B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:
בנוגע לאטלנטה - אז קודם כל הם ויתרו ב-3 שנים הקרובות על החתמה גדולה כלשהי, למרות שהיו כמה שמות מעניינים בעתיד הקרוב. התקרה שלהם סגורה.
רונדו ב-15M לשנתיים כדי שיחנוך את יאנג וייתן להם את הניסיון הדרוש זה מצויין לדעתי. דאן סולידי גם כן, כדי להקל מעט על ההגנה הזוועתית.
כפי שהציעו כאן, גם אני הייתי בעד ג'רו הולידיי לאטלנטה (התאמה מעולה) במקום בוגדנוביץ' נניח, אבל זה לא קרה, והסרבי יכול להיות מעניין ובכל זאת לשדרג אותם.
אם רק הם היו מוותרים על החוזה הגדול ההזוי של גלינארי, בשביל סכום דומה לג'רמי גראנט או המתנה לקיץ הבא, המצב שלהם היה מעולה.
את מי הם כבר היו מחתימים בקיץ הבא? הנה ההחתמות הבולטות של אטלנטה בשני עשורים וחצי בהם אני עוקב אחר הליגה (ובאופן מקרי, שני העשורים וחצי שבהם חלו שינויים בהסכם הקיבוצי שאפשרו יותר ניידות שחקנים ובזבוזים): מוטומבו בשיאו, ג'ו ג'ונסון הצעיר, מילסאפ. שכחתי מישהו?
ג'רמיי גרנט רצה להגיע לדטרויט ולקבל בה תפקיד מרכזי בהתקפה, כך עולה מסירובו להישאר בדנבר עבור אותו הסכום - אז האם היה מוכן להגיע לאטלנטה של טריי וקולינס?
בכל אופן, המתנה לקיץ הבא = אי העפלה לפלייאוף בעונה הקרובה. ההוקס רוצים פלייאוף, ההורנטס רוצים פלייאוף, הוויזארדס - שפתחו את הארנק רחב כדי להשאיר את ברטאנס וצירפו את רובין לופז במקום לנסות איזה סנטר צעיר כמו הארי ג'יילס - רוצים פלייאוף. לא יודע אם הייתי פועל אחרת במקומן.
אני חושב שדרוזן בקיץ הבא עדיף ומתאים יותר מגאלינרי. אין לדעת מה יהיה עם אולדיפו במהלך העונה מבחינת בריאות ורצון להישאר באינדי, אבל גם הוא כמובן מתאים הרבה יותר מגלינארי.
אפילו קלי אוברה או וויל בארטון עדיפים מ-60M ל-3 שנים על גאלו, ושניהם מסיימים חוזה בקיץ הבא, וגם נורמן פאוול יכול להיות הימור לא רע בחוזה על-א מאליק ביזלי.
הפרסים הגדולים יכלו להיות פול ג'ורג' אם קוואי הולך או ג'רו הולידי אם יאניס הולך, מה שיכל להניע אותם לצאת מהחוזה ולחתום במקום אחר.
אני ממש לא מסכים שהמתנה לקיץ הבא = אי העפלה לפלייאוף העונה.
קודם כל, המתנה מבחינתי זה להשאיר מקום לשחקן אחד במקום החוזה של גלינארי, לא לוותר על בוגדנוביץ' לדוגמא.
ואז, עם שני שחקנים חדשים כמו בוגדנוביץ' וקאפלה לצד יאנג וקולינס, והמשך ההתפתחות של הסגל הצעיר (האנטר, רדיש, הוארטר, יאנג וקולינס) = סיכוי טוב לפלייאוף.