סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 2:53 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
אני דווקא כן.
כולנו קצת שכחנו כמה גרין וקרי טובים

אני מאוד אוהב את גולדן, אבל גרין נראה זוועה בשנה שעברה. וויגינס היה השחקן התשיעי הכי טוב במינסוטה ואני לא יודע יותר מדי על וייסמן אבל הוא בן 19 ולגולדן אין בדיוק היסטוריה של להפעיל סבן פוטרים.

מקווה לטוב, אבל אני לא אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 3:43 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אתה צודק, מבחינת כדורסל, אין שום הקבלה
אתה צריך לבחור 20 פעם מקום 20 בדראפט בשביל ליפול על אוברה
מה שמצדיק את הטרייד אלו המטרות של שתי הקבוצות.
אחת רוצה אליפות מחר לפני הפג תוקף של המסע הנוכחי ויעלה כמה שיעלה.
השנייה רוצה בנייה לטווח ארוך
דיל טוב לשניהם

זה שהמטרה של OKC היא בניה לטווח ארוך לא אומר שצריך לסחור בנכס של 19 נק' בגיל 24 בתמורה לבחירה מס' 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:00 pm 
Junior

ido כתב:
אז החמישייה של ג"ס היא קרי-וויגינס-אוברה-גרין-וייסמן?
אני לא רואה איך יוצאת מזה אליפות

אליפות לא תצא מזה, אבל קר כן הדגיש את הצורך של הווריורס להפוך לאתלטיים יותר וכעת יש להם שלושה אתלטים צעירים בחמישייה...לפחות יהיה כיף לצפות בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:04 pm 
Junior

הופס הייפ מפרסמים ציטוט מכתבה של the athletic. בגלל ה-paywall אני לא יודע אם זו שמועה או פנטזיה של הכתבים:
ויזמן+הבחירה של מיני שנה הבאה + קליי על הארדן (בגלל שקארי כבר עבר את ה-30 ולא ירצו לשרוף לו עונת פריים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:28 pm 
Junior

החוזה של קליי מפלצתי ויש מצב שהוא גמור.. אני לא רואה את יוסטון הולכת לכיוון הזה בשביל וייסמן ובחירה שיכולה להיות גם סוף לוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 8:13 pm 
Junior

אני מסכים עם ביל סימונס שהכיוון הכי הגיוני של הרוקטס יהיה להעביר את הארדן תמורת בן סימונס וכמה שיותר בחירות עתידיות.
מצד שני, אומרים שהם מתכוונים להחזיק בווסטברוק בתקווה שערך הטרייד שלו ישוקם...לצד סימונס זה מן הסתם לא יקרה, גם לא לצד השחקנים שאמורים להגיע מהנטס.
לעומת זאת, ווסטברוק-גורדון-האוס-טאקר(?)-ווייזמן זו חמישייה שתאפשר זאת. האמת שגם ווסטברוק-תומפסון יכול להיות אחלה שילוב, אם קליי יצליח לחזור לעצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 8:22 pm 
Junior

מה ההבדל בין ווסטברוק-גורדון-האוס-טאקר-ווייזמן לווסטברוק-לברט-האוס-טאקר-ג'ארט אלן מבחינת שיקום הערך של ראסל?

מסכים ששילוב בין ווסטברוק לקליי יכול להיות מעניין, אבל הסיכוי שקליי יחזור כמו שצריך לא גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 8:59 pm 
Junior

מאסטר כתב:
מה ההבדל בין ווסטברוק-גורדון-האוס-טאקר-ווייזמן לווסטברוק-לברט-האוס-טאקר-ג'ארט אלן מבחינת שיקום הערך של ראסל?

מסכים ששילוב בין ווסטברוק לקליי יכול להיות מעניין, אבל הסיכוי שקליי יחזור כמו שצריך לא גבוה.

קודם כל, הקליעה משלוש של גורדון לעומת זו של לאברט, שבכלל צריך את הכדור ביד אם אתה רוצה שיפרח כשחקן. כמובן שגם דינווידי יתבזבז כך כרכז מחליף ויעזוב בקיץ. מצד שני, לפי הכיוון שהטרייד של קובינגטון מעיד עליו, כנראה שהרוקטס יעדיפו לסחור בדינווידי תמורת בחירה עתידית בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 9:15 pm 
Junior

מסכים איתך שלברט צריך יותר את הכדור ביד מגורדון, אבל זה לא שווסטברוק לא הצליח בעבר לצד שחקן אחד נוסף כזה בליינאפ.
בעונה האחרונה אגב לברט שיפר את הקליעה מ-3 ל-36.5% לא רעים, בזמן שאריק גורדון צנח ל-32% רעים, כשגם בשנתיים שלפני כן לא התעלה מעל ה-36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 9:05 pm 
Hall of Famer

אני חושב שגולדן סטייט יכולים להשיג לא מעט רק מהבחירה של מינסוטה בשנה הבאה, מבלי להוסיף שחקנים. הרי אם את אוברה הם השיגו תמורת הבחירה שלהם עצמם (ועוד מוגנת!) - צאו וחשבו מה אפשר להשיג עבור הבחירה של מינסוטה (המוגנת רק 1-3, שזה אומר שתמומש לפחות ב-60% אפילו אם הוולבס יסיימו בתחתית הליגה - תרחיש אפשרי מאוד אמנם).
במקומם אני לא מחפש לתת את ווייזמן, אלא רק לקלוט מישהו זול (לאור המיסים המכבידים) - למשל שחקן שעדיין על חוזה רוקי (נניח מתחיל שנה שנייה או שלישית כעת), אך שהקבוצה שלו תעדיף להמר על בחירה בשנה הבאה מאשר להמשיך להחזיק אותו. נניח אחד שיהיה שחקן שישי משמעותי אצלם.
הרציונל מבחינת גולדן סטייט במהלך שכזה זה לא רק שיפור השנה, אלא גם בשנה הבאה (שהרי סביר ששחקן "טוב" בשנה שלישית-רביעית בליגה ייתן תפוקה יותר גבוהה נניח מ"כוכב עתידי" שיילקח בבחירה 4-5 בשנתו הראשונה), ובכלל עד שקרי וגרין (וקליי?) בסביבה.

שם אחר שקפץ לי לראש (רק כי במקרה אני מודע לחוזה האפסי עליו הוא חתום) - שייק מילטון.
לקבוצה עם כל הרבה התחייבויות כספיות כמו גולדן סטייט, שכל צעד מכפיל את עצמו פי כמה וכמה עקב המיסוי - לקלוט קלעי שכזה על חוזה מצחיק של 5.5M סך הכל לשלוש שנים - זה צעד עם השלכות עתידיות אדירות מבחינה פיננסית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 11:46 pm 
Junior

מאסטר כתב:
מסכים איתך שלברט צריך יותר את הכדור ביד מגורדון, אבל זה לא שווסטברוק לא הצליח בעבר לצד שחקן אחד נוסף כזה בליינאפ.
בעונה האחרונה אגב לברט שיפר את הקליעה מ-3 ל-36.5% לא רעים, בזמן שאריק גורדון צנח ל-32% רעים, כשגם בשנתיים שלפני כן לא התעלה מעל ה-36.

אחוזים זה חשוב, ללא ספק, עדיין גורדון הוא רול פלייר שרוב ההתקפה שלו מבוססת שלו על זריקות משלוש, הוא מוכוון לכך. לאברט מבוזבז כספוט אפ שוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 11:51 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני חושב שגולדן סטייט יכולים להשיג לא מעט רק מהבחירה של מינסוטה בשנה הבאה, מבלי להוסיף שחקנים. הרי אם את אוברה הם השיגו תמורת הבחירה שלהם עצמם (ועוד מוגנת!) - צאו וחשבו מה אפשר להשיג עבור הבחירה של מינסוטה (המוגנת רק 1-3, שזה אומר שתמומש לפחות ב-60% אפילו אם הוולבס יסיימו בתחתית הליגה - תרחיש אפשרי מאוד אמנם).
במקומם אני לא מחפש לתת את ווייזמן, אלא רק לקלוט מישהו זול (לאור המיסים המכבידים) - למשל שחקן שעדיין על חוזה רוקי (נניח מתחיל שנה שנייה או שלישית כעת), אך שהקבוצה שלו תעדיף להמר על בחירה בשנה הבאה מאשר להמשיך להחזיק אותו. נניח אחד שיהיה שחקן שישי משמעותי אצלם.
הרציונל מבחינת גולדן סטייט במהלך שכזה זה לא רק שיפור השנה, אלא גם בשנה הבאה (שהרי סביר ששחקן "טוב" בשנה שלישית-רביעית בליגה ייתן תפוקה יותר גבוהה נניח מ"כוכב עתידי" שיילקח בבחירה 4-5 בשנתו הראשונה), ובכלל עד שקרי וגרין (וקליי?) בסביבה.

שם אחר שקפץ לי לראש (רק כי במקרה אני מודע לחוזה האפסי עליו הוא חתום) - שייק מילטון.
לקבוצה עם כל הרבה התחייבויות כספיות כמו גולדן סטייט, שכל צעד מכפיל את עצמו פי כמה וכמה עקב המיסוי - לקלוט קלעי שכזה על חוזה מצחיק של 5.5M סך הכל לשלוש שנים - זה צעד עם השלכות עתידיות אדירות מבחינה פיננסית.

יש בעיה בהיסק שלך. אוברה חתום כבר על החוזה השני שלו בליגה ומרוויח 14-15 מיליון בעונה הקרובה, שאחריה יהיה פרי אייג'נט. שחקן על חוזה רוקי, שכבר הפגין ניצוצות או יותר מכך, זה נכס מסוג אחר לגמרי, הוא על מה שנקרא cost-controlled deal.

אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל אולי לא מקרי שהבאת את שייק מילטון כדוגמה - ואפילו בדוגמה הזאת, אני לא בטוח שפילי במצבה הכלכלי (ועם מוריי כאחראי החדש) תוותר עליו בשביל לצרף רוקי בעוד שנה מעכשיו, ממשבצת דראפט לא ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 2:30 am 
Hall of Famer

אני בטוח שקיימת הקבוצה עם שחקן סביר (נניח של 10 נקודות למשחק כזה, אבל "תורם קבוצתית" ושיש תקווה שעוד יתפתח) על חוזה רוקי (או סתם MLE לשחקן צעיר), שפשוט נכון לעכשיו לקבוצה שלו יש דברים טובים יותר על העמדה שלו, ואין צורך מיוחד בו.
הרי לכאורה אתה מוכר לקבוצה אפשרות לבחור 4 ומטה בעונה הבאה באחוזים מאוד גבוהים. אנחנו כל הזמן מדברים שקבוצות מחפשות תקווה, מחפשות את הסיכויים איך להשיג אולסטארים ומעלה וכו'. אז אם קבוצה בחרה רוקי בבחירה עשירית (סתם לצורך העניין) לפני שנה-שנתיים, והוא לא מרשים יתר על המידה אלא רק "עונה על הציפיות" - למה להם לא לשקול זאת?
כמובן שגולדן סטייט גם יכולה להעביר איזה שחקן שולי משלה בנוסף.
נניח קבוצה נואשת כמו הניקס עם מיצ'ל רובינסון, או ניו אורלינס על ג'קסון הייז.
השאלה היא גם באיזו עמדה הם מרגישים שהם צריכים את השחקני ספסל היותר משמעותיים, האם בגבוהים כי מי יודע איך ווייזמן יסתדר?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 2:49 am 
Hall of Famer

אני אציע אפילו עוד ווריאנט - טרייד על רוקי טרי
בטוח יש קבוצה (נניח מבחירה 4 ואילך) שלא מחזיקה יתר על המידה ממי שלקחה, קיוותה להשיג שחקן אחר, מאוכזבת מהיצע הדראפט הנוכחי באופן יחסי וכו' וכו'
ונניח שבמקביל זה שחקן שבגולדן סטייט מחזיקים ממנו מאוד

למה ללכת רחוק - דני אבדיה
על אף כל ההתלהבות לכאורה של וונשינגטון ממנו, האם לא עדיף לוותר על שירותיו תמורת הסתברות טובה לבחירה גבוהה יותר בדראפט שאמור להיות איכותי יותר (ועל הדרך אולי לאסוף איזה שחקן שולי מגולדן סטייט, בחירת סיבוב שני וכו')?
אולי זה יהיה צעד מאוד לא פופולרי לכל קבוצה שקולטת כעת "רוקי מסקרן", אבל איני משוכנע שמשהו בסגנון זה לא יכול להיות צעד חכם גם עבור הצד השני

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 4:19 am 
Hall of Famer

וויגינס הוטרד עוד לפני שדרך על פארקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]