Yuval כתב:
בכל אופן, בתקווה שהלינק ההוא יעזוב אותנו לתמיד, הסיבה שאני לא אוהב את ההחתמה של גלינארי היא ברמת הכדורסל נטו. לא כי אני חושב שאטלנטה צריכים לעשות טאנקינג או משהו כזה. ברור שהוא קלע מצוין, אבל הסקיל סט שעושה את גלינארי מעולה בהתקפה דורש את הכדור לא מעט. הוא לא יכול לחתוך לסל אפקטיבית והוא לא זז טוב בלי כדור. אם אנחנו הופכים את גלינארי לשחקן של קץ אנד שוט מהפינה, אני לא חושב שהוא עדיף מטוני סנל בתפקיד המצומצם הזה.
כדי להשיג את היתרונות של גלינארי בהתקפה (שהרי הוא ליאביליטי בהגנה) אתה צריך לתת לו יוסג' משמעותי ולא רק להוציא את הכדור מהידיים של טריי, אלא גם מהפיק אנד רול עם קולינס. גאלו הוא גם סוחט עבירות מצוין בזכות היכולת שלו להוריד כדור לרצפה ולהוציא נקודות באייסוליישן. אני לא רואה שום דרך שזה עובד עם קולינס וקאפלה.
אני כמובן לא יודע בוודאות, אבל אני דיי משוכנע שאם אטלנטה היו יודעים שבוגדנוביץ בשוק (הרי היה ברור שסקרמנטו לא ישוו את ההצעה ברגע שהעסקה עם מילווקי נפלה) הם לא היו הולכים על גאלו.
למעשה השילוב עם בוגדנוביץ הופך את גאלו לעוד פחות אפקטיבי בעיני.
הדרך היחידה של אטלנטה להפוך לקבוצה משמעותית בליגה זה אם טריי יאנג ימקסם את הפוטנציאל שלו ואני לא רואה איך זה קורה בלי יוסג' רייט של לוקה/הארדן.
עכשיו צריך לצרף את החוזה המאסיבי, את סיכון הפציעות התמידי של גאלו ואת הגיל שלו ולהוסיף לכל זה את העובדה שעכשיו בכלל מדובר בשחקן ספסל (אני סקפטי כמה זמן זה יחזיק) ואני לא רואה איך זו החתמה טובה.
ולא, אני לא חושב שגלינארי אפס. אני חושב שהוא שחקן התקפה מצוין. הוא לא עונה על אף אחת מהבעיות המרכזיות של אטלנטה וב-20+ מיליון דולר לעונה בגיל כזה, מאוד רצוי שהוא כן יענה.
אשמח לטעות, אני מחבב את טריי יאנג. ואם יש טרייד מתוכנן על קולינס אפשר לבחון מחדש.
שמח שאפשר לעבור לדבר על כדורסל וסחתיין על הניתוח המפורט, אבל לא מסכים עם כמה הנחות מוצא שלך. קודם כל, אני לא אוהב את הגישה הזאת של יוסג' רייט מטורף, בטח שהארדן לא דוגמה עם ההקצנה שמוריי ודאנטוני הביאו אליה ביוסטון של השנים האחרונות, נראה שגם להארדן עצמו נמאס מכך ושזו אחת הסיבות שהוא רוצה לעזוב. בכל אופן, בעוד שלהארדן ולוקה יש את טווח הקליעה של טריי, לו אין את הסייז שלהם, שהוא חלק אינטגרלי מיכולתם להיות one-man offense.
הפיק נ' רול של טריי עם קולינס או קאפלה זה בהחלט המהלך העיקרי של ההוקס, אבל תמיד טוב שיש אופציות נוספות. עשית מגאלו איזה דרוזן, שלא יכול לתפקד בלי הכדור בידיו. נכון שזה בזבוז להשתמש בו אך ורק כספוט אפ שוטר, אבל אין לו בעיה לקבל את הכדור בשלבים מאוחרים של ההתקפה, וכחלק מהשטף ההתקפי, בתור יוצר משני שיכול לשחרר זריקה מהירה או לחלופין, לתקוף את הטבעת ולסחוט פאול. מסכים שעם קולינס וקאפלה בו זמנית על הפרקט זה יהיה פחות אפקטיבי, אבל בין אם יעלה בחמישייה או מהספסל, אני בטוח שהרבה מהדקות שלו יגיעו כ4 לצד אחד מבין קולינס/קאפלה בסנטר, אז הכל טוב.
בכל אופן, בוא לא נשכח שגאלו תפקד היטב בעונה האחרונה לצד טריו הרכזים של אוקלהומה, ולפני כן בהרכבים שכללו את הפיק נ' רול של סוויט לו עם הארל + האריס.
אטלנטה סיכמה עם גאלו כשכבר היה ידוע שעסקת בוגדן למילווקי בדרך ליפול, לא חושב שזה שינה משהו מבחינתה. בוגדן הוא 2-3 שמהווה שדרוג על פני הורטר, גאלו מגיע על תקן הסקורר *העצמאי* השני בטיבו בקבוצה.
החוזה של גאלו לא כזה מאסיבי (40 מיליון לשנתיים הקרובות + 5 מיליון מובטחים בשנה האחרונה), הוא בהחלט עונה על בעיה מרכזית אחת של אטלנטה והיא התלות המוחלטת בטריי כיוצר וסקורר. הם דורגו אחרונים בליגה מבחינת יעילות התקפית, לא מבין איך צירוף של שני סקוררים ויוצרים כמו גאלו ובוגדן יכול להיתפס כמהלך שלילי בהינתן זאת.