היו מוותרים על בחירה נוספת בשביל עוד גארד לרוטציה שלהם, שגם יכול לעזוב בקיץ הקרוב.
הלאה - גם לבוסטון אין את המשכורות המתאימות להשוואת המשכורת של שרודר, ולא רואה מצב שבו היו מוותרים על הבחירה ה14. אגב גם בוסטון וגם דאלאס מנסות להתקדם בדראפט, לא לצאת ממנו.
מינסוטה היתה יכולה לתת את החוזה המסתיים של ג'ונסון, זה נכון, אבל למה שתוותר על הבחירה ה17 בתמורה למחליף יקר וזמני לראסל, שגם לא ממש עוזר לשפר את ההגנה שם?
פילי נטולת ספסל, אבל בשביל להשיג את שרודר היו צריכים לוותר על ג'וש ריצ'ארדסון ולהישאר נטולי 2 פותח. שימוש בריצ'ארדסון, מייק סקוט (חוזה מסתיים) ובחירת סיבוב ראשון תמורת שחקן אחד ולא הכי מתאים, זה בזבוז משאבים בשביל קבוצה שתצטרך למצוא כל טריק אפשרי לעיצוב הסגל מחדש.
מילווקי היתה צריכה לתת את בלדסו בתמורה, לא מתאים מבחינת אוקלהומה, ואין סיכוי שהיתה מוותרת על דיוינצ'נזו תמורת שרודר...במיוחד כשהיא לוטשת עיניים לרכז הבכיר יותר של התאנדר.
ובפניקס עם האופציה הסו-קולד סבירה בכלל איבדת אותי. הסאנס עשו טרייד אפ עבור ברידג'ס ונתנו נכס שנחשב אז יקר (הבחירה הבלתי מוגנת של מיאמי בדראפט 2021). הוא סה"כ סופמור ונראה נהדר בבועה, כנ"ל קמרון ג'ונסון. שניהם קריטיים הרבה יותר כשחקני כנף צעירים מאשר שרודר כגיבוי לרוביו. מה גם שהחוזים שלהם לא משתווים לזה של שרודר, אלא אם הרעיון כאן הוא שפניקס תוותר על שחקן נוסף או שתקריב חלק מהקאפ ספייס שיתפנה לה בשביל הטרייד הזה - שוב ניצול משאבים לא נכון בעליל.
דאלאס לא צריכה להקריב שני רול פליירס חשובים.
החוזה הנגמר של ג'סטין ג'קסון שלא נספר, ביחד עם הרול הפלייר הפחות מוערך מבחינתם (נניח דילון רייט שלא השתלב פרפקט) והבחירה מס' 18.
שרודר הוא לא סתם עוד גארד לרוטציה, אלא היה הופך לשחקן השלישי בטיבו במאבס ומשדרג אותם. בשביל בחירת אמצע סיבוב 1 ושחקן שאתה לא ממש מאמין בו, אני חושב שהמחיר שווה.
מסכים שבבוסטון המצב בעייתי מבחינת חוזים לתת בתמורה. גם בפילי. אולי אפשר להנדס משהו, אבל זה יערב יותר מ-3 שחקנים, וזה עשוי להיות בעייתי.
למה שמינסוטה תוותר על הבחירה מס' 17? כי אני מעריך את שרודר בן ה-27 סה"כ יותר מבחירה כזו, שאלוהים יודע מה ייצא ממנה, בניגוד אליך.
בכלל, הרוח מההודעה שלך היא שאתה מזלזל בתרומה של שרודר. הוא יופי של שחקן שישי בליגה הזו ויכול להיות משמעותי מאוד. בעיניי, הסיכוי לזה מבחירה 17-18 בדראפט הקרוב לא גבוה במיוחד.
ספציפית לגבי מינסוטה, אני חושב שהוא יכול לשחק גם עם דיאנג'לו ראסל ביחד. זה עבד לדקות לא מועטות ביחד עם פול, ולראסל יש יותר סייז וקליעה, אז בכלל.
בנוגע לפיניקס - על סמך מה מתבססת הטענה שהם קריטיים הרבה יותר? מה הם כבר עשו בקריירה ומי מבטיח לך לאן הם יכולים להגיע? בעיניי יש שם יותר מדי MORE OF THE SAME. ברידג'ס, ג'ונסון, אוברה.
אין להם שום גארד מהספסל - או בכלל אחד יציב ואיכותי מספיק ליד דווין בוקר, ובשביל אחד כזה הם יכולים להקריב את אחד מהפורוורדים האתלטיים שלהם.