סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 1:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
שמוליק, אם לא הבנת, גם אתה חזית נכון וטעית.
מזכיר את הויכוחים עם מישהו מסויים על גורלו הפוליטי של ביבי, שלפי ההגיון שלו כולם חזו נכון וטעו, והוא חזה לא נכון וצדק.

אבל האמת היא שהטעות היסודית של מאסטר היא במחשבה שלו שהטרויקה לומדת ומשתפרת, ואז בא מקרה בנדר והוא מאד מאד מופתע (בעניין כספי הוא סתם בהכחשה). אבל מקרה בנדר לא מפתיע אותי בכלל, הוא בסך הכל עוד לבנה בחומה של הטרויקה והשליטה שלה במכבי שמתבטאת בכמה וכמה תחומים - החל בשחקנים הפצועים שבאורח פלא עוברים את הבדיקות הרפואיות (או שמתעלמים מהן), דרך עצלנות בסקאוטינג שמתבטאת בדעה מקצועית על שחקן שראו לפני שנים (מאריץ' זה מקרה קיצוני במיוחד שכל מי שעיניו בראשו ראה את זה בא, אבל היו עוד, ארון ג'קסון למשל) ועד דאגה למקורבים וחברים ובאופן כללי שיקולים זרים (משהו שמתחיל מתוך הנהלת מכבי עצמה). אני טוען את זה שנים וטועה כמובן, הנה אני אומר את זה מראש.

כל עוד אתה לא רושם סיבה הגיונית למה מירוטיץ' שנפצע יותר מכספי זה סבבה, וכספי זה לא סבבה, אי אפשר להתייחס לדיעה המוסתת שלך ברצינות.
ואני חייב לומר שסוג הדיונים הזה - דיעה מקובעת מלפני שנים שלא תשתנה לעולם, היא חותמת הרבה יותר גדולה לאיכות המתווכח והיכולת שלו באמת להסתכל על הדברים כמו שהם.
הרי גם אם הטרויקה יביאו עכשיו את לברון ג'יימס וסטף קארי אתה תטען בגנותם ותדבר על דברים שקרו לפני מיליון שנה. אתה לעולם לעולם לא תודה בטעות. ואז אתה עוד תתנשא עליי ותיתן לטענות שלי ציונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 1:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, אמרתי מראש שאני טועה. הדיעה שלי מוסתת והתוצאות לאורך שנים מראות את זה.
תגיש קורות חיים. התקבלת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 1:50 am 
Junior

מכבי בשלוש השנים האחרונות הייתה סביב הפלייאוף - איפה שהיא שווה מבחינת התקציב - ובנתה סגלים ראויים במסגרת היכולת הכלכלית שלה. אני מבין שאתה חי באיזשהי בועה שאנחנו עדיין ב-2005 ומכאן המרמור.

בכל אופן, כמובן שתסיט את הדיון כשאין לך באמת דרך לענות לי על סוגיית כספי מול מירוטיץ', או באופן כללי על שחקנים גמורים פיזית שהגיעו למכבי ב-3 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 1:52 am 
Hall of Famer

תאר לך שמכבי משאירה את ריינולדס מאשתקד (ואני במקומם גם הייתי מנסה יותר בגזרת ג'ייק כהן ואמארה, אבל אולי פה באמת זה לא היה תלוי רק בהם) במקום ז'יז'יץ', ומפנה מזומנים לצרכים אחרים. זו לא דוגמא תיאורטית, זה שחקן שהיה להם בידיים...
אמנם אין לי "מדגם" גדול מדי של צפייה בז'יז'יץ' אבל על פניו אני לוקח את דיוויס ומילוטינוב שנות אור לפניו. כנ"ל דאנסטון, טיבור פלייס ודובלייביץ' - כל אחד וסגנונו הייחודי. גם את האנטר אגב (כלומר את זה של שנה שעברה, לא יודע מה קורה לו השנה, האם פשוט לא התאושש פיזית כמו שצריך מהפגרות והסגרים וסובל מבעיות כלשהן וכו').
אגב, אתה שוב מכניס לי מילים לפה שז'יז'יץ כישלון...
אם הוא מקבל ציון 7-8 כזה ובנדר 2 - אז הקונספציה לבנות כך את הקו הקדמי היא כישלון חרוץ. זה הכל.

אתה מגזים לחלוטין מבחינה כספית. הנה למשל מקור (מכובד ומהיימן סך הכל) על רשימת התקציבים בעונה שעברה:
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... gue-teams/
גם אם יש כאן חריגות לכאן או לשם (והסכום של מכבי הוא מאוד הגיוני על פניו) - אני לא רואה את הנחיתות הכספית של מכבי כמו שאתה מציג אותה (פעם וויצ'יץ' טען באיזה ראיון שהם תקציבית סביב איזה מקום 12-14 או משהו כזה ביורוליג - מגוחך...).

"להוכיח את צדקת דבריך בזה ששחקן נפצע זה דבר נמוך לעשות" - מה זאת אומרת?!
רשמתי מפורשות שכספי לא ישרוד עונת משחקים שלמה שכזו (ומכבי כמובן לא תחלק לו עומסים, אלא תשתף אותו בכל משחקי הליגה כדי לדרוס וכו'), ושבהתסכלות כללית - קלויארו יתרום יותר ממנו. אין הגדרה מדויקת מזו על העונה שעברה, הנוכחית, הבאה - והעתיד עוד לפנינו.
אגב זכור לי מאוד ויכוח מתמשך שלי עם ראי דווקא, שאני "הטפתי" לרשום את קלויארו מ-day1 (בכדי להגן על כספי) וראי הביא טיעונים (בהחלט ראויים - שמירה על גמישות בסגל וכו') כנגד זה. לא טוען לניצחון בויכוח (כי זה לא משהו שאפשר "לנצח בו") אבל זה אינדיקטור שהיה בהחלט שיח רב כאן בפורום שזה הכיוון שכספי הולך ללכת אליו...

וולדן אגב לטעמי הוא המילטון משופר. יש דימיון במשחק, אבל וולדן כזה יותר אגרסיבי ועם רעל בעיניים בעיניי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:14 am 
Junior

ריינולדס לא נראה טוב במכבי ומובן למה העדיפו לא להמשיך איתו. חוכמה בדיעבד לומר שכן היו צריכים.
זכותך להעדיף את מילוטינוב (של אולימפיאקוס), דאנסטון (שמחסיר המון בגלל פציעות - הגיל נותן את אותותיו) או דובלייביץ' לפניו. אני לא חושב שזה מובהק.

בנוגע לתקציבים, אתה באמת לא רואה נחיתות כספית? 17M פער מריאל, בארסה וצסקא זו לא נחיתות? או 6-9M מהבאות בתור שמאפשרים להנחית אחלה שחקנים? ואח"כ עוד אומר שאני מגזים...
אם שוויצ'יץ' טען פעם על מקום 12, אז תביא לינק לעונה הרלוונטית, ולא תקציבים מהשנה בלי שמפורט בכלל תקציב שחקנים (אני די בטוח שבאנאדולו תקציב השחקנים גבוה יותר, לארקין לבד מקבל 3.7M לעונה! מי במכבי קרוב לסכום?)

בנוגע לכספי מול קאלוירו, שוב נשאלת השאלה אם קבעת את הקביעה הנחרצת הזו על סמך קרע במיניסקוס ונקע בקרסול - שתי פציעות שחוזרים מהן יופי טופי בגיל 30. כי אם כן, ואני מניח שכן, אז פשוט התמזל לך המזל וצדקת.
"כספי לא ישרוד עונת משחקים שלמה שכזו" על שחקן שעשה 65-75 משחקים במשך 6 שנים בקריירה באינטנסיביות שיא בנ.ב.א, ולא סבל מפציעה משמעותית כמו רצועות בברך או אכילס. סבבה.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ב' נובמבר 23, 2020 2:17 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:15 am 
Junior

רק רוצה לציין שלפני תחילת העונה שעברה אני זוכר לא מעטים פה שהטילו ספק ביכולת של כפי להישאר בריא ואני זוכר גם כאלה שטענו שהברך שלו גמורה.
מודה, לא בקיא בהיסטוריית הפציעות של כספי, אבל להשוות את הסיפור שלו לפציעה של היוורד? נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:16 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
מכבי בשלוש השנים האחרונות הייתה סביב הפלייאוף - איפה שהיא שווה מבחינת התקציב - ובנתה סגלים ראויים במסגרת היכולת הכלכלית שלה. אני מבין שאתה חי באיזשהי בועה שאנחנו עדיין ב-2005 ומכאן המרמור.

בכל אופן, כמובן שתסיט את הדיון כשאין לך באמת דרך לענות לי על סוגיית כספי מול מירוטיץ', או באופן כללי על שחקנים גמורים פיזית שהגיעו למכבי ב-3 השנים האחרונות.

לפני שנתיים מכבי הייתה רחוקה מהפלייאוף עד ההגעה של ספרופולוס, נתנה ריצה נחמדה ותמיד נכשלה במשחק שיכל לקרב אותה באמת. שנה לפני זה היא גמרה במרחק שלושה משחקים מהפלייאוף, די הרבה בליגה של 30 משחקים. היא הייתה קרובה לפלייאוף בעיקר בגלל תוכנית משחקים שהסתדרה יפה וריכזה משחקים קשים במחזורים האחרונים, ועם כל הכבוד זו הייתה אשליה. מאבק הפלייאוף של מכבי הסתיים באופן מעשי אחרי ההפסד הביתי לחימקי 4 או 5 משחקים לסוף, ואני יכול להגיד את זה לא בדיעבד, אלא כיוון שכתבתי את זה אז בזמן אמת - כשמכבי הייתה עדיין בשוויון או פיגור משחק אחד מהמקום השמיני, לא זוכר בדיוק - שמאבק הפלייאוף של מכבי הוא אשליה ומכבי תסיים בין שלושה לארבעה משחקים מהפלייאוף. בקיצור לא באמת קרובה ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:17 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
רק רוצה לציין שלפני תחילת העונה שעברה אני זוכר לא מעטים פה שהטילו ספק ביכולת של כפי להישאר בריא ואני זוכר גם כאלה שטענו שהברך שלו גמורה.

ותראה מה זה, כולם טעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:29 am 
Hall of Famer

מכבי אגב רושמים בטוויטר שכספי יירשם מחר בסגל למשחק הליגה הקרוב (יחד עם דיברתולומאו).
יהיה מעניין לראות כמה יחזיק הנס הרפואי הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:30 am 
Junior

מכבי לפני 3 שנים הגיעה למחזור ה-26 כשהיא במקום ה-8, משמע הייתה עם סיכוי טוב לפלייאוף עד הישורת האחרונה, וזה בדיוק מה שאמרתי בהודעה שלי שהתאמצת כ"כ להפריך.
אתה יכול לדבר עד מחר על תוכנית משחקים שהסתדרה יפה ואשליה, אבל המציאות הראתה שהיא לגמרי בעניינים עד משחקי המאני טיים בהם היא אכן כשלה.
כשאתה מדבר על 'משחקים קשים במחזורים האחרונים' אז חייבים לומר שמכבי הייתה צריכה לנצח את חימקי בבית (שהיא ניצחה כבר במוסקבה), את פאו בבית (הפסד מרגיז בנקודה) ובולנסיה שגמרה מעשית את העונה כדי להעפיל. אפשרי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:31 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
מודה, לא בקיא בהיסטוריית הפציעות של כספי, אבל להשוות את הסיפור שלו לפציעה של היוורד? נו.

אם אתה לא בקיא בהיסטוריית הפציעות שלו אז בתור מה בדיוק אתה מגיב כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:32 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי אגב רושמים בטוויטר שכספי יירשם מחר בסגל למשחק הליגה הקרוב (יחד עם דיברתולומאו).

אתה בטח תחזיק אצבעות שהוא יגמור את העונה אחרי 10 דקות כדי שתוכל להמשיך לרכב על הגל שצדקת. מקווה שאתה לא בטעות גם אוהד את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:33 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
מכבי לפני 3 שנים הגיעה למחזור ה-26 כשהיא במקום ה-8, משמע הייתה עם סיכוי טוב לפלייאוף עד הישורת האחרונה, וזה בדיוק מה שאמרתי בהודעה שלי שהתאמצת כ"כ להפריך.
אתה יכול לדבר עד מחר על תוכנית משחקים שהסתדרה יפה ואשליה, אבל המציאות הראתה שהיא לגמרי בעניינים עד משחקי המאני טיים בהם היא אכן כשלה.
כשאתה מדבר על 'משחקים קשים במחזורים האחרונים' אז חייבים לומר שמכבי הייתה צריכה לנצח את חימקי בבית (שהיא ניצחה כבר במוסקבה), את פאו בבית (הפסד מרגיז בנקודה) ובולנסיה שגמרה מעשית את העונה כדי להעפיל. אפשרי לחלוטין.

אני יכול לרשום את זה עד מחר. רשמתי את זה גם אז בזמן אמת ועד מחר. אבל גם אז חזיתי נכון וטעיתי. הסיכוי של מכבי לפלייאוף אחרי ההפסד הביתי לחימקי לא היה טוב ולא נעליים, היא סיימה בדיוק איפה שידעתי שתסיים ובמרחק לא קטן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' נובמבר 23, 2020 2:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:35 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה בטח תחזיק אצבעות שהוא יגמור את העונה אחרי 10 דקות כדי שתוכל להמשיך לרכב על הגל שצדקת. מקווה שאתה לא בטעות גם אוהד את הקבוצה.

העתק הדבק מטוקבק באתר ערוץ הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:36 am 
Junior

מרוב שאתה חוזה נכון כל דבר אני ממש מופתע שאתה כאן בסלניוז ולא מקבל ג'וב בכיר בנ.ב.א. אתה יכול לחזות עוד כמה דברים או שהיכולת שלך מסתכמת רק במכבי כדורסל?

ראי שעל הקיר כתב:
הוקיץ' כתב:

ותראה מה זה, כולם טעו.

ניחוש מאוד מאוד פרוע - אתה טענת שכל עוד הטרויקה במכבי הם לא יגיעו לכלום. הפלא ופלא היו יכולים להגיע לפיינל פור אם הקורונה לא באה בעונה שעברה.
אז נשתמש במילים שלך - חזית לא נכון וטעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:39 am 
Hall of Famer

ניחוש פרוע, מתלהם, ולא נכון, כרגיל.
אני אמרתי שכל עוד הטרויקה במכבי אין לה תקומה בעתיד הנראה לעין, ואני חושב שהתוצאות לאורך זמן גם מראות את זה. כתבתי גם חזור וכתוב שכשיש לך 20 מיליון דולר בעונה, פעם ב... אתה תפגע ותהייה לך תקופה טובה או אפילו עונה שלמה טובה, תתעורר איזו אשליה שהכל משתנה, אבל זה לא יחזיק לאורך זמן. והנה תראה.
אחרי 6 השנים האחרונות הטרויקה יצטרכו יותר מעונה אחת טובה פעם ב- כדי להראות שיש פה משהו שהוא מעבר למקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:49 am 
Junior

פייר, אני מרחם על אנשים שכל מה שמניע אותם בחיים הוא לרשום שהם חזו נכון, להיצמד לדיעה שלהם לעולמי עד, בלי להיות מסוגלים לנהל דיון ענייני ללא דיעות קדומות.

שאלתי אותך 10 פעמים שתי שאלות פשוטות - 1. מה ההבדל בין כספי למירוטיץ' בהיסטוריית הפציעות. 2. איזה שחקנים פצועים מכבי החתימה ב-3 שנים האחרונות.

שאלות הכי פשוטות בעולם ובמקום זה גררת אותנו למלחמת התשה על דברים לא רלוונטיים + התנשאות עליי כי אני חושב אחרת ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:52 am 
Junior

מאסטר כתב:
הוקיץ' כתב:

בתור עצמי. בתור מה אתה מגיב כאן?
ונראה לי שההודעה שלי די מסבירה את עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:52 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
בנוגע לתקציבים, אתה באמת לא רואה נחיתות כספית? 17M פער מריאל, בארסה וצסקא זו לא נחיתות? או 6-9M מהבאות בתור שמאפשרים להנחית אחלה שחקנים? ואח"כ עוד אומר שאני מגזים...
אם שוויצ'יץ' טען פעם על מקום 12, אז תביא לינק לעונה הרלוונטית, ולא תקציבים מהשנה בלי שמפורט בכלל תקציב שחקנים (אני די בטוח שבאנאדולו תקציב השחקנים גבוה יותר, לארקין לבד מקבל 3.7M לעונה! מי במכבי קרוב לסכום?)

וודאי שאתה מגזים
שהרי רשמת "הסכומים שמשולמים לזיזיץ', כספי ודורסי הם סכומים של שחקני ספסל בריאל, ברצלונה, צסקא, אנאדולו, מילאנו, חימקי, פנרבחצ'ה..."
אז היות שנראה שאתה מקבל את הרשימה, נראה לי מעט תמוה שקבוצות עם כ-30% תקציב יותר ממכבי (ואנדולו אף אותו דבר על פי הכתובים) משלמות לשחקני הספסל שלהם את מה שמכבי משלמת החל מהשחקן השני שלה והלאה - זה פשוט לא מסתדר מתמטית. אגב, טכנית גם דורסי הוא שחקן ספסל, וגם האנטר שמרוויח לא מעט...
שלוש הגדולות זו אופרה אחרת, אין שאלה - אבל כל השאר?
הרי גם השנה מכבי תסיים סביר מאוד להניח לפני חימקי, אז שנמחא להם כפיים?

תקציבים של השנה אני מניח שיהיו נטו ספקולציות בכל מדינה בהיעדר רמת הכנסות יציבה מראש, עם ספונסרים שלך תדע מה איתם וכו'. אבל אפשר לדון על כל שנה אחרת שתרצה (מוזמן להביא לינקים גם כן).

בסוף אפשר "להוכיח לוגית" את הכישלון של מכבי בבניית הקבוצה השנה בצורה מאוד פשוטה:
הם התחילו עם בסיס טוב ולאחר שנה מעולה.
רוב השחקנים שהובאו בקיץ עושים את המצופה מהם ואף יותר: ז'יז'יץ', ג'ונס, בלייזר (אל מול בנדר).
לא קרה שום בלת"ם (בניגוד למרבית הקבוצות האחרות) של פציעות/מחלות/קמפאצ'ו שבורח ל-NBA תוך כדי העונה וכו'.
אז אם הכל לכאורה זורם כמו שצריך - והתוצר הסופי נורא, אז כנראה שהתקבלו כמה וכמה "החלטות מבניות" לא נכונות - שאפשר אמנם בהחלט להתווכח מהן (ואני לא אומר שזה בהכרח מצב שפשוט וקל לנתח אותו), אבל צריך להכיר בקיומו.

לא תפקידי אגב לזהות שריינדולס שחקן טוב וכדאי להמשיך איתו. זה התפקיד של אנשי מכבי הרי (בטח אם "השוק קשה" וכו' וכו').
זה קורה לכל הקבוצות כל הזמן מן הסתם, אבל זה בוודאי שלא לזכותם, אלא להיפך.

מאסטר כתב:
"כספי לא ישרוד עונת משחקים שלמה שכזו" על שחקן שעשה 65-75 משחקים במשך 6 שנים בקריירה באינטנסיביות שיא בנ.ב.א

ראשית אלו מספרי משחקים שכספי לא הגיע אליהם מאז 2016. שנית, היורוליג היא ליגה הרבה יותר אינטנסיבית לעומת second unit בקבוצת תחתית ב-NBA (שמטרתה מה?), בטח ובטח אם תתחשב בכמות הדקות הצפויות לכספי פר משחק, ובתפקיד שלו על המגרש - משני הצדדים. במכבי אגב עונה בהחלט יכולה להיות סביב 82 משחקים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:53 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
מאסטר כתב:
הוקיץ' כתב:

מצד אחד אתה נוקט דיעה נחרצת שאין מה להשוות, ומצד שני אתה מודה שאתה לא בקיא בפציעות שלו. אז על סמך מה הדיעה הנחרצת? להקליק את השם בגוגל ולהשוות ייקח לך פחות מההודעה שרשמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:56 am 
Hall of Famer

אפשר כמקרה בוחן לבדוק כמה יוזרים בפורום רשמו לאחר החתמת מירוטיץ' (שבוודאי דוסקסה כאן רבות) שהוא שחקן גמור, החתמה לא טובה, וסביר שייפצע אוטוטו.
יש לי השערה מה יהיו הממצאים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 2:59 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
פייר, אני מרחם על אנשים שכל מה שמניע אותם בחיים הוא לרשום שהם חזו נכון, להיצמד לדיעה שלהם לעולמי עד, בלי להיות מסוגלים לנהל דיון ענייני ללא דיעות קדומות.

שאלתי אותך 10 פעמים שתי שאלות פשוטות - 1. מה ההבדל בין כספי למירוטיץ' בהיסטוריית הפציעות. 2. איזה שחקנים פצועים מכבי החתימה ב-3 שנים האחרונות.

שאלות הכי פשוטות בעולם ובמקום זה גררת אותנו למלחמת התשה על דברים לא רלוונטיים + התנשאות עליי כי אני חושב אחרת ממך.

1. כמדומני היה פה מישהו שאמר לא להשליך מפציעות של שחקן אחד על שחקן אחר. אני מגרד בראשי למצוא מי זה היה.
2. עומרי כספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:02 am 
Hall of Famer

ולגבי התקציבים - בכל הכבוד, אם נוריד את העונה הנוכחית שהיא באמת מקרה יוצא דופן ואף אחד לא יודע מה קורה בה, מכבי היא קבוצה של 20 מיליון דולר לעונה פלוס מינוס. לפעמים קצת יותר, לפעמים הרבה יותר (עונת ווימס וגאודלוק) ולפעמים קצת פחות. אלה לא תקציבים של פלייאוף אחד (בשנה שעברה לצורך העניין) ב-5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:07 am 
Junior

מאסטר כתב:
הוקיץ' כתב:
מאסטר כתב:
הוקיץ' כתב:

מצד אחד אתה נוקט דיעה נחרצת שאין מה להשוות, ומצד שני אתה מודה שאתה לא בקיא בפציעות שלו. אז על סמך מה הדיעה הנחרצת? להקליק את השם בגוגל ולהשוות ייקח לך פחות מההודעה שרשמת.

לא רואה איפה הצד האחד והצד השני פה. סך הכל חזרתי על מה שאנשים פה רשמו ושלאור זאת ההשוואה די מופרכת. כלומר, תמיד יכול להיות שאנשים סתם בדו דברים, אבל לא נראה לי סביר.
וסתם כי עניין אותי אז גם בדקתי, מסתבר שכספי שיחק בשלושת העונות האחרונות שלו קצת פחות מ-42 משחקים בממוצע לעונה. אם אתה לא יודע, אז זה בערך 50 אחוז. לא משהו. בעונה האחרונה שלו בממפיס הוא שיחק 36 משחקים.
סתם לשם השוואה, מירוטיץ' בשלושת העונות האחרונות שלו שיחק בממוצע 58 משחקים לעונה, לא כולל פלייאוף. אם מתחשבים בפלייאוף זה עולה ל-68 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:34 am 
Junior

shmueliki כתב:
וודאי שאתה מגזים
שהרי רשמת "הסכומים שמשולמים לזיזיץ', כספי ודורסי הם סכומים של שחקני ספסל בריאל, ברצלונה, צסקא, אנאדולו, מילאנו, חימקי, פנרבחצ'ה..."
אז היות שנראה שאתה מקבל את הרשימה, נראה לי מעט תמוה שקבוצות עם כ-30% תקציב יותר ממכבי (ואנדולו אף אותו דבר על פי הכתובים) משלמות לשחקני הספסל שלהם את מה שמכבי משלמת החל מהשחקן השני שלה והלאה - זה פשוט לא מסתדר מתמטית. אגב, טכנית גם דורסי הוא שחקן ספסל, וגם האנטר שמרוויח לא מעט...
שלוש הגדולות זו אופרה אחרת, אין שאלה - אבל כל השאר?

אז אם הכל לכאורה זורם כמו שצריך - והתוצר הסופי נורא, אז כנראה שהתקבלו כמה וכמה "החלטות מבניות" לא נכונות - שאפשר אמנם בהחלט להתווכח מהן (ואני לא אומר שזה בהכרח מצב שפשוט וקל לנתח אותו), אבל צריך להכיר בקיומו.

shmueliki - קודם כל אתה רושם וודאי שאני מגזים, ואז רושם שנראה לך מעט תמוה. אם וודאי אני מגזים, אז אמורים להיות לך חוזי שחקנים ביד כדי להפריך את הטענה שלי. ואין לך.
והעובדות להלן: תומא הורטל מרוויח בברצלונה כשחקן ספסל 3M לעונה. אדם האנגה כשחקן ספסל מרוויח 2.5M לעונה. כשיש את מירוטיץ' ששווה 4 מיליון כן? וקלאת'ס בטח סביב ה-3M.
בריאל מדריד יש את סרחיו יול שמרוויח 2.2M ואדי טבארס שמרוויח 3M. בפנר דה-קולו ו-וסלי מרוויחים סביב ה-2.5M כ"א. שיין לארקין מרוויח פאקין 3.7M. מילוטינוב ומייק ג'יימס 2.5M כ"א. במכבי אין סכומים שמתקרבים לזה.
ותאמין לי שרודי פרננדז, טריי תומפקינס, ושורת שחקני הספסל הבכירים האחרים לא מרוויחים פחות ממיליון יורו בעונה. יונאס ווייטמן שמכבי רצתה קיבל סביב 2M מצסקא לספסל.
במכבי יש 4 שחקנים בסגל כולו שמרוויחים 1M + וולבקין המשתכר הבכיר עם 1.7M, וכל השאר הרבה הרבה פחות. זה אפילו לא קרוב לקבוצות טופ ביבשת. גם בחימקי ומילאנו מפזרים מיליונים בכל שנה. מכבי ללא ספק בנחיתות פיננסית מולם.

התוצר הסופי נכון לעכשיו, והוא מראה חמישה הפסדים עד 4 נקודות הפרש. מזה אנחנו למדים שהקבוצה רחוקה מלהיות נוראית, ושלא דרושה הפיכה או 'מתיחת פנים רצינית' כמו שאתה מציע.
בשביל להפוך את הגלגל ולכסות את ההפרש הזעום שהם מפסידים בכל משחק, היה דרוש שחקן יותר טוב מבנדר שיכל להגיע אפילו במחיר נמוך יותר. אולי גם ברווח הזה להביא עיבוי קטן לעמדות 2-3 עד שהפצועים חוזרים. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רואה שחורות ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: