uriel17 כתב:
ניקס, כן אני יודע, לצפות מהניקס להתנהג באופן הגיוני זה כמו לבקש מחתול לנבוח אבל נניח בשביל התיאוריה שת'יבודו יצליח להכניס קצת שכל בפרנצ'ייז המטורלל הזה
עמדה 1: דניס סמית' שחקן צעיר ומוכשר שעשה דברים יפים בדלאס, הוא בטח לא שכח לשחק כדורסל, צריך להחזיר אותו לחמישיה ולתת לו להתפתח. חלאס עם ניליקינה הנגר ופייטון
עמדה 2: בארט ג'וניור לא עצר את נשימתי בעונת הרוקי שלו, אבל הרבה דקות משחק והדרכה מת'יבודו בטח תפתח אותו יפה
עמדה 3: יש את טופין ויש גם את נוקס. יש מצב שנוקס משחק נורא בגלל שהתחנה הראשונה שלו בNBA היא המועדון הדפוק הזה עם צוות אימון מפונפן. איך שלא הופכים את זה יש שני סמול פורוורדים מוכשרים שצריכים לתת את כל הדקות בעמדה הזו
עמדה 4: ג'וליוס רנדל, לא שחקן רע בסך הכל
עמדה 5: רובינסון, הראה כבר שהוא סנטר סולידי ויעיל שמתאים גם לכדורסל הגארדים ששולט ברוב הNBA
מה אני אומר? הניקס בכל מקרה יעשו לוטרי העונה, שישתמשו לפחות בעונה הזו לגדל את הבחירות הגבוהות שלהם בעמדות 1, 2 ו 3 יש להם ארבעה שחקנים מבחירות גבוהות. יאללה להריץ. הם גרועים? סבבה, יסדר להם בחירה גבוהה, הם טובים? יופי יש בסיס לבנייה לטווח ארוך
טופין 3? שיחק 4 בקולג, גודל של 4, בלי קליעה טובה במיוחד מבחוץ ובלי הגנה, לא רואה אותו משחק 3, בטח לא עם רנדל ורובינסון באותו הרכב.
נוקס בעיני לא כשרוני, לא אתלט מספיק, לא קולע טוב מספיק, לא מגן טוב, בעיקר רך. אומרים עליו שמתאמן מאוד חזק ואהוב בחדר הלבשה, אז ניתן לו עוד צאנס.
סמית הוא מהשחקנים עם הבסקטבול אי קיו מהנמוכים שראיתי, קלעי מזעזע ושומר שבא לו. אישית אני מעדיף את ניליקינה (שומר 1/1 מעולה) ופייטון (בינוני בהכל).
בארט באמצע העונה השתפר משמעותית, בעיקר באחוזי העונשין שהיו מזעזעים בהתחלה ומבחוץ, שחקן שמאז מלו באמת יכול ליצור לעצמו מצבים, אני מאמין בפוטנציאל שלו.