סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 4:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו מעדכנים שקמבה ווקר קיבל טיפול בתאי גזע על ברך שמאל הבעייתית שלו וצפוי להעדר בתחילת העונה, הצפי לחזרה הוא בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 9:29 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אשמח לבוגדנוביץ מיוטה על חלק מזה, אבל אני לא מאמין שליוטה יש אינטרס לזה.
האמת? אם כבר יוטה, גובר זה רעיון לא רע בכלל, מעניין אם זה אפשרי, שוב חושב שאין ליוטה אינטרס, אבל אסור להתעלם מהמתח שיש שם שם סביב גובר.

כן, לא בטוח שמפיץ מחלות יעזור לסלטיקס בעונה הזאת, אלא אם מאמינים שהאפסנאי הוא הביאה השנייה של ג'רמי לין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 3:35 pm 
מנהל פורום

תכלס1: בוסטון, היא הבוסטון של העונה הקודמת מינוס גורדון
הנה השבתה הרכז ובום, יש בור במאזן של העונה הסדירה.

תכלס 2:פילי היא אותה קבוצה כמו העונה שעברה מינוס הורפורד וריצ'רדסון, עם כל הכבוד למאטיס טייבול ודני גרין

בשתי הקבוצות לא ראיתי עיבוי של הספסל בג'רני פלייר מנוסים או משו כזה. אולי זה המחיר שצריך לשלם על זה שיש לך 3 חוזי מקס בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 3:46 pm 
מנהל פורום

ניקס, כן אני יודע, לצפות מהניקס להתנהג באופן הגיוני זה כמו לבקש מחתול לנבוח אבל נניח בשביל התיאוריה שת'יבודו יצליח להכניס קצת שכל בפרנצ'ייז המטורלל הזה
עמדה 1: דניס סמית' שחקן צעיר ומוכשר שעשה דברים יפים בדלאס, הוא בטח לא שכח לשחק כדורסל, צריך להחזיר אותו לחמישיה ולתת לו להתפתח. חלאס עם ניליקינה הנגר ופייטון
עמדה 2: בארט ג'וניור לא עצר את נשימתי בעונת הרוקי שלו, אבל הרבה דקות משחק והדרכה מת'יבודו בטח תפתח אותו יפה
עמדה 3: יש את טופין ויש גם את נוקס. יש מצב שנוקס משחק נורא בגלל שהתחנה הראשונה שלו בNBA היא המועדון הדפוק הזה עם צוות אימון מפונפן. איך שלא הופכים את זה יש שני סמול פורוורדים מוכשרים שצריכים לתת את כל הדקות בעמדה הזו
עמדה 4: ג'וליוס רנדל, לא שחקן רע בסך הכל
עמדה 5: רובינסון, הראה כבר שהוא סנטר סולידי ויעיל שמתאים גם לכדורסל הגארדים ששולט ברוב הNBA

מה אני אומר? הניקס בכל מקרה יעשו לוטרי העונה, שישתמשו לפחות בעונה הזו לגדל את הבחירות הגבוהות שלהם בעמדות 1, 2 ו 3 יש להם ארבעה שחקנים מבחירות גבוהות. יאללה להריץ. הם גרועים? סבבה, יסדר להם בחירה גבוהה, הם טובים? יופי יש בסיס לבנייה לטווח ארוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 5:16 pm 
Senior

uriel17 כתב:
תכלס1: בוסטון, היא הבוסטון של העונה הקודמת מינוס גורדון
הנה השבתה הרכז ובום, יש בור במאזן של העונה הסדירה.

תכלס 2:פילי היא אותה קבוצה כמו העונה שעברה מינוס הורפורד וריצ'רדסון, עם כל הכבוד למאטיס טייבול ודני גרין

בשתי הקבוצות לא ראיתי עיבוי של הספסל בג'רני פלייר מנוסים או משו כזה. אולי זה המחיר שצריך לשלם על זה שיש לך 3 חוזי מקס בקבוצה

בוסטון כן עיבו את הספסל עם טיג ותומפסון, האם הם שניהם ביחד שווים יותר מהיוורד או לא, אני לא יודע, אבל הקבוצה לא רק נחלשה בקיץ.

בפילי אתה שוכח את סת' קארי בין היתר, שיכול להיות אחלה תוספת שם.

לגבי הניקס - רק אני מקבל את התחושה שבכל עמדה שם השחקנים שלהם הם קלעים פחות טובים ל3 מהממוצע בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 6:11 pm 
Hall of Famer

הניקס פשוט אוספים את השאריות של קבוצות אחרות וככה זה נראה.
הם כן עושים פחות טעויות ארוכות טווח בשנים האחרונות בשוק החופשי.
אפשר לומר שזו סוג של התקדמות.
אני מקווה בשבילם שמשהו יתחבר עבור הצעירים שלהם אבל בגדול, לא נעשים שם המהלכים הנכונים (ת׳יבודו? לקבוצה כזו?)

אני לא כ״כ מבין את ההתלהבות מטיג ומתומפסון.
זה נכון שלבוסטון כמעט ולא היה ספסל בשנה שעברה כך שכמעט כל תוספת היא שיפור, אבל אפשר היה למצוא ספסל טוב יותר, לתחושתי.
כך או כך, בוסטון יהיו תלויים בבריאות של קמבה ובהמשך ההתפתחות של טייטום את בראון.

בפילי עיקר ההבדל הוא בריווח. ההתקפה שלהם הייתה אסון בשנה שעברה וזה משפיע על אמביד ועל סימונס.
עוד משהו שצריך לראות שם זה את הלך הרוח. אמביד היה די מדוכדך שם בעונה שעברה ואולי השינוי בעמדת המאמן (לא שאני חובב גדול של ריברס) ישפיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 6:36 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
ניקס, כן אני יודע, לצפות מהניקס להתנהג באופן הגיוני זה כמו לבקש מחתול לנבוח אבל נניח בשביל התיאוריה שת'יבודו יצליח להכניס קצת שכל בפרנצ'ייז המטורלל הזה
עמדה 1: דניס סמית' שחקן צעיר ומוכשר שעשה דברים יפים בדלאס, הוא בטח לא שכח לשחק כדורסל, צריך להחזיר אותו לחמישיה ולתת לו להתפתח. חלאס עם ניליקינה הנגר ופייטון
עמדה 2: בארט ג'וניור לא עצר את נשימתי בעונת הרוקי שלו, אבל הרבה דקות משחק והדרכה מת'יבודו בטח תפתח אותו יפה
עמדה 3: יש את טופין ויש גם את נוקס. יש מצב שנוקס משחק נורא בגלל שהתחנה הראשונה שלו בNBA היא המועדון הדפוק הזה עם צוות אימון מפונפן. איך שלא הופכים את זה יש שני סמול פורוורדים מוכשרים שצריכים לתת את כל הדקות בעמדה הזו
עמדה 4: ג'וליוס רנדל, לא שחקן רע בסך הכל
עמדה 5: רובינסון, הראה כבר שהוא סנטר סולידי ויעיל שמתאים גם לכדורסל הגארדים ששולט ברוב הNBA

מה אני אומר? הניקס בכל מקרה יעשו לוטרי העונה, שישתמשו לפחות בעונה הזו לגדל את הבחירות הגבוהות שלהם בעמדות 1, 2 ו 3 יש להם ארבעה שחקנים מבחירות גבוהות. יאללה להריץ. הם גרועים? סבבה, יסדר להם בחירה גבוהה, הם טובים? יופי יש בסיס לבנייה לטווח ארוך

טופין 3? שיחק 4 בקולג, גודל של 4, בלי קליעה טובה במיוחד מבחוץ ובלי הגנה, לא רואה אותו משחק 3, בטח לא עם רנדל ורובינסון באותו הרכב.
נוקס בעיני לא כשרוני, לא אתלט מספיק, לא קולע טוב מספיק, לא מגן טוב, בעיקר רך. אומרים עליו שמתאמן מאוד חזק ואהוב בחדר הלבשה, אז ניתן לו עוד צאנס.
סמית הוא מהשחקנים עם הבסקטבול אי קיו מהנמוכים שראיתי, קלעי מזעזע ושומר שבא לו. אישית אני מעדיף את ניליקינה (שומר 1/1 מעולה) ופייטון (בינוני בהכל).
בארט באמצע העונה השתפר משמעותית, בעיקר באחוזי העונשין שהיו מזעזעים בהתחלה ומבחוץ, שחקן שמאז מלו באמת יכול ליצור לעצמו מצבים, אני מאמין בפוטנציאל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 7:08 pm 
Sophomore

Att כתב:
הניקס פשוט אוספים את השאריות של קבוצות אחרות וככה זה נראה.
הם כן עושים פחות טעויות ארוכות טווח בשנים האחרונות בשוק החופשי.
אפשר לומר שזו סוג של התקדמות.
אני מקווה בשבילם שמשהו יתחבר עבור הצעירים שלהם אבל בגדול, לא נעשים שם המהלכים הנכונים (ת׳יבודו? לקבוצה כזו?)

אני לא כ״כ מבין את ההתלהבות מטיג ומתומפסון.
זה נכון שלבוסטון כמעט ולא היה ספסל בשנה שעברה כך שכמעט כל תוספת היא שיפור, אבל אפשר היה למצוא ספסל טוב יותר, לתחושתי.
כך או כך, בוסטון יהיו תלויים בבריאות של קמבה ובהמשך ההתפתחות של טייטום את בראון.

בפילי עיקר ההבדל הוא בריווח. ההתקפה שלהם הייתה אסון בשנה שעברה וזה משפיע על אמביד ועל סימונס.
עוד משהו שצריך לראות שם זה את הלך הרוח. אמביד היה די מדוכדך שם בעונה שעברה ואולי השינוי בעמדת המאמן (לא שאני חובב גדול של ריברס) ישפיע לטובה.

תומפסון תוספת טובה בעיני, תמיד טוב שיש וטרן גבוה וקשוח עם ניסיון פלייאוף משמעותי. צריך לזכור שהוא לא מגיע במקום כלום, אלא במקום קאנטר שכן תרם בעונה החולפת.
טיג הוא has been שגם בשיאו היה לא יותר מבינוני ובעיקר אוברייטד לדעתי. אני בספק שהוא יתרום יותר מוונאמייקר.

לגבי פילי, אני מסכים. אמביד, סימונס והאריס עדיין שם. הורפורד היה כשלון (ידוע מראש? אני באמת קיוויתי שזה יעבוד נגד מגמת הסמול-בול השולטת). השינוי החשוב שם הוא על הקווים, ואיך שהם יראו העונה תלוי בעיקר בכמה השינוי הזה יהיה מוצלח ומשמעותי. זה ברור שבראון לא הצליח למצות את הפוטנציאל. אם ריברס יצליח או לא, אין לי מושג (נראה לי שלא), אבל מספיק כשרון בשביל לקחת את המזרח יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 8:32 pm 
Hall of Famer

צריך גם לזכור שתומפסון הפך להיות קלעי שלשות בשנה האחרונה (שזה די בלתי ייאמן אבל זאת המציאות). יכול לעזור לרווח את המשחק באופן שרוברט ווליאמס למשל לא יכול..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 10:56 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שיש שם מספיק כישרון כדי לקחת את המזרח :?
אבל פילי הייתה רחוקה ממיצוי פוטנציאל הסגל (העקום) שלה בשנה שעברה
ואני מקווה שהשנה היא לפחות תהיה מלוכדת יותר ותיראה טוב יותר,
עם סגל מעט יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 10:57 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
צריך גם לזכור שתומפסון הפך להיות קלעי שלשות בשנה האחרונה (שזה די בלתי ייאמן אבל זאת המציאות). יכול לעזור לרווח את המשחק באופן שרוברט ווליאמס למשל לא יכול..

הממ, את זה לא ידעתי..
השאלה אם הוא מסוגל לעשות את זה בווליום.
אם כן אז זה משדרג אותו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 11, 2020 6:49 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
יש מצב שברוקלין היא הקבוצה עם ההסתברות הכי גבוהה לאליפות בבית הזה, אבל לטעמי גם עם ההסתברות הגבוהה ביותר לפספס אפילו את הפלייאוף (לא כולל הניקס כמובן). שונות עצומה (ואולי היסטורית?) במה שהם יכולים להגיע אליו.

סטפן א. מגיב על הסירוב של קיירי לדבר עם המדייה
מצחיק
https://youtu.be/6WL2pFxJIjE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה