מאסטר כתב:
אני אומר שכספי לא הגיע כשחקן גמור כמו שהבחור כאן מנסה לטעון, דבר שהוא מבסס אך ורק על הרקורד של מכבי ב-2015, למרות שכספי נפצע בשנתיים לפני ההגעה פציעות נורמטיביות שחוזרים מהן מצוין בגילו. (ד"ש ממירוטיץ' כאמור)
מכבי לא יכלה לצפות לפציעה כזאת בדיוק כמו שהיא לא יכלה לצפות לפציעות של בלאק או וולטרס שהגיעו לכאן עם רקורד נקי. אלה דברים שקורים ולכן אין צורך לצעוק אמרנו לכם בגלל שפבראני הגיע פצוע לפני 6 שנים.
אין שום עוררין על כך שכספי נחשב לשחקן פציע. להתייחס ל6 העונות הראשונות שלו במנש ולהתעלם מ4 העונות האחרונות שהיו גדושות בפציעות כאלה ואחרות (בדקות משחק לא רבות, במהלך העונה הרגילה הפחות אינטנסיבית וללא משחקי פלייאוף) זה לא רציני. אאז"נ רבים פה בפורום חששו מכך שכספי יבלה יותר בחדרי הטיפולים מאשר על המגרש, אז אין מה להתפלא פתאום איך זה שהוא נפצע.
וגם וולטרס ממש לא הגיע לכאן עם רקורד נקי. עבר שתי פציעות בעונה שלפני בזלגיריס והפסיד לא מעט משחקים.
מאסטר כתב:
השחקן שאתה מזלזל בו - אנטה זיזיץ' - שהוא מבחינתך לא 'אימת היבשת' (כאילו מישהו הבטיח לך 20-10 למשחק) נותן כרגע יותר ממילוטינוב, קאליניץ', קייל היינס, ברנדון דייויס, לוברן, ג'קירי, גודאיטיס ולמעשה רוב הסנטרים ביורוליג.
מאסטר כתב:
זיזיץ' כרגע הצלחה בעיניי, אבל בכל מקרה לא הייתי שופט אותו ובטח לא דן אותו לכישלון אחרי 10 משחקים - כמו שמיהרת ועשית בהודעה הקודמת.
לפי היכולות והסטט' העונה ביורוליג, אחרי טבארס ו-וסלי, זיזיץ' נמצא בטייר של ברנדון דייויס, מונרו ופלייס, כשבין לבין מרחפים הסליפרים מוסטפה פאל, ג'יילן ריינולדס וחסן מרטין בברייקאאוט סיזן.
ב-9 הקבוצות הנוספות הסנטרים נותנים עד עכשיו עונה פחות טובה מזו של זיזיץ'. אז כן, לשאלתך, הוא אחד מהסנטרים הטובים ביורוליג לדעתי ורק יילך וישתפר. יש טובים ממנו, אבל הוא במקום מכובד ברשימה ו'שווה את הכסף'.
מילוטינוב שחקן הרבה יותר טוב מזיזיץ ואחרי 2 משחקים ראשונים בהם עדיין התאושש מפציעה ושיחק פחות מ-10 דקות למשחק הוא חזר לעצמו ובמשחק האחרון כבר דפק דאבל דאבל של 18 + 12 עם 100% מהשדה. קאליניץ בעמדה אחרת ולא ברור איך נכנס לרשימה. קייל היינס מבוגר בעשור מזיזיץ ובצד היורד של הקריירה ועדיין תורם הגנתית פי כמה מהקרואטי. ברנדון דייויס שחקן הרבה יותר טוב שהמספרים שלו מצומצמים בגלל הסגל הרחב של ברצלונה. לוברן גם שחקן בירידה ולדעתי מרוויח בזלגיריס פחות מזיזיץ ולטעמי שחקן באותה רמה אם לא יותר טוב. על ג'קירי כבר כתבתי מה אני חושב. גודאיטיס אחרי כמה פציעות קשות וכנראה לא יחזור לעצמו אבל לפני הפציעות היה שחקן הרבה יותר משפיע מהקרואטי.
נראה לי שאתה קצת מתייחס יותר מדי למספרים של זיזיץ (העובדה שאתה מזכיר את ריינולדס, שלא עשה הרבה במכבי, רק בגלל הסטטיסטיקות היפות די מראה את זה) ומתעלם מהבעיות הקשות שהוא גורם למכבי בהגנה. אני חושב שהוא היה שחקן יותר טוב ומבטיח לפני המעבר למנש ולמרות שהוא צעיר עדיין אני לא רואה אותו הופך לאימת היבשת ברחבות.